תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 00:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שרון
הודעהפורסם: 28 מרץ 2011, 22:18 
יש לי לא מעט הערכה לשרון, אבל לא יכול להיות ששלוש פעמים במצב שחייבים לעשות עבירה (ואני מדבר רק על המשחק היום),
השחקנים לא עושים זאת. ואם הוא אמר להם לעשות עבירה והם לא עשו אז זו עוד יותר בושה, כי זה לא פעם ראשונה ששמענו את זה
השנה. לגבי היום- גם ברבע ה-3 וגם ב-1 (או ה-2, אני לא בטוח) במצב של התקפה אחרונה לקבוצה היריבה כשאנחנו עם 2 עבירות
לא עוצרים את הקבוצה השניה בעבירה כדי שלא תגיע לזריקה. ועל העבירות בדקה האחרונה של המשחק אני בכלל לא רוצה לדבר.
הקבוצה מפסידה 4 משחקים וכולם עם קבלת החלטות מזעזעת בדקות הסיום ופשוט קבוצה שמפסיקה לשחק בלי כל סיבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שרון
הודעהפורסם: 29 מרץ 2011, 11:22 
כל מילה בסלע...
זה כבר יותר ממשחק אחד,וגם לא שניים,ששרון לוקח פסק זמן רק אחרי ריצה 9-0 של היריב,שאתמול למשל השוותה את התוצאה.
יש תחושה שהצוות נרדם. בשביל זה יש גם עוזר מאמן. במאני טיים,כשמגיעים למשחק צמוד,בכל הפעמים שזה קרה העונה,תמיד היתה תחושה
שאנחנו יותר בפאניקה מהיריב. גם בבית. הזוי. ככה גם נראות ההתקפות האחרונות שלנו. נסיונות להציל את המולדת,שום תרגיל מסודר,בזמן שהיריב עושה את הכל מתוכנן ובקור רוח. גם אם עושים פאול (וזה בושה שלא נעשה/נעשה פאול סל), צריך לדעת בדיוק מי עושה,ועל מי. במיוחד שהיה טיים אאוט חצי דקה לפני זה או משהו כזה.
כמו נגד כפ"ס,נותנים מחצית ראשונה ירודה (סופגים 46 נקודות), ואז כשמתעוררים או מנסים להתעורר - זה מאוחר מדי.
ביכולת הזאת,נגד הקבוצת חובבים הזאת, אני באמת מפחד לחשוב על משחק נגד הבקעה/יבנה. גם במשחק בית עם קהל יותר ערני מאתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: