יורם כתב:
shaharot כתב:
יורם כתב:
hapoel15 כתב:
להתלונן שהפועל משחקת בשבת זה כמו שבית"ר יתלוננו על לשחק בראמאדן.
ממש לא. אני בספק אם יש לבית"ר אוהדים מוסלמים, שייפגעו אם היא תשחק ברמדאן, והיא ממצבת את עצמה כקבוצה אנטי-מוסלמית. להפועל יש אוהדים דתיים, כולל מנויים שכבר שילמו עבור המשחק, ואוי לנו אם היא תמצב את עצמה כקבוצה אנטי דתית. אם אפשר לדחות את המשחק לסביבות 9 בערב מוטב לדעתי לעשות זאת. אם זה בלתי-אפשרי, לפחות שמי שקבע את זה יסביר למה, ויתנצל בפני האוהדים הדתיים.
למה צריך להתנצל בפני האוהדים הדתיים אני לא מבין? מזה שונה מהכדורגל?
כדורגל הוא משחק שמשוחק באופן מסורתי בשבת, ולמי שעושה מנוי לכדורגל אין שום יסוד לצפות שהוא יוכל לראות משחקים מבלי לחלל שבת. כדורסל כבר למעלה מ-40 שנה משוחק באמצע שבוע או לעתים נדירות במוצ"ש, וגם זה בד"כ אחרי צאת השבת, ויש למי שעושה מנוי לכדורסל יסוד לציפיה כזאת. ובכלל, מה כל-כך כואב למנהלת/קבוצה לכתוב משהו בסגנון "בשל ... אנו נאלצים לקיים את המשחק בשבת, ומתנצלים בפני צופינו שומרי השבת על עוגמת הנפש שנגרמה להם"? זה כואב/עולה כסף להיות מנומס?
היו תקופות ששאול התעקש לשחק בשישי אחהצ (חילול וודאי לכל מי שלא גר רבע שעה מאוסישקין).
היו כמה וכמה משחקים בשבת. לא יודע מי הנפיץ את זה שהפועל לא חיללה שבת 40 שנה בסל. אני חי רק 24 שנה והספקתי להיות בכמה משחקים של הפועל בשבת.
ולגבי מה שכתבתי קודם על בית"ר, כמובן שזה היה יחסית בצחוק, אבל באמת שזה מגוחך לצפות מקבוצה כמו הפועל תל אביב שלא לשחק בשבת יבוא לפני לא לשחק בזמן שיש כדורגל.
אבל תראו איזה יופי. הכדורגל והכדורסל מתנגשים, את הכדורגל זה לא מעניין. הכדורסל הופכים את העולם כולל לוחות שידורים וזכויות ושעות ושיבוצי איגוד כדורסל כדי שלא יתנגש לנו, והנה. עדיין יש לאנשים ביקורת.
אף אחד לא יהיה מרוצה אף פעם וכל מה שנשאר זה לנסות לדאוג שהרוב כן יהיה מרוצה ואני שמח על כך.