תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 00:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 179 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שוק השחקנים הישראלים - מה נשאר
הודעהפורסם: 13 יולי 2017, 11:24 
הפועל, כידוע, מחפשת עוד ישראלי לסגל. הנה כמה אפשרויות (אתם מוזמנים להוסיף), כיוון שהפועל מחפשה שחקן חוץ, או מקסימום שחקן לעמדות 3-4, התרכזתי בעמדות האלה.

יפתח זיו, בעונה שעברה באשדוד

יתרונות: צעיר, גבוה לתפקידו, אתלטי, נראה כמו הישראלי הצעיר הבא שיפרוץ. מתקדם מדיי עונה. יכול לשמור כמה עמדות.
חסרונות: מבוקש על ידי מכבי חיפה העשירה יותר. קליעה לא טובה מבחוץ. שילוב מעט בעייתי ליד רביב. אם הוא חותם אז צריך להביא גארד זר עם קליעה טובה מבחוץ.

דגן יבזורי
יתרונות: כשהוא בכושר הוא גארד מצויין. קליעה נהדרת מבחוץ. שיפר את היכולת לייצר לעצמו מצבים. יודע לשחק גם אוף דה בול וזה משהו חשוב. חכם וקבוצתי
חסרונות: פציע, לא שיחק למעשה כבר שנתיים, מבוגר. שומר חלש. והוא 2 נטו. לשחק איתו ליד בנקס זו בעייתי הגנתית.

רפי מנקו
יתרונות: פורוורד מגוון יחסית עם קליעה מבחוץ. יכול לשחק בעמדות 3-4. אם הוא חותם זה יאפשר להפועל להביא, מלבד רכז זר, עוד גארד זר עם קליעה מבחוץ (ולא סמול פורוורד), היה טוב מאוד העונה באילת.
חסרונות: סימן שאלה האם הוא יכול להביא את היכולת מאילת גם לקבוצה לחוצה כמו הפועל. ויש עוד חסרון - הוא שחקן של הפועל ירושלים, ויש סיכוי שהיא תממש את האופציה עליו ותדרוש כסף תמורת שחרורו.

ניב ברקוביץ'
יתרונות: רכז אמיתי, שומר לא רע, מנהל משחק טוב. שחקן פיק אנד רול טוב. הקבוצות שלו מצליחות בשנים האחרונות. והוא באופן יחסי לשחקנים ישראלים פחות יקר מהקודמים ברשימה.
חסרונות: אין לו כמעט בכלל קליעה מבחוץ. לכן הציוות שלו ליד רביב עלול להיות בעייתי. הוא שחקן עם תקרה מאוד ברורה. כלומר, יבזורי, אם חוזר לכושר, יכול להיות אחד הגארדים הישראלים הטובים, ברקוביץ' לא.

אבירם זליקוביץ'
יתרונות: אני בדעה כבר כמה שנים שהוא שחקן שהקהל של הפועל יאהב מאוד. הוא סקורר. יודע לייצר מכדרור. לא רואה אף אחד ממטר. ואחרי הייבוש בירושלים הוא אמור לרדת בשכר.
חסרונות: הוא שחקן מורכב, שצריך לדעת להתמודד איתו. וזה לא תמיד מצליח, ראו איך הוא סיים את הקדנציה בהרצליה. אחרי העונה שעברה לא בטוח שהפועל רוצה להיכנס לזה. העובדה שהוא צריך הרבה את הכדור ביד יכולה להיות בעייתית ליד בנקס, רביב ורכז זר שיבוא. הוא לא שחקן שאוהב לשחק רחוק מהכדור.

חנן קולמן.
יתרונות: קשוח, קליעה לא רעה מבחוץ. שומר טוב. אחלה שחקן. מנוסה.
חסרונות: החתמה שלו משמעותה שני מתאזרחים בקבוצה. הוא מבוגר ואיתו הפועל תהיה קבוצה די מבוגרת, בעיקר בקו האחורי.

אייל שולמן
יתרונות: אמור להיות זול יחסית אחרי העונה האחרונה. גארד סביר.
חסרונות: היה בחולון שחקן מוביל - הקבוצה נכשלה. בקריית גת - ירד ליגה. אני לא ממש מחזיק ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שוק השחקנים הישראלים - מה נשאר
הודעהפורסם: 13 יולי 2017, 11:29 
איזה אופציה יש לירושלים על מנקו? הוא בעצם שייך לירושלים ועובר לקבוצות אחרות רק בהשאלה?

אגב, לגבי זליקוביץ' - לא ברור מה מצב היחסים שלו עם רביב. גם משהו שהייתי לוקח בחשבון.

נערך לאחרונה על ידי א.ב בתאריך 13 יולי 2017, 11:36, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2017, 11:32 
סמל אישי של המשתמש
יש לנו 2.75 ישראלים בכירים+מאמן מהיקרים בליגה (שלא לדבר על מצבנו הכלכלי הידוע). לא צריך עוד אחד, צריך גיבוי זול שייתן דקות כמחליף מהספסל ובעיקר למקרה של הפציעה הצפויה של רביב.
לדעתי צריך ללכת על כמה שיותר זול (שולמן לצורך העניין זה דוגמה טובה), אולי אפילו צעיר מבטיח מהליגה השניה (אם יש דבר כזה), ולהשקיע מה שנשאר בזרים שהם המנבא הכי טוב להצלחה בליגה (בטח בהתחשב במצבנו הסביר ומעלה בגיזרת הישראלים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 יולי 2017, 11:35 
יניב סולומון - הישראלי הטוב ביותר בשנה שעברה הלאומית.
יתרונות - אתלט על במונחים ישראלים, ריבאנדר התקפה טוב, יד לא רעה מה-3, יכול לשלוח בשתי עמדות 3 ו-4
חסרונות - אין ניסיון בליגת העל (יחד עם תומר גינת הראה שזו לא ממש בעיה לשחקן טוב), אחרי 2פציעות בברכיים.

רועי הובר - גארד, שפתח בשנה שעברה החמישיה בחולון.
יתרונות - יד מאד טובה ל-3, משחק בשתי עמדות 1 ו- 2, שחקן זול יחסית ( צעיר ומגיע בהשאלה מירושלים)
חסרונות - נמוך, כמעט לא חודר, שומר בינוני (קצת תואם בלאט ולדעת דן שמיר פחות טוב).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2017, 11:37 
סמל אישי של המשתמש
יש לך בקושי ישראלי בכיר אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2017, 11:39 
לבושתי שכחתי את עמית שמחון
יתרונות: קליעה מעולה מבחוץ. יחסית מנוסה, אבל לא מבוגר. שומר לא רע.
חסרונות: יקר מאוד. לא בטוח שהפועל יכולה להביא אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2017, 11:40 
ממש לא הייתי מביא את שולמן. הוא סוג של יובל נעימי רק הרבה פחות טוב.
לגבי הובר: לשחרר את תמיר בלאט בשביל הובר זה מגוחך בעיני. לא מביא אותו בשום פנים ואופן. מביא את ניב ברקוביץ הרבה הרבה לפניו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2017, 12:12 
אגב, אני מסכים עפ המשתמש הפועל. בנקס הוא ישראלי בכיר לכל דבר ועניין. זה שאחרי עונה לא טובה בקבוצה שאנחנו יודעים היום איך היא נראתה, הופכים אותו לילד מהנוער שלא עשה כלום בקריירה - מגוחך בעיני. הפועל לא החתימה את בנקס על חוזה גבוה כדי שיהיה שחקן משלים. רביב הוא גם ישראלי בכיר, בטח בשכר. הנקודה היא שיש סימן שאלה גדול לגביו בעקבות העונה האחרונה.
בגדול אני מסכים שלא חייבים להביא "ישראלי בכיר". אבל להסתפק בהובר כזה זו בעיני טעות קשה שיכול לדרדר את כל הסגל במקרה של פציעה או ירידה בכושר של אחד הבכירים (מה שגם שזה פאתטי בעיני לוותר על תמיר בלאט בשביל הובר). הפועל לא חייבת עמית שמחון, אבל היא צריכה עוד ישראלי, לא בהכרח יקר, שאפשר לסמוך עליו ויכול לתת הרבה דקות. לא איזה פרוספקט מהלאומית, שלא יתפקד ובמקרה שרביב לא יחזור כל הקבוצה תהיה בבלגן ויתחילו לרדוף אחרי כל ישראלי שפנוי בשוק, כמו בעונה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2017, 12:20 
כל העסק היה נראה יותר קל אם לא היו מוותרים על תמיר בלאט.
כל החכמולוגים פה בפורום שלא רצו אותו בגלל ש"אין" לו הגנה או שהוא שחצן יעלה לנו ביוקר בעונה הבאה.
בלאט ילד בן 19 הוכיח שיחסית לגילו הוא נותן הרבה וגם יש לו לאן להתקדם (גם מבחינת הגנה).

עכשיו שאין אותו צריך להביא גם רכז מחליף (חנן קולמן אולי או יפתח זיו)
וגם מישהו במקום מתן נאור (הייתי מביא את שמחון).

פחות מזה בלי קשר לזרים שיבואו ויתחלפו פה בצרורות לא ממש יעזור לנו בקפיצת מדרגה,
ואני מקווה גם שפרנקו לא יסתפק בישראלי אחד חצי בכיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2017, 12:27 
1. להגיד כל העסק היה נראה קל אם לא היינו מוותרים על בלאט, מבלי שהביאו עדיין תחליף, זה מגוחך. איך אפשר לבקר את המהלך כשאנחנו בכלל לא יודעים מה התוצאה הסופית שלו?
2. תמיר בלאט לא השתחרר בכלל על ידי תשלום פיצוי של 100 אלף שקל שהיה לו בחוזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2017, 13:21 
חואקין שוכמן -
יתרונות: שומר טוב, עם סייז טוב מול גארדים זרים, בעל מוטבציה גבוהה ויכולת לשנות מומנטומים, סוג של ווילי וורקמן בעמדות 1/2.
חסרונות: קליעה והצד ההתקפי בכלליות.

יכול להיות שהוא הימור שווה לנו לקחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2017, 13:23 
חתם לעוד 3 עונות בגלבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2017, 13:28 
א.ב כתב:
חתם לעוד 3 עונות בגלבוע.

עכשיו אני רואה. מוזר שפספסתי את זה.
חבל.
אפשר אולי להביא את הגרסה המוקטנת שלו בן צבי? או שהוא כבר ממש לא ברמה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2017, 14:15 
סמל אישי של המשתמש
אם היינו משאירים את תמיר בלאט זה היה רק תמורת שיפור בחוזה (שסביר מאד להניח שקיבל בחולון). ואז כבר השאלה מה אפשר להביא באותה עלות. עקרונית היה אמור להיות אור לאומי, ואז לא היינו צריכים להביא כלום.
כמו שזה נראה כעת, צריך להביא מישהו כזה - גארד ישראלי שיכול לתת 10-15 דקות למשחק כמחליף, ויכול לשחק 20-25 דקות גם במקרה של פציעה של בנקס/רביב. לא צריך בכיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2017, 14:21 
הפועל כתב:
אם היינו משאירים את תמיר בלאט זה היה רק תמורת שיפור בחוזה (שסביר מאד להניח שקיבל בחולון). ואז כבר השאלה מה אפשר להביא באותה עלות. עקרונית היה אמור להיות אור לאומי, ואז לא היינו צריכים להביא כלום.
כמו שזה נראה כעת, צריך להביא מישהו כזה - גארד ישראלי שיכול לתת 10-15 דקות למשחק כמחליף, ויכול לשחק 20-25 דקות גם במקרה של פציעה של בנקס/רביב. לא צריך בכיר.

וזה לא הובר. ולא שולמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2017, 15:16 
הסיכוי שגם בנקס וגם רביב יהיו בריאים עונה שלמה וביכולת סבירה הוא קלוש.
חובה ישראלי בכיר נוסף. אכלנו אותה בגלל זה שנה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2017, 15:30 
מנקו למעשה השחקן היחיד שפרוויס לא רשם עליו חיסרון תכלס :SMOKE: , ובמקרה הוא גם השחקן שאני אישית הכי רוצה.
מעבר לזה שמדובר בשחקן באמת מוכשר ובחור טוב, אני חושב שהוא נושא המון יתרונות לטווח הארוך, אני חושב שהוא הולך לשפר גם את המשחק שלו בשנתיים הקרובות הוא סה"כ בן 23 ויש לו ניסיון של 3-4 שנים בליגה.
פוורוורד שיש לו גם מבנה גוף שמאפשר לו לשחק 4, שומר טוב ונתונים פיזיים טובים וגם כניסות טובות לצבע מכדרור, קליעה לא מבוטלת, למעשה הוא בין ה 2-3 הישראלים היחידים שיכולים לשחק גם 3 וגם 4.

לגבי ירושלים, גם אם היא תממש האופציה זה כנראה יהיה כדי לשחרר אותו ולהרוויח כמה גרושים מהפיצוי, לא רואה אותם משאילים אותו כי הוא מסיים חוזה בן 3 שנים בקיץ הבא אז כל עוד לא מתכוונים לחדש לו זה יהיה טיפשי מצידם לממש ולהשאיל.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 יולי 2017, 16:23 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה היא לא שחרורו של בלאט אלא הפספוס של לאומי.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2017, 18:43 
עוד שחקן פנוי שדני פרנקו מאד אוהב ואני מקווה שלא יגיע הוא גוני יזרעאלי. מבוגר מידי, בירידה ומאד דומיננטי.
שחקן פנוי נוסף שקשור לפרנקו עןד מימי בליך הוא אלישי כדיר - פראווורד שיכול גם לשחק 5 בשעת הצורך. ריבראנדר טוב עם התמצאות מתחת לסל, אבל עם יותר מ-2 איבודים למשחק, ואחרי עונה גרועה בראשון אשר הופכת אותו כנראה לזול יותר.

בשלב זה, המטרה העיקרית היא להביא את שמחון שהוא גם הטוב ביותר מאופציות הקיימות, אם כי יקר יחסית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2017, 19:22 
סמל אישי של המשתמש
אופציות טובות בעיני:

יפתח זיו: ישראלי מאוד מוכשר עם פוטנציאל להיות ישראלי מוביל בשנים הבאות. וגם לא יזיק לנו עוד רכז. אבל לדעתי לא על הפרק.
מנקו: אופציה טובה, אבל גם יקר (דורש מעל 100 אלף) וגם סביר יותר שימשיך באילת.
קולמן: בצד החיובי - שחקן טוב מאוד, גם עם קליעה, גם שומר טוב. בצד השלילי - מבוגר, זה גם אומר שהנפילה שלו יכולה לבוא בכל רגע, וגם זה אומר שבקיץ הבא נהיה עם רביב בן 34, עם קולמן בן 34, ועם בנקס בן 32 שמסיים חוזה. הוא גם לא ממש רכז אלא עוד שחקן בעמדה 2 אבל אפשר לחיות עם זה. והוא יקר, כמו כל ישראלי שיודע לשחק כדורסל.
שמחון: מבחינה מקצועית הוא האופציה הכי טובה. בעמדה שאנחנו צריכים (3) עם הכישורים שאנחנו צריכים (קליעה ברמה גבוהה מאוד), וגם בגיל המתאים. הבעיה שהוא יקר.

אופציות לא טובות:

יבזורי: מבוגר, לא שיחק שנתיים, אחרי פציעה, חור הגנתי, משחק בעמדה שבה הוא לא עוזר לנו בכלום.
ברקוביץ': לא בא בחשבון ליד השחקנים שיש לנו, כבר אפשר לפתוח נגריה.
זליקוביץ': אופציה מעניינת רק מהבחינה שהוא שחקן טוב שהמנייה שלו בירידה (בניגוד לשחקנים שסיימו עכשיו עונה טובה, המנייה שלהם בעלייה והם דורשים סכומים בשמיים). הבעיה שההתאמה שלו לרביב ובנקס היא רעה מאוד. הוא עוד סקורר בעמדות 2-3 שצריך את הכדור ביד. חוץ מנקודות הוא לא תורם כמעט כלום. זה לא מה שאנחנו צריכים, זה לא ישפר אותנו וזה כנראה לא יעבוד. ומעבר לחלק המקצועי יש את העניין עם רביב שאני לא יודע כמה הם מסתדרים.
שולמן: שחקן רע. שומר גרוע, אופי לא טוב, הקבוצות שלו לא מצליחות ולא במקרה.
יניב סולומון: שחקן שצריך 15 זריקות במשחק כדי להיות אפקטיבי. את זה הוא יכול לעשות בלאומית. מקסימום יקבל צ'אנס בקבוצת תחתית. ממש לא מתאים לקבוצה ששואפת לצמרת בליגת העל.
רועי הובר: אנחנו צריכים ישראלי שתורם, לא ילד בן 20 שייתן תרומה פעם בחמישה משחקים.
זיו בן צבי: המחליף של סקוורר בגלבוע... שחקן גבולי לליגת העל.
גוני יזרעאלי: אפילו לא בצחוק...
כדיר: שום סיכוי שיחתום עוד גבוה ליד תומר ואיידן שמחזיק בחוזה. והוא גם לא זול.

אם לא נצליח להחתים את אחת מהאופציות הטובות והמתאימות, כבר עדיף להמר בכסף קטן על דני רובין/אדם אריאל/נאור שרון.
בתכלס לאומי היה בדיוק מה שאנחנו צריכים. 3 ישראלי שיכול לשמור ולקלוע זריקות פנויות. המזדיין הזה די תקע לנו את התכניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2017, 19:56 
אני ממש לא הייתי מספיד את יבזורי.
אי אפשר לשפוט את היכולת שלו על סמך התקופה במחלה והוא אומנם חוזר מפציעה אבל אם הוא לא היה פצוע ואחרי עונה גרועה הוא גם לא היה בתקציב שלנו.
לא בלתי סביר שהוא יחזור ליכולת מלפני שנתיים בחיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2017, 21:00 
ארדיטי כתב:
אני ממש לא הייתי מספיד את יבזורי.
אי אפשר לשפוט את היכולת שלו על סמך התקופה במחלה והוא אומנם חוזר מפציעה אבל אם הוא לא היה פצוע ואחרי עונה גרועה הוא גם לא היה בתקציב שלנו.
לא בלתי סביר שהוא יחזור ליכולת מלפני שנתיים בחיפה.

הבעיה ביבזורי היא שהוא 2 נטו. אתה צריך להסתכל על איזה הרכבים ירוצו פה בעונה הבאה. יבזורי לא יכול לתת דקות בעמדה 1. זה אומר שבמקרה הזה יהיו לך שני שחקנים בסגל שיכולים לשחק בעמדה 1, הרכז הזר ורביב (שזו לא העמדה המועדפת עליו) אתה לא יכול ללכת לעונה ככה, בטח כשרביב מועד לפציעות. קולמן למשל, הוא מוביל כדור הרבה יותר טוב. הוא יכול לתת 100-15 דקות בעמדה 1 בלי בעיה בכלל. אם תחתים את מנקו אז תוכל להביא רכז זר ועוד קומבו גבוה, שיוביל כדור. ואז גם תסתדר.
יבזורי יכול לחזור לכושר, אבל הוא ידרוש התאמות מאוד מסובכות (למשל למצוא שחקן שגם יכול לשחק בעמדה 3 ולשמור את העמדה הזו וגם להוביל כדור ברמה של רכז, לא יודע איך אפשר למצוא שחקן כזה בתקציב של הפועל, וגם בתקציבים יותר גבוהים זה מסובך).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2017, 22:24 
סמל אישי של המשתמש
הקהל לא סובל את זליקוביץ כי הוא חושב שהוא ילד חרא(לא מבין למה כ"כ)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2017, 23:20 
דובראש כתב:

אתה באמת לא מבין למה חושבים שהוא ילד חרא?
אני נניח חושב שהוא ילד חרא, אבל הייתי שמח מאוד לראות אותו אצלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 יולי 2017, 00:55 
סמל אישי של המשתמש
מנקו/שמחון זה אומר שמוותרים על טאקר, זה משהו שכולם משלימים איתו?
בעיני בנקס וגינת ישראלים ראויים לחמישייה בהפועל, חבל לבזבז עוד חוזה גבוה על ישראלי בכיר.
הייתי מביאי 3-4 ורכז ישראלים אבל מהזולים יותר ומשקיע את הכסף ברכז וסנטר זרים איכותיים.
זה יסגור לנו סגל ישראלי של: רביב, בנקס, רכז, צוף, 3-4, גינת ואיידן.
בסיטואציה כזאת אולי שווה לחשוב על שנת השאלה לצוף כדי שיקבל יותר דקות.

מה עם אור סולומון? שחקן טוב בעיני ובטח לא יקר אחרי עונה לא טובה בקרית גת.
הלוואי שהרכז יכל להיות יפתח זיו אבל הוא בטח יקר מידי, אולי נאור שרון אופציה טוב.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2017, 01:05 
עם המיליון דולר שנקבל מלאומי פיצויים אפשר להביא 7 פעמים את יפתח זיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2017, 06:05 
סמל אישי של המשתמש
אהרל'ה כתב:
דובראש כתב:

אז הילד התגרה פעם אחת בקהל...בגלל זה הוא ילד חרא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2017, 07:40 
גינת ראוי לחמישייה? גינת נתן עונה ראשונה נחמדה בליגת העל. אבל צריך לזכור שהוא עשה את זה בקבוצה לא טובה. ושיש לו חסרונות בסיסיים שיקשו עליו: המרכזי זה שהוא לא אתלטי ולכן תמיד יתקשה להתמודד עם זרים אתלטים שישחקו מולו (בניגוד לכארם משעור, עוז בלייזר ועוד). כדי שגינת יהיה ישראלי מוביל הוא חייב לפתח קליעה יציבה מבחוץ. נכון להיום הוא פוטנציאל, שעשה עונה נחמדה, אבל אני לא חושב שכרגע הוא הוכיח שהוא שחקן טוב יותר מיהונתן שולדבראנד, בוודאי לא מג'ק כהן. אז לומר שמה שהפועל צריכה זה ללכת איתו כשחקן חמישייה נראה לי קצת יומרני.
כעקרון החמישייה של הפועל צריכה להיות רכז זר, רביב, בנקס, ושני גבוהים זרים. אבל סימן השאלה זה רביב. הוא אכן ישראלי בכיר וכו'. אבל הפועל לא יכולה להרשות לעצמה את רביב של העונה שעברה. משחק כן, משחק לא. כאבים ברגל. חודש בחוץ. אם זה המצב אז צריך למצוא פתרון (אולי אפילו פרידה) והחתמת ישראלי בכיר במקומו. אם הוא כשיר, המצב שונה.
אי אפשר לצאת לעונה ושמה שקרה אשתקד יחזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2017, 07:42 
דובראש כתב:
אהרל'ה כתב:
דובראש כתב:

אז הילד התגרה פעם אחת בקהל...בגלל זה הוא ילד חרא?

זליקוביץ הוא מסוג השחקנים שבדר"כ אוהבים שהם איתך ושונאים אותו כשהוא מולך. לדעתי יש סוגיות מקצועיות לא פשוטות איתו, אבל במצב התקציבי של הפועל אולי זה משהו שכדאי לשקול. כמו שיובל כתב, בניגוד לחלק גדול מהשמות, הוא מגיע אחרי עונה לא טובה, והוא יהיה זול יחסית ובמצב שהוא חייב להוכיח את עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2017, 09:44 
סמל אישי של המשתמש
גינת לא צריך להיות בחמישייה,
רביב לא ישראלי בכיר. הוא בקושי ישראלי סביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 179 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: