תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 01:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 27 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: המושתל של מכבי נותן עבודה
הודעהפורסם: 29 אפריל 2014, 13:10 
סמל אישי של המשתמש
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2741620
ציטוט:
פרנקל ביקר את השיטה הנוכחית, במסגרתה הגמר יתקיים בשיטת בית-חוץ ויוכל להיות מוכרע על פי הפרש סלים: "לא כולם במנהלת מסכימים איתי, אבל אני חושב שאליפות לא יכולה להיות מוכרעת בהפרש סלים ואני אעשה הכול מהשנה הבאה כדי לשנות את זה. אני לא חושב שיש עוד ליגה שמוכרעת ככה".

משום מה הוא לא מבטיח גם לעשות הכל כדי לבטל את השריון המושחת של מכבי, שהובטח לה בתמורה להסכמה לפיינל פור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: המושתל של מכבי נותן עבודה
הודעהפורסם: 30 אפריל 2014, 04:14 
סמל אישי של המשתמש
סבבה. אליפות גם לא יכולה להיות מוכרעת בסדרת משחקים קצרה.
שמקום ראשון בליגה יקח אליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2014, 08:04 
סמל אישי של המשתמש
אליפות לא יכולה להיקבע בעונה כל כך קצרה. שיאריכו את העונה לעשר שנים.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2014, 10:48 
red in blood כתב:
סבבה. אליפות גם לא יכולה להיות מוכרעת בסדרת משחקים קצרה.
שמקום ראשון בליגה יקח אליפות.

אתה אמנם צוחק, אבל במקור מכבי התנגדו גם למעבר לשיטה של סדרות...

אני בעד פרנקל - בוא נבטל את הפיינל פור ויחד איתו את השריון.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2014, 10:59 
סמל אישי של המשתמש
זה לא יקרה.
וגם אם כן, מכבי היא בטופ 3 של הקבוצות החשובות ביותר ליורוליג, והם ימצאו את הדרך לתת למכבי כרטיס חופשי בכל עונה שהיא לא תיקח אליפות בישראל.
ומצד שני, לא יתנו כרטיס ליורוליג לאלופת ישראל.
עד היום אין עניין ליורוליג באלופת ישראל שהיא לא מכבי (וגם לאלופות שהיו פה לא היה עניין ביורוליג).
הם רוצים מישראל את מכבי ולא את אלופת ישראל.
אני מניח שהדברים ישתנו עוד שנתיים בערך, ומגדל תהיה הקבוצה השניה מישראל שתשחק במפעל הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2014, 11:06 
כבר עכשיו נתנו כרטיס למוקדמות היורוליג לאלופת ישראל, וזאת הייתה פאקינג גליל/גלבוע. מוכן שאלופת ישראל תלך כל עונה למוקדמות ושלא יהיה שריון.
חולון התפרקה כלכלית ולכן לא השתתפה, חיפה לא קיבלה הזדמנות. במצב בו המנהלת שהיא חברה ביול"ב דורשת מהארגון לאפשר לאלופת המדינה כרטיס למוקדמות, אני מתקשה לראות את היורוליג מסרבת (גם אם מכבי מקבלת כרטיס חופשי). המנהלת גם יכולה לדרוש באותה הזדמנות ממכבי לוותר על המקום שלה בליגה תמורת השריון. וכן, אני יודע שעם הסגל הנוכחי של המנהלת זה לא עומד לקרות. אבל שוב, דברים משתנים, וגם במצב הנוכחי אפשר לעשות עבודה עם הקבוצות שרוצות שינוי במצב.
אני אכתוב את זה שוב, למרות שכבר טחנתי את זה באשכול השני - המאבק הפוליטי הכי חשוב שאפשר לנהל בכדורסל הישראלי הוא המאבק על פתיחת השריון ליורוליג. עד אז אנחנו נחזור כל תחילת עונה לאותו המצב בדיוק.

נערך לאחרונה על ידי האדום הצורר בתאריך 30 אפריל 2014, 12:05, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2014, 11:45 
סמל אישי של המשתמש
אבל זה לא יקרה.
על מכבי כאמור הם לא יוותרו בחיים.
אז אנחנו מדברים על קבוצה בנוסף למכבי.
עד היום אין מבחינתם קבוצה נוספת מישראל שעומדת בקריטריונים שלהם, ולכן גם הדירוג הנמוך של ישראל אצלם שבגללו חיפה לא קיבלה אפילו את המוקדמות.
וכשתהיה כזאת, ועיני כולם ביול"ב נשואות בתקווה לעבר מגדל ולמעבר בהיכל החדש, הם ידאגו שהיה תהיה שם גם לפני איזו קבוצה שזכתה באליפות חד פעמית, בלי שום היסטוריה באירופה, ובלי יכולת להתמודד בכבוד במפעל, למכור אלפי מנויים ועוד כהנה וכהנה קריטריונים שלפני הכל אצלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2014, 11:53 
אם נאנטר (קבוצה עם אולם של 3000 מקומות ובלי שום היסטוריה באירופה) הלכה ליורוליג אוטומטית אחרי שהייתה אלופה בצרפת, זה סימן שיש השפעה להתאחדויות המקומיות ביורוליג, אם הן מעוניינות בה, גם אם הקבוצה שזכתה בכרטיס למפעל היא לא "אטרקטיבית". השאלה היא בעיקר אם למנהלת יש רצון לעשות משהו. אפשר להרים ידיים ולהגיד זה אבוד מראש, או לנסות לחשוב איך אפשר לשנות את המצב הקיים. אני מעדיף את האופציה השנייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2014, 11:56 
סמל אישי של המשתמש
זה בעיקר אומר לדעתי שבצרפת אין מכבי, שהיא בעצם בעלת כח יותר מכל הקבוצות והאיגוד והמנהלת פה. אף אחד לא משתין עליהם ביול"ב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2014, 12:00 
נו, זאת בדיוק הנקודה שלי... אם המנהלת תגיד חד משמעית למכבי שהמצב כאן לא מקובל עליה, יהיה חייב להתבצע שינוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2014, 12:10 
כמו שאנטיגונה אמר, גם אם לא יהיה שיריון, מכבי ביורוליג תשתתף באופן קבוע.
אם יהיו סדרות, אז היא גם תמשיך לקחת אליפות באופן קבוע ואז מה זה חשוב השיריון?
צריך לפעול לכך שגם יהיה פיינל פור, גם שלא יערך ביד-אליהו וגם שלא יהיה שיריון. אם מכבי תקבל הזמנה מהיורוליג, זה כבר ממש לא בשליטתנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2014, 13:30 
סמל אישי של המשתמש
תקנו אותי אם אני טועה
אבל היורוליג אינו מפעל פרטי שבעליו יכולים להחליט איזו קבוצה לקבל אליו ואיזה לא, והאם מותר לשרין מקום?
מה זה קשור למנהלת בכלל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2014, 13:41 
המנהלת חברה ביולב, הקבוצות חברות ביולב דרכה. בערך כשליש מהקבוצות ביורוליג מגיעות אליה על בסיס הישגים בליגות המקומיות ולא דרך שריון. זו ליגה חצי פרטית חצי אירופית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2014, 14:51 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
המנהלת חברה ביולב, הקבוצות חברות ביולב דרכה. בערך כשליש מהקבוצות ביורוליג מגיעות אליה על בסיס הישגים בליגות המקומיות ולא דרך שריון. זו ליגה חצי פרטית חצי אירופית.

בסדר גמור, אז זה לא סותר מה שאמרתי.
המפעל לא מעוניין לשריין מקום לכולם, כי אין לו מספיק קבוצות חזקות, אז הוא נותן ליולב את שאר הכרטיסים והם מחליטים מה לעשות עם זה. אבל אין להם שליטה על השריון ואני לאח ושב שצריכה להיות גם..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2014, 15:34 
אם אני זוכר נכון מ@@י חתמה עם היורוליג על חוזה שהיא משוריינת לדעתי כמו ברצלונה, ריאל ואולי אפילו צסק״א.
השאר זה באמת חלוקת כרטיסים להתאחדויות / מנהלות ליגה וכל עוד לדון יש את החותמת אפשר לשכוח
מספורטיביות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2014, 16:14 
אדום נחמד, היולב= הארגון שמנהל את היורוליג. המנהלת כחברה ביולב היא בעלת השפעה על הנציגות הישראליות במפעלים של יולב כולל היורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2014, 20:41 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
אדום נחמד, היולב= הארגון שמנהל את היורוליג. המנהלת כחברה ביולב היא בעלת השפעה על הנציגות הישראליות במפעלים של יולב כולל היורוליג.

אני מבין, וברור שאני מצפה מהמנהלת לקדם אינטרסים ישראלים
אבל מכבי לא קשורה לנושא. יש להם שריון ואני לא רואה שום דבר לא ספורטיבי בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2014, 20:59 
זה מרוקן את הליגה הישראלית ממשמעות. זה לא מספיק בעיניך? יולב הוא לא ארגון פרטי, הוא ארגון שמאגד הרבה מאוד התאחדויות באירופה. זה כמו שבכדורגל מכבי תעפיל כל עונה אוטומטית לליגת האלופות כי חתמה על חוזה עם אופ"א, בלי תלות במיקום שלה בליגה. זה גם נשמע לך הגיוני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 07:03 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
צריך לפעול לכך שגם יהיה פיינל פור, גם שלא יערך ביד-אליהו וגם שלא יהיה שיריון. אם מכבי תקבל הזמנה מהיורוליג, זה כבר ממש לא בשליטתנו.

צריך לזכור שהפיתרון האמיתי לחוסר השיוויוניות יכול להיות רק תקרת שכר ולא שום דבר אחר. גם פיינל פור זה רק עלה תאנה, אפילו אם הוא משמעותי ושווה להילחם עליו. בניגוד למשל לניסיון להציג את השיריון של מכבי ביורוליג כחזות הכל, שזה מאבק מגוחך, תלוש מהמציאות ולא רלוונטי.

אבל חבל שהמאבקים מתמקדים בכלל בדברים כמו עידוד ההשתתפות באירופה ושיתוף ישראלים, שלא מקדמים את השיוויוניות בליגה במילימטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 08:06 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
זה מרוקן את הליגה הישראלית ממשמעות. זה לא מספיק בעיניך? יולב הוא לא ארגון פרטי, הוא ארגון שמאגד הרבה מאוד התאחדויות באירופה. זה כמו שבכדורגל מכבי תעפיל כל עונה אוטומטית לליגת האלופות כי חתמה על חוזה עם אופ"א, בלי תלות במיקום שלה בליגה. זה גם נשמע לך הגיוני?

שוב, זה מפעל פרטי והוא לא חייב לך כלום.
מעבר לזה שעדיין קבוצות יכולות להכנס ליורוליג דרך מבחנים כמו שאר הקבוצות שלא משוריינות, למה זה מרוקן את הליגה ממשמעות?
למה טורניר אירופי הוא המטרה ולא אליפות פה? הרי זה כל כך אקראי.
וגם כל מילה של יובל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 10:56 
יובל כתב:
villa crespo כתב:

צריך לזכור שהפיתרון האמיתי לחוסר השיוויוניות יכול להיות רק תקרת שכר ולא שום דבר אחר. גם פיינל פור זה רק עלה תאנה, אפילו אם הוא משמעותי ושווה להילחם עליו. בניגוד למשל לניסיון להציג את השיריון של מכבי ביורוליג כחזות הכל, שזה מאבק מגוחך, תלוש מהמציאות ולא רלוונטי.

אבל חבל שהמאבקים מתמקדים בכלל בדברים כמו עידוד ההשתתפות באירופה ושיתוף ישראלים, שלא מקדמים את השיוויוניות בליגה במילימטר.

מסכים עם הכל.
אני בכלל חושב שזה התפקיד שלנו כאן - להיות אלטנרטיבה נשכנית למכבי ולדאוג שתהיה כאן ליגה שיוויונית. או יותר נכון, לקדם את האינטרס של קבוצות ואוהדים שרוצים שיהיה כאן כדורסל ולא את האינטרס של קבוצה אחת ועוד עסקנים שרוצים לשמור על הסטטוס קוו.
למרות העבודה היפה של ההנהלה והעובדה שהעלנו נושאים נגד מכבי, שלא עלו על הפרק בכלל בשנים האחרונות, אנחנו כרגע עדיין משרתים את האינטרסים של מכבי ומספקים צבע וחמצן לענף המת הזה.
זה ישתנה, אולי, רק ביום שנשנה את סדר העדיפויות שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 13:01 
אדום נחמד כתב:
האדום הצורר כתב:

מעבר לזה שעדיין קבוצות יכולות להכנס ליורוליג דרך מבחנים כמו שאר הקבוצות שלא משוריינות, למה זה מרוקן את הליגה ממשמעות?
וגם כל מילה של יובל

זה מרוקן את הליגה ממשמעות כי זה נותן יתרון כלכלי בלתי ניתן לגישור למכבי. 11 אלף מנויים ומליוני דולרים מזכויות שידור. עשרות מליוני שקלים במקרה הרע. בלי היורוליג, אני לא יודע אם יש להם אפילו 3000 מנויים, ובטח שאין להם מליוני שקלים נוספים מהטלוויזיה.
אני חושב שהראתי לך שזה לא באמת מפעל פרטי.

ועם כל הכבוד ליובל, תקרת שכר זה משהו שלא קיים בשום מקום מחוץ לנ.ב.א. זה יעד הרבה פחות ריאלי מפתיחת השריון של מכבי, שזה משהו שקורה כבר בהרבה מקומות באירופה (הגעה ליורוליג על בסיס מיקום בליגה), בטח כשככה זה היה עד 2006 אז הוסכם ביניהם לבין המנהלת על השריון (שימו לב, לא בינם לבין היורוליג, בינם לבין המנהלת) ובתמורה מכבי הסכימה לפיינל פור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 14:45 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
אדום נחמד כתב:
האדום הצורר כתב:

וגם כל מילה של יובל

זה מרוקן את הליגה ממשמעות כי זה נותן יתרון כלכלי בלתי ניתן לגישור למכבי. 11 אלף מנויים ומליוני דולרים מזכויות שידור. עשרות מליוני שקלים במקרה הרע. בלי היורוליג, אני לא יודע אם יש להם אפילו 3000 מנויים, ובטח שאין להם מליוני שקלים נוספים מהטלוויזיה.
אני חושב שהראתי לך שזה לא באמת מפעל פרטי.

ועם כל הכבוד ליובל, תקרת שכר זה משהו שלא קיים בשום מקום מחוץ לנ.ב.א. זה יעד הרבה פחות ריאלי מפתיחת השריון של מכבי, שזה משהו שקורה כבר בהרבה מקומות באירופה (הגעה ליורוליג על בסיס מיקום בליגה), בטח כשככה זה היה עד 2006 אז הוסכם ביניהם לבין המנהלת על השריון (שימו לב, לא בינם לבין היורוליג, בינם לבין המנהלת) ובתמורה מכבי הסכימה לפיינל פור.

ברור שזה נותן יתרון למכבי. אבל אל תשלה את עצמך, גם בלי השריון מכבי היתה מגיעה כל שנה ליורוליג. זה לא מה שמרוקן את הליגה ממשמעות.
ובלי קשר, לא הראת לי שזה לא מפעל פרטי, אלא שליולב יש מעורבות בו. וחוץ מזה, נניח וזה היה מפעל פרטי לגמרי שמנהל ליגה (כמו האדריאטית) של הגדולות ביבשת ללא קשר להישגים שלהן במדינה, גם זה לא בסדר? באיזה זכות אנחנו יכולים להתערב בזה בכלל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 14:51 
מה זאת אומרת באיזה זכות? שנים על גבי שנים הליגה האירופית התבססה על הליגות המקומיות. מאז שהיורוליג והסופרוליג התאחדו, הליגה האירופית הפכה להיות ליגה גם של חוזים. זה כמו שאופ"א תחליט מעכשיו שליגת האלופות היא ליגה פרטית, שרוב הקבוצות בה חתומות על חוזים מול אופ"א, אחרי שנים בהן העפלה לתחרות התבססה על הישגים. זה נשמע לך הגיוני? או טוב לכדורסל/כדורגל אירופי באופן כללי?
מה שאני מנסה להגיד, זה שבלי השריון אם מכבי לא לוקחת אליפות, יש לזה משמעות מעשית מול הקבוצות האחרות. היתרון הכלכלי והציבורי שלה כמעט ונמחק, והעונה שאחרי העונה בה היא הפסידה אליפות היא עונה פתוחה מבחינת סיכויים ומבחינת עניין.
זה יעשה רק טוב לכדורסל פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 15:22 
צא מהאשליה שלהנהלת היורוליג יש איזה עניין בליגות המקומיות,
מבחינתם הם רוצים להגיע לכמה שיותר קבוצות עם בסיס אוהדים רחב, כסף ואצדיון על מנת לעשות את הנ.ב.א של אירופה ועל ידי כך להרויח יותר כסף (להם ולקבוצות).

נכון, זה פוגע בתחוריות המקומית אבל זה לא ממש מעניין אותם,
ולא זכור לי אפילו מקרה אחד בו נדחה משחק יורוליג בגלל התאחדות כדורסל מקומית שביקשה זאת, אלא תמיד ההתאחדויות המקומיות עומדות דום לפי משחקי היורוליג.

אופ"א לא יכולה להחליט כי ליגת האלופות בכדורגל היא פרטית היות והיא גם אחראית על ההתאחדויות השונות ביבשת וזה יפגע בהם מיידת,
ואולי יפתיע אותך אבל כבר הרבה זמן ישנה מחשבה על הקמת ליגה אירופאית בכדורגל אליה יוזמנו הקבוצות המובילות (והיא תהיה מנותקת לגמרי מאופ"א),
כשזה אם אי לא טועה גם היה אחת הסיבות העיקריות להגדלת כמות הקבוצות מהמדינות החזקות יותר, ככה גם ריאל מדריד לדוגמא וגם ברצלונה דיי בטוחות בצמפיונס כל עונה, ולכן אין להן טעם ללכת לליגה אירופאית אחרת כי את הכדף הם כבר יעשו)

זה שאתה צודק שללא השיריון השוויוניות תגדל עדיין לא אומר שלמישהו ביורוליג (או במנהלת שלנו) באמת אכפת מזה......

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 15:47 
לא טענתי שלהנהלת היורוליג יש עניין בליגות המקומיות, ברור לי שלא... אבל להתאחדויות המקומיות יש עניין בליגות המקומיות (לכן חלק מהמקומות ביורוליג מבוססים על מיקום בליגה המקומית), וכך גם אמור להיות למנהלת אצלנו. השאלה היא אם המנהלת מתכוונת לעשות משהו.
חוץ מזה, לדעתי, אם לא נשכיל להבין שהכוח של מכבי כדורסל נובע לפני הכל מהאחיזה המוחלטת שלה בייצוג האירופי של ישראל, לא נשכיל גם להבין איך אפשר לשנות פה משהו באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 17:24 
סמל אישי של המשתמש
אל תדאג. גם ללא השריון מכבי תגיע. אם לא דרך מקום ראשון אז דרך שני.
ואני מצטער, לא שכנעת אותי שאפשר למנוע ממכבי את השריון. אני כמובן מסכים שזה מעצים פערים, אבל אין לנו זכות להתערב..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 27 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: