תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 14:53

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 10 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שיפוט וקהל
הודעהפורסם: 15 נובמבר 2015, 11:52 
1. הקבוצה עברה אתמול טבח שיפוטי, אין הגדרה אחרת, והקהל בגדול מתעלם. אחרי כמה מהשריקות אתמול היה צריך פשוט להפסיק לשיר ולצעוק ברצף רק 'ביזיון ביזיון', 'מהמר מהמר', 'שופטים של מכבי' וכל שיר שרק אפשר לחשוב עליו. לא יכול להיות שעוברים על תצוגת שיפוט כזאת בשקט. אני כבר לא מדבר על השיפוט העוין שאנחנו נתקלים בו ברוב משחקי בית שעובר בשקט מוחלט מצד הקהל באולם הכל כך לא ביתי שלנו.

2. פשוט לא מצליח להבין איך 600 איש דחוסים כמו אתמול ומובילי העידוד מתעקשים לבחור את השירים הכי שוליים, הכי לא סוחפים. בלי להיטים, בלי שירי כפיים. עד לשתי הדקות האחרונה היו אולי 2-3 שירים שכל הקהל מכיר. במחצית הראשונה לא היו כאלה בכלל, וזה משהו שקורה כמעט כל שבוע העונה. זה כבר ממש מביך שהשחקנים מסמנים לקהל לעודד, ויותר גרוע שרוב הקהל לא יכול כי תקועים על שירים שאף אחד כמעט לא מכיר עד הסוף את המילים שלהם (כמובן שהקהל של הפועל זה היחיד שלא מפרסם את השירים שהוא מכניס כי הרבה יותר מגניב שזה "מחתרתי") ורוב רובם של השירים האלה הם גם ככה לחנים מרדימים. גם במשחקי בית, שום הפעלה של שער 2, שום שירים מיציע ליציע.

3. לא קשור, אבל פשוט חייבים 2-3 זר במקום וויליאמסון. אם האנשים שמנהלים ומאמנים את הקבוצה הזו עדיין לא מבינים זאת, הם כנראה לא מבינים כדורסל ולא מבינים את הליגה שבה הקבוצה שלהם מתחרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שיפוט וקהל
הודעהפורסם: 15 נובמבר 2015, 12:15 
סמל אישי של המשתמש
bergkamp כתב:
1. הקבוצה עברה אתמול טבח שיפוטי, אין הגדרה אחרת, והקהל בגדול מתעלם. אחרי כמה מהשריקות אתמול היה צריך פשוט להפסיק לשיר ולצעוק ברצף רק 'ביזיון ביזיון', 'מהמר מהמר', 'שופטים של מכבי' וכל שיר שרק אפשר לחשוב עליו. לא יכול להיות שעוברים על תצוגת שיפוט כזאת בשקט. אני כבר לא מדבר על השיפוט העוין שאנחנו נתקלים בו ברוב משחקי בית שעובר בשקט מוחלט מצד הקהל באולם הכל כך לא ביתי שלנו.

2. פשוט לא מצליח להבין איך 600 איש דחוסים כמו אתמול ומובילי העידוד מתעקשים לבחור את השירים הכי שוליים, הכי לא סוחפים. בלי להיטים, בלי שירי כפיים. עד לשתי הדקות האחרונה היו אולי 2-3 שירים שכל הקהל מכיר. במחצית הראשונה לא היו כאלה בכלל, וזה משהו שקורה כמעט כל שבוע העונה. זה כבר ממש מביך שהשחקנים מסמנים לקהל לעודד, ויותר גרוע שרוב הקהל לא יכול כי תקועים על שירים שאף אחד כמעט לא מכיר עד הסוף את המילים שלהם (כמובן שהקהל של הפועל זה היחיד שלא מפרסם את השירים שהוא מכניס כי הרבה יותר מגניב שזה "מחתרתי") ורוב רובם של השירים האלה הם גם ככה לחנים מרדימים. גם במשחקי בית, שום הפעלה של שער 2, שום שירים מיציע ליציע.

3. לא קשור, אבל פשוט חייבים 2-3 זר במקום וויליאמסון. אם האנשים שמנהלים ומאמנים את הקבוצה הזו עדיין לא מבינים זאת, הם כנראה לא מבינים כדורסל ולא מבינים את הליגה שבה הקבוצה שלהם מתחרה.

כל מילה. :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2015, 12:44 
מסכים עם 1. חייבים להתייחס לשיפוט הרבה יותר ובאופן כללי להיות יתר מעורבים במשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2015, 14:49 
כמה שאתה צודק
אתמול היה משחק מכור

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2015, 17:30 
סמל אישי של המשתמש
המהמר מהמר מהמר, ביזיון ביזיון ביזיון, ושופטים של באר טוביה, היו גורמים לשופטים להשתין בתחתונים ולשרוק אחרת? אולי אם היו זורקים על אחת הקרחות של השופטים תרנגולת שחוטה כמו בטורקיה, הם היו משקשקים. השירים האלה בסגנון המתנ"ס שלא משתנים כבר שנים, רק הם יטילו פחד ומורא על השופטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2015, 17:34 
סמל אישי של המשתמש
מיק ג'ונס כתב:
bergkamp כתב:

כל מילה. :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2015, 17:59 
עזרא כתב:
המהמר מהמר מהמר, ביזיון ביזיון ביזיון, ושופטים של באר טוביה, היו גורמים לשופטים להשתין בתחתונים ולשרוק אחרת? אולי אם היו זורקים על אחת הקרחות של השופטים תרנגולת שחוטה כמו בטורקיה, הם היו משקשקים. השירים האלה בסגנון המתנ"ס שלא משתנים כבר שנים, רק הם יטילו פחד ומורא על השופטים.

חוכמולוג וקשקשן. לפי התפיסה שלך אפשר לבוא ולשבת בשקט משחק שלם ולמחוא כפיים בסלים כי גם ככה אין משמעות לקהל. בעצם עדיף להישאר בבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2015, 18:39 
סמל אישי של המשתמש
בשקט לא, אבל זה לא עוזר. לא חושב שבאוסישקין הרותח של שנות ה-80 וה-90 השתמשו בשירים בסגנון הזה (אז היה רק "בו זונה יוצא ובן זונה נכנס") כדי ליצור איזשהי הרתעה על השופטים.
אמרת נכון שהאולם החדש לא ביתי, וזו הבעיה העיקרית, גם אם כיוונת ספציפית לאותו משחק חוץ באשדוד.
מה שיותר יכול להשפיע זה שריקות בוז בדציבלים של הדר יוסף.
אז אני חוכמולוג וקשקשן, אבל צריך לעשות איזה שדרוג לאותם השירים שאמורים להשפיע על שופטים להפסיק לזיין אותנו, כי השירים שהבאת די אבד עליהם הקלח.אנחנו כנראה פחות משוגעים מבעבר . קהל פחות מפחיד ופסיכופט. אולי קצת שבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2015, 20:16 
סמל אישי של המשתמש
כל מילה של פותח האשכול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2015, 21:00 
סמל אישי של המשתמש
למרבה הצער אנחנו קהל שפשוט לא חי את המשחק.
אתמול היתה נקודת שפל שלא זכורה לי כמוה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 10 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: