תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 01:40

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 13 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: לפרק אותם/ בן קפלן [ידיעות ת"א]
הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 09:56 
סמל אישי של המשתמש
לפרק אותם!
פרשת אדריאן יוטר מבהירה כי את איגוד הכדורסל צריך לפזר. הפועל צריכה להיות חוד החנית של המאבק לשליחת שי שני וחבר מרעיו הביתה

זו המשימה החשובה ביותר שעומדת בפני הנהלת הפועל תל אביב מאז הקמתה מחדש. יותר מעליית ליגה, יותר מגיוס עוד ספונסר, יותר ממניעת שירים מכעיסים ביציע. הקרב שתקיים, אם בכלל תקיים, ההנהלה מול איגוד הכדורסל יסמן את אופי תחייתו המחודשת של מועדון הכדורסל. מדובר בקרב מאוחר. קרב מאסף. זה עכשיו או לעולם לא.
הסיפור הוא כזה: אדריאן יוטר, הזר הנפלא של הקבוצה נפצע במשחק מול מ.כ. הבקעה, שהתקיים ביום האחרון בו מותרת החלפת זרים. הפועל הגישה בקשה כי יאושר לה להחליף את השחקן, האיגוד דחה את הבקשה. וגם את הערעור. במקביל הוא אישר להפועל כפר סבא להחתים זר אף שהשחרור שלו הגיע אחרי מועד ההעברות. כלומר האיגוד משתין בקשת על התקנון, כשזה נוח לו. מדובר באותו איגוד שלא פירק את קבוצת הנשים של העסקן שאוליקו, אף שהיא צברה שני הפסדים טכניים, וקבע כי באי ההופעה הבא שלה היא תפורק. הקבוצה אכן שוב לא הופיעה, ולפנים משורת הדין היא לא פורקה, כי באיגוד יש שאול ויש זרג. ומדובר באותו איגוד שהתקנון שלו קובע כי במשחקי גביע המדינה, החוקים ייקבעו על פי הקבוצה המארחת. הפועל הוגדרה ככזו במשחק חצי הגמר נגד נתניה, אבל החוקים היו אלה של ליגת העל. בית הדין העליון של האיגוד קבע כי ועדת הליגה והגביע סוברנית לקבוע כך. ואני סוברני לקבוע שהאיגוד הוא מוסד סמרטוטי, עלוב, מביך, שאדם בעל כבוד עצמי היה מסרב להיות חבר בו. אלא אם אין לו ברירה.
הפועל צריכה ללכת עד הסוף. לבית משפט אזרחי. למחאות קשות. להשפלות פומביות של כל גורם המעורב בפארסה הזו, שגרמה לכך שהעלייה לליגת העל נקבעת על ידי עסקנים ודיינים שמשרתים בארגון העסקנות המיותר הזה, ולא על מגרש הכדורסל.
הפועל צריכה להודיע כבר היום כי שחקניה לא ישתתפו באולסטאר הליגה הלאומית. למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח – מדובר בקבוצת תחתית וניצחון שלה על הפועל, ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה. הדבר יבהיר כי אם האיגוד הוא לא ספורטיבי, גם אנחנו יכולים להיות כאלה. המועדון צריך להבהיר כבר היום שאף גורם באיגוד לא יקבל כרטיסי הזמנה למשחקי הקבוצה. מי שרוצה להגיע שירכוש כרטיס. ובנוסף חובה על המועדון למלא את המגרש בשלטי מחאה נוקבים נגד האיגוד והעומדים בראשו.
מי שחושב שכדי לעלות ליגה בישראל צריך להיות רק חזק על המגרש – טועה. בנוסף צריך להילחם בעסקנות שצומחת בגינה של יושב ראש איגוד הכדורסל. האיגוד, ועסקניו ראויים לכל פעולה שתדגיש את היותם ארגון עסקנות מביך, שצריך להיות מפורק. הפועל תל אביב צריכה להיות חוד החנית של המאבק לשליחת שי שני וחבר מרעיו הביתה. בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: לפרק אותם/ בן קפלן [ידיעות ת"א]
הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 10:04 
כל מילה למעט הקטע של הוד השרון
זה שדופקים את הקבוצה שלי באופן לא הגון ולא ספורטיבי לא מהווה הצדקה להתנהגות דומה
הפועל תל אביב כדורסל צריכה לשמש מופת לספורטיביות ולנקיון כפיים
ההפך מהאיגוד המושחת ומהיריבה העירונית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 10:08 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
לפרק אותם!

פרשת אדריאן יוטר מבהירה כי את איגוד הכדורסל צריך לפזר. הפועל צריכה להיות חוד החנית של המאבק לשליחת שי שני וחבר מרעיו הביתה

זו המשימה החשובה ביותר שעומדת בפני הנהלת הפועל תל אביב מאז הקמתה מחדש. יותר מעליית ליגה, יותר מגיוס עוד ספונסר, יותר ממניעת שירים מכעיסים ביציע. הקרב שתקיים, אם בכלל תקיים, ההנהלה מול איגוד הכדורסל יסמן את אופי תחייתו המחודשת של מועדון הכדורסל. מדובר בקרב מאוחר. קרב מאסף. זה עכשיו או לעולם לא.

הפועל תל אביב צריכה להיות חוד החנית של המאבק לשליחת שי שני וחבר מרעיו הביתה. בהצלחה.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 10:18 
mkorman1 כתב:
זה שדופקים את הקבוצה שלי באופן לא הגון ולא ספורטיבי לא מהווה הצדקה להתנהגות דומה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 13:48 
לגבי הוד השרון - אם זה יתרום לזה ששאול יירד ליגה, אחרי כל האירועים האחרונים - לא אכפת לי להפסיד גם טכני. אפילו לא עם הנוער.
מה שאנשים לא מבינים שיש גבול ל-"ספורטיביות ונקיון הכפיים" כשדופקים אותנו פעם אחר פעם בקומבינות של מדינה מוסלמית מושחתת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 13:58 
אין גבול
אני רוצה להמשיך להיות גאה בקבוצה שלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 15:32 
סמל אישי של המשתמש
ranjef כתב:
לגבי הוד השרון - אם זה יתרום לזה ששאול יירד ליגה, אחרי כל האירועים האחרונים - לא אכפת לי להפסיד גם טכני. אפילו לא עם הנוער.
מה שאנשים לא מבינים שיש גבול ל-"ספורטיביות ונקיון הכפיים" כשדופקים אותנו פעם אחר פעם בקומבינות של מדינה מוסלמית מושחתת.

הרי זה כל המאבק שלנו באיגוד
אנחנו לא נתלכלך בבוץ שאתם זורקים אחד על השני ומתפלשים בו במשך שנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 16:47 
צור ש. כתב:
mkorman1 כתב:

ואוסיף
יהיו כאלה שיאמרו שנגד איגוד מושחת צריך לנקוט בצעדים מלוכלכים
אז זהו שלא. יש לנו את היכולת להלחם בכל הכח ועדיין לשמור על ערכים וספורטיביות.
וזה עוד מבלי להזכיר שצעד כזה עשוי להביא לתגובה נגד חריפה כלפינו ,רק שאז למאבק שלנו כבר לא יהיה לגיטמציה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 16:53 
סמל אישי של המשתמש
WOW :ROSE:
כתבה מעולה וכמעט מושלמת (למעט הקטע עם הוד השרון, שזה ממש נוגד את עקרונות העמותה לספורטיביות, כי פשוט אי אפשר, אנחנו לא כאלה)
כל מילה חוץ מזה, פשוט במקום
נורא מצחיק יהיה לכתוב ש'חייבים לעשות משהו', אבל זה סתם עוד תגובה בפורום.
הוא הזכיר הרבה דברים חשובים, אבל שכח דבר אחד נוסף - הרצון של האיגוד שנעבור לנוקיהו, שזה לא עולה על הדעת של אף אוהד הפועל תל אביב (ואני מצטער בשם האוהדים שחולקים על דעתי). עכשיו..אני לא כל כך יודע אם זה מותר להם (לאסור עלינו לשחק בהדר יוסף ולהעביר אותנו לנוקיהו במקרה ונצליח לעלות לליגת העל) אבל אם כן ויקרה הדבר, אני תומך בהישארות בליגה הלאומית עד שיבנה אולם חדש. ואני לפחות אישית בן אדם סבלני, ככה שאני בינתיים נהנה מהמשחקים בלאומית, אחרי הכל..כיף לראות כדורסל ישראלי אמיתי עם הגבלה של 2 זרים והרבה צעירים ישראלים אחרים עם פוטנציאל. כל עוד הפועל הנוכחית קיימת, אני אמשיך לתמוך בכל דרך אפשרית - כלכלית, נפשית ופיזית, עד כמה שאפשר.

ושוב, שאפו על הכתבה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 19:07 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:

מחזק.
לא משנה מה יהיה, אסור לנו לשים את עצמנו ברשימה השחורה של מועדונים שעשו מעצמם סמרטוטים, הכוללת עד כה את הפועל עירוני בית שאן ומכבי פייג'אה תל אביב.
מי שעושה מעשה בית שאן סופו שיגמור כמו בית שאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 19:51 
סמל אישי של המשתמש
EISEN כתב:
mkorman1 כתב:

מחזק.
לא משנה מה יהיה, אסור לנו לשים את עצמנו ברשימה השחורה של מועדונים שעשו מעצמם סמרטוטים, הכוללת עד כה את הפועל עירוני בית שאן ומכבי פייג'אה תל אביב.
מי שעושה מעשה בית שאן סופו שיגמור כמו בית שאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 20:12 
מסכים עם הכל למעט הקטע עם הוד השרון. אין גבול, פשוט אין לספורטיביות. זה שהאיגוד ושאר עוזריו המלוכלכים הם בושה לתחום הספורט בכלל ולכדורסל בפרט, לא אומר שגם אנחנו צריכים להיות כאלו. אני לא רוצה להפסיד גם אם הפסד משמעו להוריד את מכבי כדורסל ליגה. אנחנו לא בית שאן, ולא מכב* כדורגל. אנחנו הפועל, חרתנו על דגלנו משהו אחר מכולם, נפסיד בגלל זה, ננצח בזכות זה, אסור לוותר על זה.
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2011, 01:30 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 13 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: