תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 16:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 49 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גם אם תהרגו אותי, יש לי שאלה דבילית על טוקבק
הודעהפורסם: 17 יוני 2011, 22:04 
סמל אישי של המשתמש
סו אלן כתב:
אתנה צודק
אני כבר מזמן טוען שבפורום הזה להחזיק בידע ועובדות זה חיסרון מהותי ועקס אכילס ראוי לניגוח
היי, אתה זה שמנגח אני רק עונה לך.
אני לא יודע, אז אני שואל. מה לא בסדר בלשאול?
ואין שום בעיה בלדעת כל עוד אומרים מה יודעים. אתה לרוב משחרר אמירות עלומות שיש לך מידע סותר כלשהו לדברים שנכתבו, אבל אף פעם אתה לא באמת מנדב מידע.
אם היית כותב מה אתה יודע אז היה אפשר גם אולי לפעמים לסתור ולהראות לך שטעית, אבל אתה לא לוקח כאלו סיכונים.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2011, 22:06 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
איזיביטו כתב:
its-sick כתב:
תכלס, ידעתי שאין מה לצפות ממכם.
נשארתי מודאג.

גם אין מה לצפות ממך.
פותח אשכולות ומוציא דיבתם של אנשים שכל חטאם הוא שהם עושים למען הפועל ת"א.

אבל אתה? מה אכפת לך? זה כולה להקליק באיזה פורום

אפילו חבר עמותה אתה לא בגלל הקללות.

מעדיף לקלל מאשר שיהיו אנשים כמוך בקרבנו.

נ.ב - תגובה 487 בוואלה טוענת שאתה פדופיל, אני בדרך לפתוח אשכול...
זה בסדר, כבר השמצת ושיקרת כשאמרת שאני לא חבר עמותה בגלל הקללות. קללות לא ממש מזיזות לי, לא שזה קשור לענין.
אבל אפשר לכתוב עלי מה שרוצים, אני לא איש ציבור ואני לא מעניין אף אחד. אם אני פדופיל, תפיסתי תפגע רק במשפחתי. אם אני עבריין מכל סוג, גם אז חקירה משטרתית תפגע רק במשפחתי.
מה לעשות שכשמישהו מנהל קבוצה אז מעשיו מעניינים יותר אנשים, והרבה יותר אנשים ייפגעו מכך.
אם חס ושלום יש אמת בשמועות מעין אלה, אז זה אסון לקבוצה, ויש בכך ענין ציבורי לאוהדי הפועל.
אם אתה מצפה שלא יהיה אכפת לי, אז צר לי לאכזב אותך.

אין לי עניין להיכנס איתך לויכוח מיותר אבל טענה של עניין לציבור אוהדי הפועל בשעה שאתה בוחר לא להיות חלק מהעמותה ולא משנה סיבותייך היא לא טענה שאתה רשאי לעלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2011, 22:12 
סמל אישי של המשתמש
אני רשאי לעשות מה שאני רוצה כאוהד.
אני אוהד ולא בעלים. זכותם של אוהדים להיות בעלים, וזכותם גם רק לאהוד.
יש פורום לבעלי הקבוצה, כאן זה פורום לאוהדיה. כך לפחות מוגדר הפורום פה.
בעיניך אני לא מספיק אוהד, בעיני עצמי כן. אני לא חייב לחשוב כמוך בשום דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2011, 22:18 
בקיצור התשובה היא שאין שום אמת או חצי אמת בטוקבק הזה, שאתה משום מה מתייחס אליו כשמועה למרות שנכתבים מאות טוקבקים כאלה שמשמיצים מאות אנשים ללא כל סיבה בכל יום. אין על זה שום פיקוח ואין שום סיבה בעולם להתייחס לטוקבקים כאל משהו יותר מבדיחה.

תעשה לכולנו טובה ותמחוק את האשכול המיותר הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2011, 22:18 
איזיביטו כתב:
its-sick כתב:
סו אלן כתב:
אבל אין בשמועות האלה טיפת אמת, קרציה טרחנית
לא אני ממשיך את האשכול, נודניק.
כשממשיכים להעיר לי על ההודעה הראשונה, אז אני אמשיך להצדיק אותה.

אתה בראדר של בלאד?

רק עיוור לא שם לב לדימיון כבר מזמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2011, 22:23 
סמל אישי של המשתמש
red pepper כתב:
בקיצור התשובה היא שאין שום אמת או חצי אמת בטוקבק הזה, שאתה משום מה מתייחס אליו כשמועה למרות שנכתבים מאות טוקבקים כאלה שמשמיצים מאות אנשים ללא כל סיבה בכל יום. אין על זה שום פיקוח ואין שום סיבה בעולם להתייחס לטוקבקים כאל משהו יותר מבדיחה.

תעשה לכולנו טובה ותמחוק את האשכול המיותר הזה
איך למחוק בדיוק? מחקתי את ההודעה הראשונה כבר מזמן. עוד כשכתבתי אותה כתבתי שאני יודע שהשאלה דבילית אבל אני מרגיש חייב לשאול.
לא טענתי שמה שהיה כתוב אמת, רק שאלתי. אם היה בה אמת, אז אולי מישהו היה אומר מה הוא יודע על כך. ניסיתי לקבל מידע כי זה הטריד אותי מאד.
כמה הסתייגויות שלא כתבתי בהודעה הפותחת, אנשים מתעלמים מכך ומתייחסים כאילו שכתבתי איזו הצהרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2011, 22:40 
אם אתה לא מבין מה הבעיה בהודעה הפותחת שלך, הבעיה היא בך ולא בשאר האנשים כאן.

הרגשת צורך להביא לידיעת האנשים טוקבק משמיץ שקראת?

זה היה הצורך שכל כך ניקר בך?

ועוד לא לצחוק ממנו אלא לנסות להפוך אותו ליותר מטוקבק בזה שאתה מזכיר אותו פה?

באמת חשבת שבטוקבק הזה יש איזה בסיס של אמת שמישהו יוכל לאשר לך אותו כאן? זה באמת מה שחשבת?

ולא היה לך אף אחד שיכולת לשאול אותו (אותי למשל?)?

כי אני מצטער, אבל לי זה נראה צורך בתשומת לב בלבד, שהיחיד שהפגין אותו ברמה כזו בעבר הוא רק בלאד ברדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2011, 22:50 
סמל אישי של המשתמש
כן, הטוקבק היה כתוב בצורה שגרמה לי לחשוד שאכן יש דברים בגו. ידעתי שזה טפשי, כי כל אחד יכול לכתוב כל דבר, ולכן כתבתי את כל ההסתייגויות.
טעיתי בכך שחשבתי שאולי יש משהו בכך, אבל אני לא רואה פגם בלשאול. לא רציתי להביא זאת לידיעת אנשים, רציתי לדעת אם זה נכון. זה היה הצורך שלי, הפחד שזה נכון.
ולא, אין לי את מי לשאול. אני לא רואה בך מישהו שיידע פרטים שכאלה, אם אתה רואה בעצמך אדם שכזה אז אל תיפגע מכך בבקשה.
אני לא מרגיש דומה לבלאד בשום צורה, אבל אני מכיר את הנטיה הפסיכולוגית לקבץ אנשים לתבניות בשביל לחסוך מחשבה. אם אתם חושבים שזה מקל עליכם להשוות אותי לבלאד, זכותכם. כל אחד יכול לחשוב מה שהוא רוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2011, 10:08 
סמל אישי של המשתמש
איציק, תסלח לי אבל יכולת הסקת המסכנות שלך והחשיבה במקרה הזה היא ממש, אבל ממש נמוכה.
נגיד שקראת את הטוקבוק ומשהו בך אמר לך שזה נכון, האם כשאתה מסתכל על זה עכשיו נראה לך שהמקום
לבדוק את נכונות הדברים היא בפורום הזה? פורום שנדון סביב הקבוצה אותו מושא ההשמצה בטוקבק מנהל?
פורום פתוח שחוץ מלקבל טוקבקים חדשים, חלקם של "אחד שיודע", לא יתנו לך תשובה ודאית יותר מאשר הטוקבק
עצמו?
אתה לא חבר בעמותה וסיבותך בטח מצדיקות זה, אבל כתור אוהד אני משוכנע שהיו לך כמה וכמה דרכים לבדוק
את הנושא, דרכים דיסקרטיות יותר, אמינות יותר, וראויות יותר, ובדרך פלא בחרת בדרך, הכי פחות אמינה, הכי
פחות דיסקרטית והכי פחות ראויה. ואז אתה שואל גם מה רוצים ממך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2011, 12:01 
its-sick כתב:
כן, הטוקבק היה כתוב בצורה שגרמה לי לחשוד שאכן יש דברים בגו. ידעתי שזה טפשי, כי כל אחד יכול לכתוב כל דבר, ולכן כתבתי את כל ההסתייגויות.
טעיתי בכך שחשבתי שאולי יש משהו בכך, אבל אני לא רואה פגם בלשאול. לא רציתי להביא זאת לידיעת אנשים, רציתי לדעת אם זה נכון. זה היה הצורך שלי, הפחד שזה נכון.
ולא, אין לי את מי לשאול. אני לא רואה בך מישהו שיידע פרטים שכאלה, אם אתה רואה בעצמך אדם שכזה אז אל תיפגע מכך בבקשה.
אני לא מרגיש דומה לבלאד בשום צורה, אבל אני מכיר את הנטיה הפסיכולוגית לקבץ אנשים לתבניות בשביל לחסוך מחשבה. אם אתם חושבים שזה מקל עליכם להשוות אותי לבלאד, זכותכם. כל אחד יכול לחשוב מה שהוא רוצה.

הטוקבק כתוב בצורה שגרמה לך לחשוד? באמת?

הוא כתוב בצורה מיוחדת? "תדעו לכם שרמי הוא נוכל בינלאומי" זה הדרך שגורמת לך לחשוד?

ומה חשבת שיצא מהשאלה שלך? שמישהו יענה לך בפורום: כן הוא באמת כזה אבל אנחנו סומכים עליו?

אולי את עצמך אתה מסוגל לשכנע שמה שעשית בסדר, כי אתה כנראה לא מסוגל להודות בטעות.

אותנו לא.

זה לא מסובך לומר: טעיתי. מתנצל.

אבל יש אנשים שימציאו צידוקים משום מקום כדי לא לומר את המילים הפשוטות האלה.

אתה אחד מהם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2011, 13:32 
סמל אישי של המשתמש
אני תמיד מודה בטעויות כשאני זה שמעריך שטעיתי, או כשמישהו שיש לי דיעה טובה עליו חושב כך.
פה זה לא המקרה. לדעתי לא טעיתי ששאלתי, ובינתיים פה רק אנשים שאוהבים לריב עם כל העולם תקפו אותי.
היתה פה טעות קטנה בהערכה שלי את הפורום. אתם עדר עצבני וחסר סובלנות, והיה לי מספיק ידע לגביכם בשביל להבין את זה קודם.
לדעתי מותר לשאול שאלות, במיוחד כשזה מלווה בהמון הסתייגויות. לדעתכם לא, הבנתי את דעתכם. אני לא חייב להסכים עמכם.
סתימת הפיות הזו תהיה בעוכריכם מתישהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2011, 14:50 
סמל אישי של המשתמש
אם כבר,תהרגו גם אותי,גם לי יש שאלה דבילית על טוקבק
http://sports.walla.co.il/?w=//1832312

טוקבק 59,זה נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2011, 15:14 
its-sick כתב:
אני תמיד מודה בטעויות כשאני זה שמעריך שטעיתי, או כשמישהו שיש לי דיעה טובה עליו חושב כך.
פה זה לא המקרה. לדעתי לא טעיתי ששאלתי, ובינתיים פה רק אנשים שאוהבים לריב עם כל העולם תקפו אותי.
היתה פה טעות קטנה בהערכה שלי את הפורום. אתם עדר עצבני וחסר סובלנות, והיה לי מספיק ידע לגביכם בשביל להבין את זה קודם.
לדעתי מותר לשאול שאלות, במיוחד כשזה מלווה בהמון הסתייגויות. לדעתכם לא, הבנתי את דעתכם. אני לא חייב להסכים עמכם.

זה שתקפו אותך אנשים שלדעתך אוהבים לריב עם כל העולם לא אומר שהם טועים וזה שאתה לא מסוגל להודות (או יותר גרוע - להבין) מה לא בסדר במה שעשית מעיד עליך לא פחות מאשר על כל אחד אחר כאן.

אני שואל אותך שוב - מה התגובה שציפית לקבל?

באמת חשבת שיש כאן מישהו בפורום שיכול לאשר או להפריך איזה השמצה מרושעת בטוקבק?

מה חשבת שיקרה? שיבוא מישהו ויאשר עבורך את הדבר הזה?

יש כאן מישהו שאתה מכיר אותו והיית סומך על האישור או ההפרכה של השמועה הזו?

אתה מוזמן להסביר לי. אני מבין שאין לך דיעה טובה עלי, ואני חלק מעדר עצבני וחסר סבלנות, אבל אולי אם תסביר לי מה חשבת שיקרה אני אצליח להבין. ואולי גם אחרים יצליחו להבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2011, 16:14 
its-sick כתב:

מותר לשאול שאלות? מותר ועוד איך לשאול שאלות.
האם אתה מודע לזה שהודעת הפתיחה שלך באשכול, על אף שנמחקה, יכולה להעמיד אותך, ובצדק גמור, בפני תביעת לשון הרע?
האם אתה לא מסוגל להבחין בין שאלה לגיטימית לבין מה שאתה עשית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2011, 16:34 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
its-sick כתב:

מותר לשאול שאלות? מותר ועוד איך לשאול שאלות.
האם אתה מודע לזה שהודעת הפתיחה שלך באשכול, על אף שנמחקה, יכולה להעמיד אותך, ובצדק גמור, בפני תביעת לשון הרע?
האם אתה לא מסוגל להבחין בין שאלה לגיטימית לבין מה שאתה עשית?
לא, אני לא מודע לזה. להבנתי היא לא יכולה להעמיד אותי בפני תביעת לשון הרע.
לא טענתי כלל שיש משהו נכון בכך, שאלתי בלי שום הבעת הסכמה מינימלית על משהו שכתוב במקום ציבורי במשך ימים ואלפי אנשים קראו.
מי שיכול לעמוד בפני תביעת דיבה הם וואלה וכותב הטוקבק, כשוואלה אשמים שלא סיננו בזמן מסננים כל כך הרבה תגובות אחרות.
מרגע שכתובת נמצאת במקום ציבורי זמן רב, מותר לשאול לגביה. לדעתי השאלה שלי לגיטימית לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2011, 18:00 
הרגתם את הבן אדם
שאל שאלה (מסכים שהיא לא חכמה במיוחד) שלא מתוך אינטרס מסוים לפגוע באותו אדם
הבין את התשובה ומחק את ההודעה הפותחת

לא ברור למה צריך להמשיך בוויכוח פה
ולא ברור למה האדמין לא מוחק את האשכול הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2011, 18:03 
סמל אישי של המשתמש
אורנה אוסטפלד כתב:

טוקבק 59,זה נכון?

:SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2011, 18:26 
סמל אישי של המשתמש
אורנה אוסטפלד כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:

טוקבק 59,זה נכון?

:SMOKE:
זה לא מספיק מעניין אף אחד בשביל שמישהו, כולל אני, יטרח בכלל לבדוק אם זה נכון.

אבל זה ממש מעצבן אותי שאנשים מצליחים לפרסם טוקבקים, כשלי פוסלים את כולם דרך קבע.
למשל כשהדון היה רק מועמד לפרס ניסיתי לכתוב על דוחות מבקר המדינה בכל האתרים כמעט מדי יום, ואפילו אחת לא פורסמה.
כתבתי את זה בלשון הכי עדינה וכתבתי רק עובדות שהתפרסמו בכתבות שמצאתי, והכל נפסל.
הם מסננים המון, ואני לא מצליח להבין איך הם מאשרים דווקא את התגובות שכן עולות, שחלקן גסות וחלקן לא מבוססות כלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יוני 2011, 21:47 
סמל אישי של המשתמש
זה ענק,בחייך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 49 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: