תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 00:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 171 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: רמי הדר
הודעהפורסם: 19 מרץ 2017, 20:52 
במועדון שמכבד את עצמו, המאמן לא היה שורד את הלילה אחרי ההופעה הביזיונית הזו. מכיוון שאצלנו זה יותר מסובך, אני מקווה שמישהו יבהיר הלילה לרמי הדר שהוא הגיע למועדון ענק, ואם משהו לא מתאים לו, הוא מוזמן ללכת הביתה.

בושה כזו לא היתה כבר הרבה זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: רמי הדר
הודעהפורסם: 19 מרץ 2017, 20:59 
מאמן עם קצת יותר ביצים מגיש לרמי כהן את המכתב התפטרות כבר ברבע השלישי.
מוכן לקבל תבוסה בדרבי, בטח בלי שני זרים סופר חשובים (למרות שמה שקורה עם דארל זה לגמרי על הראש של רמי) ועם ליונס מדדה, אבל זה נראה שהוא איבד את החדר הלבשה.
וכל כך מתאים לנו לקבל את מכבי בסדרה בפלייאוף...

נערך לאחרונה על ידי RedMunks בתאריך 19 מרץ 2017, 21:00, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 מרץ 2017, 21:00 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי מאמן טוב אבל אחרי היום כולם והוא בראש צריכים לקבל בראש. לצערי לא רואה אותו מנצח דרבי איתנו מתישהו בגישה התבוסתנית הזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
סמל אישי של המשתמש
אויש תנוחו. כל אחד פה מפטר מאמנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
אפס מאופס. גם בדרבים הכי גרועים של אברהמי, והיו כמה וכמה כאלה, השחקנים לא שיחקו כאילו זה משחקון אימון פנימי מדקה 12.
לא חושב שצריך לפטר אותו אבל לא אתעצב אם הוא יתפטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2017, 21:02 
סמל אישי של המשתמש
אאאאאאאאאאאררררררררררררייייייייייייייקקקקקקקקקקקקקקקקקקק שששששששששששששייייייייייייבבבבבבבבבבבבקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2017, 21:04 
לא. אברהמי עדיף עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 מרץ 2017, 21:14 
סמל אישי של המשתמש
די עם זה, די עם השכונה הזאת, יש לקבוצה מנהל מקצועי, שהוא יקבל את ההחלטות.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2017, 22:10 
סמל אישי של המשתמש
טפי עליו מאמן מסריח
הביתה ומהר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2017, 22:47 
סמל אישי של המשתמש
ranjef כתב:
לא. אברהמי עדיף עליו.

כן. אברהמי עדיף עליו.
בלי לימונד וליונס ולא בדקתי אבל אני לא אתפלא אם בכל פרמטר.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2017, 22:52 
אכזבה ענקית, מכל הבחינות.
לא הייתי מפטר אותו כי העונה הזאת גמורה לדעתי וחבל לשלם לעוד מישהו.
שיסיים את העונה (עדיף 9 ולא 7/8) וניפרד לשלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2017, 23:11 
סמל אישי של המשתמש
הלוואי יחזירו לכם כבר את אברהמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2017, 23:45 
סמל אישי של המשתמש
הלואי

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2017, 08:05 
סמל אישי של המשתמש
נפלתם על השכל. מפטרים מאמן שהגיע באמצע העונה אחרי 11 מחזורים.
אפשר לחשוב מה הוא כבר הספיק לעשות ב-11 משחקים שהחלטתם לחרוץ את הדין שלו.

אה, וכן, גם אברהמי פוטר בלי הצדקה. למרות כמה שחושבים שהם גאוני כדורסל שמבינים שאברהמי חסר מושג, הוא היה בסדר גמור העונה, וכל הטענות נגדו לא מחזיקות מים, בטח בראי הזמן (אבל לצפות שמישהו יודה בטעות, יכה על חטא, זה מופרך).

מהמועדון עם הכי הרבה שקט לעבוד בתקופת אדלשטיין (אפילו יותר מדי) הפכנו למועדון הכי לחוץ ומלחיץ בליגה אחרי מכבי. עם לחץ לפטר כל מאמן אחרי כמה משחקים לא טובים. מעבר לכך שבטווח הקצר זה לא נותן כלום (ורואים את זה עכשיו לדוגמה), בטווח הארוך זה מזיק שאין שקט ואורך רוח למאמן ולהנהלה. אי אפשר לעבוד ולהתקדם ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רמי הדר
הודעהפורסם: 20 מרץ 2017, 09:08 
סמל אישי של המשתמש
רמי הדר לא בנה את הקבוצה.
לקבוצה יש בעיות אקוטיות שמציינים כאן מתחילת העונה ואליהן הצטרפו פציעות ואי התקדמות של תהליכים בהתאם לצפי.
כתוצאה מזה ישנה בעייה שאני לא בטוח שניתנת לפתרון עבור כל מאמן באשר הוא.
מאחר ויש כישרון ניתן יהיה לראות תצוגות אבל הדבר לא מבטיח שלא נזכה לראות גם מפחי נפש.
רמי הדר חתום לשנה וחצי וחוסה לתת לו לבנות את הקבוצה בהתאם לאני מאמין שלו. את הבעיות בהגנה לא הוא יוצר ולא לו הכלים לשנות אותם כעת לכן לא יקרה כלום עם ניקח אויר.

ויובל 3>

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2017, 11:10 
יובל כתב:

אה, וכן, גם אברהמי פוטר בלי הצדקה. למרות כמה שחושבים שהם גאוני כדורסל שמבינים שאברהמי חסר מושג, הוא היה בסדר גמור העונה, וכל הטענות נגדו לא מחזיקות מים, בטח בראי הזמן (אבל לצפות שמישהו יודה בטעות, יכה על חטא, זה מופרך).

מהמועדון עם הכי הרבה שקט לעבוד בתקופת אדלשטיין (אפילו יותר מדי) הפכנו למועדון הכי לחוץ ומלחיץ בליגה אחרי מכבי. עם לחץ לפטר כל מאמן אחרי כמה משחקים לא טובים. מעבר לכך שבטווח הקצר זה לא נותן כלום (ורואים את זה עכשיו לדוגמה), בטווח הארוך זה מזיק שאין שקט ואורך רוח למאמן ולהנהלה. אי אפשר לעבוד ולהתקדם ככה.

כל מילה (ובמיוחד הפיסקה האחרונה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2017, 11:13 
למנהל המקצועי יש איזשהו תפקיד או שזה פונקציונר עם "טייטל" אך בלי שום סמכויות? על מה הוא מקבל שכר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2017, 11:27 
פנאטי בלב כתב:
יובל כתב:

לחוץ ומלחיץ? ככה זה מועדון גדול.

הכי טבעי והכי לגיטימי כשרואים את הבזיון המקצועי הולך ומחריף.

זה לא רק הדרבי, גם לפני שבועיים מול אשדוד בבית - אותה נרפות, אותו משחק אגואיסטי, רכות בהגנה, חוסר מחוייבות, שחקנים שלא מכבדים את הגופיה ואת הקהל. אם זה לא אמור להרתיח כל אוהד, אז אני לא יודע מה כן. אי אפשר לצפות מהקהל לשלווה של נזיר בודהיסטי מול בזיונות כאלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 מרץ 2017, 11:33 
אני גם חושב שלא צריך לפטר את רמי הדר מכל מיני סיבות של רווח והפסד, בין אם ייצא עוד משהו מהעונה הזו ובין אם לא.
אני חושב שהוא צריך להתפטר.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2017, 11:47 
הוא לא יתפטר, ובצדק.
אם שרון לא התפטר אחרי שנה וחצי ואפס יכולת (למעט נייט רובינסון) - רמי בטח לא צריך להתפטר אחרי חודשיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2017, 11:58 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
פנאטי בלב כתב:
יובל כתב:

לחוץ ומלחיץ? ככה זה מועדון גדול.

הכי טבעי והכי לגיטימי כשרואים את הבזיון המקצועי הולך ומחריף.

זה לא רק הדרבי, גם לפני שבועיים מול אשדוד בבית - אותה נרפות, אותו משחק אגואיסטי, רכות בהגנה, חוסר מחוייבות, שחקנים שלא מכבדים את הגופיה ואת הקהל. אם זה לא אמור להרתיח כל אוהד, אז אני לא יודע מה כן. אי אפשר לצפות מהקהל לשלווה של נזיר בודהיסטי מול בזיונות כאלו.

דרך אגב, התעלמו מזה כי הבסנו אותם אבל גם נגד בנק יהב זה היה ככה, פשוט הם לא פגעו זריקות חופשיות לגמרי משום טווח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2017, 12:07 
יובל כתב:

!!!!!
אולי אחת ולתמיד אותם הגאונים שבכו לרמי לפטר את שרון יואילו בטובם להוציא כרטיס אשראי ולשלם על איזה ישראלי או זר בכספי הפיצויים לשרון.
אולי אותם החכמולוגים יקחו אחראיות על המעשים שלהם.מה הסיכוי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2017, 12:40 
יאללה בואו נפטר את רמי ועל הדרך אפשר גם להכין מכתב פיטורים מראש למאמן הבא.
חסרי מושג שחושבים שרכבת מאמנים זה מה שיעזור לקבוצה הזאת.
מי ישמע אוברדוביץ' בדרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2017, 12:49 
לא יודע אם רכבת תעזור או לא, אבל לראות את המצב של הקבוצה הזו ולחשוב שדברים יסתדרו מעצמם או שהבעיה זו החתמה של עוד שחקן כזה או אחר, זו קריאה שגויה מאד של המצב. משהו בקבוצה דפוק בצורה רצינית, ואת זה חייבים לתקן. אם רמי הדר לא יודע לתקן, אז בואו נמצא מישהו שכן יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2017, 17:05 
סמל אישי של המשתמש
לא צריך לפטר את רמי הדר, מאמן שלישי בעונה? מה, אנחנו רוצים להיות בדיחה כמו מחלקת הכדורגל העלובה?!
אפשר לחשוב שהפועל יורדת ליגה... זה מעצבן, מאכזב ומתסכל. נכון. אבל הדרך עוד ארוכה לשלוח מאמן הביתה ולשלם לו פיצויים ולשלם למאמן חדש שיחליף אותו.

מה שכן, צריך לחשוב לקראת הקיץ האם לא כדאי להיפרד בהסכמה. בסופו של דבר, הביאו את רמי כדי להשיג תוצאות יותר טובות מאשר היה עם שרון. בפועל, זה לא קרה.
בפועל, הדר קיבל את ליונס וגם רביב חזר ואפילו רשמו את בנקס כדי שלא ישב ביציע. כך שהפועל "שלו" חזקה יותר על הנייר מהפועל "של שרון".
אבל התוצאות? same same.

אולי את שרון לא ממש ספרו, אבל זה נראה כאילו את הדר השחקנים ממש מתעבים. זה לא מאמן שיתנו עבורו את התחת ובמצב שלנו זו בעיה.
עכשיו גם טאקר נפצע ויצטרכו להביא זר אחר, שספק גדול אם יצליח להיכנס לנעליים שלו.

אם הפועל תמשיך ביכולת ובחוסר יציבות הזו עד סוף העונה ובעיקר אם לא תצליח להגיע לסדרות, אז אני חושב שמוטב יהיה להיפרד כידידים מהמאמן ולחפש מישהו אחר.
עד אז, לתת לו את השקט ולקוות שהוא יצליח להפוך את המציאות ושהוא יודע מה הוא עושה ולאן הוא רוצה להגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2017, 11:51 
נועם שחם כתב:
לא יודע אם רכבת תעזור או לא, אבל לראות את המצב של הקבוצה הזו ולחשוב שדברים יסתדרו מעצמם או שהבעיה זו החתמה של עוד שחקן כזה או אחר, זו קריאה שגויה מאד של המצב. משהו בקבוצה דפוק בצורה רצינית, ואת זה חייבים לתקן. אם רמי הדר לא יודע לתקן, אז בואו נמצא מישהו שכן יודע.

אני לא חושב שדברים יסתדרו מעצמם, אבל בוא נתייחס לסוף המשפט שלך - "בואו נמצא מישהו שכן יודע".
בואו באמת. מי המישהו הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2017, 12:15 
לוסיאנו דה ברונו כתב:
טפי עליו מאמן מסריח
הביתה ומהר

טפי עליך, אוהד מסריח.
הביתה ומהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2017, 18:06 
סמל אישי של המשתמש
אהרל'ה כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:
טפי עליו מאמן מסריח
הביתה ומהר

טפי עליך, אוהד מסריח.
הביתה ומהר.

נכון אחי
הרי זה אני שמסריח כאן
אני זה שעומד בראש הקבוצה שהשפילה אותנו כל העונה הזו
שנראית כמו חבורה של כלום ושום דבר
שזורקת אלף זין על הקהל הזה ממשחק למשחק
אני זה שהטייטל מאמן הגנה או מאמן קשוח דבוק לו למצח ועדיין אנחנו מקבלים כל משחק בראש מכל קבוצה שרק רוצה

לראות אותו ברבע הראשון מתכופף עם הרגליים ומסתכל מלמטה על המשחק כשההפרש כבר בורח לדו ספרתי כשהוא לא עושה כלום, לא טיים אאוט (רק כשנהיה דו ספרתי כמובן), לא צעקות, לא שום דבר. אפאתיות מוחלטת, שום השפעה על המשחק, ויתור מראש על כל ה30 דקות הבאות להגיע.
והכי מצחיק? לראות את בגאצקיס בשניות האחרונות מסמן לשחקנים שלו לרוץ לקלוע כדי שיגיעו ל100 לפחות.

תירוצים יש מפה ועד הודעה חדשה, זרים/פצועים ומה לא. אבל כל קבוצה בליגה הזו סחטה את מכבי למשחקים של פוזשן אחד, חלק מהקבוצות ניצחו את אותה מכבי כשהן קבוצות הרבה פחות טובות ממך גם אם אתה עם 3 זרים. וכן, זה קרה גם בנוקיה.
ורק אתה מקבל את אותם תירוצים דרבי אחרי דרבי.

אז אולי לא צריך לפטר אותו ומה שכתבתי זה בלהט העצבים אחרי המשחק.
אבל אני מאוד מקווה שהוא קיבל בראש ממי שצריך לתת את הטון במועדון.
ואני מקווה שמה שהוא ושאר השחקנים שלו שמעו כשהם יצאו מהאולם נתן להם להבין שאם בפעם הראשונה מזה 10 שנים האוהדים הכי מסורים יצאו נגדם אז יש להם חשבון נפש גדול מאוד לעשות עם עצמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2017, 20:10 
לוסיאנו דה ברונו כתב:
אהרל'ה כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:
טפי עליו מאמן מסריח
הביתה ומהר

טפי עליך, אוהד מסריח.
הביתה ומהר.

נכון אחי
הרי זה אני שמסריח כאן
אני זה שהטייטל מאמן הגנה או מאמן קשוח דבוק לו למצח ועדיין אנחנו מקבלים כל משחק בראש מכל קבוצה שרק רוצה

לראות אותו ברבע הראשון מתכופף עם הרגליים ומסתכל מלמטה על המשחק כשההפרש כבר בורח לדו ספרתי כשהוא לא עושה כלום, לא טיים אאוט (רק כשנהיה דו ספרתי כמובן), לא צעקות, לא שום דבר. אפאתיות מוחלטת, שום השפעה על המשחק, ויתור מראש על כל ה30 דקות הבאות להגיע.
והכי מצחיק? לראות את בגאצקיס בשניות האחרונות מסמן לשחקנים שלו לרוץ לקלוע כדי שיגיעו ל100 לפחות.

תירוצים יש מפה ועד הודעה חדשה, זרים/פצועים ומה לא. אבל כל קבוצה בליגה הזו סחטה את מכבי למשחקים של פוזשן אחד, חלק מהקבוצות ניצחו את אותה מכבי כשהן קבוצות הרבה פחות טובות ממך גם אם אתה עם 3 זרים. וכן, זה קרה גם בנוקיה.

ואני מקווה שמה שהוא ושאר השחקנים שלו שמעו כשהם יצאו מהאולם נתן להם להבין שאם בפעם הראשונה מזה 10 שנים האוהדים הכי מסורים יצאו נגדם אז יש להם חשבון נפש גדול מאוד לעשות עם עצמם.

יש דרך לומר דברים, נשמה.
יש לכתוב את מה שכתבת עכשיו, שזה מובן וקביל (לא בדיוק מסכים, אבל לא רלוונטי), ויש דיבור מגעיל ומכביסטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2017, 21:55 
סמל אישי של המשתמש
אהרל'ה כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:
אהרל'ה כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:
טפי עליו מאמן מסריח
הביתה ומהר

טפי עליך, אוהד מסריח.
הביתה ומהר.

נכון אחי
הרי זה אני שמסריח כאן

יש דרך לומר דברים, נשמה.
יש לכתוב את מה שכתבת עכשיו, שזה מובן וקביל (לא בדיוק מסכים, אבל לא רלוונטי), ויש דיבור מגעיל ומכביסטי.

שתוק כבר! הינשוף צודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 171 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: