תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 19:53

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 231 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ג׳ף אלן
הודעהפורסם: 15 אפריל 2016, 14:59 
סמל אישי של המשתמש
ההנהלה הקודמת עשתה עימנו חסד גדול כשהצליחה לחתום עם רביב חוזה ארוך טווח.
ההנהלה הנוכחית חייבת לשבת עוד היום ולעשות את אותו הדבר עם ג׳ף אלן.
אז כן, בניגוד לרביב, בעמדה של ג׳ף משחקים בליגה הזו אולי טובים ומוכשרים ממנו, אבל יש דברים שהם מעבר לכשרון וליכולת. החיבור שלו לקבוצה, המחויבות הבלתי נגמרת והאופן שבו הוא חי את המשחק זה משהו שפשוט יהיה פשע לוותר עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 אפריל 2016, 15:05 
לב לב לב,
היה לי הכבוד לשבת לידו בחזרה מאילת,קצת ילד אבל איש מרגש,
יאאלה להחתים

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ג׳ף אלן
הודעהפורסם: 15 אפריל 2016, 15:08 
כמה עונות נשארו עד שהמס עליו יעלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2016, 15:26 
סמל אישי של המשתמש
מקסימום זר רביעי וכו'.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2016, 16:11 
סמל אישי של המשתמש
הוא רק משתפר. דפק שם סל ענק עם הגב על תומאס כשהם נפלו אחד על השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 אפריל 2016, 16:38 
היו בערך 10 התקפות רצופות שהוא ותומאס פשוט הלכו מכות.
כשהוא יצא מנצח מהעימות (מזל שהפעם השופטים הלכו איתו) נגמר המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2016, 20:09 
סמל אישי של המשתמש
להחתים לכל החיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2016, 23:53 
לא ברור למה הוא לא חתום כבר, הערך שלו עולה ממשחק למשחק.
השחקן הזה הוא נכס למועדון כמו הפועל תל אביב, הוא צריך לשחק בהפועל תל אביב והוא ראוי לכך.
אין גבוהים שניים שקרובים לרמה שלו, הוא שחקן שעם יותר סקילס בהתקפה (סיומת טובה קצת יותר, מידריינג', עונשין) ועם יותר משמעת ובגרות היה שחקן טופ ליגה בקל.

להחתים אותו עוד לפני הפלייאוף, אם מצליחים להביא אותו ב 80-85 זה שיחוק ליד סנטר דומיננטי.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2016, 23:54 
KingAlpaca כתב:
להחתים לכל החיים

עם אופציה לעוד חיים

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2016, 00:00 
סמל אישי של המשתמש
Karl Marx כתב:
ההנהלה הקודמת עשתה עימנו חסד גדול כשהצליחה לחתום עם רביב חוזה ארוך טווח.
ההנהלה הנוכחית חייבת לשבת עוד היום ולעשות את אותו הדבר עם ג׳ף אלן.
אז כן, בניגוד לרביב, בעמדה של ג׳ף משחקים בליגה הזו אולי טובים ומוכשרים ממנו, אבל יש דברים שהם מעבר לכשרון וליכולת. החיבור שלו לקבוצה, המחויבות הבלתי נגמרת והאופן שבו הוא חי את המשחק זה משהו שפשוט יהיה פשע לוותר עליו.

אני מבין את רוח הדברים, אבל לדבר על ג'ף רק בהקשר של חיבור ומחויבות ולהגיד שיש טובים ומוכשרים ממנו עושה לו עוול.

ב-14 המשחקים האחרונים יש לו מדד ממוצע של מעל 20. מעל 14 נקודות ו-9 ריבאונד, סוחט מעל 5 עבירות למשחק, מעל 2 חטיפות, אחוזים מצוינים מהשדה (ונסבלים מהקו, עם כל הרצפים המחרידים שיש לו), יחס אסיסטים/איבודים סבבה לגמרי לגבוה (פועל יוצא של השיפור באינטליגנציית המשחק). אלה מספרים של זר בטופ של הליגה. עכשיו כשבדקתי את, הוא מקום 5 בליגה במדד פר דקה. אלאדה אמינו, צ'ארלס תומאס, דריל מונרו, פול דילייני, ג'ף אלן. אלה חמשת השחקנים עם המדד הכי גבוה פר דקה בליגה. אומר משהו על היכולות שלו.

כבר הרחבתי לא מזמן על כך שהוא עשה שיפור עצום בכל אספקט של המשחק: אתלטי, טכני, מנטלי. בשורה התחתונה הוא הפך לאחד הזרים הכי טובים בליגה ולנכס מקצועי שאסור לאבד - אין כמעט שחקנים בליגה, אם בכלל, שמשלבים לחימה והגנה כמו שהוא נותן, עם המספרים שכבר תקופה ארוכה הוא מספק כמעט כל שבוע.

היו צריכים להחתים אותו לעוד שנתיים (בערך חלון הזמן שהוא לא לוקח מס) כבר בשלב מוקדם יותר של העונה. בדיוק כמו רביב, לא צריך להיות הבדל בין שני המקרים. ג'ף הוא לא יותר "הנחתה" על מאמן מאשר רביב. אני מקווה שבשלב הזה זה כבר לא יהיה מאוחר מדי. אם נאבד את ג'ף זה יהיה כישלון מקצועי גדול מאוד של ההנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2016, 03:04 
מסכים לגמרי וגם לזה התכוונתי.
מעבר לעובדה שהאנרגיות שהוא מביא ערב אחר ערב הם שילוב קטלני עם האידאולוגיה של המועדון והחיבור שלו לכאן הוא מושלם.
להגיד שהוא שחקן ש''נלחם'' ובזה זה נגמר זה חתיכת שקר - מדובר באחד הריבאונדרים הטובים בליגה שקוטף 11-13 כאלו כל משחק ותוקף את ריבאונד ההגנה ומתרגם זאת לנקודות.
אנחנו רואים שהוא השחקן הכי אגרסיבי בליגה, ושחקן הגנה ששואף לשלמות בכך שהוא תמיד מצליח לנצל את יתרונותיו (אתלטיות,מוטות ידיים) ולהחביא את חסרונותיו (מחסור בסייז, גובה) וזה מאפשר לו לשמור על כל גבוהי הליגה.
וזה לא נגמר פה, להגיד עליו שהוא נגר זה גם בדיחה, הוא קולע 12 נק למשחק שזה מדהים בהתחשב שהוא שחקן של קודם כל הגנה, הוא קולע באחוזים לא רעים בכלל עם סיומת טובה מתחת לסלים.

ברור שמה שמפריד בינו לבין סנטרים שמנצחים משחקים זה כישרון התקפי ולעולם לא יהיה לו ברמה גבוהה קליעה מבחוץ/פייד אוואי/ראיית משחק/עונשין/הורדת כדור.
אבל זה די משחק של מעמד, אני מסכים שכגבוה בכיר הוא לא היה ולא יהיה להיט (וזה די מה שקרה השנה בעקבות החולשה של ווילאמסון) אבל כזר 4 מהספסל, לצד סנטר דומיננטי לתת 25-30 דק זה חתיכת שיחוק, ראשל"צ שנה שעברה עשו פיינל פור עם פאקינג ג'רמיס סמית כזר 4.

ג'ף חייב להישאר, פשוט מוכרח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2016, 11:41 
להגיד ״כישלון של ההנהלה״ זה אנדרסטייטמנט. לא מעניינות אותי הסיבות - חייב להיות מוחתם, ואתמול.
בכ״כ הרבה דקות ובכ״כ הרבה משחקים הוא זה שפשוט השאיר אותנו במשחק. היחיד שתיפקד. לא נמצא זרים כאלה במחיר הזה ואם הוא יעזוב על שטויות - זה יהיה לי סכין כואב בלב

Sent from my iPhone using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2016, 12:27 
רוב הזרים רוצים לחכות עד סוף העונה לפני שחותמים לעונה הבאה. עם ג׳ף עצמו גם יש איזון עדין בהתנהלות איתו שהיא לא פשוטה, עם כמה שהוא שחקן נשמה בסגנון שלו הוא גם שחקן עם הרבה בעיות מנטליות שקשה לשמור אותו בפוקוס לאורך זמן, ואחת הסיבות להצלחה איתו העונה זה שהוא הוחזק קצר עם הרבה חוזים זמניים וכו׳.

גם לדעתי ברור כבר מזמן שג׳ף אלן חייב להיות פה שנה הבאה ולא משנה מי המאמן. אפשר לראות גם מה כתבתי עליו ברשימת הזרים בתחילת העונה כשאף מאמן בליגה לא ספר אותו, ג׳ף שחקן שהוא נכס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2016, 13:52 
המאמן הבא יצטרך לחיות עם העובדה שג'ף שחקן הפועל כמו רביב. מאמן טוב צריך להתמודד עם החלטות מסוימות של מועדון, כמו שחקנים ספציפיים שהוכיחו עצמם או מתאימים לד.נ.א של המועדון. כמו שקרלון היה צריך להיות שחקן הפועל, גם ג'ף צריך להיות מוחתם כבר עכשיו לשנה הבאה. מדי פעם זה טוב שמועדון יחליט עבור מאמן ולא להפך- כמו שראינו אצל קטש.

כבר משחקים שלמים שהעיניים שלי תמיד נשואות לג'ף גם כשהכדור במקום אחר. מה שאני רואה זה עבודה סיזיפית בלתי פוסקת בכל צידי המגרש, האסל וחטיפות ,אתלטיות מתפרצת, מהירות, יכולות כדרור וסיומת נהדרות. הברגים בראש הם משהו שצריך לעבוד עליו עבורו בשביל שיתקדם. אפשר לומר בבטחה שהוא מקבל כל כך קצת קרדיט משופטים שזה מעצבן- אבל value per money אני לא יודע איפה יש זרים כאלה.

בכל אופן, מאמן שיקבל את ג'ף אלן בליגה הישראלית ולא ידע מה לעשות איתו, לא צריך לאמן בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2016, 15:47 
סמל אישי של המשתמש
נהדר לקרבות תחתית.
לא חמישייה בהפועל ת״א שמכוונת גבוה.
שחקן כל כך טיפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2016, 20:11 
חייב להישאר אבל לא ביחד עם טרס הימונס כי הבנתי שרמי רוצה להשאיר אותו
מה שאני לא מבין עם ג'ף זה רק למה הוא כל כך מתקשה לקלוע מהעונשין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2016, 20:19 
עונשין זאת בעיה ללא מעט גבוהים וזה משהו לא חדש.
יינסי שנה שעברה ניגר מהעונשין לא פחות ממנו (4-5% יותר נראה לי צריך לבדוק) ולא ביקרו אותו בהתאם.
אבל כמו לכל שחקן יש לו יתרונות וחסרונות, כמו שג'ף לא קולע טוב מהקו, כך גם לגבוהים אחרים אין דברים שלג'ף יש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2016, 20:42 
סמל אישי של המשתמש
אתמול היה לו 5 מ5 או משהו, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 אפריל 2016, 21:42 
אם מישהו רוצה להשאיר את סימונס זה מראה על שלא למדנו כלום. מחזק את מה שפרביס טען כל הזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2016, 22:37 
סמל אישי של המשתמש
אין שום בעיה להשאיר את סימונס אם מביאים לידו רכז זר יוצר ברמה יותר גבוהה מרביב וגבוה כמו שצריך.
כל עוד הוא לא במוד שכונה כמובן.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2016, 01:14 
אם צריך להשאיר את טרה או לא?
אני אישית נגד, אבל אם זה יבוצע אני לא ''אשתולל''.

בעיקרון אני די מעדיף שעמדה 2-3 יהיה הימור ב 60-70 אלף (כמו סקוט) כדי שיהיה אפשר קודם כל להבטיח לעצמנו רכז וסנטר ברמה גבוהה.
ואז בשלב מאוחר יותר של העונה (בשלבים שניתן להביא שחקנים שלא ניתן להביא בספטמבר) יהיה אפשר לבצע חילוף כמו שאנחנו רואים שנעשה בשאר הקבוצות (שנה שעברה נאנאלי ודומניק ג'ונסון, השנה טאקר וטריקו וויאט).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2016, 01:15 
סמל אישי של המשתמש
1. בוא נחכה.
2. לא צריך להישאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 17 אפריל 2016, 09:19 
רדנקו כתב:
אם מישהו רוצה להשאיר את סימונס זה מראה על שלא למדנו כלום. מחזק את מה שפרביס טען כל הזמן.

מאידך, בכדורגל רוצים להחתים את דגני...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2016, 18:01 
בוריס כתב:
אם צריך להשאיר את טרה או לא?
אני אישית נגד, אבל אם זה יבוצע אני לא ''אשתולל''.

בעיקרון אני די מעדיף שעמדה 2-3 יהיה הימור ב 60-70 אלף (כמו סקוט) כדי שיהיה אפשר קודם כל להבטיח לעצמנו רכז וסנטר ברמה גבוהה.
ואז בשלב מאוחר יותר של העונה (בשלבים שניתן להביא שחקנים שלא ניתן להביא בספטמבר) יהיה אפשר לבצע חילוף כמו שאנחנו רואים שנעשה בשאר הקבוצות (שנה שעברה נאנאלי ודומניק ג'ונסון, השנה טאקר וטריקו וויאט).

אין שום סיבה לקחת הימור בסכומים נמוכים. יש לנו תקציב מספיק גדול כדי להביא 4 שחקנים טובים והגיע הזמן שגם נעשה את זה.
סנטר ברמה גבוהה לא תביא גם אם תחסוך על שלושה שחקנים. זה לא דבר שנמצא בטווח המחירים שלנו.
ברמות המחירים שלנו מביאים טווינרים או 4 שיודעים לשחק עם הגב לסל אבל אין להם גובה או יכולת התקפית גבוהה. מקסימום שחקנים כמו האוול או תומאס או הגבוה של הרצליה. לא משווה ביניהם ולא אומר שהם דומים, אבל הם שחקנים מוגבלים שטובים בדברים מסויימים וזה מה שמביאים בטווחי המחירים האלה אם יש לך בקבוצה איש מקצוע שמכיר את שוק השחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 07:47 
סמל אישי של המשתמש
מת עליו, אבל מדובר בשחקן כל-כך טיפש. כמו בתסריט כתוב מראש אתה יודע בדיוק שבכל משחק הוא ייתן לשופטים כל הזדמנות לשרוק נגדו

Sent from my iPhone using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 07:54 
שום דבר שהוא עושה על המגרש לא מתוכנן.. הכל אינסטינקטים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2016, 11:21 
סמל אישי של המשתמש
יש יותר טיפש מג׳ף אלן?
אבל הוא לוחם!!!! הוא קופץ לפרקט!!!!
הוא משאיר את הפועל בלי גבוהים. קבוע. על פאולים כל כך טיפשיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2016, 11:47 
סמל אישי של המשתמש
שבתאי יחבס כתב:
יש יותר טיפש מג׳ף אלן?
אבל הוא לוחם!!!! הוא קופץ לפרקט!!!!
הוא משאיר את הפועל בלי גבוהים. קבוע. על פאולים כל כך טיפשיים.

שוב חוזר הניגון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2016, 12:55 
סמל אישי של המשתמש
המילה טיפש לא במקום. הוא פשוט שחקן לא מספיק טוב לרמה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2016, 13:04 
סמל אישי של המשתמש
איזה ניגון? שיחק על רגל ורבע.
עלק לא לרמה הזאת, כשהוא כשיר הוא אחד מחמשת הגבוהים הכי טובים בליגה.
דווקא טיפש הוא כן, קצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 231 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: