תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 01:26

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 81 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: כבן אדם אני מרגיש נורא
הודעהפורסם: 19 נובמבר 2013, 23:09 
יום אחרי שהחגיגות נגמרו כואב לי מאוד.
מוני פנאן היה איש נכלולי וגנב והוא עבד אצל ההם וייצג את כל מה שרע במכבי.
אבל הוא מת.
ולפני שהוא היה איש מכבי אפילו לפני שהוא היה גנב הוא היה בן אדם, הייתה לו אישה והיו לו ילדים.
כל מי שאיבד קרוב לו יודע שאיבדנו פרופורציות, לשיר מול ילד יתום שירים בגנות אביו זה גרוע בהרבה משירי שואה ציקלון ב וגזים.
זה אובדן אנושיות, גם בדרבי זה עדיין כדורסל וגם רגב פנאן הוא עדיין בן אדם שעבר טרגדיה איומה במובן האישי של המילה.
שלא תבינו שרתי אתמול הכל כי זה דרבי והרוחות להטו כמו שהן אמורות ללהוט, אבל היום אני מרגיש איום ונורא בגלל זה.
אני מקווה שיש פה עוד אנשים שחושבים כמוני ולא יתביישו להגיד את זה, אני איבדתי את אמא שלי השנה ואני לא יודע איך אני הייתי מגיב אם מישהו
ישיר בגנותה מול הפנים שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 נובמבר 2013, 23:13 
הדיון לא כזה מעניין כי לכל אחד יש את הגבולות שלו, אבל לאבד אבא בגיל 30 זו לא "טרגדיה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 19 נובמבר 2013, 23:15 
19 כתב:
הדיון לא כזה מעניין כי לכל אחד יש את הגבולות שלו, אבל לאבד אבא בגיל 30 זו לא "טרגדיה".

איבדת אבא? אמא? איבדתי אמא בגיל 30 ותאמין לי שזו טרגדיה בשבילי. גם לאבד אבא בגיל 50 זו טרגדיה ברמה האישית והמשפחתית. ומילא לקלל את מוני, אבל לשיר איפה אבא של רגב, מול רגב, זה אובדן של האנושיות הבסיסית שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 נובמבר 2013, 23:17 
טרגדיה זה לאבד ילד, זה להיות יתום כילד.
לאבד אבא בגיל בוגר זה הסדר הטבעי של הדברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: כבן אדם אני מרגיש נורא
הודעהפורסם: 19 נובמבר 2013, 23:26 
סמל אישי של המשתמש
שרתי בעבר את השיר הזה והפסקתי.
ושנאתי את הבן אדם ברמות מטורפות וגם באוסישקין יצא לי להסתכל לו ללבן של העיניים מ-2 מטר ולקלל אותו בקללות שהגיעו לו בהחלט,לא כולל איזכור מחלה איומה.
רגב פנאן לא עשה לי שום דבר רע.
״פנאן הרג שישה מליון״? לא רע,אני גם המצאתי את הפיוט הזה אחרי משחק במלחה ואני לא מצטער על זה.
וגם שר את השיר הזה.
לעומת זאת,לשיר את זה לבן שלו שלא עשה לי ולקבוצה שאני אוהב כלום,זה כבר יות מדי.
לא שרתי את השיר הזה אתמול ולא אשיר.
מה רגב פנאן קשור להיסטוריה של הפועל ולמה לשיר שיר כל כך מכוער ופוצע? חובה לשיר על אבא שלו שהיה טינופת שלא ברא השטן,איש מבחיל ושונא הפועל גדול.
מבחינתי הוא עכברוש ואין לי בעיה לחלל את כבודו,אבל לא מסוגל לשיר את השיר הספציפי הזה.
רגב לא אשם שהיה לו אבא כזה.
פנאן הוא מסמלי השנאה למכבי,ועבורי שנים אפילו הסמל הגדול ביותר.
לרגב אין שום זכות לדרוש לא לשיר נגד אביו שירים,אבל מה רגב אשם ולמה להכניס אותו למשוואה הזו עם ״איפה אבא של רגב״?
לא מנסה להיות יפה נפש וכבר אמרתי ששירים נגדו מבורכים ויהיו מבורכים תמיד.את הבן שלו אפשר לעזוב בשקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2013, 23:33 
לא שאני בעד השירים האלו,
אבל בגלל שהבן אדם מת לא הופך אותו לקדוש, היה חלאה ונשאר חלאה.
אם כל כך לא נוח לו לשמוע את השירים האלו שלא יגיע למשחקים של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2013, 23:34 
עזרא כתב:
ושנאתי את הבן אדם ברמות מטורפות וגם באוסישקין יצא לי להסתכל לו ללבן של העיניים מ-2 מטר ולקלל אותו בקללות שהגיעו לו בהחלט,לא כולל איזכור מחלה איומה.
״פנאן הרג שישה מליון״? לא רע,אני גם המצאתי את הפיוט הזה אחרי משחק במלחה ואני לא מצטער על זה.
וגם שר את השיר הזה.
מה רגב פנאן קשור להיסטוריה של הפועל ולמה לשיר שיר כל כך מכוער ופוצע? חובה לשיר על אבא שלו שהיה טינופת שלא ברא השטן,איש מבחיל ושונא הפועל גדול.
מבחינתי הוא עכברוש ואין לי בעיה לחלל את כבודו,אבל לא מסוגל לשיר את השיר הספציפי הזה.
לרגב אין שום זכות לדרוש לא לשיר נגד אביו שירים,אבל מה רגב אשם ולמה להכניס אותו למשוואה הזו עם ״איפה אבא של רגב״?
לא מנסה להיות יפה נפש וכבר אמרתי ששירים נגדו מבורכים ויהיו מבורכים תמיד.את הבן שלו אפשר לעזוב בשקט.

כל מילה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2013, 23:34 
19 כתב:
טרגדיה זה לאבד ילד, זה להיות יתום כילד.
לאבד אבא בגיל בוגר זה הסדר הטבעי של הדברים.

באמת שאתה לא מבין בכלל כמה אתה לא קשור למציאות, לאבד הורה בגיל 30 זה צעיר מאוד ונורא ולשיר לרגב שירים שכל מה שיש בהם זה שנאה ורוע זה עצוב ומיותר הוא בסהכ ילד מסכן ובטי לא אשם שאבא שלו חרא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2013, 23:43 
סמל אישי של המשתמש
אני מבין איך אנשים מסוגלים לשיר לרגב.

אבל 19 איבד את זה לגמרי. כל נסיון לנהל איתו דיון על זה נועד להכשל. נותר רק לאחל לו שלא ידע צער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

גם אני אתמול שמעתי את השיר על אבא של רגב ואני חייב להודות שגם אני שרתי אותו.

עכשיו שאני חושב על זה זה באמת לא בסדר,אני חושב שרק חצי מהקהל שר אותו... לדעתי כולם צריכים לשיר אותו ביחד.
ככה זה נשמע הרבה יותר טוב.
חוץ מיזה שמוני פאנן לא מת בתאונה או שמר על המולדת-הוא התאבד!
ומי שמתאבד הוא מוקצה,קוברים אותו כמו גוי מאחורי הגדר בפינה.
השיר הזה יותר מרלוונטי,"איפה אבא של רגב???" זו שאלה אמיתית וכנה לך תידע באיזה פינה באמת קברו אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הקטע שרגב מקבל משכורת ממי שדי ירק על הזכר של אבא שלו מלמד שמדובר באדם די חזק מנטלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 נובמבר 2013, 23:46 
מוות של אדם בן 63 זה לא משהו טרגי בעיני. זה צעיר יחסית, אבל לא משהו שאני שומע עליו וחושב איזה אסון קרה לקרובים לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 19 נובמבר 2013, 23:49 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
מוות של אדם בן 63 זה לא משהו טרגי בעיני. זה צעיר יחסית, אבל לא משהו שאני שומע עליו וחושב איזה אסון קרה לקרובים לו.

אתה אשכרה מנסה לדרג טרגדיות?
ברור שכל אדם יחווה את מות אביו בשלב כזה או אחר. זה לא רלוונטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 נובמבר 2013, 23:53 
ברור שזה עצוב גם אם אתה בן 60 ואבא שלך מת.
מוות של מישהו זו טרגדיה אישית לכל אחד, יש דברים שהם טרגיים אוניברסלית, מוות של ילד, מוות של אדם צעיר וכו'
היה לו מאד עצוב כמו שלכולם עצוב, אבל זו לא טרגדיה יוצאת דופן, אנשים בני 63-64 מתים. זה צעיר יחסית לעולם של היום, אבל זה אדם שחי, עבד, הביא ילדים, ראה אותם הופכים לבוגרים, ודי הספיק הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2013, 23:55 
סמל אישי של המשתמש
והתאבד.
לא טרגדיה בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2013, 23:57 
סמל אישי של המשתמש
טוב נראה לי שהבנתי את הנקודה שלך.
הבעיה היא בהודעה הפותחת שנתנה דגש על המילה טרגדיה.
באופן עקרוני לשיר לאדם על אבא שלו שמת, בטח בנסיבות האלה, זה על הגבול המוסרי. זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2013, 23:58 
עזרא כתב:
וגם שר את השיר הזה.

עזרא כתב:
הלוויות שהייתי:

סבתא (הופעת בכורה בגיל 15) סבא,6 חברי קיבוץ ונערה שנפטרו ממחלות קשות,חבר קיבוץ שהתאבד,חבר קיבוץ שנהרג מפצמ״ר,בן מחזור שנהרג באסון המסוקים ב-97,סבא רבא וסבתא רבא של הבן של המשתמש ״דובראש״,לוויה קווקזית בשדרות.

הלוויות שאני רוצה להיות בהן:

אופירה אסייג,מיץ׳ גולדאהר,אלי טביב,שמעון מזרחי,שרית חדד,רני רהב,סמי ויולי עופר (מאוחר מדי,הם כבר נפטרו.) לבנה זוהרים,האחים שרון מהשווארמה,ברגיג מהצבא,מירי רגב,עינת שרוף,קחי אותי שרון,כל מי שהשתתפה בריאליטי ״מעושרות״,איציק לוזון,לוכד הכלבים מהקיבוץ שלי והכנופייה שמזמינה אותו.

חרמש היה קר...
א. אתה סתום.
ב. אתה דביל.

אין לי יותר מה להוסיף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2013, 23:58 
אני לא מדבר על השירים כי אני מאמין שלכל אחד יש את הגבול שלו וכל אחד יכול לעשות בשביל עצמו את ההחלטות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2013, 23:59 
EISEN כתב:
והתאבד.
לא טרגדיה בכלל.

טרגדיה למי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 00:13 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
וגם שר את השיר הזה.

השיר הזה הוא על אבא של רגב, לא על רגב.
בדרבי שרים שירים על אבא של רגב.
כמה אנשים ביציע נראה לכם שיודעים איך נראה רגב ואיפה הוא עובד?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 00:25 
מיותר לגמרי ואלה והשירי שואה זה השירים היחידים שאני לא מוכן לקחת בהם חלק
הבן אדם מת תעזבו אותו ואת הבן שלו בשקט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 00:26 
ItaiH6 כתב:
עזרא כתב:
וגם שר את השיר הזה.

הוא עומד מולך ואתה רואה שהוא עם דמעות בעיניים בוכה על אבא שלו שמת. מה זה משנה אם זה מחאה על אבא שלו? כבן אדם איך אתה מסוגל לא להרגיש נורא? זה בלי להכנס לזה שמה שאתה כותב זה חרטא הרי כשהוא היה בגליל הביאו לו חבל תליה למשחק, גם זה ״לא קשור אליו״ ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 00:35 
סמל אישי של המשתמש
כנראה שזה סימן שהזדקנתי, וגם חוויתי אובדן ויותר מפעם אחת, אבל אני כבר לא מסוגל לשיר שירים על טרגדיות אישיות של אחרים. לא על אבא של רגב, לא על הבת של איציק קאמרי, לא על הבן של אובארוב ואפילו לא 'שמעון מזרחי הוא יתום'. במשחק אני יכול לקלל כל שחקן ועובד של מכבי באופן אישי, אבל לשיר על טרגדיות שהם חוו - אני לא מסוגל. סוג של קו אדום פרטי שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 00:46 
אלון כתב:
מיותר לגמרי ואלה והשירי שואה זה השירים היחידים שאני לא מוכן לקחת בהם חלק
הבן אדם מת תעזבו אותו ואת הבן שלו בשקט

ולא רק. רגב הוא בכלל לא פונקציה שם. אין לי מה להתייחס אליו. כולה עושה מתיחות ומסאג׳ים.
לפניני, ג׳יימס, וכל שאר הנבלות - בכיף.
לרגב לא אשיר לא רק בגלל שזה לא מוסרי ומגעיל, גם כי הוא בכלל לא שווה את ההתייחסות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 00:55 
סמל אישי של המשתמש
ארדיטי כתב:
ItaiH6 כתב:
עזרא כתב:
וגם שר את השיר הזה.

הוא עומד מולך ואתה רואה שהוא עם דמעות בעיניים בוכה על אבא שלו שמת. מה זה משנה אם זה מחאה על אבא שלו? כבן אדם איך אתה מסוגל לא להרגיש נורא? זה בלי להכנס לזה שמה שאתה כותב זה חרטא הרי כשהוא היה בגליל הביאו לו חבל תליה למשחק, גם זה ״לא קשור אליו״ ?

האמת היא שלא ראיתי, הוא לא עמד מולי אלא אם הוא התחפש לארז אדלשטיין או עופר רון, אין לי מושג איך הוא נראה, אין לי מושג איפה הוא עובד, לא מענין אותי איפה הוא עובד ובטח שאין לי רחמים עליו או על מישהו מבני משפחתו וזה למרות שגם אני איבדתי אבא שנה וחצי אחריו בנסיבות יותר כואבות ופחות פליליות או מבחירה.

גם להזכיר ששמעון רצח את מוני לא היה נעים לך כי גם הרוצח לכאורה וגם הבן של הקורבן לכאורה ישבו מולך על הספסל?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 01:02 
מה עובר עליכם? זה מכבי כדורסל!
שימותו שם כולם אחד אחד.
מאחד נפטרנו... הרשימה עוד ארוכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 01:03 
נהפוך הוא, שימון רצח את מוני אחת ההברקות של השנים האחרונות ואני מת עליו. הוא מעביר מסר, הוא חד והוא נגד שימון הפושע.
איפה אבא של רגב זה שיר שהוא נטו שנאה וכל המטרה שלו היא להמטיר ארס על בן אדם שהוא בסה"כ ילד מסכן שאבא שלו התאבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 01:06 
סמל אישי של המשתמש
אולי זה נשמע מיתמם, אבל אני באמת לא ידעתי שרגב פנאן עובד במכבי עכשיו. אין לי מושג איך הוא נראה, ורק אחרי רצף השירים על מוני בן דודי סיפר לי שהוא יושב על הספסל. גם אני הרגשתי די רע עם השירים המדוברים אחרי שהבנתי את זה.
אז אולי אני המנותק היחיד, אבל אני בספק אם כל האוהדים ששרו על פנאן ידעו/זכרו שהוא קיבל תפקיד אצל ההם ונמצא במגרש. בכל מקרה, בעיני (וגם בעיני מתן נאור, למי שזוכר את הפוסט מהשנה שעברה...) לשיר לאדם על אביו שהתאבד זה לא לעניין בלשון המעטה, ולא כל כך משנה באילו נסיבות. הלו, זה לא היטלר, כולה מוני פנאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 01:16 
סמל אישי של המשתמש
אשכול מביך ומביש.

אחרי התקרית בעונה שעברה, היו כאלה שלא זכרו, הבינו או הפנימו (מודה, גם אני הייתי ביניהם), שרגב פנאן היה בין המרוויחים מהעסק הפלילי של אבא שלו, כשהמשפחה שלו קיבלה כסף והוא באופן אישי גם קריירה במתנה מהכספים שמוני פנאן קיבל משחקנים, מאמנים, שופטים ואלוהים יודע מי עוד. הוא נהנה מכספים של שוק אפור והונאת ענק שגם במקרה עזרה למחלה לשלוט פה לאורך שנים ולמרר לנו את החיים. וכשהתפוצץ כל הסיפור, מה קרה עם זה? כלום ושום דבר. אפילו יותר גרוע, בכל הזדמנות הם רק קיבלו ליטופים. לא היו שום השלכות לאף אחד שנהנה מכל הסיפור. הוא פעם הכה על חטא? התנצל? רק על זה מגיעות לרגב פנאן קללות בכל פעם שהוא דורך באותו אולם יחד עם אוהדי הפועל.

אבל מילא זה.

אחרי אותו מקרה, הבן אלף זונות עלה על כל במה אפשרית, וטינף עלינו, הסית נגדנו וגרם להעמדה שערורייתית שלנו לדין שמנוגדת לחלוטין לכל אות בתקנון האיגוד. מחיפוש קצר בגוגל: http://www.sport5.co.il/articles.aspx?docID=133029, http://www.one.co.il/Article/208904.html, http://www.sport5.co.il/articles.aspx?docID=134423, ואני זוכר גם ראיונות מצולמים איתו שבו הוא שופך את אותה הסתה.

לא הייתה שום עילה להעמיד אותנו לדין, אבל בגלל ההסתה התקשורתית שרגב פנאן הכלב עמד בראשה הועמדנו לדין. ובעקבות אותה העמדה לדין קיבלנו קנס של 7000 שקל, וגם עונשים כבדים יותר על תנאי (קנס גדול יותר וגם עונש רדיוס) שמומשו אחרי עוד הרשעה שהמציאו ותפרו לנו אחרי המשחק נגד נתניה.

הזבל הזה לא יכול, אלא חייב לקבל את הקללות הכי קשות וכואבות מכל אוהד הפועל. ומילא התגובה התקשורתית, אני מבין אותה כי חייבים לצאת בסדר, אבל לא הייתה שום סיבה בעולם להתנצל באופן אישי בפני אויב כזה. באופן אישי היה צריך להצטער רק על זה שאבא שלו לא יכל לראות את התבוסה המשפילה כי הוא פושע נתעב שאפילו לא יכל להתמודד עם הפשעים שלו והעדיף להשאיר ילדים יתומים.

עריכה: אה, ואת השירים האלה אנחנו שרים בכל דרבי. אז מה, בגלל שהקוזאק הנגזל חזר לעבוד שם (מה, ככה הוא צריך להחזיר להם את החובות שמוני השאיר?) אנחנו צריכים להפסיק פתאום לשיר את השירים האלה? הצחקתם אותי.

נערך לאחרונה על ידי יובל בתאריך 20 נובמבר 2013, 01:26, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 01:17 
מי ששר לאדם על המוות של אבא שלו הוא חתיכת אפס קטן ועלוב. שום קווים אדומים פרטיים ושום חרטא אחר. גרוע פי אלף מכל "שיר שואה". נראה אתכם, גיבורים גדולים, אומרים לו את זה בפרצוף (ולא שאפשר להגיד ששרים לו את זה כי הוא מייצג את מכבי, הרי שרו לו את זה גם בשנה שעברה).
פתטי, עלוב, אפסי.
הדבר היחיד שהעיב על הניצחון הנפלא אתמול.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 81 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: