הצג נושאים ללא תגובות | הצג נושאים פעילים
|
עמוד 1 מתוך 1
|
[ 8 הודעות ] |
|
מחבר |
הודעה |
צור ש.
|
נושא ההודעה: גולן גוט VS רמי כהן VS מתנאור VS עודד קטש פורסם: 23 יולי 2014, 13:38 |
|
|
_________________ אמרו לי "אתה לא נורמלי תפסיק כבר לקחת ללב" הם לא מבינים שזה ככה כשמישהו אוהב
|
|
חזור למעלה |
|
 |
שער 7 נוסטלגיה
|
נושא ההודעה: Re: גולן גוט VS רמי כהן VS מתנאור VS עודד קטש פורסם: 23 יולי 2014, 14:06 |
|
|
חוץ מבארי ליבוביץ לא היה כאן אף אחד מוכשר כמוהו
|
|
חזור למעלה |
|
 |
hapoel15
|
נושא ההודעה: Re: גולן גוט VS רמי כהן VS מתנאור VS עודד קטש פורסם: 23 יולי 2014, 14:19 |
|
|
אם לא שמתם לב זה סל נמוך מאוד
|
|
חזור למעלה |
|
 |
ברגר
|
נושא ההודעה: גולן גוט VS רמי כהן VS מתנאור VS עודד קטש פורסם: 23 יולי 2014, 14:44 |
|
|
סל קטסל
_________________ הפועל כדורסל חזרה לי לחיים. אל תתנו לה ללכת. הצטרפו עוד היום לעמותת הפועל אוסישקין.
|
|
חזור למעלה |
|
 |
לוסיאנו דה ברונו
|
נושא ההודעה: Re: גולן גוט VS רמי כהן VS מתנאור VS עודד קטש פורסם: 23 יולי 2014, 16:17 |
|
|
להחתים את קטש על חוזה מאמן-שחקן
_________________ כשאת עולה למגרש עוברת בי צמרמורת
|
|
חזור למעלה |
|
 |
KingAlpaca
|
נושא ההודעה: Re: גולן גוט VS רמי כהן VS מתנאור VS עודד קטש פורסם: 23 יולי 2014, 20:20 |
|
|
כל זריקה שהוא לקח, כאב לי קצת הלב.
_________________ אמרתי לכם. להחזיר את המנדט! מגיע לנו. בריבוע.
|
|
חזור למעלה |
|
 |
Kyahs
|
נושא ההודעה: Re: גולן גוט VS רמי כהן VS מתנאור VS עודד קטש פורסם: 23 יולי 2014, 22:52 |
|
|
|
חזור למעלה |
|
 |
גיא האדום
|
נושא ההודעה: Re: גולן גוט VS רמי כהן VS מתנאור VS עודד קטש פורסם: 24 יולי 2014, 21:18 |
|
|
השלשות של קטש מהפינה הזכירו לי את המשחק הנפלא של פנתינאיקוס נ' המגפה.
|
|
חזור למעלה |
|
 |
|
עמוד 1 מתוך 1
|
[ 8 הודעות ] |
|
|
מי מחובר |
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים |
|
אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
|