תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 12:24

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 8 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הניצחון הקודם ביד אליהו
הודעהפורסם: 11 נובמבר 2014, 10:12 
https://www.youtube.com/watch?v=zmx5BqjMicQ
:HEART2: דובראש :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הניצחון הקודם ביד אליהו
הודעהפורסם: 11 נובמבר 2014, 10:34 
קרדיט לא.ג

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2014, 11:07 
וזה היה משחק "ביתי". מתי היה הנצחון האחרון במשחק חוץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2014, 11:15 
סמל אישי של המשתמש
שנה לפני זה
http://tinyurl.com/ntxqmj3

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2014, 08:21 
הדרבי של רדנקו התחיל בשבוע לא פחות אמוציונלי מהשבוע של הדרבי הנוכחי (אולי בלגאן עם אוהדים הוא הפיתרון לניצחונות ביד אליהו?). כבר שבוע לפני הדרבי, התברר שגורם אנונימי מבקש תמורת לא מעט כסף להעביר את הדרבי ליד אליהו. האוהדים השתוללו. גרפיטי על קירות אוסישקין אמרו: "השדים האדומים מכרו למזרחי את האליפות". חלק מהאוהדים איים גם להחרים את המשחק. הסוף ידוע.
לגבי הניצחון האחרון שלנו ביד אליהו כקבוצה אורחת (86:96)- תצוגה ענקית של השריף ופרוויס ותוצאה שמשקרת. הפועל כבר הובילה ב-15 ממש שניות לסיום, עד שתומר שטיינהאור עלה לאוויר לחסימה והוריד בומבה לפרצוף של אחד... גיא גודס. תומר הורחק, למרות שזו במקרה הגרוע הייתה עבירה בלתי ספורטיבית ולא יותר מזה. (הרחקה... גודס. מוכר).
מהלך אחד לפני כן המקרה הזה, עמוס פרישמן נתן לניר רכליס אסיסט אדיר עם הקפצה על הבלטה מאחורי הגב (מצווה גדולה למי שיעלה את הקטע המדובר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2014, 12:47 
סמל אישי של המשתמש
איזה יופי לראות את אבא שלי ואותי מאושרים ביציע בדקות ה-09:40 ו-11:02. לא ידעתי על זה עד היום שיש ראיות.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2014, 13:47 
האסיסט של פרישמן לרכליס באמת היה עצום. במתפרצת.
לגבי הניצחון הקודם ביד אליהו.
זה היה משחק מאוד צמוד במחצית הראשונה. במחצית השניה מכבי שלטה לחלוטין וכבר הובילה בדו ספרתי. אבל הפועל חזרה אט אט, בזכות עמי נאווי שעלה מהספסל ופשוט שמר מדהים, חטף כדורים, קלע. המשחק הכי טוב בקריירה שלו. איכשהו המשחק הגיע להארכה שבה הפועל שלטה לגמרי.
אני זוכר שדודה שלי קנתה לי כרטיס למשחק. ולמרבה הפאדיחה היא לא ידעה מה ומי וקנתה לי לשער 11. ישבנו אני ועוד כמה חברים עם חולצות אדומות בשער 11. בסוף כשהתחלנו לחגוג זרקו עלינו כוסות שתיה.
היה מרגש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2014, 14:48 
והדאנק של השריף בפרצוף של קינג/ מרסר :SHOCK: זוכר שזה נבחר לסל השנה. אז היו עדיין בוחרים את זה. הגנרל אגב, העלה אתמול את המשחק לפייס שלו. כל כך שמח האיש. רדנקו :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 8 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: