תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 21:25

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 150 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הפועל נגד מגדל
הודעהפורסם: 28 אפריל 2016, 11:18 
רובינסון מורחק, וויליאמסון פצוע, מה עם אלן? הוא גם ספק פצוע וגם ספק בארץ (טס לארה"ב בגלל אבל משפחתי).

צריך סוג של נס - שלימונד ימשיך להיות לימונד של התקופה האחרונה גם בלי רובינסון לידו, שסימונס וקונגר יראו קצת יציבות אחרי המשחק הטוב שלהם בנס ציונה, שרותבארט יתעורר על על הצד הנכון בבוקר (הוא יותר ויותר מזכיר את שולדבראנד, אכזבה גדולה) ובאופן כללי שכולם אצלנו יגיעו טובים ושגם מגדל יגיעו שאננים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הפועל נגד מגדל
הודעהפורסם: 28 אפריל 2016, 12:25 
משחק חסר חשיבות לשתי הקבוצות.
מנטלית חשוב לא להתבזות גם בהרכב החסר כי זה preview לסדרה בפלייאוף והתוצאה יכולה להשפיע על איך שנגיע לסדרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2016, 12:33 
Fez כתב:
משחק חסר חשיבות לשתי הקבוצות.
מנטלית חשוב לא להתבזות גם בהרכב החסר כי זה preview לסדרה בפלייאוף והתוצאה יכולה להשפיע על איך שנגיע לסדרה.

אם אנחנו מפסידים הכל ואשדוד מנצחים פעמיים, מי מנצח במאזן הפנימי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2016, 12:35 
אנחנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2016, 12:38 
מי לא נרשם במגדל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2016, 13:41 
יאללה הפועל מלחמה כתב:
מי לא נרשם במגדל?

רק בשבת יחליטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2016, 13:44 
סמל אישי של המשתמש
בנק יהב.
מגדל זה אנחנו.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2016, 13:58 
צור ש. כתב:
יאללה הפועל מלחמה כתב:
מי לא נרשם במגדל?

רק בשבת יחליטו.

תודה!
חג שמח ושבת שלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2016, 14:59 
רק רגע- נצחון (סנסציוני) שלנו והפסד ביתי למחרת של ראשון לאשדוד (לא צפוי, אבל אפשרי), והעסק הופך מענין פתאום, לא? אלא אם חושבים שלסיים 7 או 8 זה הינו הך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2016, 15:19 
סמל אישי של המשתמש
זה לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2016, 15:59 
כרגע ראשון פייבוריטית ברורה לנצח את כל המשחקים שנותרו לה ואנחנו מועמדים ברורים להפסיד את כל המשחקים שנותרו לנו (מול חיפה בבית אפשר לנצח). והם כבר עכשיו לפנינו בטבלה. כל דיבור על תרחיש כזה הוא בגדר הזוי, זה לא יקרה.
מאמין שראשון ינצחו את אשדוד בקלות ואנחנו נתקע יתד באופן סופי במקום 8.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2016, 16:06 
טוב אם זה המצב אז אפילו אם ג'ף רבע בספק עדיף לתת לו לנוח.
מתיחה זה דבר ממש מעצבן כשלא נותנים לה להחלים כמו שצריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2016, 16:09 
סמל אישי של המשתמש
עכשיו אני מתגעגע לגיל אמיתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2016, 16:32 
א.ב כתב:

הבעיה היא שאין לנו שחקנים. אם ג׳ף לא משחק אז איידן שחקן 7 וצוף/רבינוביץ׳ 8-9.
זה יכול להיות מביך במקרה הטוב ומביש במקרה הרע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2016, 16:46 
כאילו שתמיר בלאט בתור מחליף ראשון לגארדים זה לא מביך.
אם אנחנו כבר במצב כזה הייתי מעדיף לתת דקות לצוף בן משה, לפחות שחקן עם פוטנציאל בוגרים אמיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2016, 17:01 
Fez כתב:
א.ב כתב:

הבעיה היא שאין לנו שחקנים. אם ג׳ף לא משחק אז איידן שחקן 7 וצוף/רבינוביץ׳ 8-9.
זה יכול להיות מביך במקרה הטוב ומביש במקרה הרע.

אני מסכים, אבל יש לך דרבי חוץ ביד אליהו עוד שבועיים וסדרה נגד מגדל אחר כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2016, 17:19 
הוקיץ' כתב:
כאילו שתמיר בלאט בתור מחליף ראשון לגארדים זה לא מביך.
אם אנחנו כבר במצב כזה הייתי מעדיף לתת דקות לצוף בן משה, לפחות שחקן עם פוטנציאל בוגרים אמיתי.

כן אבל זה סתם יהיה לזרוק אותו למים.
אני בהחלט חושב שהפוטנציאל של בלאט מוגבל אבל מנטלית הוא תופעה. תראה את נאור שרון שזה שחקן שמבוגר מבלאט בשנתיים, עם נתונים טובים בהרבה ועם לא מעט כישרון, לא מצליח לתת אף דקה סבירה בתור מחליף לאורך עונה שלמה כמעט. הבחור לא מגיע לסל בזריקות חופשיות, דפק איזה איירבול מול חולון שכואב הלב לראות, 20% עונתי מהעונשין, פשוט חלש מאוד מנטלית. על גיל אמיתי והיכולות המנטליות שלו אין בכלל מה לדבר כמובן, זה שחקן שצריך לקבל נוגדי דיכאון עם כמה שהוא נראה סובל מכדורסל. בלאט עם כל החסרונות שלו לפחות מסוגל לשחק כדורסל ברמות האלה מבחינת האופי וזה לא מובן מאליו לילד בן 18.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2016, 17:43 
אני מסכים איתך ואם בלאט היה נותן איזשהו מענה סביר עם כמה יתרונות (כפי שעשה לפרקים העונה) הייתי זורם עם קו המחשבה הזה.
העניין הוא שבלאט כבר חודשיים נזק מהלך, ואמנם זה לא גרוע כמו השחקנים שציינת בגלל הביטחון העצמי הגבוה שלו, אבל זה מספיק גרוע כדי לנסות את צוף ולראות איך הוא מסתדר.
לא אמרתי שהוא צריך מעכשיו להחליף את בלאט ברוטציה, אבל אפשר לנסות לתת לו כמה דקות בזמן אמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2016, 21:33 
נגד נס ציונה תמיר שיחק טוב מאוד במחצית הראשונה. החזיר את הפועל למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2016, 21:50 
בספק אם צוף ישחק ביום א' כי ביום ב' יש לנוער משחק מכריע על הפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2016, 23:33 
הוא היה זוועה בכל שניה שלו על הפרקט.
איבד בלי סוף, החטיא שלשות פנויות, לא שמר כהרגלו. פשוט נורא.
הוא בטח לא החזיר אותנו למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2016, 03:50 
בלאט נגד נס ציונה קלע את הצעד וחצי הראשון בקריירת בוגרים שלו אם אני לא טועה.
היו לו עוד סל או שניים מהצבע אבל חלק היו מחיתוך או פלואטר מוזר, זו הייתה הפעם הראשונה שהוא אשכרה עבר שחקן ועשה רברס לייאפ בתוך הצבע.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2016, 06:10 
הוקיץ, אתה מוזמן שוב להסתכל שוב על המשחק. כמו גם על העונה של תמיר בלאט. עם כל חסרונותיו הפיזיים, והבעיות שלו בהגנה, הוא ילד בן 19 שמשחק 14 דקות למשחק, קולע שלשה למשחק ב-40 אחוז. משחק בסך הכול בבגרות ראויה לציון. נותן עונה הרבה יותר טובה משחקנים מוכשרים הרבה יותר ממנו ובעלי נתונים פיזיים הרבה יותר טובים. ואיכשהו אני קורא פה שהעונה מעוררת הכבוד של תמיר היא בעצם מזעזעת ונוראית. ומה לו ולליגת העל.
נו, באמת.
וזה יהיה כל כך הפועל להתעסק בקיץ בלהביא מישהו במקום תמיר או על העמדה של תמיר, במקום להתרכז בדברים החשובים באמת. זרים ברמה גבוהה שיעלימו בין היתר גם את החסרונות של בלאט, וכמובן, מאמן.
אני לא חושב שבלאט יהיה כוכב ליגת על. יש לו יותר מדיי חסרונות. אבל עובדתית הוא היום שחקן ליגת על. והוא בסדר גמור. ולא צריך לצייר את העונה הנאה שלו בצבעים לא נכונים. כי הוא ילד בן 19 שנותן אחלה עונה. בטח ביחס למה שציפינו ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2016, 12:23 
הלוואי וזה היה נכון אבל הוא לא שחקן ליגת העל, ואחת הסיבות שהסגל הישראלי שלנו כל כך חלש היא שהוא משחק יותר מחמש דקות במשחק.
בוא נסתכל על הרכזים הישראלים המחליפים מחוץ לירושלים ומכבי. קולמן, ברנדוויין, בן שימול, זיו/מעיין, הרוש/שולמן, סקוורר וטישמן. חוץ מזה יש שתי קבוצות שבנו סגל עם שני גארדים זרים (אילת ואשדוד), ישראלי בכיר (ניסים ואורלנד) ושני ממלאי חורים (גנדלין ושרון).
כאמור כל הישראלים בקבוצה הראשונה הרבה יותר טובים מבלאט. מבחינה הגנתית זו השוואה מביכה כי הוא בערך השומר הכי גרוע בליגה, אבל גם מבחינה התקפית הם טובים ממנו, מי יותר ומי פחות. הוא יותר טוב משני ממלאי החורים (אם כי ברור שבעתיד שרון יהיה הרבה יותר טוב) ולמעשה זה התפקיד המקסימלי שהוא יכול למלא.
כלומר, יש לנו את הרכז המחליף הגרוע בליגה ואם בעיניך זה לא משמעותי אז אני מציע שתראה מה עושה ברנדוויין בנהריה אחרי שברקוביץ' גמר את העונה. לפתוח את העונה הבאה עם תמיר בלאט כרכז מחליף זו רשלנות פושעת, בטח כשבליגה השניה מסתובבים גארדים טובים ממנו.
בוריס צודק, בלאט קלע נגד נס ציונה את הקרש סל הראשון שלו בהפועל. אתה מבין כמה מגוחך זה? מדובר בשחקן שלא מסוגל לאיים על הטבעת בשום מובן ולא מסוגל לשמור על גארדים גם בלאומית.
אני מבין את הסינוור, בלאט שחקן מאוד מרשים מהרבה בחינות ומה שהוא עושה בגילו הצעיר זו תופעה יוצאת דופן. חבל שבכדורסל זה לא ממש עוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 אפריל 2016, 14:27 
מסכים עם כל מילה. אני באמת אוהב אותו ומעריך את מה שיש לו שזה באמת הרבה לילד בגילו. אבל את מה שחסר לו לדעתי הוא לעולם לא יוכל להשיג ולכן אין לו מקום כרכז שני אצלנו. מקסימום כסותם חורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2016, 14:29 
שופטים: כפיר מועלם, אייל פוהורילס, דוד קולנגי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2016, 16:20 
תמיר נותן עונה יותר טובה מסקוורר, מנאור שרון, ממורן רוט, ומעוד שחקנים מחליפים מתאימים הרבה יותר ממנו לליגה העל. עובדתית העונה הוא שחקן ליגת על לכל דבר ועניין. עם חסרונות, כמו להרבה שחקנים. והוא נותן אחלה עונה. הסגל הישראלי של הפועל העונה חלש בעיקר בגלל שרוברט לא נתן את מה שקיווינו ומתן שעד לחודש וחצי האחרונים נתן עונה חלשה מאוד. וכמובן, ההחתמה המבריקה של גיל אמיתי, שהתבררה, כמה מפתיע, ככישלון ענק.
וגם זה לא הסיבה לכישלון של הפועל העונה. הכישלון של הפועל העונה הוא קודם כל בזרים, בהתנהלות בסוגייה. התרומה שהפועל העונה קיבלה מהזרים הייתה חלשה. ההתמהמהות בהחלפה של באטל, פתיחת העונה עם ג׳אדג׳, שחרור אוונס ועוד מהלכים שדשנו בהם. הם הסיבה לכישלון.
שלא תהיה טעות. גם אני חושב שאבי בן שימול מהספסל זה טוב יותר והיה משדרג אותנו. אני גם חושב שסקוורר שחקן טוב יותר למרות עונה חלשה שלו. אבל אני חושב שאם בעונה הבאה יביאו ארבעה זרים באמת טובים (בין היתר רכז זר לא בגובה 1.80 ומטה שלא שומר. אלא אחד שיוכל לחפות גם על תמיר) ועוד ישראלי לספסל שתורם, אז תמיר יתן את הדקות שלו והכול יהיה בסדר. זה הכול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 אפריל 2016, 16:48 
זה נחמד שאתם מערבבים פה שחקנים של 30, 40, 50 ו80 אלף דולר לעונה ומשווים אותם אחד לשני כאילו הם אמורים לתת אותה תפוקה וכמובן גם שמים אותם באותה שורה עם תמיר בלאט שהוא ילד בן 19 שמקבל משכורת חייל.
אף אחד לא תכנן שהוא יהיה מחליף ראשון לגארדים בהפועל העונה ואני בספק גדול אם מישהו מתכנן שהוא יהיה כזה בעונה הבאה.
מדובר בילד שלקח את ההזדמנויות שנתנו לו העונה בשתי ידיים והציל לנו יותר ממשחק אחד. אם הוא יהיה שחקן על לגיטימי או לא? נחיה ונראה. הוא בן 19 בעוד חמישה ימים. יש לו עוד קצת זמן עד סוף הקריירה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2016, 17:03 
די נו חלאס, כל פעם שמנסים לדבר על קטע מקצועי מגיע הנציג התורן ומסביר שהוא רק בן 19.
אין לי שום דבר נגד תמיר, אני מאוד אוהב ומעריך אותו. הוא בכלל לא הנושא כאן. הנושא הוא רכז מחליף להפועל תל אביב ולזה הוא לא מספיק טוב.
ופרוויס, אני מסכים שאם נבנה סגל עם ארבעה זרים תותחים אז פחות ישימו לב שתמיר לא ברמה, רק שזה לא יהפוך אותו לשחקן טוב ותורם פשוט יהיה יותר קל לשכוח את הטעויות. גם במצב כזה תמיר עדיין ישאר חולייה חלשה ואם לומר את האמת לסמוך על זה שנפגע בארבעה זרים זה פשוט לא ריאלי. אף קבוצה פה לא מצליחה לעשות את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 אפריל 2016, 21:18 
אמרת עליו כאן שהוא: זוועה, נורא ונזק מהלך. אז אולי הוא לא הנושא אבל מה שהוא עשה העונה לא צריך לזכות אותו באף אחד מהתיאורים האלה.
צריכים להיות לפחות 4 ישראלים תורמים לפניו בסגל בזה אין ספק.
השנה היו שלושה כי הרביעי התגלה כאכזבה גדולה. זה כל הסיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 150 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: