Fez כתב:
כבר הפסקתי לספור כמה פעמים בחודשיים האחרונים אני שומע ש-"אמארה לא מקבל מספיק כדורים", "לא מקבל כדורים למקומות הנכונים", "לא יודעים להפעיל אותו". גם היום בשידור אי אפשר להפסיק לשמוע את סיפורי הסבתא האלה. במקביל אנחנו כמובן שומעים בלי סוף כמה האופי שלו נפלא ונהדר והוא מקצוען ומשקיען ומת על ישראל ולובש ציציות אופנתיות ומה זה תודה שהוא בא לפה בכלל.
תכלס אנחנו אחרי 6 משחקים רשמיים שהוא לא עבר את ה-10 נק' באף אחד מהם, ועוד 3 משחקים שהוא לא שיחק בהם כי צריך לשמור עליו בצמר גפן. כמה אפשר לאתרג את הבן אדם? מיליון וחצי דולר לעונה ובינתיים בנקס סופרסטאר לעומתו.
אני בכלל לא קובר אותו או משהו ולא ממהר להכתיר אותו כפלופ, אבל כמה תירוצים אפשר עוד לעשות בשבילו. בסופו של דבר שחקן בסדר גודל כזה התפקיד שלו זה להיות דומיננטי, זו אחריות מלאה שלו (תופס גם בעניין בנקס כמו שאני אומר מתחילת העונה). וגם עם כל זה שהוא גבוה ולא גארד כך שהוא יותר תלוי בקבוצה עדיין זה התפקיד שלו להיות אקטיבי, לחסום חזק ולהתגלגל נכון, לנעול בצבע, לדרוש את הכדור, הרבה מאוד דברים שהוא לא עושה ועד שהוא לא יעשה אותם הוא לא יהיה דומיננטי.
אני לא ממש נפלתי מההחתמה של אמארה.
אבל בהתחשב שגם פיטרסון מאכזב (שחקן נורא רך שבימים שהוא לא קולע הוא יכול להיות נזק), ג'ונס לא נראה שחקן שיכול לעשות אצלם את הסטפ אפ, ורוזפלט לא ממש נספר- העובדה שהם לא רושמים את אמארה למשחקי הליגה זו ירייה ברגל.
הם צריכים להרוויח אותו כציר מרכזי לקו הקדמי, ולהתחיל לבנות את המשחק עליו ולהתחיל להוציא ממנו מספרים ותפוקות כי אין להם עוד שחקנים (אלא אם כן הם יביאו במקום ג'ונס סנטר זר ברמה גבוהה יותר אבל זה כבר דורש סכומים גבוהים) לבנות עליהם משחק פנים שלם.