תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 22:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 77 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ת"א - מכבי חיפה (שני, 21:00, בבית)
הודעהפורסם: 17 מרץ 2015, 00:07 
Fez כתב:
הוקיץ' כתב:
לדעתי סיכוי לא רע שמיימון נרשם שבוע הבא.
מה שהלך לנו היום מתחת לסל זה בית זונות מטורף. ינסי מספיק נזק בדרך כלל, אבל כשהוא גבוה יחיד זה פשוט זוועה.
לצערי זה לא נראה כאילו אנחנו יכולים לוותר על מיימון.

אסור לרשום את מיימון, זו תהיה טעות גדולה.
חייבים להכניס את תומפסון לעניינים שזה הסיכוי היחיד שלנו.

אתה הפסדת מתחת לסל היום. לא משנה אם זה בגלל שקטש לא מאמין שאפשר לשחק בלי גייטס או אם אם זה באמת ככה. השורה התחתונה היא זהה.
ואני מצטער, לא רואה את תומפסון עוזר לנו יותר מדי בפנים. הוא לא שחקן פנים בשום פנים ואופן, אפילו פוסט אפ על חנן קולמן הוא לא הצליח לעשות.
זה לא הולך למקומות טובים לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 מרץ 2015, 00:12 
אי אפשר לשחק בהרכב עם שחקן אחד בלבד בעמדה 5 (שבנוי למקסימום 30 דקות) ואף שחקן 4 טבעי - מתן ותומפסון הם 3 ויהונתן הוא ברמה של שחקן נוער. בוודאי מול אופייבו.

היתה איזו דקה שמתן שיחק 5 !!.

וריצה של 20-4 -ב-4 דקות אחרונות בבית. פשוט עצוב.

נערך לאחרונה על ידי beny בתאריך 17 מרץ 2015, 00:17, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2015, 00:15 
אנחנו נראים כמו אנשים בשבעה
אנחנו לא נראים כמו קבוצה שרוצה לנצח
חסר קצת ג'ינג'יות

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2015, 00:45 
זה נראה לא טוב מבחינה פרסונלית בקבוצה. לא מוסרים - למשל, לא סופרים את תומפסון, שהוא שחקן חדש ולמה לעזאזל לא להכניס שחקן חדש לעניינים - לא מחפים בהגנה, אין תחושה של קבוצה.
אפשר להפיל את זה על ה"שיטת משחק" של קטש, שכדורים לא עפים מיד ליד בהתקפה, אבל משהו לא זורם בין השחקנים עצמם.
יונתן פשוט מחרב את הקבוצה (לא המשחק, הקבוצה) עם ההתנהגות שלו. היא ילדותית, מטומטמת ומוציאה מפוקוס אותו ואת האחרים. קטש הרבה פעמים דיבר בראיונות על זה שאין יותר מדי שחקנים מתוסכלים. אולי זה רמיזה שיש כאלה.
אני מצפה ממתן, כקפטן, לסדר את העניינים, ולהתחיל עם יונתן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2015, 00:49 
בעונת 13/14 עברנו איזו שהוא תהליך התבגרות ושינוי אופי יחסית לעונה שלפניה
אם ב 12/13 הצגנו ישראלים צעירים, זה הביא גם אופי חלש כמו הפסדים ביתיים, החטאות עונשין מרבות, ריבאונדים שנשמטים ויכולת לא טובה מחוץ לקשת שנאור הקלעי המרכזי
שנה לאחר מכן עם ההגעה של רביב התחלנו לנצח משחקים פשוטים בבית, פחות החטאות מהקו והיינו קבוצה מעולה (עד אפריל) למרות חומר שחקנים לא וואו

ושהחתמנו את עודד, ועם המעבר לאולם והגדלת התקציב חשבתי שאולי נמשיך בתהליך
שנציג עליונות ברורה על קבוצות כמו אשדוד או גלבוע ועליונות מסוימת על קבוצות כמו הרצליה, נצ, אילת
אולי קצת עפתי, טוב בטוח

אבל לא ציפיתי שנצעד אחורה, הריבאונד מזעזע מאי פעם, אין שחקן אחד בסגל שיילך לקו ותהיה בטוח שיקלע את שניהם למעט לארי
אנחנו קבוצה טובה אבל האופן שבו אנחנו לא מראים את זה פשוט אדיר
באסה באסה באסה
סטטוס קוו, שבוע הבא יש משחק קשה נצטרך לצאת מהמשבר
מקווה מאוד שיהיה בסדר
:hapoel: :HEART2:

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2015, 01:03 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
זה הכל מתחיל מזה שאין לנו ישראלים.

זה לא מדויק, אי אפשר לומר שאין לנו ישראלים אבל בהחלט יש בעיה עם התרומה שאנחנו מקבלים מהם.
את רביב קטש מסרס. לא מאשים אותו, הוא לא רכז.
מתן בשלהי הקריירה, אין מה לעשות עם זה.
סקוורר הובא מראש בתור ישראלי רביעי, ביחס למה שציפו ממנו הוא טוב ברוב הזמן, אבל זה לא מה שיציל אותנו.
האכזבה הכי גדולה היא מיהונתן שכבר תקופה לא קצרה משחק בצורה מחפירה. אני האמנתי בו במשך הרבה זמן וגם התלהבתי מההחתמה שלו לשלוש שנים שלצערי הולכת ונראית כמו טעות יותר ויותר גדולה.
עוד בעיה זה שארבעת הישראלים הבכירים משחקים רק על 2 עמדות. זאת אומרת, זה לא צריך להיות ככה, אבל אם קטש לא הביא רכז זר וטוחן את לימונד בתור רכז, ויהונתן ומתן משחקים על אותה עמדה שהיא איזה מישמש לא ברור בין 3 ל-4 שעד עכשיו לא הבנתי אותו, אז זה המצב. וכשזה המצב אתה חייב שאחד משני הגארדים ואחד משני הפורוורדים יתנו משחק טוב, אחרת אין לנו פיתרון לזה בחוק הרוסי. בשורה התחתונה אנחנו מקבלים תרומה מהישראלים כמו רוב הקבוצות בליגה למרות שעל זה אנחנו שמים את כובד המשקל וזה לא מוכיח את עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2015, 02:18 
רביב לא חייב בהכרח רכז ליידו
מספיק שיהיה לו מישהו כמו קרלון
2/3 אתלט שבשתי צעדים כבר עובר תחצי, פה באה טעות של עודד לדעתי
היה צריך להבחין שקרלון הוא חלק בלתי נפרד מההצלחה הלא נתפסת של רביב והיה צריך להביא לו אמצעים דומים
לגבי שולדי אני לא חושב שההחתמה שלו זו טעות לפחות כרגע הם אבל בהחלט מסתמן כאכזבה אני מאוד רוצה שיצליח אבל הוא לא נראה כמו הישראלי הבכיר שייחלנו לו , הוא די מאכזב ולא יציב אבל אני חושב שבכללי לאורך זמן (שנתיים קרובות) נצטרך לעשות שינוי במודל הישראלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2015, 06:35 
אני חושב שקטש מאמן טוב. והוא עשה מספיק בקריירה שלו כדי שהוא יקבל קרדיט. אבל האמת צריכה להיאמר. הפועל נראית זוועה כבר הרבה זמן. הפועל לא משחקת בכלל כדורסל. התקפית זה הכל פיק אנד רולים מאולתרים ושום דבר מעבר. שום חסימה של נמוך לגבוה, שום תרגיל לקליעה של אובאנון (לראות איזה תרגילים חיפה ואשדוד עושות ליבזורי ואורלנד ולקנא), שום משחק ריצה מסודר. כלום. קצת פיק אנד רול ואחד על אחד. זו לא קבוצה מאומנת. זה סתם. וכנ״ל הגנתית. לא נראה ששחקנים יודעים מי עוזר ומתי. על מי כן יוצאים ועל מי לא. הכל אינסטינקטים.
מצטער, אבל קטש הוא כישלון גדול כרגע ולא רק בגלל התוצאות.
אבל זה לא רק קטש. זה גם השחקנים. יש יותר מדיי שחקנים בקבוצה הזו שהגישה שלהם מחפירה. נכון שקטש בחר אותם אבל יש גבול. אלה שחקנים מקצוענים ושיחקו אחריות על עצמם.
אדון שולדבראנד שמסתובב כבר חודשיים על הפרקט ולא רק שלא תורם, אלא גורם נזק. הגישה שלו במשחקים האחרונים היא מבישה. הפאול הבלתי ספורטיבי אתמול. הפרצופים. מביש. או שיתעורר או שמצדי שבעונה הבאה יחפש קבוצה אחרת. הוא מרוויח הרבה כסף והגיע הזמן שיתחיל להחזיר, או שילך לקבוצה אחרת. הוא כרגע לא מתקרב ללהיות שווה את הכסף שהוא מקבל.
וגייטס אותו הדבר. לא שומר, לא עוזר בריבאונד. נמאס מזה כבר.
סקוט אתמול, אחרי מחצית ראשונה טובה פשוט הרס את המשחק. זריקות לשלוש סתם, שוםקשר למשחק קבוצתי. עושה פרצופים.
אני לא מקבל את הגישה וההתנהגות הזו. יש להפועל הנהלה והגיע הזמן שהיא תבהיר את עמדתה לשחקנים.
ולגבי ניהול המשחק של קטש אתמול. החלטה אחת מזעזעת. הייבוש של אובנון שהוא השחקן היחיד בקבוצה הזו שאיכשהו מתפקד במאני טיים. ייבש אותו ברבע האחרון והכניס אותו כשהמשחק כבר היה גמור. אבל זה עוד בקטנה, כי הביקורת המרכזית על קטש זה שהקבוצה שלו לא משחקת כדורסל ולא יותר מדיי שחקנים נראה שלא מזיז כלום.
מביש שככה הפועל תל אביב נראית. והמשחק נגד נהריה נראה כמו עוד התבזות שבדרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2015, 06:39 
אה, ואני מציע להתעורר מאשליית ״הקבוצות של קטש מגיעות למאני טיים״, כרגע אני אופתע אם הקבוצה הזו, עם הכדורסל המזעזע והגישה הרופסית והמביכה שלה, בכלל תגיע לפלייאוף.
והאמת שלהםועל פשוט לא מגיע עם גישה כזו איומה של השחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2015, 07:16 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
אני חושב שקטש מאמן טוב. והוא עשה מספיק בקריירה שלו כדי שהוא יקבל קרדיט. אבל האמת צריכה להיאמר. הפועל נראית זוועה כבר הרבה זמן. הפועל לא משחקת בכלל כדורסל. התקפית זה הכל פיק אנד רולים מאולתרים ושום דבר מעבר. שום חסימה של נמוך לגבוה, שום תרגיל לקליעה של אובאנון (לראות איזה תרגילים חיפה ואשדוד עושות ליבזורי ואורלנד ולקנא), שום משחק ריצה מסודר. כלום. קצת פיק אנד רול ואחד על אחד. זו לא קבוצה מאומנת. זה סתם. וכנ״ל הגנתית. לא נראה ששחקנים יודעים מי עוזר ומתי. על מי כן יוצאים ועל מי לא. הכל אינסטינקטים.
אבל זה לא רק קטש. זה גם השחקנים. יש יותר מדיי שחקנים בקבוצה הזו שהגישה שלהם מחפירה. נכון שקטש בחר אותם אבל יש גבול. אלה שחקנים מקצוענים ושיחקו אחריות על עצמם.
אדון שולדבראנד שמסתובב כבר חודשיים על הפרקט ולא רק שלא תורם, אלא גורם נזק. הגישה שלו במשחקים האחרונים היא מבישה. הפאול הבלתי ספורטיבי אתמול. הפרצופים. מביש. או שיתעורר או שמצדי שבעונה הבאה יחפש קבוצה אחרת. הוא מרוויח הרבה כסף והגיע הזמן שיתחיל להחזיר, או שילך לקבוצה אחרת. הוא כרגע לא מתקרב ללהיות שווה את הכסף שהוא מקבל.
סקוט אתמול, אחרי מחצית ראשונה טובה פשוט הרס את המשחק. זריקות לשלוש סתם, שוםקשר למשחק קבוצתי. עושה פרצופים.
אני לא מקבל את הגישה וההתנהגות הזו. יש להפועל הנהלה והגיע הזמן שהיא תבהיר את עמדתה לשחקנים.
ולגבי ניהול המשחק של קטש אתמול. החלטה אחת מזעזעת. הייבוש של אובנון שהוא השחקן היחיד בקבוצה הזו שאיכשהו מתפקד במאני טיים. ייבש אותו ברבע האחרון והכניס אותו כשהמשחק כבר היה גמור. אבל זה עוד בקטנה, כי הביקורת המרכזית על קטש זה שהקבוצה שלו לא משחקת כדורסל ולא יותר מדיי שחקנים נראה שלא מזיז כלום.

נכון לרגע זה עודד עומד בציפיות. בוא נגיד שדן שמיר שהוא מוערך הרבה יותר עם תקציב הרבה יותר גדול, הצליח להעמיד קבוצה עלובה ביחס לציפיות באילת. וגם המחליף שלו לא הביא לשם את הבשורה.
אפילו הפועל ירושלים נראים כמו קבוצה מחורבנת אם נוציא את 9 המחזורים הראשונים. אנחנו די משחקים כמו שציפיתי לראות אותנו העונה.
הליגה מאוד מאוזנת אם אני מוציא את מכבי מהמשוואה. חוץ מנס ציונה שאני לא מחזיק מהם, כל קבוצה יכולה לנצח כל קבוצה בסדרה. אני לא יכול להצביע על אף אחת כבאנקר בחצי גמר.

לגבי יונתן, מסכים איתך בכל מילה. שערוריה אחת גדולה. ובחיי שאני אוהב אותו וכל מילת ביקורת שלי כלפיו צובטת לי.
אני לא מבין מה עבר בראש של עודד כשהוא הושיב את מיימון בחוץ מול הקבוצה הכי אגרסיבית בליגה. כל עוד לא עולים עם 5 זרים אין שום הצדקה להבאה של תומפסון, פשוט אין את מי להוציא החוצה.
שבוע שעבר חשבתי שאפשר להוציא את לארי כי יחזקל בכושר טוב, אבל זה גם התאבדות.

בכל מקרה אם אני חוזר ליונתן, עוז בלייזר תפור עלינו לעונה הבאה במקומו. בכל מחיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הפועל ת"א - מכבי חיפה (שני, 21:00, בבית)
הודעהפורסם: 17 מרץ 2015, 08:14 
לסיכום, היה פשוט עצוב אתמול. 5 דקות לסוף, אחרי שהובלנו כל המשחק, היה ברור שנפסיד. תחושה מבאסת של הפסד ידוע מראש. לא יודע איך הגענו למצב הזה, אבל אנחנו כבר באמצע מרץ, והעונה הזאת פשוט הולכת להיזכר כעונה מעצבנת ועלובה, כמו שזה נראה כרגע.
באסה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2015, 08:18 
purvis short כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2015, 08:44 
ברגע שמשחקים קבוצתי,אנחנו אחלה קבוצה,
ברגע שכל אחד חושב שהוא סופרסטאר,כל אחד מנסה לנצח לבד את המשחק אז אנחנו הופכים לקבוצה בינונית ופגיעה מאד

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2015, 11:39 
זו הייתה טעות קשה לא להחתים את ג'וליאן רייט. ללא קשר לתומפסון. עניין של עמדה. כי ג'וליין רייט היה מאפשר להפועל לא להיות תלויה במצבי הרוח של יהונתן. רייט בליגה הזו משחק 4-5 בלי בעיה. הוא יכול היה להחליף את גייטס והוא יכול היה לשחק לידו. והוא היה מאפשר בימים שיהונתן לא בעניינים (שהעונה רבים ביותר) לא להיות תלוי בו בכלל.
הפועל הייתה חייבת להביא במקום מיימון שחקן שהוא 4 סטייל רייט. פשוט טעות קשה מאוד.
ועוד הערה מקצועית: 23 משחקים עברו וקטש עדיין לא הבין שאת סקוט לא צריך להציב על רכזים מהירים? סקוט שומר מצוין, אבל לא על כל סוגי השחקנים. טיילור, סואן, אפילו רוט, אלה שחקנים שהוא לא מסתדר איתם. אני לא מבין איך קטש לא רואה את זה. כמו שאני לא מבין איך מתן עולה בעמדה 4 ושומר את אופייבו.
כל כך הרבה טעויות בסיסיות של כדורסל. פשוט לא מתאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2015, 11:52 
סמל אישי של המשתמש
את רייט כבר אין טעם לציין, זה מובן מאליו.
צודק לגבי האבחנה על סקוט. הלחימה שלו בהגנה יחד עם הגודל והפיזיות שלו מקשים על רוב השחקנים, אבל הרגליים שלו לא מספיק זריזות וגארדים נמוכים וזריזים אלה השחקנים שהוא מתקשה נגדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2015, 11:57 
אז אם לא רייט, זה סוג השחקן שהפועל הייתה צריכה. ולגבי סקוט, לא מבין איך קטש לא רואה את זה. איך שוב ושוב הוא נשלח לשמור על הגארד המהיר של היריבה.
כל כך הרבה טעויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2015, 12:48 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
אז אם לא רייט, זה סוג השחקן שהפועל הייתה צריכה. ולגבי סקוט, לא מבין איך קטש לא רואה את זה. איך שוב ושוב הוא נשלח לשמור על הגארד המהיר של היריבה.
כל כך הרבה טעויות.

זה לא עניין של רייט לא רייט, ברור שזה היה צריך להיות רייט והוא היה השחקן המושלם בשבילנו. אבל זה כבר ידוע ולהגיד את זה אחרי כל משחק עכשיו לא מחדש דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 77 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: