תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 17:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 156 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ת"א-מכבי חיפה
הודעהפורסם: 10 מרץ 2018, 07:46 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
6 דיונים למטה.
האשכול של בן על שם האוורד ומקי.

בכלל לא ברורה לי הקביעה שברור שזה לא נכון כאשר הקבוצה בגרעון.

כן, קראתי את האשכול, לא ראיתי אף אחד שרמז שהחליטו לא להוציא כסף יותר העונה אלא רק כאלה שהביעו את דעתם שזה מה שצריך לעשות. וגם אם מישהו רמז על כך זה לא נכון.
הקבוצה הייתה בחובות (לא בגירעון) גם בעונות הקודמות וזה לא מנע מאף אחד לשים הרבה כסף על חיזוק, וזה לא מה שמונע חיזוק כרגע. כמו תמיד יש כסף לחיזוק והבעיה היא מה עושים איתו, אנחנו לא כאלה מסכנים חסרי אמצעים לעומת אימפריות עשירות כמו אילת ונס ציונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2018, 13:55 
סמל אישי של המשתמש
כל אחד יפרש דיונים ועמדות של גורמים שמשתתפים בהם כרצונו.

זה לא מנע חיזוק וזה גם לא מנע גרעון, ואם אתה חייב למישהו כסף אז את בגרעון. אנחנו בצורה מובהקת קבוצה עם גם כלכלי בעייתי מאחר ואין לנו עיריה או בעל הון מאחורינו.

יש גבול כמה אפשר לצייר את המציאות בצבעים שיתאימו לנו.

אני לא חושב שמישהו יצא בהצהרות כי אם נהיה בסכנת ירידה הסיכון יהיה כזה שיהיה נכון להגדיל את הגרעון ואם פתאום יפול לך איזה סופרסטאר מטורף ליד אולי גם יהיה שווה ואני לא חושב שיש כאן מישהו שמוכן להתחייב עכשיו שהסגל ישאר עד הסוף. אבל בהחלט ייתכן שמבחינת ניהול הסיכונים וניהול התקציב ישנה החלטה שכרגע נשארים כמט שאמנחנו עם כל המגרעות המקצועיות שיש בסגל.

שוב זה דבר שלא יגידו מפורשות כי זה יכול לסנדל דברים עתיידים או ליצור תחושה של חוסר אמינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2018, 16:22 
סמל אישי של המשתמש
בסדר. אתה רשאי להחזיק בתיאוריות כאלה כאוות נפשך. אני חושב שביניהן לבין המציאות אין שום קשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2018, 17:37 
סמל אישי של המשתמש
זה לא ענין של תאוריה. אתה בעצמך כותב שהקבוצה בחובות. כלומר התחייבה לשחם כסף שאין לה. אך טוען שיש לה כסף בשביל להגדיל את התקציב.

יש כאן סתירה ברמה העובדית, זה אפילו לא קשור לפרשנות ולתאוריות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2018, 17:59 
סמל אישי של המשתמש
אין פה שום סתירה. התיאוריה שלך שלא מביאים חיזוק מסיבות כלכליות. תיאוריה שבינה לבין המציאות אין שום קשר. הסיבה היחידה שאין חיזוק היא כי פרנקו לא רוצה להחליף את מקי והווארד. ברגע שהוא ירצה יהיה חיזוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2018, 20:08 
סמל אישי של המשתמש
יובל אני מעריך אותך ככותב אתה לוטא פה פעמים בדם היוהרה.
א. מעולם לא אמרתי שאני חושב שזאת הסיבה שאין חיזןק, ועני שאם זאת הסיבה כמו שנרמז פה בפורום זה לגיטימי. אם אתה לא מסןגל לשמוע שיש דברים שאתה לא מסכים איתם יש לך בעיה בתרבות הדיון.
ב. טענת שאנחנו לא בגרעון אלא בחובות. זה או לשקר בידעין או לנסות לדבר במעגלים בשביל לא לצאת אדיוט. מאחר ואתה לא כזה לא ברור לי מה אתה מנסה להשיג כאן. כן יתכן וזאת לא הסיבה שאין רכש אבל זה אלא אם אתה חבר בוועד המנהל ( ואתה לא) לא ברור לי הודאות בהודעותך. במיוחד שכאמור ( וכמו שכתבתי באשכול אחר) אין בהנהלה סמכות מקצועית ולכן זה רק יותר מלגיטימי שהם לא יכפו חילוף על המאמן כאשר אנחנו בגרעון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 156 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: