תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 00:11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 69 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פנייה ישירה לראש עיריית ברצלונה
הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 14:13 
סמל אישי של המשתמש
דודרינו חתיכת טמבל,תקרא ותפנים:
במאי שעבר ניסחתי מכתב אישי לכל אחד משחקני בני יהודה לפני המשחק מול מכבי חיפה, על חשיבות הספורטיביות והלחימה שלהם ואיך שהם ייזכרו בזכרון הקולקטיבי כגיבורים אם יפתיעו את חיפה ולא כמו זוכרים עד היום את בית שאן.
כמה מהם חזרו אליי באופן אישי לפני המשחק (7 מתוך 10 שחקנים),ואמרו שהמכתב נגע להם,הדליק אותם,ושהם מבינים שזו הזדמנות עבורם להתעלות ולהיזכר כגיבורים.
אם זה השפיע במעט או לא, לא אכפת לי ,לקחנו דאבל.
אני בניגוד אליך כותב תחת שמי והרוב מכירים אותי, ואני עושה ככה אולי כבר 15 שנה ולא מתחבא מאחוריי כינויים. אם היית אתה והזקן הסנילי אופטימי עושים אחוז ממה שעשיתי עד היום בשביל הפועל, היתה לכם אולי הזכות להשמיץ.
יש כמוך וכמו אופטימי טמבלים שמחפשים לנבור בחרא,אני מקווה שאתה צעיר מהאוטיסט הסנילי השני ושלא תגמור כמוהו.

קח תקרא:
13 מאי 2010Ofer Tsitiat
רן כנס
אהלן רן
אנחנו לא מכירים,כנראה שבחיים גם לא נכיר.יש כמה חברים משותפים בפייסבוק אבל זה לא האישו.

אני עופר,אוהד הפועל תל אביב בן 28.

רגע לפני שאתה סוגר את ההודעה הזאת,תקרא את הדברים,אני אשתדל לקלוע בלי להאריך יותר מדי.

אפשר למצוא ולהמציא אלף תיאוריות למה המשחק בשבת עם מכבי חיפה חשוב לכם. מענק כספי, להאריך את החופשה ולהתחיל את אירופה בלי סיבובים הזויים במלטה, לתת לקשטן זמן לבנות קבוצה טובה לשנה הבאה בכדי שתרוצו חזק.

כל זה לא אמור לגרום לך להתאבד על הדשא בשבת.
זה נחמד,זה יהיה טוב לקשור את זה בסיבה להלחם עם חיפה,אבל זה בטח לא סוף העולם.
אבל יש משהו שדווקא כן.

השם שלך ושל שאר החברים מבני יהודה יכול לשמש בעתיד דוגמה ומודל לשימוש במושג רוח הספורט.
בדיוק כמו ש"בית שאן" השתרשה כשם נרדף לקשירת שרוכים ופתיחת רגליים,ושחקניה והעיר כולה סבלו מכך עד היום והלכו לאבדון, כך אתם יכולים לחרוט את שמכם על דגל הספורט כשם נרדף למלחמה ומאמץ בשל רוח הנצחון.

אם תיתן הופעה הירואית,תנעל את השער ותסחוט הצלות מטורפות,אם תאסוף את החברים רגע לפני העלייה למגרש ותדרבן אותם, אם תצליחו לעצור את חיפה אך ורק בזכות הכשרון והלחימה שלכם - אתה ושאר החברים שלך תהפכו לסמלים.
אתה אישית תזכה לעדנה ייחודית,השם שלך יתנוסס בכל התקשורת וזה בדיוק ההייפ שאתה צריך לקריירה.עד היום השם שלך זכור רק כמי ששיחק בליגה נמוכה באנגליה(ראית?זוכרים כל פרט),מעכשיו זה יכול לסדר לך חוזה כשוער ראשון בליגה העל.

ידברו עליכם,ישבחו אתכם ויזכירו את שמכם בכל פעם שתקרה סיטואציה דומה,והכי חשוב,אני שיחקתי בהפועל ואני יודע איך זה לנצח מישהו שכביכול בא עליך מלמעלה,אתה תרגיש כמו מלך העולם.

זה שווה לתואר,אתם תומלכו כמלכי הספורט,זה ייתן לכם היי מטורף לקראת העונה הבאה(וגם חופש ארוך...)

אז בבקשה
אני וכל עולם הספורט מחכים בכיליון עיניים להכתיר אותך רן ואת שאר החברים כגיבורים.
במקום איתן טייב והשרוכים יזכרו את כפיר אדרי שבישל את הגול,איציק עזוז שהציל מהקו, את משה ביטון שירה פנימה,ואת רן קדוש שקיבל ציון 10 בעיתון למחרת על הופעה הירואית.

תעשו את זה!

(אני אודה לתגובה שלך )

שיהיה בהצלחה!!!

14 מאי 2010Ran Kadoch
קודם כל קבל ח״ח על יכולת הכתיבה... בהחלט מרשים.
אתה יכול להיות בטוח שאני מגיע למשחק הזה בשיא הרצון והמוטיבציה ואעשה הכל כדי לקדם את עצמי ואת הקריירה שלי.
אם הפועל תזכה או לא, בכנות זה לא מעניין אותי. אני רוצה לעשות את שלי על הצד הטוב ביותר בתקווה שהתוצאה תהיה לפחות שער נקי.
לגבי השחקנים האחרים, אני בטוח שגם הם מבינים את הסיטואציה אליה נקלענו ורוצים כל אחד בהצלחתו האישית.
תדאג שהפועל יעשו את שלהם בטדי ואני חושב שתוכל להיות רגוע לגבי בלומפילד...

13 מאי 2010Liroi Zhairi
אנחנו ספורטאים ונעשה כל מה שאפשר בשביל לנצח! בכל אימון ומשחק.

13 מאי 2010Itzik Azuz
אני רק יכול להבטיח לך שאני אישית מאוד ארצה לנצח תמשחק הזה.. לא יודע מה יהיה בסוף המשחק, יכול להיות שזה לא יספיק אבל אני אתן הכל.. כמו בכל משחק שאני עולה למגרש.. ומי מהחברים שלי שלא יכבד תמקצוע הזה שנקרא כדורגל, יחטוף בראש.. בכל מקרה אתה לא נשמע לי בנאדם טיפש, ואתה בטח מבין שהסיכויים לא לטובתנו(וגם לטובתכם) בכלל.. אבל בכדורגל הכל אפשרי.. מקווה שקיבלת תשובה מספקת..

בניגוד לטענתך המטומטמת בהודעה שכתבתי את המכתב לראש עיריית ברצלונה כדי לזכות בתהילה כאן בקהילת הפורום,את המכתבים האלו מעולם לא פרסמתי ,ועד היום רק הקרובים לי ביותר יודעים שבכלל עשיתי את זה
:hapoel:

נערך לאחרונה על ידי ציטיאט בתאריך 09 אפריל 2011, 14:17, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 14:14 
מסכים שזה אינפנטילי, קטנוני ונועד סתם לעצבן. אני בטח לא אסבול בנאדם שמתנהג ככה בחיים הרגילים ביום-יום, אבל כשזה נגד מכבי זה מבורך. נגד מכבי כל הדברים הקטנים והמרגיזים שבשגרת החיים לא לגטימיים נהיים כשרים מבחינתי.

ואם היית ציני יש מצב שאתה צריך לעבוד על הציניות שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 14:16 
הקטע עם החופשה השקרית מאירופה שדני ושחר המציאו פשוט ענק. :DEVIL4:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 14:18 
סמל אישי של המשתמש
א.ב כתב:
הקטע עם החופשה השקרית מאירופה שדני ושחר המציאו פשוט ענק. :DEVIL4:

זה בזכותם..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 14:27 
סמל אישי של המשתמש
ציטיאט דובשניה יקרה.
מכתבך לשחקני בני יהודה יפה ומכובד.
אין לו קשר בכלל למכתב שהוא נשוא אשכול זה.
זה שעשית הרבה לטובת הפועל, אולי פי מליון ממני, לא אומר שהסור כשאתה עושה שטות לבקר את המעשיך או לכתוב שהם נובעים מרגשי נחיתות ושינאה שממזמן חצתה את היריבות הספורטיבית.

רק אדם, סליחה ילד מגודל, בעל רגשי נחיתות כמוך שלא יודע להתמודד עם ביקורת שולף מעשה חיובי מאוד שעשה כדי להגן על שטות שהוא עשה וממשיך להגן על השטות, מדגישים את היותך ילד עם אגו מנופח שלמרות שהוא בן 28 או 29 מתנהג כמו ילדון בן 15.

ממני הסנילי שמתעסק בחרא ויהפוך כניראה לעוד יותר סנילי ועוד יותר מתעסק בחרא.
ומאחר ואני מכיר שטחית את אביך והוא נחמד מאוד , אסתפק בכך שלא אומר שאתה זבל בן זבל, אלא רק...זבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 14:33 
סמל אישי של המשתמש
אני סיימתי את דבריי
מבחינתי אפשר לנעול כי אני לא מתכוון לתת למסכן זה תשומת לב מעבר למה שכבר קיבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 14:37 
סמל אישי של המשתמש
דובשנייה יקרה,
אין בעיה גם מבחינתי ניתן לנעול את האשכול.
חבל שאתה לא יודע לקבל ביקורת.

ואני שמח מאוד שנכשלת בניסיונך זה.

כאוהד שמאוד תורם להפועל , הכוונה כמובן אליך, אני מאוד מקווה שבעתיד תמשיך לעשות מעשים טובים שמקדמים את הפועל ולא כאלה שבאים מתוך רגשי נחיתות, קינאה ושינאה שסופם ברוב המקרים להיכשל כמו זה שעשית הפעם.

ד"א,
תודה על תשומת הלב שנתת לי עד כה.
עשית לי את השבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 14:58 
ציטיאט
אני פגשתי את קדוש יומיים לפני המשחק והוא אמר לי בדיוק את מה שהוא כתב לך
רן קדוש :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 15:38 
סמל אישי של המשתמש
ציטיאט,
אני מאמין שלא מעט יודעים מי אני ומעולם לא הסתתרתי מאחורי כינויים כאלו או אחרים.
אני ממש לא מתכוון להתחיל בהשוואה של למי יש יותר גדול ומי עשה יותר למען הפועל כי זה לא הענין.
יש סיכוי גם שמי שלא עושה לא טועה, ולכן מקור הטעות שלך הוא דווקא בעשיה, שלגבי נחיצות וחיוביותה תרשה לי
לא להגיב.

חוץ מזה שאני לא מצליח להבין מה מהות הבאת המכתבים לבני יהודה עכשיו.
אם אתה שלם עם מה שאתה עושה תפדל, כמו שלא פירסמת את המכתבים עד עכשיו לא היה צורך לפרסם אותם גם עכשיו ולא
ולא היה צורך לפרסם את המכתב לראש עריית ברצלונה. אני די בטוח שהמכתב ששלחת גם לשחקני בני יהודה וגם לראש עריית
בקצלונה לא השפיע על ההחלטה, ואני מאוד מקווה שכתור אדם בן 29 +- אתה גם לא קיוות / חשבת שלמכתב שלך תהיה השפעה,
למרות שאם כן אז התמימות שלך ממש קוסמת, ויש סיכוי שהתואר "חמוד" יהלום אותך.

בנוסף אני מקווה שאת המכתבים הבאים שלך תכתוב לטובת הפועל ולא לרעת יריבותיה, לא בגלל שזה פחות עוזר, אבל
כתור מוטיב חוזר זה קצת מגוחך. אנחנו מועדון מספיק גדול בשביל לא להצדקק לחסדיהם של בני יהודה או ראש עריית
ברצלונה כדי לזכות לשמחה אדומה שהצבע הצהוב לא מעורב בה ולון במעט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 69 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: