ItaiH6 כתב:
חלק מלהיות ספורטאי גדול זה להרגיש מה הוא יכול או לא יכול לתת במשחק נתון וללכת למאמן להגיד לו "אני עוד לא מוכן פיסית/מנטלית/פסיכולוגית לשחק ברמה גבוהה. סביר להניח שאני אביא היום יותר נזק מתועלת אז נסה להשתמש בי כמה שפחות ונסה לבנות על אחרים לרגעי ההכרעה". במבחן הזה הוא נכשל בגדול.
מסכים לחלוטין. אבלך בשביל זה לא צריך ללכת למאמן. צריך להבין שאתה ביום לא טוב ושאתה לא מסוגל לתפקד כמו בכל יום אחר, ופשוט להפעיל יותר אחרים במקום לקחת על עצמך את כל המשחק בכח.
בזה המשחק אתמול מזכיר לי לחלוטין את חצי הגמר ההוא. גם שם ארז נתן לו קרדיט בלתי מוגבל כמעט, ורביב - במקום לעשות מה שהוא יכול, ניסה בכח לעשות דברים שלא היה יכול וחירב לנו את המשחק.
זה כמובן היה גם התפקיד של קטש להבין מה קורה ולתת לסקוורר את הדקות במקום, במיוחד כשהוא היה ביום טוב.
לטעמי קטש האשם העיקרי בהפסד בעיקר בגלל ההתעקשות לשחק עם מתן כל המחצית הראשונה ועם רביב במקום סקוורר.
ועוד דבר אחרון - אמרתי את זה אחרי הדרבי הקודם ואני אומר את זה שוב היום - כדור אחרון חייב להיות בידיים של אובאנון ולא של אף שחקן אחר. גם אם הוא יקח שלשה מטורפת ולא ילך פנימה - הוא היחיד בקבוצה הזו שמסוגל לשים אותה.
לא סקוט. לא רביב ולא אף אחד אחר.
קטש עושה שוב ושוב את אותה הטעות וזה עולה לנו במשחק ויעלה לנו בעוד משחקים אם הוא ימשיך להתעקש.
עם כל האהבה שלי לסקוט (והיום יש כזו בטונות) הוא לא מסוגל לסיים מהלכים כאלה. גם אתמול אובאנון היה לוהט בדקות הקובעות (כמו בכל משחק) ושוב לא קיבל את הכדור. כל כך חבל.