תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 01:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 76 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הרהור בשינוי מקצועי: מקניל+ג'וינר תמורת מור ואמינו
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2018, 10:37 
לאור הכדורסל הנוראי שהפועל מציגה עד כה והבעיות בבניית הסגל (קו אחורי בעייתי הגנתית, מחסור בשחקנים יוצרים) ולאור היכולת החלשה עד כה של אמינו עלה בדעתי רעיון כזה:
מקניל הרי לא חתם עקב פערים כספיים. ג'וינר הוא שחקן זול מאוד (באופן אישי אני לא חושב שהוא באמת זר לליגת על)
ההצעה היא כזאת: לוותר על דאלאס מור ואלאדה אמינו.
להשאיר את ג'וינר כזר זול, ובכסף שייחסך להחתים את מקניל (שהוא שחקן פנוי כרגע)

לעלות בחמישייה עם: מקניל, שולר, מנקו, הולמס וגינת. חמישייה שמבחינת סייז היא יותר מתאימה ויכולה להתמודד (לא שאין לה חסרונות)

מה דעתכם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2018, 11:13 
אם מפנטזים: ירושלים עם שלושה רכסים ישראלים - בלאט (חביבו של קטש), אוחיון ובר טימור + גיקובן בראון וללא ישראלי בעמדה 3.

טרייד של מנקו (אף הוא חביבו של קטש), בבר טימור (ואפילו אוחיון) יפתור את בעיית התלות המוגזמת ברביב ולא פחות חשוב יאפשר החתמת זר בעמדה 3 על חשבון שולר או מור.

אמינו אמור להיות טוב יותר ממה שהוא נראה כיום (למרות הירידה במסת השריר), אולי כדאי לחכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הרהור בשינוי מקצועי: מקניל+ג'וינר תמורת מור ואמינו
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2018, 13:08 
אני חושב שאפשר להשאיר את מור, כשתיים ליד רביב,
אמינו הרבה יותר מדאיג אותי.
בכל מקרה, עוד מוקדם לשפוט לפי 2 משחקים רשמיים.

וכמובן שברטי זה חלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2018, 13:28 
מקניל זה חלום בכל מצב, אבל אין מצב שפרנקו ייזום שינויים בכיוון הזה בשלב כ"כ מוקדם של העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2018, 14:50 
סמל אישי של המשתמש
אלא אם יש הבדל כספי משמעותי בין אמינו להולמס אני לא רואה איך אפשר לרצות לשחרר שחקן טוב שעוד לא בא לידי ביטוי ולהשאיר נזק טהור.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2018, 14:57 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
לאור הכדורסל הנוראי שהפועל מציגה עד כה והבעיות בבניית הסגל (קו אחורי בעייתי הגנתית, מחסור בשחקנים יוצרים) ולאור היכולת החלשה עד כה של אמינו עלה בדעתי רעיון כזה:
מקניל הרי לא חתם עקב פערים כספיים. ג'וינר הוא שחקן זול מאוד (באופן אישי אני לא חושב שהוא באמת זר לליגת על)
ההצעה היא כזאת: לוותר על דאלאס מור ואלאדה אמינו.
להשאיר את ג'וינר כזר זול, ובכסף שייחסך להחתים את מקניל (שהוא שחקן פנוי כרגע)

לעלות בחמישייה עם: מקניל, שולר, מנקו, הולמס וגינת. חמישייה שמבחינת סייז היא יותר מתאימה ויכולה להתמודד (לא שאין לה חסרונות)

מה דעתכם?

לא הבנתי איזה כסף אתה חושב שאתה חוסך. מה זה לוותר על מור ואמינו? הם ילכו בחינם? זו הוצאה כספית עצומה.

עם כמה שהקבוצה נראית נורא, חיזוק אחד נכון יכול לעשות הבדל עצום. הפועל צריכה גארד ברמה גבוהה במקום מור שהוא שחקן מחריד. גארד אתלט, שיכול לשמור, לשבור את ההגנות, לייצר מצבים לעצמו ולאחרים.

הבעיה שפרנקו פשוט לא מסוגל להביא זר תותח. הוא עושה הכל כדי לא להביא אחד כזה. הסלידה שלו משחקנים אתלטיים, האנטי שלו לשחקנים של מספרים, הפסילה האוטומטית של כל שחקן שנראה כמו אחד עם קצת אגו או מניירות של כוכב, ההתמקדות בשחקנים עם רזומה של שנים במקום כישרון שיכול לפרוץ.

ההבדל מהעונה שעברה הוא שאז היה לנו את הסגל הישראלי הכי פרודוקטיבי בליגה, שחיפה על תרומה עלובה מהזרים. והעונה החלפנו את בנקס בדגלאס (שעד עכשיו מפתיע לטובה והוא בערך נקודת האור היחידה), ורביב, שפרנקו הוא המאמן היחיד שנהנה ממנו עונה שלמה בלי פציעות (משהו ששכחו כל הזמן להזכיר לגבי ההצלחה הכבירה של פרנקו בעונה שעברה), כרגע בסימן שאלה גדול מאוד, הוחלף בכלום, או בים מדר, איך שלא תרצו להסתכל על זה. כשמצד שני, מנקו וגינת לא עושים התקדמות של מילימטר (להפך, הוואקום שנוצר רק מבליט את החסרונות שלהם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2018, 15:32 
יובל, אני דבר על משכורות בלבד. כמובן שאתה צודק ויש הוצאות נלוות לשיחרורי שחקנים וכו'. אבל אתה יודע, מוטב מוקדם במקרים האלה ולא לחכות שהעונה תברח.
אם הייתי צריך לעשות שינוי אחד אז כמובן שהייתי מחליף במיידית את מור במקניל. לדעתי זה יכול לשדרג את הקבוצה מאוד (ולאור איך שהיא נראית כרגע לשדרג זו לא משימה כזאת מסובכת).
בעיני החטא הגדול הוא ההחתמה של מנקו. וזה מבחינתי רק על ההנהלה. ההנהלה הייתה צריכה לגרום לכך שבקיץ הזה יוחתם ישראלי בכיר אחר. איתי שגב, יפתח זיו, אבי בן שימול, והיו עוד המון אופציות. פה הכשל הגדול. אבל כרגיל אצלנו, הולכים אחרי המאמן.
בכל מקרה אני חושב שצריך להחתים את מקניל במקום מור בימים הקרובים ולא לחכות.

אגב, יובל, מה שמשעשע אותי זה שכל התיאוריות האלה (לא רוצה סקורר, לא רוצה שחקן אתלטי ושאר יקרות) נוצרות אצל מאמנים רק כשהם על הקווים בהפועל. מעניין שבמכבי חיפה והפועל ירושלים זה לא קורה. ומדהים שההנהלה שלנו לא מפיקה את הלקחים בנושא...

נערך לאחרונה על ידי purvis short בתאריך 27 ספטמבר 2018, 15:52, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2018, 15:37 
מקניל ושולר ידרכו אחד לשני על האצבעות. מקניל תותח, ומור לא טוב עד עכשיו, אבל מקניל ושולר, כשאף אחד מהם לא יכול להוביל כדור - זו בעיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2018, 15:49 
מקניל הוא קומבו גארד. שולר הוא קלעי, שלא מייצר מכדרור למעט זריקות משלוש. לא ידרכו אחד על השני. להפך. מקניל יעזור מאוד לשולר. מקניל יפתור המון בעיות בקו האחורי, בעיות של סייז, של הגנה, של לייצר מכדרור. הוא יאפשר, בגלל שהוא גארד גבוה, לשחק יותר בקלות בקו אחורי של מקניל-שולר-דגלאס למשל.
זה מהלך כל כך מתבקש (מקניל פנוי ויכול לבוא במהרה) שאין סיכוי שהפועל תבצע אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2018, 16:25 
הכל יפה, רק עם מקניל-שולר-דגלאס, מי ירכז? עמית בן דוד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2018, 16:29 
המונח "ירכז" הוא אוברייטד. אבל לצורך העניין מקניל. מה שחשוב זה שיהיה בקו האחורי שחקן יוצר ברמה גבוהה שגם משחק פיק אנד רול. דאלאס מור מרכז?
מקניל הוא שחקן פיק אנד רול מצוין. והוא מוביל כדור (עם חסרונות, למשל מרבה לאבד, למשל במגרש הפתוח הוא לא הכי טוב). בעונה שעברה מקניל היה ה-1 של הפועל בלא מעט דקות וכל ההתקפות עברו דרכו.
כל הכמיהה הזו לרכז מנהל משחק קצת מנותקת מהכדורסל של היום. מה שצריך היום זה שחקנים שיוצרים לעצמם בקו האחורי ויוצרים לאחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2018, 16:35 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
המונח "ירכז" הוא אוברייטד. אבל לצורך העניין מקניל. מה שחשוב זה שיהיה בקו האחורי שחקן יוצר ברמה גבוהה שגם משחק פיק אנד רול. דאלאס מור מרכז?
מקניל הוא שחקן פיק אנד רול מצוין. והוא מוביל כדור (עם חסרונות, למשל מרבה לאבד, למשל במגרש הפתוח הוא לא הכי טוב). בעונה שעברה מקניל היה ה-1 של הפועל בלא מעט דקות וכל ההתקפות עברו דרכו.
כל הכמיהה הזו לרכז מנהל משחק קצת מנותקת מהכדורסל של היום. מה שצריך היום זה שחקנים שיוצרים לעצמם בקו האחורי ויוצרים לאחרים.

בדיוק.
הפועל צריכה שחקן פיק-אנד-רול. זוהי רוב המהות של רכז, בטח ובטח רכז זר בליגה שלנו שאמור להיות השחקן הכי דומיננטי בהתקפה. את זה מקניל עושה ברמה גבוהה. את זה מור ושולר לא עושים בכלל. שולר לא יודע לכדרר ולחדור הגנות, ומור הוא שחקן עם IQ כדורסל אפסי, בלי שום יכולת לייצר משחק התקפה. אם אין לו דרך פנויה לסל או שלשה פנויה, הפיק-אנד-רול שלו לא מוביל לכלום.
מה זה מי ירכז? לעבור את החצי בכדורר גם מקניל ושולר יכולים. גם ככה מור כל כך קטן וחלש שהרבה פעמים הוא לא מצליח לקבל כדור מתחת לסל שלנו, ואחרים צריכים להוביל כדור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2018, 16:47 
כמו שדובר כבר רבות, החטא הקדמון זה ההחתמה של מנקו.
זה להחתים שחקן שמרוויח כמו שחקן חמישיה אבל נותן תרומה שרחוקה מכך ובנוסף גם דופק את כל הבנייה של הסגל.
ברגע שיש לך כזה עוגן בסגל, כל הבנייה שלך עסוקה רק בלהסתיר חסרונות ולמזער נזקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2018, 14:32 
סמל אישי של המשתמש
נראה לי מתאים לכאן:
http://www.one.co.il/Article/18-19/2,62 ... tml?ref=hp
"הצוות המקצועי של הפועל ת"א לוחץ להחזרת מקניל"

"הצוות המקצועי, שלא מרוצה מהקו האחורי הנוכחי, לוחץ על ההנהלה להחתימו כשהם טוענים כי הקבוצה חסרה שחקנים אתלטים ומייצרי נקודות."
ואת זה לא ידעו כשהחתימו את מי שהחתימו השנה? זה נחת עליהם מהשמיים איזה סוג שחקנים הוחתמו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2018, 15:37 
סמל אישי של המשתמש
צריך לקחת בחשבון שבגלל אירופה בנינו את הסגל מאד מהר ומוקדם. שנה שעברה למי ששכח סגרנו סגל ממש ברגע האחרון, וכך השגנו את מקניל בזול (יחסית) שנופה שניה לפני פתיחת הליגה בצרפת.
פרנקו די הבהיר בראיונות את חוסר שביעות הרצון שלו מהמצב הזה, שדי הכריח אותו להחתים שחקנים מוקדם ויקר. זה לא מופרך לחשוב שעכשיו שעפנו מאירופה, הוא מנסה שוב לבנות סגל שיותר לטעמו.

מצחיק אבל שמדווח שהוא רוצה את מקניל כי הוא אתלטי. מקניל אחלה שחקן. אתלטי, הוא לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2018, 20:22 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
צריך לקחת בחשבון שבגלל אירופה בנינו את הסגל מאד מהר ומוקדם. שנה שעברה למי ששכח סגרנו סגל ממש ברגע האחרון, וכך השגנו את מקניל בזול (יחסית) שנופה שניה לפני פתיחת הליגה בצרפת.
פרנקו די הבהיר בראיונות את חוסר שביעות הרצון שלו מהמצב הזה, שדי הכריח אותו להחתים שחקנים מוקדם ויקר. זה לא מופרך לחשוב שעכשיו שעפנו מאירופה, הוא מנסה שוב לבנות סגל שיותר לטעמו.

מצחיק אבל שמדווח שהוא רוצה את מקניל כי הוא אתלטי. מקניל אחלה שחקן. אתלטי, הוא לא.

סליחה, זה חתיכת קשקוש. לא בנינו את הסגל לא מהר ולא מוקדם.
אמינו חתם ב-26/7, הולמס ב-6/8, שולר ב-14/8 ומור ב-16/8.
קמרון לונג חתם בראשל"צ ב-19/7. חודש לפני שולר ומור. מה הייתה הבעיה להביא אותו?
דשון סטיבנס חתם בראשל"צ ב-29/7. מייק הנרי חתם בנהריה ב-23/7 וג'סטין אדוארדס ב-24/7. לנזל סמית' חתם באילת ב-24/7. בראיינט קרופורד חתם בגלבוע ב-6/8. קורי וולדן חתם בחולון ב-11/7 ודקוואן ג'ונס ב-31/7.
כל אלה חתמו לפני השחקנים שאנחנו החתמנו בעמדות שלהם, כל אלה היו החתמות עדיפות בהרבה, שאיתם (לדעתי) היינו נראים הרבה יותר טוב. כולם אגב יותר זולים או באותו כסף כמו הזרים שלנו.
אז שלא יספר סיפורים על אירופה ובנייה מהירה והתפשרות. לפרנקו פשוט אין מושג איך לבנות סגל.

ובלי קשר, לא השגנו את מקניל בזול בכלל. החתמנו אותו בהרבה כסף (כמו כל החתמה בעידן פרנקו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2018, 22:22 
סמל אישי של המשתמש
הכל יחסי.
כנראה שפרנקו אם היה רוצה יכול היה לבחור יותר טוב ויותר מוקדם. זה לא משנה את העובדה שהוא מבחינתו סגר סגל מוקדם משרצה השנה. וזה מה שקובע בהפועל, עם כל הכבוד לדעה שלך ושלי למתי צריך ואפשר לסגור סגל.
ולמיטב הבנתי מקניל שנה שעברה ישב על חוזה משמעותית יותר טוב ממה שקיבל אצלנו עד שהושעה. אז אולי שילמו לו טוב יחסית להפועל או לליגה הישראלית, אבל יחסית למה שהיה יכול לקבל עד שנקלע לצרה שנקלע, קיבל פחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2018, 03:53 
מה שאתה עושה זה בעצם להצדיק את. מה שיובל אומר, כלומר להסכים עם זה שפרנקו הוא חסר מושג בבניית סגל ולא מסוגל לבנות סגל נורמלי בפרק הזמן הסביר שכל מאמן אחר יכול להסתדר איתו. ומה לעזאזל הקשר בין המחיר שבו מקניל הוחתם לכל הסיפור? זו בדיוק דוגמא מצויינת למה שנכתב כאן. כי גם בשנה שעברה יכולנו להחתים שחקן ברמה של מקניל לפחות ואפילו יותר ממנו בשלב מוקדם יותר של העונה תמורת פחות כסף כמו שעשו לא מעט קבוצות בליגה.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2018, 07:49 
סמל אישי של המשתמש
אני יותר מציין מאשר מצדיק -פרנקו סגר את הסגל מוקדם משרצה, ולכן כנראה הוא רוצה לעשות עכשיו מקצה שיפורים. זה תיאור המציאות כמו שאני מבין אותה.

אני חושב שהוא קצת מגזים בשיטה שלו. אבל אני בהחלט מבין שבסוף הקיץ יש הרבה שחקנים שמורידים מחירים, ויש היגיון בלחכות לשחקנים שאתה מאד רוצה.
ובנוסף אני סבור שגם בשנה שעברה חשבתי שזאת גישה לא מחויבת המציאות, אבל היא הוכיחה את עצמה בסוף דווקא. אז לפחות אישית אני מרגיש שאני צריך "לדבר חלש" בנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2018, 08:21 
זה שהוא סגר אותו מוקדם מאשר רצה לא מצדיק בשום צורה שהיא את בניית הסגל בצורה רעה כפי שעשה.
זה מצביע על חוסר מקצועיות ותו לא. המצב היה שהפועל משחקים באירופה והדבר היה ידוע לו.
העבודה שלו שעבורה הוא מקבל משכורת גבוהה למדי היא לדאוג לכך של הפועל יהיה סגל מלא מוכן ומתאים למשימות שעומדות בפני הקבוצה במועד שבו הן מתחילות.
במשימה הזו הוא נכשל כשלון חרוץ כשבנה סגל שהוא גם חלש, גם לא מתאים וגם לא היה מוכן לאירופה כשהפסדנו לקבוצה חלשה במיוחד.
כמו שכבר אמרנו - מאמנים אחרים הצליחו להביא שחקנים נהדרים ולהחתים אותם עו"ד לפני שאנחנו החתמנו את שלנו.
רק האדון פרנקו בזבז את זמנו ואת הכסף של הקבוצה בהחתמות של שחקנים גרועים ולא מתאימים, בנה קבוצה לא אתלטית ועכשיו מתלונן על המצב שהוא יצר במו ידיו ורוצה שהקבוצה תוציא עוד כסף על החלפת שחקנים כשהיה ניתן להימנע מכך מראש לו היה עושה את העבודה שלו כהלכה.
פרנקו דומה בענין הזה כמו שתי טיפות מיים לארז - הוא תמיד יגרום לקבוצות שהוא עובד בהן להחרוג מהמסגרת התקציבית שהעמידו לעצמן ולהוציא יותר כסף על שחקנים מאשר תכננו מראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2018, 08:47 
סמל אישי של המשתמש
מה זה "רק האדון פרנקו"? רק משיטוט פה בפורום אפשר למצוא כמה דוגמאות לקבוצות שכבר החליפו זרים, או שמשתמשים פה אומרים שהן חייבות להחליף זר או שניים. אני הראשון לאמר שיש בעיה בהפועל בחופש המוגזם שניתן למאמנים, אבל לאמר ש"רק" מאמני הפועל בזבזו זמן ורק הם מביאים שחקנים לא טובים זאת הגזמה פרועה.
ובקשר להדחה מאירופה וסגל חלש וכו', כמו שכבר אמרתי פה - לא הייתי ממהר להסיק מסקנות מכמה משחקי קדם עונה בלי רביב, וכשהקבוצה בעליל לא מחוברת ולא מאומנת דיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2018, 11:38 
הפועל כתב:

ובקשר להדחה מאירופה וסגל חלש וכו', כמו שכבר אמרתי פה - לא הייתי ממהר להסיק מסקנות מכמה משחקי קדם עונה בלי רביב, וכשהקבוצה בעליל לא מחוברת ולא מאומנת דיה

אני מסכים לגמרי. הענין הוא שזו טענה שפרנקו מעלה. שיש בעיה ולכן הוא רוצה להחליף שחקן. לא אני. אז מי הסיק מסקנות? פרנקו או אני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2018, 12:52 
סמל אישי של המשתמש
יכול להיות שהוא הסיק שעם הקבוצה הנוכחית אנחנו בסכנת ירידה ואין שום סיכוי להצלחה, שזה פחות או יותר מה שאתה טוען אם אני מבין נכון. יותר סביר שהוא חושב שאפשר לשפר ולוותר על פשרות שנעשו קודם עקב לחץ הזמן (להרגשתו).
נשמע לי סביר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2018, 20:37 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
הכל יחסי.
כנראה שפרנקו אם היה רוצה יכול היה לבחור יותר טוב ויותר מוקדם. זה לא משנה את העובדה שהוא מבחינתו סגר סגל מוקדם משרצה השנה. וזה מה שקובע בהפועל, עם כל הכבוד לדעה שלך ושלי למתי צריך ואפשר לסגור סגל.
ולמיטב הבנתי מקניל שנה שעברה ישב על חוזה משמעותית יותר טוב ממה שקיבל אצלנו עד שהושעה. אז אולי שילמו לו טוב יחסית להפועל או לליגה הישראלית, אבל יחסית למה שהיה יכול לקבל עד שנקלע לצרה שנקלע, קיבל פחות

תפריד. אין לי בעיה עם זה שהוא לא מרוצה מהסגל, שהוא רוצה לעשות שינויים ושהוא רוצה להחזיר את מקניל. גם אני לא מרוצה מהסגל, גם אני רוצה שייעשו שינויים, וגם אני רוצה שמקניל יחזור.

אתה כתבת "צריך לקחת בחשבון שבגלל אירופה בנינו את הסגל מאד מהר ומוקדם". ציטוט מדויק. לא כתבת שזה מה שפרנקו חושב, אלא שזה נכון אבסולוטית (או לפחות דעתך). וזה לא נכון. החתמנו את הזרים שלנו מסוף יולי עד אמצע אוגוסט, אחרי או במקביל להחתמת כמעט כל הזרים בליגה. הדבר היחיד שלא יכולנו לעשות זה להחתים זרים רגע לפני פתיחת העונה, דבר שאפשר לחלוטין להסתדר בלעדיו, מה שרוב הקבוצות ממילא לא עושות, ומשהו שהוא בטח לא ערובה להבאת זרים יותר טובים. ושוב, במאמר מוסגר, בקיץ שעבר החתמנו את מקניל בהרבה מאוד כסף, אחרי שמהלך כמה שבועות העלינו את ההצעה עבורו עוד ועוד עד שהוא התרצה. לא הייתה פה מציאה של הרגע האחרון.

כך אם פרנקו חושב שההשתתפות באירופה היא זו שגרמה לנו לבנות סגל לא טוב, זה לא מעניין וזה גם לא נכון. היה אפשר וצריך להביא זרים הרבה יותר טובים במועד שבהם החתמנו את הזרים שאותם החתמנו. ושוב, כמו שכתבתי למעלה - אין לי בעיה עם זה שפרנקו רוצה לתקן את הבנייה מהקיץ, אבל יש מה לתקן אך ורק מכיוון שהוא עשה עבודה גרועה בבניית הקבוצה בקיץ, לא בגלל אירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2018, 13:12 
גרגורי וארגאס פנוי להובלת. לדעתי יהווה שדרוג שיכול להפוך את כל הקבוצה. גם רכז מצויין, נבחר פעמיים לשחקן ההגנה של ליגת העל וגם ווינר שיכול למשוך את כל הקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2018, 13:13 
נמחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2018, 12:21 
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 44&lang=he
מעניין אם פרנקו כתב בשבילם את השאלות

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2018, 20:44 
השחקן הכי חכם בקבוצה בעונה שעברה.
הלוואי שיחזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2018, 21:35 
אני בעד מקניל וחושב שאם הוא יחזור הוא יכול לעזור מאוד לקו האחורי. רק אני תוהה אם זוכרים שבעונה שעברה היה במועדון איזה אדריאן בנקס אחד שחיפה על כל כך הרבה בעיות מקצועיות. כן, הבנקס הזה שהוחתם לפני שהחתימו בכלל מאמן.
בכל מקרה אני הייתי עושה במיידי שני שינויים: מביא גארד יוצר ברמה גבוהה. זה יכול להיות מקניל, זה יכול להיות רכז.
והייתי מביא 3-4 אתלטי. דחוף.
שינוי אחד לא מספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2018, 15:06 
ואם יביאו את מקניל כדי להחליף את שולר, כמו שאני חושש שעלולים לעשות, אני חושב שזה בכלל לא יהיה כל כך משמעותי, אבל נחכה ונראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 76 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: