תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 15:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 138 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פול סטול במומ ע"פ ynet
הודעהפורסם: 01 מאי 2018, 19:08 
לא מאמין בדיבורים האלה על אליפות שמונחת על הרצפה. יש פה עוד קבוצות טובות בליגה (שלא לדבר על שתי קבוצות שמבחינת סגל ותקציב הן הרבה מעל הליגה) וגם עם ניהול נכון זו משימה קשה מאוד.
הבעיה לא שאנחנו לא לוקחים אליפות שמונחת על הרצפה, הבעיה היא שאנחנו מראש מוציאים את עצמנו מחוץ למירוץ.

ואם מישהו תהה מה הביזיון הגדול בהתנהלות שלנו, אז זה זה. זה לא החלפה/אי החלפה של זר כזה או אחר, זה לא החתמה של מאמן כזה או אחר, זה המצב (שחוזר על עצמו כל עונה) שבו אנחנו מגיעים לסוף העונה הסדירה בלי שום סיכוי לאיים על תואר נטו כי אנחנו לא מסוגלים לקבל את ההחלטות המתבקשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2018, 19:17 
מסכים איתך לגמרי, הכוונה לא הייתה שאנחנו הכי טובים אלא שבהחלט עם חיזוק אחד נכון אנחנו הופכים מיד לקבוצה לגיטימית לגמרי להאבק, היום אנחנו לא מספיק טובים ולא מספיק יציבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2018, 21:19 
מי מספיק טוב ויציב? (חוץ מאשדוד)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2018, 21:26 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:

גליל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2018, 21:35 
גליל באותו מאזן שלנו (למרות שניצחו אותנו פעמיים), ובדיוק כמו שהם עם 4 ניצחונות רצופים, היו להם קודם 4 הפסדים רצופים.
אז נכון שהרבה פעמים כיף לראות אותם, זו בדיחה לחשוב שיש הבדלים עצומים בינינו לבינם.

אריה לבנת פרסם את טבלת חודש אפריל היום ->
אשדוד 0-6
גליל 1-6
הפועל 1-5
אילת 2-4
נהריה 3-3
מכבי 4-2
הרצליה 4-2
נס ציונה 4-2
חולוון 5-1
ראשל"צ 5-1
חיפה 6-0

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2018, 21:40 
צור ש. כתב:

למכבי, חולון, ירושלים, גליל, אשדוד ואילת יש סיכויים טובים משלנו. אולי אפילו ראשון.
בסופו של דבר בפלייאוף הלחץ מדבר, המשחק הקבוצתי די נעלם ואתה נשאר עם הרבה מאוד יכולת אישית. פתאום שחקנים מאוד מוכשרים שאולי קצת זרקו זין במהלך העונה מתחילים לשחק אינטנסיבי.
לא שאני מזלזל בחשיבות של משחק קבוצתי, אבל בלי יכולת אישית גבוהה קשה להגיע רחוק.
זה לא מקרי שהפועל של נייט הייתה מרחק שיפוט הוגן מלהדיח קבוצה הרבה יותר טובה ממנה (היום כבר הספקנו לשכוח כמה חלשים היינו בעונה הסדירה גם אחרי שנייט הגיע) ושראשון, שסיימה מקום 6 את העונה הסדירה, לקחה אליפות באותה עונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2018, 21:49 
לחולון (בלי רייס, כן?) אני ממש לא חושב שיש סיכוי יותר טוב מאיתנו.
מכבי/ירושלים? הגיוני לגמרי ולמרות זאת את שתיהן ניצחנו השנה.
אשדוד נראים מעולה כרגע, אין לדעת אם זה ימשיך, אילת? ממש לא מסכים איתך, כנ"ל ראשון.

גם אצלנו יש שחקנים שאני חושב שיכולים להתעלות על עצמם במאני טיים, מקניל וגפני בעיקר כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2018, 22:28 
ראשון כרגע בכלל לא בפליאוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2018, 22:50 
צור ש. כתב:
אשדוד נראים מעולה כרגע, אין לדעת אם זה ימשיך, אילת? ממש לא מסכים איתך, כנ"ל ראשון.

גם אצלנו יש שחקנים שאני חושב שיכולים להתעלות על עצמם במאני טיים, מקניל וגפני בעיקר כמובן.

מה זה להתעלות במאני טיים? אתה צריך שחקנים שיודעים לייצר. שכשהמשחק ידרדר למהלכים אישיים (וזה יקרה כמו שזה תמיד קורה בפלייאוף) יהיו שחקנים שידעו להוציא מים מהסלע.
לנו יש רק את מקניל וגם הוא לא בדיוק סקורר פסיכי. אין אף אחד אחר שאפשר לבודד אותו והוא יוציא מזה סל באחוזים גבוהים.
לכל הקבוצות שהזכרתי יש כמה שחקנים כאלה ומוכשרים יותר, זה מקנה להן יתרון אינהרנטי עלינו.
מה שעשינו מולן בעונה הרגילה לא רלוונטי בכלום לפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2018, 22:59 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
א.ב כתב:
איך כל מיני קאונסילים ומקים מסיימים פה עונה שלמה וכשאנחנו פוגעים עם איזה דארל וויליאמס הוא נחתך באמצע העונה.

מה יהיה.

הזרים האחרונים שנחתכו מהקבוצה: ג'ף אלן, דארל וויליאמס, ריצ'רד האוול, טיילור באטל (בעיקר בגלל פציעה), כריס אוואנס.
בהפועל חותכים רק זרים טובים, הם הבעיה של הקבוצה. לזרים חלשים צריך לתת עוד הזדמנות ולהאמין בהם.

אגב, זרים שסיימו את העונה בהפועל: קונגר (על חשבון אוואנס), ברנדן דוסון ולרון דנדי (על חשבון וויליאמס והאוול), הווארד (על חשבון ג'ף אלן), מקי (על חשבון אלף ואחד שחקנים שהיה אפשר להביא במקומו).

:bang: :bang: :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2018, 06:59 
צור ש. כתב:

לחולון יש 3 שחקנים ששלושתם טובים יותר מכל שחקן שיש לנו בסגל, רובם אפילו בפער לא קטן (טו הולוואי, ג'ו אלכסנדר, ג'ורדן המילטון) ולדעתי הם קבוצה טובה מאוד ששווה הרבה יותר מהמאזן שלה בחודש אפריל והם יתאזנו בהמשך.
כך או כך הסיכוי שלהם בפלייאוף שווה לשלנו? לא חושב.

אשדוד לא נראים מעולה כרגע, מעולה כרגע זה הגדרת למצב שלנו אולי עם הניצחונות לאחרונה - המצב של אשדוד הוא מצוין כבר 4 חודשים, נכון שאי אפשר לדעת איך זה ימשיך אבל זו אמירה סתמית כי זה נכון לגבי כל קבוצה, כרגע הם קיטור שלא מפסיק להביא ניצחונות בקצב מטורף.

אילת זו קבוצה שעברה שינוי משמעותי מתחילת העונה (בניגוד אלינו) מאז שהם התאזנו עם דרוקר, קיצ'ן וגריפין יש להם קצב צבירת ניצחונות הרבה יותר גבוה מקודם לכן, אמנם הם קבוצה שפחות או יותר בסדר גודל שלנו מבחינת סיכויים.
אבל יש להם את לויד (יש יגידו הגארד הטוב בליגה אחרי הנרי) ואת טרידוויל (אחד הגבוהים הטובים בליגה, 15 דאבל דאבל ב27 משחקים) ואת אריק גריפין - בזרים הם עולים עלינו בכל מאצ' אפ.

לגליל יש 3 זרים מצוינים וכרגע הם בריצת 6 ניצחונות, הכישרון שם בערימות, אבל הם קבוצה לא יציבה לאורך כל העונה ואין לה את סקוורר.
אבל היכול אישית של הזרים שלה לא נורמלית, מי ירצה לשחק נגד דבר כזה סדרה שלמה.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2018, 08:40 
סמל אישי של המשתמש
גליל זו קבוצה בלי ישראלים. מתקשה לראות אותם שורדים סדרת פלייאוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2018, 09:19 
נכון שבפליאוף לפעמים השחקני אחד על אחד ואלו שיכולים לעצור את עצמם בולטים, אבל היתרון שלנו שנראה לפעמים חסרון או האי תלות באף שחקן ספציפי.
היכולת של כל אחד מהשמיניה ביום נתון להיות קלע מוביל ולייצר יום טוב היא גבוהה.
ברור שבסוף הכל צריך להתחבר והרבה שאלה של מצ'אפים מול היריבה אבל אני לא חושב שנכון לרגע זה (והכל עוד יכול להשתנות לכן או לכן עד הפליאוף)
מצבנו טוב מאוד.

לכל קבוצה יש חסרונות/זרים לא טובים/ישראלים בכושר רע/מאמן חלש/חדר הלבשה לא מתפקד. לנו יש מגרש ביתי (שבתקופה האחרונה חוזר לעצמו) וקהל גדול שבפליאוף גם שווה כמה נקודות.
אני מאוד מקווה שנמשיך את המומנטום הטוב של המחזורים האחרונים ואם קצת מזל בפליאוף נקבל את חולון (כרגע נראים המצ'אפ הכי טוב לנו) בלי רייס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2018, 09:51 
purvis short כתב:
בסופו של דבר, הפועל העדיפה את טיי מקי על פני ג'ייסון סיגרס.
אני תוהה כמה קבוצות בליגה היו מעדיפות את טיי מקי על ג'ייסון סיגרס.
וזה כל הסיפור.

זה אפילו לא זה, כי התוכנית היתה להשאיר את שניהם. פשוט אי אפשר להבין.
אולי בגלל שבעצם מחתימים אותו גם לשנה הבאה (כי נושאים בחוזה שלו גם לשנה הבאה)
ולא רצו לסנדל את השנה הבאה.
בכל מקרה מאוד מתסכל, כי אין אף פרמטר שמקי טוב בו מסיגרס, ובסך הכל הם מאותו הסוג.

גם במקרה שסיגרס לא היה משוחרר מראשון, וגם אחרי שהחלטנו שלא רוצים אותו (כנראה בגלל שזה חוזה גם לעונה הבאה)
היה אפשר להחתים את דילייני בגרושים רק כשחקן נוסף בסגל (מה שראשון תיכננו לעשות אחרי שהחליטו לשחרר את סיגרס).
אני ממש לא הייתי מתפלא אם דילייני גם מתוך שינה ועל חצי רגל היה תורם יותר ממקי (מספיק שלא היה מכדרר 20 שניות בכל התקפה כמו בשנות ה80)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2018, 09:56 
סמל אישי של המשתמש
לא חושב שהשאלה היא בכלל סיגרס. כי לפי הדיווחים הוא יצא די טיפש והעדיף להישאר בראשלצ כזר חמישי (שלא משחק) בקובצה שכנראה לא תהיה בפלייאוף, ולא לבוא לקבוצת פלייאוף בטוחה כזר רביעי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: פול סטול במומ ע"פ ynet
הודעהפורסם: 02 מאי 2018, 09:56 
אנחנו היחידים שיצאו טיפשים. כי הוא כנראה יקבל יותר כסף שם. אנחנו היינו צריכים אותו הרבה יותר מאשר הוא אותנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2018, 10:16 
gigs כתב:
נכון שבפליאוף לפעמים השחקני אחד על אחד ואלו שיכולים לעצור את עצמם בולטים, אבל היתרון שלנו שנראה לפעמים חסרון או האי תלות באף שחקן ספציפי.
ברור שבסוף הכל צריך להתחבר והרבה שאלה של מצ'אפים מול היריבה אבל אני לא חושב שנכון לרגע זה (והכל עוד יכול להשתנות לכן או לכן עד הפליאוף).

זו בערך הקלישאה הכי מטעה שקיימת.
כל קבוצה שיש לה שחקנים כישרוניים היא בהכרח תלויה במישהו? במי גליל, חולון, אילת תלויים?
אם כבר הקבוצה שיש לה שחקן אחד שבאמת סקורר ברמה גבוהה (שזה אנחנו) היא זו שתפתח תלות בו - אבל לשאר הקבוצות שלכל אחת יש 2-3 זרים שוברי שוויון תהיה תלויה פחות.

ההנחה הזו שקבוצתיות ושיטה מחפים על כישרון זו הנחה שלא עבדה כמעט אף פעם בערך, בטח בסדרות פלייאוף, ורשמו פה בעבר את הדוגמאות.
קבוצתיות יכולה לעשות הבדל כשהיא מתווספת ליכולת אישית ולכלים, לא כתחליף אליה.
בשנה שעברה היה חסר לנו את ההפך המוחלט בצורה דרסטית.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2018, 11:02 
בוריס כתב:
gigs כתב:
ברור שבסוף הכל צריך להתחבר והרבה שאלה של מצ'אפים מול היריבה אבל אני לא חושב שנכון לרגע זה (והכל עוד יכול להשתנות לכן או לכן עד הפליאוף).

זו בערך הקלישאה הכי מטעה שקיימת.
כל קבוצה שיש לה שחקנים כישרוניים היא בהכרח תלויה במישהו? במי גליל, חולון, אילת תלויים?
אם כבר הקבוצה שיש לה שחקן אחד שבאמת סקורר ברמה גבוהה (שזה אנחנו) היא זו שתפתח תלות בו - אבל לשאר הקבוצות שלכל אחת יש 2-3 זרים שוברי שוויון תהיה תלויה פחות.

ההנחה הזו שקבוצתיות ושיטה מחפים על כישרון זו הנחה שלא עבדה כמעט אף פעם בערך, בטח בסדרות פלייאוף, ורשמו פה בעבר את הדוגמאות.
קבוצתיות יכולה לעשות הבדל כשהיא מתווספת ליכולת אישית ולכלים, לא כתחליף אליה.
בשנה שעברה היה חסר לנו את ההפך המוחלט בצורה דרסטית.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 138 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: