תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 12:26

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 128 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אנתוני גודס
הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 17:33 
נו... חתם ??

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2014, 01:03 
אולי לארי אובאנון
http://www.one.co.il/Article/241412.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2014, 01:04 
אולי לארי אובאנון
http://www.one.co.il/Article/241412.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2014, 01:20 
סמל אישי של המשתמש
אובאנון שחקן טוב, די מזכיר האמת את גודס גם ברמה וגם בסגנון, שוטינג גארד עם קליעה טובה. לדעתי גם ראשון עושים טעות שהם לא משאירים אותו, הוא שחקן יותר טוב מג'רי סמית'.
קצת מוזר שקטש היה נעול על שחקן לעמדות 3-4 ועכשיו הוא רוצה את אובאנון, חבל אם כך שלא הבאנו את קייל וויבר שהרצליה החתימו שהוא גם רכז וגם היה יכול לעזור בריבאונד ובהגנה. אבל אובאנון שחקן טוב ומנוסה שיכול לעזור לנו ואם הוא יוכל לבוא במחיר סביר אולי זה גם יאפשר חיזוק נוסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2014, 01:33 
אם זה נכון, באמת מפתיע מאוד שקטש הולך בסוף על קומבוגארד ולא על 3-4 שהוא כל הזמן חיפש
אני חושב שגודס עדיף בז'אנר הזה (בעיקר בגלל הגיל), אבל בכל מקרה אני בעד להביא שחקן מנוסה שהוא מניה בטוחה וישתלב יחסית מהר ולא עוד איזה רוקי או הימור שלך תדע אם ומתי יתחיל לתרום (גם אם הפוטנציאל שלו על הנייר יותר גדול)

אובאנון הוא קודם כל קלעי מצוין מכל הטווחים (בעיקר מהעונשין שהוא כנראה אחד הטובים באירופה ושנה שעברה בצרפת עמד על 95%), נותן תרומה סבירה בשאר האספקטים אבל לא איזה אתלט וירטואוז או יוצר מדהים עם הכדור וגם לא מנהל משחק
בהחלט ישפר את הקבוצה אבל לא יפתור שתי בעיות מרכזיות, הבעיה בניהול המשחק והבעיה מתחת לסל (הגנה וריבאונד, מתן כ-4)
מצד שני אמור לתת פיתרון טוב לקליעה מבחוץ ולבעיה שקטש היה מודאג ממנה מול חיפה בהובלת הכדור

קטש נראה די מקובע על שחקנים שהוא אימן בעבר (גייטס, אובאנון, סקוורר) ולעומת זאת כנראה מזלזל בשחקנים ששיחקו בארץ לא תחתיו (כמו גודס), מחלה ידועה ומעצבנת של מאמנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2014, 01:51 
יובל כתב:
אובאנון שחקן טוב, די מזכיר האמת את גודס גם ברמה וגם בסגנון, שוטינג גארד עם קליעה טובה.

אובאנון בן 31 ונמצא בירידה. האחוזים לשלוש עמדו בעונה שעברה בסמרה על 27.5% ובשלושת המשחקים בראשלצ על 33%. הוא שחקן לא כל כך קבוצתי (לפחות ככה אני זוכר אותו מהתקופה באילת), ולא לחינם עובר יותר מידי קבוצות.

לדעתי בתקופה הזו, אפשר למצא בשוק שחקנים טובים יותר ברמת השכר הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2014, 02:27 
גם אני מודאג מעניין הגיל והירידה (בגלל זה בעיני עדיף בהרבה ללכת על גודס), אבל בדרך כלל שחקנים בסגנון הזה שמתבססים על קליעה לא חווים ירידה משמעותית כמו אלה שמתבססים על אתלטיות, וגיל 31 זה לא סוף העולם.
נתת נתון שלו מה-VTB בסמארה (שזו כמות יחסית קטנה של משחקים בליגה שהיא מאוד חזקה ולא בהכרח משקפת) אבל את רוב העונה הוא העביר בליגה הצרפתית שם קלע 43% משלוש בכמעט 5 זריקות למשחק, וביורוצ'אלנג' בסמארה (שהרמה שם יותר קרובה לארץ) היו לו 38.5% משלוש. לא חושב שהוא שכח לקלוע.

אין ספק שאפשר למצוא שחקנים טובים ממנו - סה"כ הוא שחקן טוב ולא יותר מזה. אבל הכל שאלה של סיכון. במחירים האלה יש trade off בין כישרון לסיכון בדרך כלל. אתה יכול להביא שחקן יקר ומבטיח על הנייר עם "כישרון" גדול שבסוף יהיה אכזבה מקצועית (סטייל ג'סטין הארפר) או איזה הד קייס שיחתך תוך חודש על מכות וסמים (סטייל איבנקס בהרצליה).
אני חושב שבשלב הזה אנחנו צריכים לצמצם סיכון גם על חשבון "פוטנציאל" או "כישרון", בטח כשיש לנו עוד שני זרים צעירים שלא ברור האם יהיו איתנו עוד חודשיים-שלושה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2014, 02:32 
סמל אישי של המשתמש
גם אני מעדיף את גודס (אני גם חושב שאפשר היה לנסות להחתים אותו לכמה שנים במקום לרוץ אחר כל קיץ ולחפש מציאות) אבל לא יודע כמה ההבדל בין השניים כזה גדול.
בני, המספרים שלו מסמארה פחות רלווטיים כי זו ליגה הרבה יותר קשה. לפני כן בחצי עונה בצרפת היו לו 2 שלשות למשחק ב-43%, לאורך הקריירה הוא שחקן של 88% מהקו, הוא קלעי מצוין וקליעה זה תכונה שנשמרת טוב גם בגילאים כאלה. הוא כן איבד מהאתלטיות שהייתה לו לפני כמה שנים אבל קליעה עדיין יש לו. ראיתי אותו בשני משחקי האימון שלהם נגדנו והוא היה טוב וגם בתחילת הליגה הוא היה טוב. ראשון משחררים אותו כי הם מעדיפים רכז ולא בגלל שהוא לא סיפק את הסחורה.

פז צודק כמובן בזה שהוא גם לא פורוורד שיעזור לנו בריבאונד ובהגנה בצבע, וגם לא רכז שיפתור לנו את המחסור באחד כזה. מצד שני הוא כן שחקן מנוסה ואחד שאפשר לסמוך עליו ולהפקיד את הכדור בידיים שלו, שזה משהו שאנחנו לא מקבלים מבראון ואפילו מסקוט עד עכשיו למרבה הצער.
הוא גם לא אמור להיות שחקן יקר מאוד, כך שזה יכול להשאיר פתח לחיזוק נוסף בעתיד הקרוב. אם הוא אכן יחתום וגם יגלה יכולת טובה, אני גם לא אתפלא אם הוא יתפוס לגמרי את המשבצת של סקוט וקטש ירגיש בנוח עם מצבת הגארדים ויחזור לחפש שחקן בעמדה מספר 3 במקום סקוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 128 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: