תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 13:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 80 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: כריס אוונס חתם
הודעהפורסם: 21 יולי 2015, 21:34 
שיהיה בהצלחה :ROSE:
http://www.hapoeluta.com/%D7%9B%D7%A8%D ... %99%D7%91/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: כריס אוונס חתם
הודעהפורסם: 21 יולי 2015, 21:46 
נראה שסופסוף יש זרתותח

קצת היילייטס:
https://www.youtube.com/watch?v=H55rndH7LyU

משחק השיא נגד פנאתינייקוס:
https://www.youtube.com/watch?v=5q7Tnpfnnh4

סטיסטיקה מהליגה היוונית 13/14:
http://www.basketball-reference.com/euro/players/chris-evans-1.html

סטטיסטיקה מהליגה האיטלקית השניה - 14/15:
http://www.legapallacanestro.com/a2/player-details/?comp=533&person=25731

ניתוח השחקן בסיום הקולג':
http://prospectsforthenbadraft.blogspot.co.il/2013/02/prospect-watch-akron-kent-state-zeke.html

נערך לאחרונה על ידי beny בתאריך 21 יולי 2015, 22:18, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2015, 22:07 
סמל אישי של המשתמש
על פניו נראה כמו שחקן שיודע לסיים במתפרצות. אוי, כמה שזה היה חסר.
אני רואה שסטט' הריבאונד שלו לא רע בכלל, מה שבאמת מסקרן זה איך הוא הגנתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2015, 22:16 
סמל אישי של המשתמש
זה הוא?
https://twitter.com/cevans2411

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2015, 22:18 
*

נערך לאחרונה על ידי beny בתאריך 21 יולי 2015, 22:28, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2015, 22:19 
סמל אישי של המשתמש
בחיים לא יחתימו שחקן מאשכול הזרים.
זה הנאחס הכי גדול שיש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2015, 22:19 
יורם כתב:

https://twitter.com/CEvans__23

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2015, 22:38 
מצפייה ראשונית במשחק שלו נגד פנאתינייקוס (מרשים!) הוא נראה כמו 3, אתלט מצוין שיודע לקלוע מבחוץ ולקחת כדור לסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2015, 22:42 
אני לא רוצה לקשקש יותר מדי כי אני לא באמת מכיר אותו ולמען האמת מדובר בשחקן די אנונימי.
מה שכן, אחרי ההחתמה של זר זול לכאורה כמו ג'אדג' ציפיתי לשם יותר גדול כך שזה קצת מאכזב.
נקווה לטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 יולי 2015, 22:45 
הוא 3 מאוד מאוד אתלטי וקולע לא מעט. השאלה באמת איך הוא בהגנה.
מה שכן, אם יהיה רכז טוב אז נוכל לרוץ קצת סופסוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2015, 22:49 
הוא לא באמת ישחק פה 3.
יותר סביר שישתמשו בתור 4 אריק קמפבל סטייל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2015, 22:51 
לדעתי זו החתמה טובה מאוד. אני מרוצה.

אם וולי ג'אדג' היה סוג של early bloomer שנחשב להבטחה גדולה שהתפוגגה עם השנים, אז אוואנס הוא בדיוק ההפך, late bloomer מוחלט. שחקן שהיה אלמוני עד לעונת הסניור שלו בקולג' בה פרץ עם 16 נק' ו-7.5 ריב' למשחק, ונבחר לחמישיית העונה של ה-MAC (קונפרנס די בינוני אבל יוצאים ממנו כל שנה שחקנים טובים, כולל מיטשל וואט ורומאו טרוויס בשנים האחרונות). זה הספיק לו בשביל לקבל חוזה לפני שנתיים בליגה היוונית שדי מתבססת על זרים רוקים בשנים האחרונות, והוא נתן שם עונת רוקי חלומית עם 16.5 נק', 7.2 ריב' ו-2 חטיפות למשחק עם 56% ל-2 ו-33% ל-3. השאיר את הקבוצה שלו בליגה למרות תקציב זעום למדי ונבחר לחמישיית הזרים לפני שחקנים כמו טוני קרוקר ואיבן אסקה (שהיו תותחים כאן בליגה והיום מרוויחים סביב 200 אלף דולר לעונה).

פתח את העונה שעברה בטרפאני מהליגה השניה שעוד חשבה על עליית ליגה, אבל דברים שם לא התחברו והוא שילם את המחיר ונחתך כבר אחרי 9 משחקים (14 נק' ו-5 ריב'). בסוף חתם בסקפאטי מה-A2 Silver (שהיא הליגה השניה הפחות בכירה, אבל עדיין אפשר להעפיל ממנה לליגה הראשונה) שם ב-10 משחקים היה הסקורר המוביל של הליגה עם 21 נק'.

אוואנס הוא 3-4 אתלטי ומגוון מאוד, שעושה כמעט הכל. קודם כל אוהב את המגרש הפתוח, מהיר מאוד ורץ ראשון לכל מתפרצת שהוא יודע לסיים חזק בדאנק, אבל גם בהתקפה מסודרת הוא מסוכן מאוד עם הפנים לסל. יש לו גם כדרור וגם קליעה מבחוץ טובים לפורוורד, מה שמקשה לשמור אותו. יכול לתקוף את השומר שלו בצעד ראשון מהיר וקרוסאובר מפתיע אם שומרים אותו צמוד, או לדפוק שלשה על הפרצוף אם נותנים לו את המטר. שחקן "רע" עם אופי של סקורר, לטוב ולרע.

מבחינת חדירה כאמור הוא חודר די טוב, גם בזכות הצעד הראשון והכדרור שהם טובים לגובה שלו אבל בעיקר בזכות היכולת שלו לתקוף את הטבעת, ליצור מגע ולהגיע לקו. בעונת הסניור הגיע 6 פעמים במשחק לקו, ביוון 5 פעמים למשחק שזה המון וגם קולע משם באחוזים לא רעים (סביב 70%). הקליעה שלו מבחוץ קצת מזכירה את זו של סקוט, זו לא קליעה טכנית או יציבה במיוחד אבל כשהוא חם הוא יכול לדפוק לך שלשות מטר מאחורי הקשת או עם יד בתוך הפנים. בחירת הזריקות שלו היא גם יחסית חשודה (כמו סקוט), והוא גם יכול פתאום ליידות איזה איירבול לא מובן (כמו סקוט), אבל עדיין יחסית לקומבו-פורוורד הקליעה שלו היא יתרון משמעותי.

אין לו משחק עם הגב לסל ממה שראיתי, מדי פעם הוא מקבל את הכדור בעמדה כזאת וזה נגמר או באיזה fade away נוראי או שבמקרה הטוב הוא מסתובב לכיוון הבייסליין ומוריד כדור לרצפה. לא שחקן שיחפור עם הגב לסל, אבל זה פחות משנה ליד רותבארט וג'אדג'. הוא גם לא שחקן פיק אנד רול למרות האתלטיות שלו, גם ביוון וגם באיטליה הוא כמעט לא בא לחסום ובטח שלא להתגלגל פנימה (אולי קצת פיק אנד פופ). הוא שחקן של משחק עם הפנים לסל שהתכונות שלו מתאימות ל-3 אבל דוקא כ-4 היתרונות היחסיים שלו באים יותר לידי ביטוי.

לגבי ההגנה שלו, הוא שחקן של הרבה האסל אבל גם לוקח הרבה הימורים בהגנה ואת זה אני פחות אוהב. בא לכל מיני עזרות לא במקום, מהמר יותר מדי על חטיפה (והוא באמת חוטף המון), לפעמים נראה שהוא כבר חושב על הדאנק בצד השני ויוצא מהר מדי קדימה. היה קשה להתרשם מההגנה שלו באחד על אחד כי הקבוצה שלו ביוון שמרה הרבה איזורית ובליגות הנמוכות באיטליה אין ממש הגנות, אבל הוא לא נראה כמו סטופר הגנתי. הוא מזיז את הרגליים והוא פעיל מאוד אבל לא עובר מספיק אגרסיבי בחסימות ונוטה לפעמים לאבד את השחקן שלו. עושה רושם שומר סביר שיכול לשמור על עמדות 2-4, אבל לא לשים גוף על סנטרים מתחת לסל או לשמור גארדים זריזים מבחוץ. מבחינת ריבאונד הוא ריבאונדר לא רע, אבל אני חושב שממוצעי הריבאונד שלו מהעונה ביוון (מקום 6 בליגה) קצת מנופחים. גם כי הוא שיחק המון דקות (33 במשחק זה המון יחסית לגבוה), גם כי לא היה אף אחד שיכל לקחת ריבאונד בקבוצה שלו חוץ ממנו והגבוה השני (פטריק יואינג ג'וניור) וגם כי הרבה מזה היה בהתקפה (2.5). הוא ריבאונדר בסדר גמור, הוא רוצה והוא עושה בוקס אאוט די טוב ברוב המקרים, אבל לא מדובר באיזו חיית קרשים.

זה בולט עליו שאמנם הוא רשום בתור 2.03 בכל מיני מקומות אבל ברור שהוא לא מגיע לשני מטר עם נעליים ביום טוב, גם לפי המדידות הרשמיות לפני הדראפט וגם רואים עליו. עדיין עם מוטת הידיים הטובה והאתלטיות שלו הוא לא אמור להיות בחיסרון משמעותי. פיזית הוא בהחלט לא רכרוכי אבל גם לא איזה ביריון, מקום טוב באמצע שמאפשר לו אתלטיות ברמה גבוהה בלי להיות עלה נידף.

לסיכום הייתי אומר שביחס לצרכים שלנו זו אחלה החתמה. פורוורד אתלטי עם קליעה מבחוץ שהוא סקורר באופי, מוכשר התקפית, טוב מאוד במשחק המעבר. נותן הרבה אפשרויות וגם אמור להוסיף לקבוצה הרבה דברים. בהתחשב באופי של שני הגבוהים הקיימים (ג'אדג' ורותבארט שהם שחקני פנים לכל דבר) אני חושב שמבחינת סגנון זו החתמה די מתבקשת שנותנת מרווח תמרון. עכשיו השאלה אם נביא זר נוסף שהוא 3 או 4.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 21 יולי 2015, 23:44, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2015, 22:57 
פז, ממה שראיתי עד עכשיו הוא נראה לי סמול פורוורד לכל דבר ועניין, שיכול פה ושם לשחק 4. הוא לא נראה כמו הארבע שעליו אתה בונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2015, 22:57 
סמל אישי של המשתמש
זה נשמע כמו 3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2015, 23:03 
purvis short כתב:
פז, ממה שראיתי עד עכשיו הוא נראה לי סמול פורוורד לכל דבר ועניין, שיכול פה ושם לשחק 4. הוא לא נראה כמו הארבע שעליו אתה בונה.

מבחינת סגנון משחק ותכונות הוא 3, אבל אנחנו כבר יודעים ששחקנים כאלה משחקים פה בעיקר 4. בטח אצל קטש. להזכירך שה-4 הפותח שלך רוב עונה שעברה היה מתן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 יולי 2015, 23:03 
השאלה באיזה עמדה יהיה הזר הנוסף שיבוא חוץ מהרכז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2015, 23:05 
לא יודע פז, אני ציפיתי למשהו קצת יותר רציני.
אני שוב אומר ומסייג שאני לא ממש ראיתי אותו מעבר לתקצירים אבל הנתונים היבשים שלו לא מצביעים על איזו מניה בטוחה.
מה בדיוק הופך אותו לשחקן טוב יותר מברוקס שהגיע לגליל בעונה שעברה והיה מזעזע? ברוקס שיחק בקבוצה טובה יותר והעמיד ממוצעים טובים יותר.
ודרך אגב, איבן אסקה ממש לא היה תותח פה. החתימה שלו בליגה הגרמנית היא די מביכה בעיני. טוני קרוקר אכן היה מצוין ולמען האמת זו הייתה די הפתעה.
לכל הקבוצות ברמתנו יש לרוב לפחות גבוה זר אחד מוכח ואנחנו בינתיים עם שני סימני שאלה מהדהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2015, 23:09 
על תקן הדוואל/פאלמר של קטש. על פניו נראה הרבה יותר מגוון התקפית, נקווה שיפגע מחוץ לקשת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2015, 23:16 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
purvis short כתב:

מבחינת סגנון משחק ותכונות הוא 3, אבל אנחנו כבר יודעים ששחקנים כאלה משחקים פה בעיקר 4. בטח אצל קטש. להזכירך שה-4 הפותח שלך רוב עונה שעברה היה מתן...

ראינו איך זה נגמר.

מדאיג אותי צמד גבוהים שזה הוא ורותברט.

ואם הוא 3, אני ממש לא רואה איך הוא אמור להיות יותר טוב מסקוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2015, 23:20 
הליגה השלישית באיטליה? :LOMASHOO:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2015, 23:22 
סמל אישי של המשתמש
שניה. (הפחות בכירה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2015, 23:36 
KingAlpaca כתב:
Fez כתב:
purvis short כתב:

ראינו איך זה נגמר.

מדאיג אותי צמד גבוהים שזה הוא ורותברט.

ואם הוא 3, אני ממש לא רואה איך הוא אמור להיות יותר טוב מסקוט.

הם לא אותו דבר, סקוט יותר 2 שיכול לשחק 3
הם גם לא אותו גובה גם

באמת שאני לא יודע משהו על הציוות שלו בעמדה 4 אבל אני מקווה שהוא יכול לשחק שם ויהיה טוב כי גם מתן שיחק שם
כרגע חוץ מרביב אין לנו שחקנים בעמדות 2 ו 4 וזה עוד לפני שהגיע רכז, צריך לחכות ולראות אם הזר שיגיע מלבד הרכז יהיה 2-3 או 4

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 יולי 2015, 23:42 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה היא שאם בנוסף לרכז מביאים גארד אז אין לנו 4. אם מביאים 4, אנחנו מאוד קצרים בגארדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2015, 23:49 
סמל אישי של המשתמש
לפחות מבחינת סגנון הוא בדיוק כמו הפורוורד שהיינו צריכים. שחקן אתלטי מאוד לעמדות 3-4 שעושה הרבה דברים וממלא את דפי הסטטיסטיקה בנקודות, ריבאונדים וחטיפות, ומצד שני יש לו גם קליעה לא רעה (שחקן קבוע של 70-75% מהקו ובערך שלשה למשחק באיזור ה-33%). ליד רות'בארט שהוא סנטר וג'אדג' שהוא גם סנטר היינו צריכים פורוורד שיכול לרווח את המשחק, אין לנו מה לעשות עם עוד שחקן פנים. ובכלל זרים עם מנטליות של סקורר, אתלטיים, אגרסיביים, חיות משחק, אלה הזרים שיכולים להתפוצץ בליגה הזאת ולתת עונה גדולה, אלה גם שחקנים שבאופן אישי אני אוהב ולדעתי היו חסרים לנו בעונות הקודמות.

לגבי הרמה, אי אפשר לדעת באמת עד שמתחילה העונה ורואים איך השחקן מגיע. הוא לא איזה מניה בטוחה שמגיע אחרי עונה מצוינת או שכבר היה בארץ ואפשר להיות רגועים לגביו, והוא גם לא רוקי אלמוני שהסיכוי שהוא יצליח להתמודד עם זרים אחרים הוא נמוך. מצד אחד הוא נתן עונה מעולה ביוון, ושחקנים מובילים אחרים באותה עונה שהיו קצת פחות טובים ממנו נתנו בערך את אותם מספרים בליגה שלנו והיו מהזרים היותר טובים בליגה. מצד שני העונה האחרונה היא באמת לא משהו לספר עליו, נחתך בתחילת העונה מקבוצה בליגה השנייה באיטליה - הדיווחים היו שבגלל פציעה אבל כנראה שיש קשר מסוים ליכולת שלו כי הוא לא כיכב שם ושני המשחקים האחרונים שלו היו גרועים מאוד. אמנם הליגה שהוא חתם בה בסוף העונה היא לא בדיוק ליגה שלישית אבל זו כן ליגה שנחותה מהליגה השנייה הבכירה, זו לא ליגה שמגיעים ממנה לזרים לארץ בדרך כלל והמספרים שהוא נתן שם לא אומרים יותר מדי (חוץ מזה שאם הייתה לו פציעה הוא כנראה התאושש ממנה). הוא שחקן שיכול לתת עונה כאן גדולה או להיחתך תוך כמה מחזורים ואני לא אפול מהכיסא בשום מקרה.

החתמה נחמדה אבל אני כן מצפה ששני הגארדים שנחתים יהיו שחקנים קצת יותר מוכחים, חכמים ומלוטשים משני הגבוהים שהחתמנו עד עכשיו.

נערך לאחרונה על ידי יובל בתאריך 21 יולי 2015, 23:52, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2015, 23:50 
הוקיץ' כתב:
לא יודע פז, אני ציפיתי למשהו קצת יותר רציני.
אני שוב אומר ומסייג שאני לא ממש ראיתי אותו מעבר לתקצירים אבל הנתונים היבשים שלו לא מצביעים על איזו מניה בטוחה.
מה בדיוק הופך אותו לשחקן טוב יותר מברוקס שהגיע לגליל בעונה שעברה והיה מזעזע? ברוקס שיחק בקבוצה טובה יותר והעמיד ממוצעים טובים יותר.
ודרך אגב, איבן אסקה ממש לא היה תותח פה. החתימה שלו בליגה הגרמנית היא די מביכה בעיני. טוני קרוקר אכן היה מצוין ולמען האמת זו הייתה די הפתעה.
לכל הקבוצות ברמתנו יש לרוב לפחות גבוה זר אחד מוכח ואנחנו בינתיים עם שני סימני שאלה מהדהדים.

קח בחשבון שהשמות שסיימו את העונה שעברה בארץ (סטייל ג'וליאן רייט, וואט, יוטר וכו') זה לא השמות שהתחילו. להביא מניה בטוחה או שחקן "מוכח" בשלב הזה זה סיפור יקר מאוד. הרוב הגדול של הזרים שבאים לארץ בקיץ זה זרים כאלה של 80-90 אלף דולר שהם על גבול ההימור. ככה גם רוב הזרים הגדולים שמשחקים פה התחילו. פאלמר והופסון אגב (שהגיעו לאילת שכידוע עם תקציב הרבה יותר גדול) הגיעו מהליגה היוונית אחרי עונות בינוניות למדי, במקרה של הופסון אפילו עונה די חלשה. בסכומים האלה נכנס הרבה עניין של סקאוטינג וצריך להביא שחקנים עם פוטנציאל, אוואנס לדעתי הוא כזה ויש לו תכונות ויכולות של זר שיכול להצליח בליגה.
אני בספק גדול אם לשאר הקבוצות ברמתנו יהיו זרים הרבה יותר מוכחים מזה בתחילת העונה. ואם כן אז תהיה שם פשרה כלשהי סביר להניח (פציעה, בעיות משמעת, כישלון בעונה שעברה וכו') או שישימו על איזה זר אחד 110-120 אלף על חשבון זרים אחרים.
אני חושב שאתה מושפע מזה שהשחקנים האלה (ג'אדג' ואוואנס) לא היו מועמדים לדראפט ואין עליהם מאמרים משתפכים לאתרי הדראפט, אבל מצד שני הם עשו משהו באירופה בניגוד להרבה זרים שהבאנו בשנים קודמות.

אגב, אני לא בטוח שלא נביא עוד גבוה זר ואוואנס ישחק כ-3 לפחות בהתחלה, כמו שפאלמר/הופסון/דאוול יועדו במקור. למרות שבפועל הוא יראה הרבה דקות כ-4 כך או כך.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 21 יולי 2015, 23:52, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 21 יולי 2015, 23:51 
אחד האדומים כתב:
הבעיה היא שאם בנוסף לרכז מביאים גארד אז אין לנו 4. אם מביאים 4, אנחנו מאוד קצרים בגארדים

קצת מוקדם להתחיל להיכנס לחרדות לדעתי, צריך לראות מי יהיו שני השחקנים שיסגרו את הסגל ואז להתחיל לאחר אמירות כאלו או אחרות
מה שכן פה הוקיץ' צדק לגבי העמדה של ג'אדג' שלא יכול לשחק כ 4 באופן טבעי ואם היה לנו שחקן באותם קני מידה שלו אפילו שעמדה 4-5 לצד רותבארט היה מעולה ואז הזר השני יהיה 2-3
אבל אל תשכחו שסגל סוגרים במרץ ואם יהיה איזושהי בעיה בציוות של ג'אדג' ועודד יראה לנכון לשחרר אותו אז לא נחשוב פעמיים
כרגע בוא נמשיך לראות את הקבוצה נבנית ונחכה למשחקים

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2015, 23:51 
סמל אישי של המשתמש
Fez - אני מאמין לו
:SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2015, 00:01 
סמל אישי של המשתמש
אין שום היגיון להביא עוד שחקן גבוה. יש כבר את מתן בעמדות 3-4, אוונס בעמדות 3-4, רות'בארט בעמדה 5, וג'אדג' שאמור לשחק בעמדות 4-5. זה שג'אדג' לא ממש יכול לשחק בעמדה 4 ולדעתי בהפועל לא ציפו שהישראלי הבכיר שנוכל להחתים בסופו של דבר יהיה רות'בארט, אלא כדיר או יבזורי או אף אחד מהם ואז נשארים עם שולדבראנד, זה סיפור אחר. אבל יש שני שחקנים שיכולים לשחק בעמדה 5 ושלושה בעמדה 4 אז אני לא רואה איפה נכנס פה עוד שחקן גבוה. בעיניי זה ברור לגמרי שאנחנו צריכים רכז ועוד זר לעמדה 2-3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2015, 00:21 
שמע פז זה ממש לא מדויק מה שאתה אומר.
גם אם תסתכל על הזרים (הגבוהים) שהתחילו פה את העונה עדיין יש לך שחקנים כמו מגווייר, פאלמר, גייטס ואופייבו. אפילו מישהו כמו קרמייקל שלא עשה כלום בקריירה עדיין נחשב לכישרון אדיר (ולכן גם הוחתם בבילבאו בתור רוקי).
הפועל העונה השתדרגה בתקציב ואני ציפיתי לארבעה זרים של 100 אלף דולר פחות או יותר. בינתיים קיבלנו שני זרים שלא הייתי מופתע אם היו חותמים באשדוד.
אני מציע לך להציץ באשכול הזרים שלך. מעטים הם השמות שם שפחות מרשימים משני השחקנים שהחתמנו.
זה בכלל לא קשור לאתרי דראפט או משהו כזה, על הנייר הרקורד של שני השחקנים האלה הוא מאוד בינוני. לצורך העניין דיברנו על ג'אדג' בתור השחקן המשלים והזול יותר מבין שני הזרים הגבוהים שיגיעו אבל בפועל אני לא ממש רואה במה הרקורד שלו פחות טוב.
אני חס וחלילה לא חורץ גורלות ואני יודע כמה שהדברים האלה דינמיים ותלויים במיליון ואחד גורמים אבל אני יכול להגיד שקיוויתי למשהו קצת יותר מרשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2015, 00:28 
הפועל כתב:
Fez - אני מאמין לו
:SMOKE:

שמע, בסופו של דבר כמעט כל זר זה הימור ובאמת אין לי מושג... למדתי גם לא להתיימר :SMOKE:
השאלה היא אם יש לו פוטנציאל להצליח ואם כן אז כמה. אוואנס נראה שחקן עם תקרה יחסית גבוהה, יש לו נתונים וכישרון וזה נראה שגם יש לו אופי.
ככה שזו נראית לי החתמה טובה.
יש לו בעיה לדעתי שאם נביא עוד 4 אז הוא יכול ליפול בין הכיסאות, כי פתאום אחרי כמה מחזורים אולי תגלה שאתה צריך עוד גארד שיוביל כדור ויקלע מבחוץ (כמו שקרה העונה כשהבאנו את אובנון). יש פה הרבה גורמים שקשה מאוד לצפות.

יובל האמת שחשבתי כמוך לגבי עוד שחקן גבוה, אבל אני כבר לא בטוח. אם תלך אחורה לפני שנתיים באילת קטש בנה עם גייטס, כדיר, ווטפורד ופאלמר (ועוד כגארד רודריק שהוא גם חצי פורוורד). לפי קונספקט כזה יכול להיות שגם כאן יבוא עכשיו עוד 4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 80 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: