purvis short כתב:
אני חושב שקטש מאמן טוב. והוא עשה מספיק בקריירה שלו כדי שהוא יקבל קרדיט. אבל האמת צריכה להיאמר. הפועל נראית זוועה כבר הרבה זמן. הפועל לא משחקת בכלל כדורסל. התקפית זה הכל פיק אנד רולים מאולתרים ושום דבר מעבר. שום חסימה של נמוך לגבוה, שום תרגיל לקליעה של אובאנון (לראות איזה תרגילים חיפה ואשדוד עושות ליבזורי ואורלנד ולקנא), שום משחק ריצה מסודר. כלום. קצת פיק אנד רול ואחד על אחד. זו לא קבוצה מאומנת. זה סתם. וכנ״ל הגנתית. לא נראה ששחקנים יודעים מי עוזר ומתי. על מי כן יוצאים ועל מי לא. הכל אינסטינקטים.
מצטער, אבל קטש הוא כישלון גדול כרגע ולא רק בגלל התוצאות.
אבל זה לא רק קטש. זה גם השחקנים. יש יותר מדיי שחקנים בקבוצה הזו שהגישה שלהם מחפירה. נכון שקטש בחר אותם אבל יש גבול. אלה שחקנים מקצוענים ושיחקו אחריות על עצמם.
אדון שולדבראנד שמסתובב כבר חודשיים על הפרקט ולא רק שלא תורם, אלא גורם נזק. הגישה שלו במשחקים האחרונים היא מבישה. הפאול הבלתי ספורטיבי אתמול. הפרצופים. מביש. או שיתעורר או שמצדי שבעונה הבאה יחפש קבוצה אחרת. הוא מרוויח הרבה כסף והגיע הזמן שיתחיל להחזיר, או שילך לקבוצה אחרת. הוא כרגע לא מתקרב ללהיות שווה את הכסף שהוא מקבל.
וגייטס אותו הדבר. לא שומר, לא עוזר בריבאונד. נמאס מזה כבר.
סקוט אתמול, אחרי מחצית ראשונה טובה פשוט הרס את המשחק. זריקות לשלוש סתם, שוםקשר למשחק קבוצתי. עושה פרצופים.
אני לא מקבל את הגישה וההתנהגות הזו. יש להפועל הנהלה והגיע הזמן שהיא תבהיר את עמדתה לשחקנים.
ולגבי ניהול המשחק של קטש אתמול. החלטה אחת מזעזעת. הייבוש של אובנון שהוא השחקן היחיד בקבוצה הזו שאיכשהו מתפקד במאני טיים. ייבש אותו ברבע האחרון והכניס אותו כשהמשחק כבר היה גמור. אבל זה עוד בקטנה, כי הביקורת המרכזית על קטש זה שהקבוצה שלו לא משחקת כדורסל ולא יותר מדיי שחקנים נראה שלא מזיז כלום.
מביש שככה הפועל תל אביב נראית. והמשחק נגד נהריה נראה כמו עוד התבזות שבדרך.
נכון לרגע זה עודד עומד בציפיות. בוא נגיד שדן שמיר שהוא מוערך הרבה יותר עם תקציב הרבה יותר גדול, הצליח להעמיד קבוצה עלובה ביחס לציפיות באילת. וגם המחליף שלו לא הביא לשם את הבשורה.
אפילו הפועל ירושלים נראים כמו קבוצה מחורבנת אם נוציא את 9 המחזורים הראשונים. אנחנו די משחקים כמו שציפיתי לראות אותנו העונה.
הליגה מאוד מאוזנת אם אני מוציא את מכבי מהמשוואה. חוץ מנס ציונה שאני לא מחזיק מהם, כל קבוצה יכולה לנצח כל קבוצה בסדרה. אני לא יכול להצביע על אף אחת כבאנקר בחצי גמר.
לגבי יונתן, מסכים איתך בכל מילה. שערוריה אחת גדולה. ובחיי שאני אוהב אותו וכל מילת ביקורת שלי כלפיו צובטת לי.
אני לא מבין מה עבר בראש של עודד כשהוא הושיב את מיימון בחוץ מול הקבוצה הכי אגרסיבית בליגה. כל עוד לא עולים עם 5 זרים אין שום הצדקה להבאה של תומפסון, פשוט אין את מי להוציא החוצה.
שבוע שעבר חשבתי שאפשר להוציא את לארי כי יחזקל בכושר טוב, אבל זה גם התאבדות.
בכל מקרה אם אני חוזר ליונתן, עוז בלייזר תפור עלינו לעונה הבאה במקומו. בכל מחיר.