Fez כתב:
לאשדוד יש את הגנת הפיק אנד רול הכי גרועה שראיתי בליגה בשנים האחרונות. יש שם גם שלושה גארדים (סוואן, גארט ואורלנד) וגם שלושה גבוהים (תומאס, הומאן ושולדבראנד) שהם מגיני פיק אנד רול בין גרועים לבינוניים מינוס. בולט בנוראיותו אייזיה סוואן שהגנת הפיק אנד רול שלו זו בדיחה עצובה, כל פיק אנד רול של נייט ברבע הראשון הסתיים בחדירה קלה לצבע בלי להתאמץ אפילו, עד שלשרף נמאס והוא בעט את סוואן החוצה. באופן כללי סוואן שחקן כל כך שכונתי שזה בלתי נסבל, משחק 5 מתוך 7 האחרונים שהוא לוקח מספר דו ספרתי של זריקות לשלוש, קבלת החלטות גרועה (יחס אסיסטים-איבודים של כמעט 1:1 שהוא הכי גרוע בין הגארדים חוץ ממייקל אומה) ובהגנה הוא לא מסוגל לשמור על עציץ. הוא כן מדי פעם מנצח משחקים אבל בעיניים זה כואב לראות אותו.
אשדוד בבעיה כי זו באמת קבוצה שלא מתאימה לקרבות תחתית. מאוד רכים מנטלית, אפס הגנה גם בקו האחורי וגם בקו הקדמי, ובנוסף יש להם את הסגל הישראלי הכי חלש בליגה בלי אף ישראלי בכיר. התלות שלהם בזרים היא מוחלטת והזרים לא ממש רוצים להיות שם. אני מרחם על גארט ותומאס שהם שחקנים גדולים לליגה שלנו, אבל במקום שיהיו לידם שחקנים משלימים שיתנו הגנה ויעבדו בשבילם יש לידם חבורה של גאנרים שלא שומרים (סוואן, שולדבראנד, אורלנד). אם הבסנו אותם אצלם בבית למרות יום קליעה חלש (נוסף) של סימונס ונייט מבחוץ, אז הם באמת צריכים שם להיות מודאגים. למזלם יש להם לוח משחקים מאוד נוח יחסית עד לסיום העונה.
אני הייתי בהלם מכמה שאשדוד היום מביכים בפיק אנד רול. זה אשכרה קבוצה שלמה של shooters בלי יכולת דינאמית של המשחק. אני לא יודע מי בנה שם סגל ככ אנטי דינמיקת כדורסל אבל זה בושה יותר גבוהה מבאטל ואברהמי ביחד.