תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 06:40

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 65 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קהל
הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 21:59 
סמל אישי של המשתמש
ולאן תגרש את רוב המנויים שרוצים לשבת בשער הזה ושקנו לשם בידיעה שזה יציע ישיבה?
למה לא להתחשב בהם אלא בכמה שבטעות לא הבינו שזה יציע ישיבה?
רוב האולם הוגדר כיציע עמידה, ולפלטיניום/זהב/כסף לא לכולם יש כסף, בוודאי כאלה שבאים עם ילד או שתיים, אז מה האלטרנטיבה שלהם? כולה צד אחד מסכן בכל האולם הזה?
המינימום שבמינימום זה להשאיר את המצב הזה כמות שהוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: קהל
הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 22:17 
Fez כתב:
bergkamp כתב:
4. לא ברורות לי דקות הדומיה בהצגת השחקנים והעלייה למגרש. הבנו, כן, דגלים שחורים כרגיל, מתאבלים על אוסישקין, חולדאי בן זונה, אבל במשחק ראשון שכל כך קריטי לתת לשחקנים בו תחושה טובה, בוחרים בכוונה לשתוק במשך 10 דקות (טקס הנהלה, הצגת שחקנים, חימום אחרון). גם לבחור שתי דקות לסוף משחק היסטורי, כשכל האולם על הרגליים, בשיר ש-200 איש מכירים בינתיים (הפועל מה את עושה לי) זה דפוק, אבל כנראה שיש עיוותים שאי אפשר לתקן. כמו אותם בודדים שכשמתן נאור רוצה לעשות בסוף את הטקס המסורתי שלו, הם ינסו להתחיל "מזרחי תתאבד כבר" כי זו המנטליות - דווקא, אנטי, תמיד הפוך מהזרם ומי זה בכלל מתן נאור שיקבע מה עושים עכשיו.

כל כך נכון.
כמה מנותקים אפשר להיות, כמה. זה פשוט מדהים.

והאנשים האלה חושבים שהם "אנשי עקרונות".
עצוב.

ובדיוק לזה התכוונתי והחליטו לצאת עליי פה ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: קהל
הודעהפורסם: 05 ינואר 2015, 22:27 
יציע עמידה מסומן זה רעיון יוצא דופן שקשה לי לראות אותו עובד .
לדעתי גם עדיף להשקיע בעידוד החלש יחסית ביציע 2 , ולא לנסות לפתוח עוד גוש חצי מעודד ביציע 4 .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 ינואר 2015, 04:40 
סמל אישי של המשתמש
בכל פעם שהיה יציע משפחות הייתי בו. הדר יוסף ובית מכבי, ואף פעם לא ישבתי. היה לי ברור שזה לא יהיה יציע אולטראס מטורף אבל אני והילדים רגילים לשיר, לעמוד ולטנף את היריב (לא לקלל, בכל זאת ילדים). לא היה כתוב שזה "יציע ישיבה" אלא משפחות. ובתור משפחה אני גם עומד הרבה פעמים. אני גם בעד שיהיה יציע מסומן למעודדים עומדים, אבל זו כבר תהיה חלוקה מוגזמת של מקומות הישיבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 06 ינואר 2015, 05:26 
deep red כתב:
בכל פעם שהיה יציע משפחות הייתי בו. הדר יוסף ובית מכבי, ואף פעם לא ישבתי. היה לי ברור שזה לא יהיה יציע אולטראס מטורף אבל אני והילדים רגילים לשיר, לעמוד ולטנף את היריב (לא לקלל, בכל זאת ילדים). לא היה כתוב שזה "יציע ישיבה" אלא משפחות. ובתור משפחה אני גם עומד הרבה פעמים. אני גם בעד שיהיה יציע מסומן למעודדים עומדים, אבל זו כבר תהיה חלוקה מוגזמת של מקומות הישיבה.

צריך לקחת בחשבון שיש אנשים שזה מה שהם רוצים. כשאתה מתרחב לקהל חדש הרבה ממנו זה משפחות שרוצות לשבת לראות משחק, מובילי עידוד או תופים או דגלים ביציע שלהם
יפגמו בהנאה שלהם מהמשחק.
אתה חייב אזור כזה שלשבת בו זה אפשרות, לו רק בגלל אנשים שפיזית לא יכולים או קשה להם לעמוד לזמן ממושך על הרגליים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 65 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: