תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 00:10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 59 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שחקני הפועל בנבחרות
הודעהפורסם: 25 יוני 2017, 07:20 
KingAlpaca כתב:
:HEART2: סמול בול :HEART2:

בפאקינג NBA,
ועוד בפאקינג סדרת גמר,
שיחקו המון דקות בלי גבוה על המגרש,
כולל לברון כ5 ואפילו פאקינג דוראנט כ5.

ופה זאת עוד ליגת מגה גמדים.

צריך לקחת את זה בחשבון.

דוראנט 2.06, לברון 2.03.
אם היו משחקים בארץ היו הופכים לסנטרים מאוד מהר, בצורה נורא מצערת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2017, 08:37 
אהרל'ה כתב:
צריך להביא שני זרים לעמדת 4-5, ישראלי נוסף שיתן דקות ומנוחה (איידן, נניח.), עוד זר+מחליף ישראלי (נניח ווילי אהבת חיי) לעמדה 3, ורכז זר, ויש לך אחלה קבוצה.
עריכה:
הזר לעמדה 3? טאקר.

ווילי וורקמן היום הוא שחקן יקר. אתה לא תביא ישראלי יקר לעמדות 3-4 שבהן יהיו לך זרים. הפועל תחתים שחקן בעמדה 3 ועוד שניים בעמדות 4-5 ככל הנראה. אם יש לך 100 אלף דולר פנויים עדיף להשקיע אותם ביפתח זיו, שיהיה שחקן העתיד של המועדון. ואני, כמוך, מאוד אוהב את וורקמן וחושב שהוא פספוס גדול של הפועל.

אל דוד, אם הרכז שלך יהיה ליונס, גארד לא פיזי שלא שומר, אז אתה לא יכול לשחק בהרכב כזה. אבל אם תביא גארד פיזי, גבוה יחסית, שגם שומר, אתה תוכל לשחק בהרכבים של רכז זר, רביב, ובנקס. ואם איכשהו יפתח זיו יהיה אצלך (גארד של 1.91) אז בכלל. אתה לא חייב לשחק עם סמול פורוורד קלאסי. אפשר לשחק בקו חוץ של רכז זר, רביב, ובנקס בדקות מסויימות. מה גם שאני מניח שבכל מקרה יהיה גם 3 זר בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 יוני 2017, 09:15 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו הבנתי את זה.
הרכז שאתה מציע יכול לתפקד כ 3. שזה בדיוק מה שאני אומר. גם אם הוא יהיה הרכז בהתקפה הגנתית הוא יתפקד על ה 3 של היריב.
בהרכבים של בנקס יפתח זיו והוא, הוא יתפקד כ 3 לכל דבר ( כן הכל דינמי אבל בגדול זה הרעיון).

בכלל ברב הזמן ה3 שתביא יהיה שחקן חמישיה לדעתי למרות שזה לא מחוייב.
בכלל אני מסכים שכנראה אין לנו את הכסף לסגל ישראלי של גינת, רוזפלט, בנקס ורביב. אבל כל מה שאמרתי שאם יש אז צריך ללכת על זה.
ואז להביא זר שהוא 4-5 ועוד זר שהוא 3-4 שיוכל לתת דקות כגבוה בהרכב נמוך. בסופו של דבר כל השחקנים שאךפקה נתן הם שחקנים מהסוג הזה. גם הסמיתים בארץ הם שחקנים מהסוג הזה. 3-4 מאסיבים שמורידים כדור עם קליעה ויכולים בארץ לשחק כ 5. הם השוברי שוויון ברב הפעמים. מה גם שזה יאפשר לך כמו ירושלים השנה לשחק עם 3 גארדים זרים או ברמה של זרים חלק גדול מהזמן וזה בסופו של דבר מה שהביא להם את האליפות.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2017, 10:21 
כשבונים קבוצה בתקציב של הפועל, צריך להביא שחקנים יחסית מגוונים שיכולים לחפות על זה שהסגל לא עמוק במיוחד. הרכז לא צריך לשחק שלוש. מה שצריך הוא שכשאתה משחק עם רכז זר, רביב ובנקס יהיו לך תשובות הגנתיות. לא צריך לקדש עמדה כזאת או אחרת, בטח לא בתקציבים שלנו.
מה שכן, ותוך הסקת מסקנות מהעונה שעברה, אתה לא יכול להביא רכז נמוך שלא שומר ובלי סייז, למרות שהוא כישרון התקפי אדיר כמו ליונס. בטח כשיש לך את תמיר בלאט. אתה לא יכול להביא זרים שכולם סקוררים מובהקים ושכולם כמעט שומרים רעים (טאקר, ליונס, האוול ו-וויליאמס הם כולם סקוררים). כי זה לא עובד (זו חוכמה בדיעבד, אבל זה חלק מהעניין אחרי עונה גרועה - להסיק מסקנות). אתה צריך לבנות איזה תמהיל שיאפשר לך לשחק בכל מיני הרכבים.
אז יהיה לך זר שהוא 3. אבל אתה גם צריך להיות מוכן לכך שהוא יישב על הספסל, או ייכנס לבעיית עבירות ואז תצטרך לשחק בהרכבים אחרים. להביא שחקן כמו ווילי וורקמן בסכומים גבוהים זה לא פתרון ריאלי לקבוצה כמו הפועל. פתרון יותר ריאלי הוא שהרכז הזר שתביא ייאפשר לך גמישות בסגל וייאפשר לך לשחק עם בנקס ורביב לידו.
ולא, אין שום היגיון להביא את רוזפלט בנוסף לגינת. אם כבר אז במקום גינת. אתה לא תהפוך את רוזפלט/גינת לגבוה רביעי בקבוצה שמשחקת פעם אחת בשבוע. לא ריאלי.
שוב, אם יש לך 100 אלף דולר פנויים - תחתים את יפתח זיו לשלוש שנים ותבנה אותו כשחקן העתיד של המועדון. זו החלטה הרבה יותר נכונה מאשר להביא את רוזפלט כשיהיו לך ממילא כבר 2 גבוהים זרים ואת תומר גינת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2017, 10:43 
אני חושב שיגיע רכז ויגיע 3 זר.
כדורסל זה לא תורה, יש התאמות והצבות, רוב ההרכבים של היריבות כוללים שחקן בעמדה 3 שבנקס כן יכול לשמור - ראינו השנה הרבה בעמדה 3 את שלומי הרוש, אדם אריאל, מנדז ולדז, סטיבן דניס, לא לכל קבוצה יש 3 גבוה כמו בל או קוואלס וגם אם כן הם לא משחקים 30 דק.

פרנקו בכל הקבוצות שלו אהב לשחק הרבה עם 2 מוליכי כדור אז אני לא אופתע אם הוא ישחק עם בנקס 10-15 דק בעמדה 3 ושאר הדקות לאותה עמדה ינתנו ל 3 זר.

דרך אגב, אני לא מבין למה אנשים רוצים להביא 3 ישראלי מחליף כשיש את צוף בן משה, שחקן עם אפסייד יותר גבוה מווילי וורקמן.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

נערך לאחרונה על ידי בוריס בתאריך 25 יוני 2017, 13:21, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2017, 11:38 
סמל אישי של המשתמש
צוף בן משה יהיה אולי, עוד כמה שנים, שחקן ליגת על לגיטימי. אולי. כרגע הוא רחוק משם שנות אור.
השוואה בינו לבין וורקמן, שחקן ליגת על טוב מאוד כבר עכשיו (מעטים הישראלים שנותנים ערך מוסף על המגרש מעבר לסתימת דקות בתור ישראלים, והוא אחד מהם), היא מופרכת.
על צוף בן משה אין בכלל מה לבנות בשנים הקרובות. בוא נגיד שיעברו לא מעט ישראלים בעמדה שלו בהפועל עד שהוא יהיה רלוונטי, אם בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2017, 13:27 
צוף רק בחודש הבא יחגוג 20 , יש לו את כל הנתונים להיות ישראלי תורם בליגה הזו בעתיד- גם קליעה צוינת, נתונים פיזים טובים ויכולת אתלטית טובה מאוד לגילו.
מסכים שזה ייקח לו עוד שנה-שנתיים עד שהוא יוכל לתת דקות משמעותיות אבל אני חושב שעדיף להביא 3 זר ואת השאר הדקות בעמדה ייקחו צוף ובנקס, הבאה של עוד ישראלי משלים לעמדה הזו תהיה מיותרת.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2017, 15:17 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
כשבונים קבוצה בתקציב של הפועל, צריך להביא שחקנים יחסית מגוונים שיכולים לחפות על זה שהסגל לא עמוק במיוחד. הרכז לא צריך לשחק שלוש. מה שצריך הוא שכשאתה משחק עם רכז זר, רביב ובנקס יהיו לך תשובות הגנתיות. לא צריך לקדש עמדה כזאת או אחרת, בטח לא בתקציבים שלנו.
מה שכן, ותוך הסקת מסקנות מהעונה שעברה, אתה לא יכול להביא רכז נמוך שלא שומר ובלי סייז, למרות שהוא כישרון התקפי אדיר כמו ליונס. בטח כשיש לך את תמיר בלאט. אתה לא יכול להביא זרים שכולם סקוררים מובהקים ושכולם כמעט שומרים רעים (טאקר, ליונס, האוול ו-וויליאמס הם כולם סקוררים). כי זה לא עובד (זו חוכמה בדיעבד, אבל זה חלק מהעניין אחרי עונה גרועה - להסיק מסקנות). אתה צריך לבנות איזה תמהיל שיאפשר לך לשחק בכל מיני הרכבים.
אז יהיה לך זר שהוא 3. אבל אתה גם צריך להיות מוכן לכך שהוא יישב על הספסל, או ייכנס לבעיית עבירות ואז תצטרך לשחק בהרכבים אחרים. להביא שחקן כמו ווילי וורקמן בסכומים גבוהים זה לא פתרון ריאלי לקבוצה כמו הפועל. פתרון יותר ריאלי הוא שהרכז הזר שתביא ייאפשר לך גמישות בסגל וייאפשר לך לשחק עם בנקס ורביב לידו.
ולא, אין שום היגיון להביא את רוזפלט בנוסף לגינת. אם כבר אז במקום גינת. אתה לא תהפוך את רוזפלט/גינת לגבוה רביעי בקבוצה שמשחקת פעם אחת בשבוע. לא ריאלי.
שוב, אם יש לך 100 אלף דולר פנויים - תחתים את יפתח זיו לשלוש שנים ותבנה אותו כשחקן העתיד של המועדון. זו החלטה הרבה יותר נכונה מאשר להביא את רוזפלט כשיהיו לך ממילא כבר 2 גבוהים זרים ואת תומר גינת.

מסכים איתך לגבי הגיוון.
לגבי הגיוון, וגם לגבי היתר. ציינתי שאנחנו לא יכולים בתקציב שלנו לעשות את זה.

אין ספק שהרכז אמור להיות כזה שיאפשר גמישות הגנתית ואחד שיוכל לשמור גם על 3 של היריב.
הגבוהים צריכים להיות כאלו שיוכלו לשחק אחד עם השני וגם עם תומר גינת.

לגבי הרעיון של רוזפלט הוא כזה שלא הוא ולא גינת הופכים לגבוה רביעי כי אתה מביא גבוה זר אחד שיכול לשחק עם שניהם. בנוסף אתה מביא 2 לעמדה 3 שלדעתי היא עמדת המפתח בכדורסל המודרני. במיוחד 3 גבוה ואתלטי שמסוגל להוריד כדור ולשמור על הגבוהים של היריב. אז זה נותן לך לא רק מגוון אלא גם יכולת לשחק איתו ללא הגבלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2017, 15:26 
שני זרים לעמדה 3? אין שום סיכוי. אף קבוצה בליגה לא תעשה דבר כזה. אתה צריך זר לעמדה 3. בדקות שהוא לא ישחק אז בנקס ישחק בהרכב נמוך (הרבה קבוצות בליגה משחקות דקות משמעותיות בהרכבים כאלה. לא צריך להצמד כל הזמן לעמדות. זה לא הדבר הכי חשוב בעולם). אין שום סיבה לעשות משהו אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2017, 16:00 
בוריס כתב:
צוף רק בחודש הבא יחגוג 20 , יש לו את כל הנתונים להיות ישראלי תורם בליגה הזו בעתיד- גם קליעה צוינת, נתונים פיזים טובים ויכולת אתלטית טובה מאוד לגילו.
מסכים שזה ייקח לו עוד שנה-שנתיים עד שהוא יוכל לתת דקות משמעותיות אבל אני חושב שעדיף להביא 3 זר ואת השאר הדקות בעמדה ייקחו צוף ובנקס, הבאה של עוד ישראלי משלים לעמדה הזו תהיה מיותרת.

בכנות, חוץ מהרבה מוטיבציה ויכולת הגנתית סבירה לא ראיתי מצוף שום דבר שמצדיק מקום בסגל. הקליעה שלו מבחוץ מאד לא יציבה, חדירה אין, כדרור אין. רול פלייר סופר מוגבל (וגם בנבחרות הצעירות לא ראיתי איזו בשורה ממנו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2017, 18:31 
סמל אישי של המשתמש
ומה היית אומר על וורקמן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2017, 19:07 
שווילי וורקמן שחקן שנתן עונה טובה וסדרת פלייאוף מעולה נגד חולון, אז יש לו קבלות. לא מזלזל בצוף אבל איפה הוא ואיפה וורקמן.

בכל אופן, אין בלל ספק שצריך להביא גארד זר ו3 זר, כל דבר אחר יהיה בגדר הזוי.
השאלה היחידה זה אם תשחק עם חמישייה של גארד זר, רביב ובנקס או עם גארד זר, רביב או בנקס ו3 זר.
היתרון שככה יש לך גמישות בחמישייה ואתה יכול בהתאם ליריבה לשחק סמול בול או עם חמישייה יותר "קלאסית". מה גם שבכל מקרה אסור לבנות על רביב לעונה שלמה, צריך לראות איך הוא בכלל מגיע לעונה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2017, 19:24 
נועם שחם כתב:
בוריס כתב:

בכנות, חוץ מהרבה מוטיבציה ויכולת הגנתית סבירה לא ראיתי מצוף שום דבר שמצדיק מקום בסגל. הקליעה שלו מבחוץ מאד לא יציבה, חדירה אין, כדרור אין. רול פלייר סופר מוגבל (וגם בנבחרות הצעירות לא ראיתי איזו בשורה ממנו).

הדבר האחרון שיש לצוף זה קליעה לא יציבה. זה בערך הדבר היחיד שיציג אצלו. הבעיה שאין לו שום הגנה ברמת ליגת העל. עבודת הרגליים שלו רעה מאד וההבנה שלו את המשחק בליגת העל עוד רחוקה מלהתאים לליגה הזו. גם דריבל ויכולת לעבור שחקן באחד על אחד אין לו. יש לו אתלטיות ומידי והרבה חוצפה וזה בהחלט יכול להפוך אותו לשחקן לגיטימי בעוד שנה שנתיים אם הוא ישחק הרבה דקות. היום הוא עוד לא שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2017, 01:57 
צוף בנוי טוב, ויש לו את כל הנתונים להיות שחקן הגנה טוב לליגה הזו.
חשוב לזכור שהוא בן 19, עם שנת בוגרים אחת ועם חוסר ניסיון - אני דווקא מעריך שהוא יהיה שחקן הגנה טוב לליגה.

שאר האספקטים (חדירה, כדרור) אלו דברים שהכי אפיינו אותו בליגת העל לנוער כי הוא בנוי ממש טוב והוא אתלט לגילו ואני חושב שהוא עוד ישפר את כל אלו..

אני נורא מחזיק ממנו לאורך זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2017, 16:01 
רדנקו כתב:
נועם שחם כתב:
בוריס כתב:

הדבר האחרון שיש לצוף זה קליעה לא יציבה. זה בערך הדבר היחיד שיציג אצלו. הבעיה שאין לו שום הגנה ברמת ליגת העל. עבודת הרגליים שלו רעה מאד וההבנה שלו את המשחק בליגת העל עוד רחוקה מלהתאים לליגה הזו. גם דריבל ויכולת לעבור שחקן באחד על אחד אין לו. יש לו אתלטיות ומידי והרבה חוצפה וזה בהחלט יכול להפוך אותו לשחקן לגיטימי בעוד שנה שנתיים אם הוא ישחק הרבה דקות. היום הוא עוד לא שם.

אני גם חשבתי ככה, אבל אני זוכר משחק שהוא עלה כמחליף (אחד המשחקים הראשונים אצל רמי) ושתי זריקות פנויות לגמרי מהשלוש בזו אחר זו אפילו לא הגיעו לטבעת. זו לא קליעה יציבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2017, 19:13 
נועם שחם כתב:
רדנקו כתב:
נועם שחם כתב:
בוריס כתב:

אני גם חשבתי ככה, אבל אני זוכר משחק שהוא עלה כמחליף (אחד המשחקים הראשונים אצל רמי) ושתי זריקות פנויות לגמרי מהשלוש בזו אחר זו אפילו לא הגיעו לטבעת. זו לא קליעה יציבה.

נכון. אז? היה משחק כזה והיו אחרים. הוא בכל זאת ילד שלא קיבל יותר מדי דקות והביטחון בהתאם.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 יולי 2017, 23:06 
נצחון לעתודה 93-79 במשחק הכנה נגד אוקראינה. צוף עם 6 נק' (1/4 מ-3) ו-3 ריבאונד ב-9 דק' ויונתן רבינוביץ' עם 4 נק' (כולם מעונשין) ו-3 אסיסטים ב-17 דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2017, 19:06 
אני רואה עכשיו את העתודה מול לטביה.

א', רבינוביץ' די אנמי, מנהל משחק סביר אבל נראה חסר אפקטביות בהתקפה.

ב',לא קשור אלינו אבל נתנאל ארצי אחלה שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2017, 19:41 
צור ש. כתב:

מכיר אותו אישית
הוא מסומן כפוטנציאל ענק מגיל15 בערך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 יולי 2017, 20:05 
אהרל'ה כתב:
צור ש. כתב:

מכיר אותו אישית

היה במכבי חיפה העונה, שותף הפחות מ-15 דקות על העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2017, 20:29 
עם כל הכבוד לאליפויות הגילאים, נתנאל ארצי שחקן מאוד סתמי. בדיוק כמו בלאט והובר.
היחידים שבאמת יכולים להיות מתישהו שחקנים משמעותיים ברמת הבוגרים אלה זוסמן וקופרברג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2017, 21:08 
ארצי שחקן בלתי נסבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 16 יולי 2017, 08:20 
beny כתב:
אהרל'ה כתב:
צור ש. כתב:

מכיר אותו אישית

זה לא סותר את מה שאמרתי.

הוקיץ' כתב:
היחידים שבאמת יכולים להיות מתישהו שחקנים משמעותיים ברמת הבוגרים אלה זוסמן וקופרברג.

לא מפתיע אותי, אם היה לי שקל על כל שחקן שסומן מגיל 12 כ"הדבר הבא" ולא הגיע רחוק מדי (מכירים רם אליאס-פור?) הייתי קונה את הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 16 יולי 2017, 13:50 
סמל אישי של המשתמש
אהרל'ה כתב:
beny כתב:
אהרל'ה כתב:
צור ש. כתב:

מכיר אותו אישית

זה לא סותר את מה שאמרתי.

הוקיץ' כתב:

לא מפתיע אותי, אם היה לי שקל על כל שחקן שסומן מגיל 12 כ"הדבר הבא" ולא הגיע רחוק מדי (מכירים רם אליאס-פור?) הייתי קונה את הפועל.

או ינעם אירם...או מתן סונגו או אלון שטיין..להמשיך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2017, 22:04 
רבינוביץ' שיחק 5 דק' בניצחון נבחרת ישראל עד גיל 20 על ליטא.
לא זרק, סיים עם איבוד אחד וריב' אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2017, 11:18 
תומר גינת סיים עם 23 נק' ו-14 ריבאונד בניצחון נבחרת העתודה 89-72 על אוסטרליה באוניברסיאדה.

המשחק הקודם נגד רוסיה שהסתיים בניצחון 107-80, גינת קלע 14 נק' ו-14 7 ריבאונד.

במשחק הפתיחה בו הפסידה העתודה 79-70 לליטר, גינת קלע 20 נק'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2017, 14:12 
‏הנבחרת האולימפית העפילה זהלרבע גמר האוניברסיאדה עם נצחון גדול 78:105 על אוקראיינה. גינת עם דאבל-דאבל 14 נק' 14ריבאונד ו-5 אסיסטים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2017, 12:29 
גינת במשחק אדיר מול נבחרת ארה"ב (אונ' פרדו) 24 נק' ו13 ריבאונדים בהפסד בהארכה.
סה"כ נתן טורניר ענק והיה המצטיין של הנבחרת.

מקווה שינוח עכשיו ויביא את מה שנתן בנבחרת לליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2017, 12:33 
gigs כתב:
גינת במשחק אדיר מול נבחרת ארה"ב (אונ' פרדו) 24 נק' ו13 ריבאונדים בהפסד בהארכה.
סה"כ נתן טורניר ענק והיה המצטיין של הנבחרת.

מקווה שינוח עכשיו ויביא את מה שנתן בנבחרת לליגה.

הטורניר הזה הוא לא מדד לכלום.
כמו עם בלאט בא' לנוער.
מה שכן, שמח מאוד שהוא שיחק טוב, אני אוהב ששחקנים מעבירים את הקיץ עם כמה משחקים (ליגת קיץ רצינית נניח), וגם שמח בשבילו שהיה לו טורניר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 59 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: