תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 21:54

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 49 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: רביב לימונד
הודעהפורסם: 17 ינואר 2015, 21:48 
כשלמישהו יהיה עדכון על חומרת הפציעה, אשמח אם יעדכן. נקווה לטוב.
החלמה מהירה לרביב :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2015, 00:44 
סמל אישי של המשתמש
לא דרבי ולא נעליים, שום דבר לא מעניין. אסור לעשות שוב את הטעות הזו. שלא ידרך על הפרקט שניה אחת לפני שהוא בריא ב100%.

החלמה מהירה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2015, 00:46 
אל תבנו על זה שישחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 ינואר 2015, 00:51 
דיברו על סיבוב קרסול, אם אכן כך זה לא נורא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: רביב לימונד
הודעהפורסם: 18 ינואר 2015, 00:53 
סובב את הקרסול. מחר יעבור בדיקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2015, 10:52 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4616172,00.html

הפועל ת"א: רביב לימונד בספק גדול לדרבי
הרכז שנקע את קרסולו יזדקק לחמישה ימי מנוחה ולא בטוח שיוכל לשחק מול מכבי ת"א ביום שני הבא. דוראנד סקוט הצטיין מול גלבוע/גליל לאחר שחברו נרצח ופרץ בבכי בסיום

אחרי הניצחון 74:89 בחוץ על גלבוע/גליל ושבוע לפני הדרבי, חדשות רעות להפועל תל אביב. הרכז רביב לימונד סובל מנקע בקרסול, יזדקק לחמישה ימי מנוחה מלאים ונמצא בספק גדול למשחק מול מכבי תל אביב ביום שני הבא בדרייב-אין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2015, 12:10 
אם כבר פציעות, מה ההיעדרות המשוערת של סקוורר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2015, 18:52 
אם יזקק לחמישה ימי מנוחה מלאים אז רק רק אח"כ יחזור לאימונים.

זה אומר לדעתי שאולי יהיה כשיר מול הרצליה. אם לא - מעדיף שיתנו לו לנוח ולא יסכנו אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2015, 18:55 
ללא רביב ואולי סקוורר ועם סקוט בג'ט-לג, שמעון מזרחי מכין כבר את נאום הנקמה הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2015, 11:14 
יש חדש עם הפציעה של רביב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2015, 08:44 
גם אם הוא מרגיש יותר טוב לדעתי לא יקחו את הסיכון ולפני שבת הוא לא יתאמן (אם בכלל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 ינואר 2015, 09:53 
סמל אישי של המשתמש
לא להרוג אותו בבקשה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2015, 17:46 
סמל אישי של המשתמש
עפ ספורט5 יישחק בדרבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 ינואר 2015, 14:01 
סמל אישי של המשתמש
ישחק - כן. השאלה היא הכשירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2015, 23:45 
סמל אישי של המשתמש
יסלח לי רביב ויסלח לי קטש אבל הפסדנו את המשחק רק בגלל ההתעקשות של עודד לשחק עם רביב למרות שהוא היה מוגבל מאוד ובעיקר חסר ביטחון.
הוא חירב לפחות 20 התקפות, שלא נדבר על זה שלא תרם כלום בהגנה.
לא בושה להגיד אני לא מסוגל היום ולא היה קורה כלום אם המאמן היה מוותר עליו, בטח כשסקוורר נותן משחק מצויין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2015, 23:54 
סמל אישי של המשתמש
קבר אותנו היום ..

:HEART2: רביב :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2015, 23:56 
שיחק עם רגל אחת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2015, 00:06 
מזכיר את חצי הגמר מול אילת שנה שעברה שהוא עלה לא כשיר ולא היה קשור לענף.
הבעיה היא שבאופן כללי הוא נחלש די משמעותית העונה והקליעה שלו (גם מחצי מרחק וגם מבחוץ) רעה לאורך כל העונה, קשה לי להפריד את זה מהמשחק היום ולהגיד שזה רק הקרסול. משהו לא טוב עובר עליו מהבחינה הזאת.

יחד עם הצניחה החופשית ביכולת ההתקפית של מתן (3.7 נק' למשחק, 13% ל-2 נקודות) אנחנו פשוט לא מקבלים תפוקה התקפית מהישראלים כמו שאנחנו אמורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2015, 00:59 
תוך כדי משחק גם אני התבאסתי על התפוקה שלו ושאלתי איך קטש לא נתן לסקוורר יותר דק', אם לא על ההתקפה אז לפחות על ההגנה שהוא עשה על פארגו.
אבל, וזה האבל הגדול מבחינתי בניתוח שעשיתי אחרי המשחק, לימונד במערך יותר חשוב מסקוורר בלונג ראן, נדמה שכרגע הדבר שהכי חסר לו זה ביטחון כי כולנו יודעים מה לימונד יכול לתת מבחינת התקפה ואם הוא רוצה אז גם מבחינת הגנה, ואת זה ניתן להשיג רק דרך דק' משחק.
לפי דעתי קטש מבין את זה כתוצאה מהיותו שחקן מוביל בקבוצות בהן הוא שיחק.
אני יודע שהדרבי מבחינתו הוא MUST WIN GAME (וככה זה צריך להיות), אבל קטש רואה מעבר אם הוא מכוון לפלייאוף, במיוחד אם אנחנו רוצים לנסות לתפוס את מקומות 2-3.
חייב לומר שזה כבר דרבי שני שאנחנו יכולים לצאת מעודדים למרות ההפסד, כי זה לא שאנחנו מפסידים בגלל שמכבי טובים, אלא יותר בגלל שאנחנו רעים ועדיין אנחנו שומרים על משחק צמוד, אם לא צמוד אז כמו בדרבי הקודם בגביע הפועל יכולה ויודעת לשים רגל על הגז ויש לה את הכלים לכך.

לימונד בכל אופן הוא שחקן סופר קריטי בשביל שזה אכן יתממש.

יהיה טוב, תהיו אופטימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2015, 01:05 
סמל אישי של המשתמש
1. אין שום קשר לביטחון.
2. קטש ממש לא חושב לטווח הרחוק, זאת בדיוק הבעיה.
3. יצאת מעודד? טוב לדעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2015, 01:07 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
מזכיר את חצי הגמר מול אילת שנה שעברה שהוא עלה לא כשיר ולא היה קשור לענף.
הבעיה היא שבאופן כללי הוא נחלש די משמעותית העונה והקליעה שלו (גם מחצי מרחק וגם מבחוץ) רעה לאורך כל העונה, קשה לי להפריד את זה מהמשחק היום ולהגיד שזה רק הקרסול. משהו לא טוב עובר עליו מהבחינה הזאת.

יחד עם הצניחה החופשית ביכולת ההתקפית של מתן (3.7 נק' למשחק, 13% ל-2 נקודות) אנחנו פשוט לא מקבלים תפוקה התקפית מהישראלים כמו שאנחנו אמורים.

אני לא יודע אם אפשר ללמוד משהו מהמשחק היום כי אנחנו לא יודעים כמה הוא היה כשיר, אבל אני מייחס קרוב למאה אחוז מהירידה בקליעה שלו לשינוי התפקוד העונה. זה לא שהוא איבד מהאתלטיות שלו או שהוא מחטיא את אותן זריקות שהוא קלע מבעונה שעברה. אי אפשר לצפות שרביב יוליך כדור לבד כשהיריבה יודעת שהיא צריכה ללחוץ אותו, יריץ את הפיק-אנד-רול פעם או פעמיים בהתקפה, יחזיק בכדור 15 שניות, יקבל החלטה תחת לחץ אילו זריקות לקחת ומתי, יעלה לזריקה מכדרור על שומר, והאחוזים שלו יישארו באותו איזור. האמת שעם כל זה הייתי אפילו מצפה לתוצאות יותר גרועות ממה שאנחנו רואים בפועל. שום דבר מהנטל הכל כך כבד הזה לא היה עליו בעונה שעברה.
זה לא שאין מה לעשות בנידון, אין שום סיבה בעולם שהגארדים האחרים לא יעזרו לרביב עם הובלת הכדור והפיק-אנד-רול. גם אם זה לא פיתרון מושלם, זה נראה הרבה יותר טוב. דוגמה טובה מאוד הייתה נגד חיפה, שהרגה את רביב כל המשחק עם הלחץ, ובשלוש הדקות האחרונות לקטש לא נותרה ברירה אלא להוציא את הכדור מהידיים שלו, וכמו קסם רביב קיבל את הכדור לבידודים ועשה שמונה נקודות ברצף שניצחו לנו את המשחק. מה שמעצבן זה שגם כשהנסיבות כופות על קטש שינוי חיובי שעובד טוב, בהזדמנות הראשונה שיש לו הוא חוזר לאותן טעויות. אותו דבר עם זה שמתן פותח בעמדה 4 למרות שהסתדרנו בלעדיו, אותו דבר היה בתחילת העונה עם ההתעקשות על ליינ-אפים נמוכים שלא עבדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2015, 01:11 
אי אפשר לנצח אותם כשהוא משחק ככה.
חייב לחזור לצבור בטחון, לא יכול להיות שהוא מקבל את ג'ייק כהן פעם אחר פעם ולא חודר לסל
הזריקות ההססניות האלו בלית ברירה אחרי 15 שניות של כדרור לא עבדו בעבר ואני בספק אם יעבדו בעתיד
ועדיין, אנחנו יודעים למה הוא מסוגל, אז אני מבין את עודד שהלך איתו. בסופו של דבר זו הייתה טעות אבל היו מספיק פעמים שרביב התעלה ברבע האחרון וניצח לנו את המשחק.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2015, 01:14 
KingAlpaca כתב:
1. אין שום קשר לביטחון.
2. קטש ממש לא חושב לטווח הרחוק, זאת בדיוק הבעיה.
3. יצאת מעודד? טוב לדעת.

כאשר שחקן חוזר מפציעה, לטעמי זה עניין של ביטחון.
קטש לא חושב לטווח ארוך ? בשביל זה היה לך רצף של משחקים יפים עד לדרבי, משחקים שהפועל של שנה שעברה היתה מפסידה.
יצאת ציני ? מזיז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2015, 02:46 
סמל אישי של המשתמש
חלק מלהיות ספורטאי גדול זה להרגיש מה הוא יכול או לא יכול לתת במשחק נתון וללכת למאמן להגיד לו "אני עוד לא מוכן פיסית/מנטלית/פסיכולוגית לשחק ברמה גבוהה. סביר להניח שאני אביא היום יותר נזק מתועלת אז נסה להשתמש בי כמה שפחות ונסה לבנות על אחרים לרגעי ההכרעה". במבחן הזה הוא נכשל בגדול. מי יודע גם מה תהיה ההשפעה של המשחק הזה על הרגל שלו למשחקים הבאים.

למרות שגם לפני הפציעה הוא השמיד לנו לא מעט משחקים (מגדל דאז בארנה ונהריה בנהריה יחד עם גייטס הן שתי הדוגמאות שקופצות לי ישר לראש. אולי גם הדרבי בגביע?) אני עדיין לא מתייאש ממנו אבל במשחק כזה סקוורר היה צריך לראות הרבה יותר פרקט ממנו.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2015, 08:42 
סמל אישי של המשתמש
שם פועל חדש "לרבב". להקפיץ כדור 17 שניות ולא לדעת מה עושים איתו (האשראי לדואני)

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2015, 08:43 
ItaiH6 כתב:
חלק מלהיות ספורטאי גדול זה להרגיש מה הוא יכול או לא יכול לתת במשחק נתון וללכת למאמן להגיד לו "אני עוד לא מוכן פיסית/מנטלית/פסיכולוגית לשחק ברמה גבוהה. סביר להניח שאני אביא היום יותר נזק מתועלת אז נסה להשתמש בי כמה שפחות ונסה לבנות על אחרים לרגעי ההכרעה". במבחן הזה הוא נכשל בגדול. מי יודע גם מה תהיה ההשפעה של המשחק הזה על הרגל שלו למשחקים הבאים.

למרות שגם לפני הפציעה הוא השמיד לנו לא מעט משחקים (מגדל דאז בארנה ונהריה בנהריה יחד עם גייטס הן שתי הדוגמאות שקופצות לי ישר לראש. אולי גם הדרבי בגביע?) אני עדיין לא מתייאש ממנו אבל במשחק כזה סקוורר היה צריך לראות הרבה יותר פרקט ממנו.

ItaiH6 יכול להיות שאתה צודק, אבל כמעט ואין שחקנים כאלה שיפנו למאמן שלהם ויאמרו לו שזה לא היום שלהם ובוא תושיב אותי על הספסל, אני בסה"כ ציינתי מה לטעמי עומד מאחורי החלטה כזאת מצד המאמן, אני מקווה רק שזה השתלם לנו בעתיד כי רביב הוא פקטור מאוד משמעותי בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2015, 09:07 
סמל אישי של המשתמש
נדמה שקטש חושב שרביב הוא עדי גורדון או ניקוס גאליס.
הוא לא היה כזה ולא יהיה כזה.
חייבים להוריד ממנו את הלחץ בהובלת הכדור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 ינואר 2015, 09:32 
גיא ברזל כתב:

הוא שחקן המפתח שלנו, אם לא יהיה טוב לא נגיע לכלום.

נתן עונה ענקרית בשנה שעברה וגם השנה משך אותנו בחלק המשחקים, אז דרבי אחד רע (אחרי פציעה) ומתחילים בלכלוכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 27 ינואר 2015, 10:37 
סמל אישי של המשתמש
beny כתב:
גיא ברזל כתב:

הוא שחקן המפתח שלנו, אם לא יהיה טוב לא נגיע לכלום.

נתן עונה ענקרית בשנה שעברה וגם השנה משך אותנו בחלק המשחקים, אז דרבי אחד רע (אחרי פציעה) ומתחילים בלכלוכים.

זה לא לכלוכים זו המחלה שלו והיא חזרה לו אתמול בגלל קושי מנטלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2015, 10:47 
סמל אישי של המשתמש
איזה קשקושים בשקל. אני מעדיף את רביב ביום הכי רע שלו בשלוש השנים האחרונות על פני יחזקאל (שהיה ביום סביר ומשתפכים עליו פה כאילו הוא נתן שואו כמו קליי תומפסון). היו כבר משחקים העונה שרביב לא היה טוב לאורך המשחק ובמאני טיים הוא תמיד שם. אז משחק אחד הוא היה חלש ולצערנו הרב זה היה בדרבי נגד קבוצה חזקה בתקופה טובה. הוא ייצא מזה ואז תחזרו להלל אותו באשכול פה. פשוט מביך איך שמתנפלים עליו פה, חבורה של בכיינים. "לרבב" עאלק. גועל נפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 49 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: