מצאתי קובץ במחשב שלי, הועתק מהפורום לפני כמה וכמה שנים
ציטוט:
פשעי שמעון מזרחי ומכבי נגד האנושות
ב1979 הוא הואשם בהדחה לעדות שקר,בגלל שביתת עורכי הדין זוכו אוטומטית נאשמים בעבירות קלות באותה שנה,דון שימון ביניהם.
מזכיר בית משפט ושופט שלהם הוא נתן טובות הנאה הודחו מתפקידם,ועליו נגזרה השעייה על תנאי מתפקידו כעו"ד בעקבות אותה פרשה.
חתם על חוזה עם לבן מרסר,הכוכב הגדול של הפועל ת"א, במהלך סדרת גמר הפלייאוף 88,מה שגרם לירידה מפתיעה ביכולתו של השחקן והביא עוד אליפות לארון הגביעים הצהוב.
שיחד בפיצות את צ´ורה וגנב אליפות היסטורית מירושלים ב99´.
שילם לאליצור נתניה שיחתימו את וילי סימס לפני שהפועל מחתימה אותו.
מוטי ארואסטי הלא חיוני למכבי נשלח לפתוח בתגרה עם מייק לארגי המאוד חיוני להפועל מה שמרחיק את שניהם מהמשחק מה שמאפשר למכבי לזכות בעוד אליפות ע"ח הפועל.
הורו למחלקת הספורט ברוממה לשלוח לדרכו את אריה מליניאק בגלל שהוא לא ליקק מספיק למכבי במהלך שידורי המשחקים.
ב1987 היה מותר רק זר אחד בישראל.למכבי היו 2-לי גונסון וקווין מגי.שימון אמר שאם לא יאשרו למכבי 2 זרים היא תקים ליגה משלה.כמובן שבסוף היה מותר 2 זרים.
מכבי לקחה איתה במשך שנים שופטים לטורנירים ידידותיים שלה בחו"ל ודאגה לשכן אותם שם. מעניין איזה אפקט פסיכולוגי זה יוצר על השופטים...
קוטולובה,סגן יו"ר פיב"א כיום ומשבץ השופטים של פיב"א בזמן הסיפור הבא-לפני מספר שנים הוא התארח בארץ בכפר המכביה על חשבון מכבי ת"א,שכמובן הכחישה את עצם היותו בארץ,אבל בירור זריז הוכיח שהוא בארץ ושהוא נופש ע"ח מכבי ת"א. מעניין אם מחוות מעין אלה השפיעו על שיבוץ השופטים במשחקיה של מכבי בעונה שלאחר מכן ואחריה.
השתקה תקשורתית של סיפורים כמו מארק בריסקר נוהג שיכור ונתקע בעצים,מארק בריסקר מכה את אישתו,מרדף בין ארל ויליאמס חמוש בלום אחרי אולסי פרי ברחובות ת"א וכיו"ב.
ולמה שהתקשורת תשתיק סיפורים כאלה? כדי ששמעון מזרחי לא יאיים על קרובי משפחה שלהם שאם הם לא יזהרו הם יטפלו להם בקריירה(אראל סג"ל)או ששמעון מזרחי יחטוף להם פנקסים כדי לראות מה הם כותבים(קובי שם-טוב,מעריב).
מכבי,הקבוצה של המדינה,ציפצפה על חללי מלחמות מדינת ישראל ושיחקה ביום הזיכרון. הפרשה עורפלה ע"י עו"ד דון שמעון מזרחי. העניין היה נשכח אלמלא ציון נאנוס שטילפן למשרדי פיבא וגילה שלמרות ההכחשות,מכבי שיחקה גם שיחקה במהלך יום הזכרון.בעבר נפסלו סייפים מתאבקים וכו´ שהתחרו ביום הזכרון מלייצג את ישראל,אך במכבי,הפלא ופלא,איש לא נגע.
מייקל ריי ריצ´ארדס,כוכב נבא בעבר שעמד לחתום בר"ג,לא חתם לבסוף כי מזרחי יצא בקול זעקה נגד המסומם בדימוס שיקלקל את הנוער,בזמן שויליאמס ופרי הנרקומנים כיכבו במדים הצהובים.
את פרשיית אולסי שוכב לו מסומם ערב משחק עם ריאל מדריד בגביע אירופה ושימון טוען ש"שיש לו שפעת" אני מניח שאפילו אתה מכיר,ואולי גם את העובדה שהוא היה סוחר בסמים.
החתים את ספר וטפירו הצעירים שלא ראו שניה אפילו על ספסל מכבי,אך נשלחו לכל מני קבוצות חסרות שאיפות צמרת תוך כדי שמכבי מנווטת את הקריירה שלהם ומשלימה עבורם שכר כדי שהם ישחקו שם,וע"י זה מונעת מהם להתקדם מקצועית ולעבור לשחק בקבוצות בהן יוכלו לסכן את השליטה הצהובה על הליגה.
החתימו לאורך השנים עשרות שחקנים שלא היה להם מקום בסגל שלהם אך הם לא רצו שיסכנו אותם מקבוצות אחרות.
שנים על גבי שנים חצי גמר וגמר הגביע נערך ביד אליהו ואף אחד לא ראה סיבה להוציא אותו מהמגרש הביתי של מכבי..
זה מה שעולה לי לראש כרגע,ותהיה בטוח שזה רק על קצה המזלג.