תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 21:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אסתרון
הודעהפורסם: 30 מרץ 2016, 07:26 
למה שלא נבקש לא לשבץ אותו אצלנו?
ירון מיכאלי הוא אחלה בן אדם, שבניגוד לכל החלאות באיגוד השופטים - הוא גם מקשיב.
את המשחק אתמול יכולנו לנצח למרות השופטים, אבל אין ספק שהשופטים במשחק כזה של נקודה - לקחו אותו.
בלי קשר - הם גם הרסו את הכיף. באים פאקינג 500 איש מתל אביב ועוד לא מעט מנהריה כדי להנות, וגם לראות את נייט שזה שחקן שלא יהיה פה ב-30 שנים הבאות.
ובא החלאה הקטן הזה - ופשוט גורם לו לא לשחק. על כלום. הטכנית לספסל זה שערורייה.
מילא אם זה היה חד פעמי. הבן אדם באופן סדרתי, מחרב משחקי הפועל, ואפשר לראות את זה בוידאו גם שנים אחורה.
פשוט שלא ישפוט אותנו יותר. אני לא מאמין שאני אומר את זה - אפילו בלק עדיף עליו. וגם ספי שמש. הכל עדיף עליו.
חלאת אדם שלא מבין את תפקיד השופט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אסתרון
הודעהפורסם: 30 מרץ 2016, 07:30 
סמל אישי של המשתמש
מה שהוא עשה לאלן זה פלילי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2016, 08:04 
השופט הזה הוא באמת שערוריה ובאמת אסון לכדורסל. זה מעבר לטעויות שיפוט, זו גישת ״אני ההצגה העיקרית״ שמאפיינת אותו כל השנים והוא לעולם לא יתגבר עליה. עשה הכל לחרב לא רק אותנו אלא בכלל את המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2016, 08:11 
ממעמד של שופט יחסית טוב, הוא נהיה לשופט פח, מעבר להצגות הקבועות שלו שתמיד מגיעות כדי להראות שהוא כאן, כאילו מישהו שילם כדי לראות אותו.
אתמול זה היה משחק שהוא אמור לעבור אותו בקלות. לא דרבי, לא גמר גביע, לא פלייאוף, ואפילו לא משחק בית של הפועל.
ולא רק שהוא הצליח להרוס את המשחק ואת הכיף, הוא גם איבד שליטה והשריקות או החוסר שריקות היו הזויות ברמת משחק מכור.
משך הזמן הכולל שהוא מתעסק עם המזכירות, עם הספסל, עם המאמנים, עם שחקנים בשיחות במקום שהמשחק ירוץ - הוא לא נורמלי.
פשוט להגיש בקשה שלא ישפוט אותנו יותר, ויש לנו את כל הסיבות לכך. הגיע הזמן לעשות משהו אקטיבי בנושא הזה, שגם ייצור תודעה. כל פעם איתו זה אותו סיפור.
די, נמאס.
הרי את שרון וכל ההשתוללות שלו על הקווים אף שופט לא סופר, אז אולי הוא ישקיע את הזמן המיותר הזה בהוראות לשחקנים ולא בהתעסקות עם השופטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2016, 08:18 
נתן גם כמה שריקות לא נכונות לטובתנו.
טיפה החמיר אבל הוא ממש לא קבע, נייט וג'ף יכולים לבוא בטענות אך ורק לעצמם.
אף אחד לא הכריח את נייט למשוך לברנדווין בחולצה ולשלוח אותו לקו ולהוציא את עצמו מהמשחק.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2016, 08:22 
אם כבר משיכת חולצה, בריצה למתפרצת משכו לג'ף בחולצה מתחת לעיניים של השופט. כמובן שבלתי ספורטיבית לא נשרקה שם.
ריבאונד הגנה שרוברט לקח, והחזיק כדור בשתי ידיים - אסתרון שרק לו פאול תוקף!!!! על זה שהגן על הכדור מול שחקן שבא להרביץ.
אני לא מדבר על הטכנית לג'ף אחרי שדחפו אותו לשלטים מתחת לעיניים שלו, והוא כמובן שרק חוץ לנהריה.
ברנדווין בהארכה בעט את הכדור לשלטים מתחת לסל, חצי מטר מהשופט. כמובן שלא היתה שריקה.
ואני יכול להמשיך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2016, 09:14 
היינו יכולים וצריכים לנצח את המשחק אבל בדיעבד, ובהתחשב בכך שהמשחק הוכרע על חודה של נקודה, אין ספק0 שהעבירות הטכניות/הבלתי ספורטיביות
שנשרקו ע"י אסתרון -ושלא היו מחוייבות המציאות ושלא היו נשרקות ע"י רוב השופטים האחרים- הכריעו את המשחק.
ולעניין אי השיבוץ - אני מצטרף למה שנאמר קודם, לא לשפוט אותנו זה עונש מאוד כבד לשופט, אבל, אסתרון אינו היחיד שהייתי פוסל, יש לי עוד כמה מועמדים וחלקם הוזכרו קודם.
הבעיה האמיתית - ההנהלה שלנו מאוד ידידותית לשופטים, מעולם לא שמעתי אותה יוצאת באיזשהו גילוי דעת נגדם (אפילו לא במקרה יערי רייניש הזכור לרע).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2016, 09:26 
נכון מאוד.
חולון למשל מפעילה לחץ גדול על שופטים דרך התקשורת בבקשות אי שיבוץ וכו', ולכולם ידוע איזה שיפוט הם מקבלים בבית.
אנחנו חייבים לעשות משהו בנושא הזה. אתמול אסתרון פשוט אנס אותנו. ועוד מחייך עם החיוך הזחוח הדבילי שלו. נבלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2016, 09:47 
השופט השנוא עליי בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2016, 09:48 
החריב את המשחק.
הפך אותו למסיבת עצבים אחת גדולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2016, 10:35 
הוא אוהב שהוא במרכז הבמה, רואים שהוא נדלק עוד יותר כשכולם מתעסקים בו ומקללים אותו, זהבי סטייל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2016, 11:06 
סמל אישי של המשתמש
הוא חושב שאנשים באים לראות אותו. בנאדם כ"כ יהיר ובלתי נסבל. אפס מאופס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2016, 12:04 
אני חושב שהדבר שהכי מסמל את עומר אסתרון אתמול היה הטכנית ההזויה לספסל בעקבות ההתלהבות של רובינסון מסל.
שילך ויסתכל בNBA מה שחקנים שעל הספסל עושים ולא שורקים נגדם
בא להראות שהוא מעל כולם ולחנך את כולם

אידיוט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2016, 12:24 
סמל אישי של המשתמש
דווקא בNBA שחקן ספסל שיוצא מתחום הספסל שלו לכיוון המגרש מורחק ונקנס אוטומטית.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2016, 12:44 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי יש גם תיעוד שלו מגיב לקללות של הקהל בתנועות הרגילות, לצרף את זה לבקשה שלא לשבץ אותו אלינו בהחלט יכול להועיל (גם אם אין תיעוד כזה, לא בעיה לארגן אחד כזה במשחק הבא שהוא ישפוט אותנו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2016, 12:47 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:

מה פתאום, יש חוק ספציפי שאם במהלך תגרה שחקן קם מהספסל ודורך אפילו בקצה הנעל במגרש הוא מורחק אוטומטית, אבל חוץ מזה שחקני הספסל משתוללים כל המשחק ועושים פחות או יותר מה שבא להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2016, 12:47 
אפרופו תנועות - כשרובינסון יצא וירד לחדר הלבשה, הנבלה עשה תנועה עם היד של "הביתה".
זה היה ממש קרוב אליי ככה שראיתי טוב.
כלומר הסיכול הממוקד הצליח.
פשוט לא יאומן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2016, 13:29 
אחד הרגעים הכי שערוריתיים במשחק היה ברבע ה-3 (4 אולי? לא משנה), כשאחד הזרים של נהריה פשוט הוריד את רביב לפרקט מתחת לסל, כשהיד שלו משולבת מסביב ליד של רביב ומעיפה אותו למטה אל מחוץ לתחומי המגרש, והשופט האלמוני עומד במרחק חצי מטר משם, כששתי העיניים שלו מרוכזות במקרה, ולא שורק שום דבר.
רביב השתגע מזה, ולגמרי בצדק. פשוט התעלמות מובהקת מעבירה בלתי ספורטיבית (וזה לא שהשופט לא ראה או שהיה כאן מקום לשיקול דעת. מול העיינים שלו)

גם ברבע ה-4 היה איזה פאול שנשרק לחובת ברנדויין, ובתגובה הוא בעט את הכדור על שלט הפרסומת, שוב - מול העיניים של אותו שופט. לפני איזה חודשיים רביב קיבל טכנית על אותו דבר בדיוק במשחק בית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2016, 14:54 
לבקש לפסול שופט זה בעייתי מאד, כי השופטים שכן ישפטו יתנקמו בנו.
אסתרון הוא לא שונא הפועל, אבל כמו שאמרו כאן, הוא אוהב לגנוב את ההצגה, ובגלל שלנו יש קהל גדול, אז אצלנו זה קורה יותר.
מה שצריך לעשות זה למחוק לו את החיוך מהפרצוף, ואתמול זה עבד יופי אחרי המשחק. סוף-סוף לא קורה ששופטים מזיינים אותנו ויוצאים בשקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2016, 14:59 
לא חושב ששופטים אחרים יתנקמו בנו.
אם אני לא טועה הוא גם הושעה לא מזמן לתקופה מסוימת על שיפוט מחריד הרבה פחות מאתמול.
אם הוא ייפסל אצלנו - זה ייתןו לשופטים את התחושה שאתה לא יכול לזיין קבוצה באופן קבוע בלי שכולם ישימו לב ובלי להיענש על זה.
שיילך לשפוט את קרית גת נגד הרצליה לעיני 245 איש, ושם יעשה את הפוזות שלו עם הידיים והפרצופים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2016, 15:06 
ranjef כתב:
אם אני לא טועה הוא גם הושעה לא מזמן לתקופה מסוימת על שיפוט מחריד הרבה פחות מאתמול.
אם הוא ייפסל אצלנו - זה ייתןו לשופטים את התחושה שאתה לא יכול לזיין קבוצה באופן קבוע בלי שכולם ישימו לב ובלי להיענש על זה.
שיילך לשפוט את קרית גת נגד הרצליה לעיני 245 איש, ושם יעשה את הפוזות שלו עם הידיים והפרצופים.

ממש לא. אם אתה תפסול אותו, אז כבר לא תוכל לפסול שופט אחר ולכן יהיה להם נוח לדפוק אותך.
הם לא סופרים אותך בגלל שאנחנו הקהל הכי גרוע בישראל בלחץ על שופטים. את זה צריך לשנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2016, 15:40 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
ranjef כתב:

ממש לא. אם אתה תפסול אותו, אז כבר לא תוכל לפסול שופט אחר ולכן יהיה להם נוח לדפוק אותך.
הם לא סופרים אותך בגלל שאנחנו הקהל הכי גרוע בישראל בלחץ על שופטים. את זה צריך לשנות.

:ROSE:

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2016, 15:54 
villa crespo כתב:

מה שצריך לעשות זה למחוק לו את החיוך מהפרצוף, ואתמול זה עבד יופי אחרי המשחק. סוף-סוף לא קורה ששופטים מזיינים אותנו ויוצאים בשקט.

לא הייתי לא ראיתי אבל נראה לי גם מתשומת הלב הזו הוא נהנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2016, 16:23 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
villa crespo כתב:
ranjef כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 00:03 
ItaiH6 כתב:

סתם דוגמא אחת מאתמול, זה כמובן קורה בהרבה מאוד משחקים (תגובת הספסל):
http://www.youtube.com/watch?v=Ost3sLmRd14&t=1m50s

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 06:04 
zink כתב:
villa crespo כתב:

לא הייתי לא ראיתי אבל נראה לי גם מתשומת הלב הזו הוא נהנה.

הוא לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 07:12 
OM כתב:
ItaiH6 כתב:

סתם דוגמא אחת מאתמול, זה כמובן קורה בהרבה מאוד משחקים (תגובת הספסל):
http://www.youtube.com/watch?v=Ost3sLmRd14&t=1m50s

רק שהוא לא היה עם הספסל ולא לשניה וחצי כמו בדוגמא הזו, אלא עמד מאחורי הסל ונכנס למגרש תוך כדי משחק כמה וכמה פעמים, לשרון לא הדביקו כלום למרות הפסיכוטיות הקבועה שלו לאורך הקווים. עם כל העליהום המוצדק על אסתרון ( ואגב לא כל השריקות ההזויות היו שלו ) לא צריך להוציא שחקנים צדיקים, נייט עשה שכונה מוגזמת מעל ומעבר, מהסיפור הזה ומה שעשה על המגרש, והעבירות המפגרות על ברנדווין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 07:27 
פגשתי אתמול ברחוב את גילי כהן.(שופט מספר 1 בארץ). שאלתי אותו מה זה השערורייה הזאת ולמה זה מגיע לנו. מעבר לזה שהוא נחמד, הוא אמר שנייט עף על עצמו ומרשה לעצמו יותר מדי, ועדיין אמר שזה היה ״יום גרוע של אסתרון״ ושהיו לו הרבה טעויות. סיי נו מור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 07:57 
אני אוהב את זה שהם קבעו שנייט עף על עצמו אחרי שהוא שיחק בארץ 50 דקות ברוטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2016, 08:00 
וכשגילי כהן בעצמו עוד לא שפט אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: