דובראש כתב:
במידה ונשחק נגד טבעון זה הסגל הבכיר
עודד שעשוע
בר טימור
לירז אריאלי
3 גארדים מצויינים. עודד שעשוע ששיחק אצלנו בעונת הפלסטיק בהחלט מהווה פקטור משמעותי אחרי שירד ליגה השנה קולע לא מעט במיוחד לאור המספרים הבינונים שלו בליגת העל. בר טימור מהווה את דור העתיד בארץ ולא ירחק היום והוא יוביל קבוצה בליגת העל מוכשר משהו אש. אריאלי שחקן קצת פחות טוב מהשניים האחרים.
קובי אייזיק -גבוה פאוור פורוורד ממוצעים מצוינים של 13.5 נק' ו7.3 ריבאונדים יכול לעשות לנו בעיות בצבע במיוחד שיוטר לא נמצא ורוקני נמוך ממנו משמעותית אבל לדעתי רוקני קצת יותר חזר ובטח שיותר מנוסה.
יותם שירן - פאוור פורווארד שעזב את בארי לא מזמן. לדעתי אחד הכשרונות הגדולים של הכדורסל הישראלי ויכול לעלות לליגת העל כבר בעונה הבאה. שחקן עם יד נהדרת ועם ביצים של בת יענה. 40% מה3 יכול להיות עבורינו בעיה מחוץ לקשת
ג'ף הורוביץ' -מתאזרח פאוור פורווארד.7 ריבאונדים ו8 נק' שחקן לא רע בכלל. נמצא כבר כמה שנים בליגה השניה.
בן סטרונג-סנטר,הגבוה המוביל של הקבוצה עם ממוצעים של כמעט 12 נק' ו9 ריבאונדים למשחק. הזר היחידי אבל עם ביחד עם קייזיק הם יכולים לעשות לנו טרור בצבע.
אין ספק שטבעון קבוצת התקפה לא רעה בכלל אבל ההגנה שלה די שכונה(סופגת 88 נק' בממוצע). יש שם המון כשרון ואסור שהוא יתחבר במשחק נגדנו.
אם נשחק נגד לב השרון אלו השחקנים המובילים...
הסבר ופירוט יבוא בהמשך....
לורנזו וויד
מושון יעקוסי
גיא לביא
אופיר הובר
אנטואן דובי
רביב פיטשון
ינעם אירם
אריאלי משחק יחסית מעט אבל עכשיו אחרי שהזר השני שלהם נפצע, הוא ישחק יותר ויש לו יד קטלנית משלוש.
יותם שירן הוא ממש לא פאוור פורווארד אלא סמול פורווארד עם הובלת כדור די טובה במתפרצת ואני מניח שהוא יהפוך לשחקן יותר משמעותי מולנו.
הבעיה הגדולה שלנו תהיה בריבאונד ומתחת לסל, כי מדובר אם אני זוכר נכון באחת מקבוצות ריבאונד ההתקפה הטובות בליגה. אני מניח שיעלו עם שירן, אייזיק וסטרונג בקוו הקדמי, וזה אומר שאנחנו חייבים לסגור טוב בהגנה ולקפוץ כולנו לריבאונד.
אייזיק ושעשוע קולעים מצוין מהשלוש העונה וגם בר טימור יכול לקלוע משם אם משאירים אותו לבד למרות שהוא מאד לא עקבי.
אני חושב שהדבר העיקרי מבחינתו יהיה למנוע חדירות שיאפשרו השארת הקלעים שלהם חופשיים או הפעלת הגבוהים שלהם ממסירה של החודר.
אז המטרה שלנו תהיה לקחת ריבאונד ולרוץ. אמנם סטרונג די מהיר ואתלטי יחסית לגובהו, אבל אם נצליח לשמור כמו שצריך, לקחת ריבאונד ולרוץ, נוכל לגמור את המשחק.
מול לב השרון המטרה היא פשוטה - לשחק בהגנה ובהתקפה כמו ששיחקנו בשלושת הרבעים הראשונים השבוע.