תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 01:24

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 245 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 10 אפריל 2014, 08:30 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
באיזה קלות הדיון הוסט מאלימות של שחקן מקצועני להתנהגות הקהל. פשוט מייאש

בהתחשב בעובדה שזה התחיל מדון שימון ושות, וממשיך גם אצלנו, אנחנו יכולים לבוא בטענות רק לעצמנו.
פשוט מייאשת ההלכאה העצמית הזו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: ערוץ הספורט - זה הזמן לתביעה משפטית
הודעהפורסם: 10 אפריל 2014, 08:33 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
Frank Serpico כתב:

אז לא - יש לגיטימי ויש לא לגיטימי, ויש קו אדום ברור שעובר שם, והוא עובר בתוך הלא יפה וחוצה את הלא נעים ומכוער לשניים - למכוער לגיטימי ולמכוער שאיננו לגיטימי.

אז סדר:
סימוני חבל תליה לרגב הם לא בסדר. גם ציור צלבי קרס לא.
יריקות על אנשים לא משנה מי הם, הם לא בסדר.
לעומת זאת לרדוף אחרי שחקנים למנהרה ולקלל את אמא שלהם זה אולי לא יפה אבל לחלוטין בסדר גמור.
גם קריאות אין יציאה הן בסדר גמור.

איפה יש רשימה מלאה של גוף נוסדו מוכר?
כי בהדר יוסף היה דבר אחד לא לגיטימי וזה ששחקן עלה ליציע.
את מדרוג הקללות תוציאו מהדיון במיוחד כשזה האמא של הסוביקטיבי.

זה היה כמענה לארדיטי, שכרך את הכל בחבילה אחת.

לגבי מה שהיה בהדר יוסף - אין לי ויכוח איתך, היה רק דבר אחד שהיה לא לגיטימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ערוץ הספורט - זה הזמן לתביעה משפטית
הודעהפורסם: 10 אפריל 2014, 15:27 
ארדיטי כתב:
חבל שקהל שאמור להיות קצת יותר אינטילגנטי מהמפגרים של מכבי שתומכים בסופו מסרב בכלל להתייחס לבעיות שיש אצלנו בבית.
אם אתם חושבים שהכל בסדר וכל מה שקורה נובע משנאת הפועל אתם גרועים בדיוק כמו אלו שכותבים בטוקבקים חבל שסופו לא תפס אותו.
לא הכל בסדר אצלנו.
סימוני חבל תליה לרגב הם לא בסדר.
גם לרדוף אחרי שחקנים למנהרה ולקלל את אמא שלהם זה לא בסדר.
גם קריאות אין יציאה הן לא בסדר.

יש לנו קהל מדהים, הרוב המכריע שלו מורכב באנשים יוצאים מן הכלל שאני גאה לעמוד ביניהם, אבל כולם פה יודעים שיש אצלנו כמה עשרות אנשים אלימים.
כאלו שלא יבחלו בשום פרובוקציה ושיחפשו ללכת מכות עם מאבטחים או ירוצו לחניון לחפש מכות עם היריבה.
לטמון את הראש בחול לא יעלים את האנשים האלה ולהגיד שאצלנו הכל בסדר לא יפתור את הבעיה ויש בעיה.
נכון ששימון מנהל מסע הכפשה נגדנו שעמוס בשקרים חצאי אמיתות וספינים, אבל יש סיבה שגם אנשים שאין להם שום קשר למכבי רואים סרט של ילד מסמן צלב קרס או מביא חבל תליה או שר שתהיה שואה למכבי ואותם אנשים מיד לוקחים את הצד השני נגדינו, זה מעורר בחילה בכל בר דעת.

אתם יכולים להמשיך להצטדק ולתקוף אותי כאוות נפשכם, אני לא אדם שנוהג להגיד לאנשים מה שהם אוהבים לשמוע, הפועל יקרה לי מאוד ושינוי אמיתי בתודעה הציבורית יכול לקרות רק כשאנחנו ננקה את האורוות. אפס סובלנות לשירי שואה (גם אם רק 5 אנשים שרו), אפס סבלנות ליריקות, אפס סבלנות לאוהדים שהולכים מכות בחניה.
אין שום סיבה שמשחק כדורסל יהיה אירוע כל כך אלים, גם בלי שהבהמה של מכבי עלה ליציע לא הייתה שם חוויה חברותית למשפחה, לא הייתי רוצה שהילד שלי יעמוד ליד יואב שכזה וישמע קללות ויחשוב שזה הנורמה כי זה ספורט. הרי אלו אותם אנשים שתלו בדרבי רגל את השלט המבחיל ואותם אנשים שעשו גרפיטי על הקבר של ההורים של חולדאי.
תפסיקו להעמיד פנים כבר, אנחנו מועדון שחרט על הדגל שלו ערכים של ספורטיביות ומנהל תקין וכדי באמת להיות כאלה לא יכול להיות שתהייה אווירה של מלחמה וקללות בכל משחק, גם אם זו הנורמה במקומות אחרים.

גם אם אתה צודק בכל פרט ופסיק במה שכתבת, לחשק את זה לעליה של שחקן ליציע הווה אומר הפסדת.
העברת חוקים, צילום קהל, ענישה פרטנית ואישית לגורם הפלילי בבקשה.
ענישה? על מה ולמה? את כמויות הסדרנים והמאבטחים קובעת המשטרה שבודקת את ההיתרים ומאשרת
את חברת האבטחה ואת התדרוך שלה. היו מאבטחים במקום. מאבטחים במקום דאגו שקהל לא ירד למגרש.
שהאיגוד יתבע את המשטרה/חברת אבטחה על אוזלת ידה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2014, 15:59 
indiferent כתב:
ארדיטי כתב:
חבל שקהל שאמור להיות קצת יותר אינטילגנטי מהמפגרים של מכבי שתומכים בסופו מסרב בכלל להתייחס לבעיות שיש אצלנו בבית.
אם אתם חושבים שהכל בסדר וכל מה שקורה נובע משנאת הפועל אתם גרועים בדיוק כמו אלו שכותבים בטוקבקים חבל שסופו לא תפס אותו.
לא הכל בסדר אצלנו.

יש לנו קהל מדהים, הרוב המכריע שלו מורכב באנשים יוצאים מן הכלל שאני גאה לעמוד ביניהם, אבל כולם פה יודעים שיש אצלנו כמה עשרות אנשים אלימים.
כאלו שלא יבחלו בשום פרובוקציה ושיחפשו ללכת מכות עם מאבטחים או ירוצו לחניון לחפש מכות עם היריבה.
לטמון את הראש בחול לא יעלים את האנשים האלה ולהגיד שאצלנו הכל בסדר לא יפתור את הבעיה ויש בעיה.
נכון ששימון מנהל מסע הכפשה נגדנו שעמוס בשקרים חצאי אמיתות וספינים, אבל יש סיבה שגם אנשים שאין להם שום קשר למכבי רואים סרט של ילד מסמן צלב קרס או מביא חבל תליה או שר שתהיה שואה למכבי ואותם אנשים מיד לוקחים את הצד השני נגדינו, זה מעורר בחילה בכל בר דעת.

אתם יכולים להמשיך להצטדק ולתקוף אותי כאוות נפשכם, אני לא אדם שנוהג להגיד לאנשים מה שהם אוהבים לשמוע, הפועל יקרה לי מאוד ושינוי אמיתי בתודעה הציבורית יכול לקרות רק כשאנחנו ננקה את האורוות. אפס סובלנות לשירי שואה (גם אם רק 5 אנשים שרו), אפס סבלנות ליריקות, אפס סבלנות לאוהדים שהולכים מכות בחניה.
אין שום סיבה שמשחק כדורסל יהיה אירוע כל כך אלים, גם בלי שהבהמה של מכבי עלה ליציע לא הייתה שם חוויה חברותית למשפחה, לא הייתי רוצה שהילד שלי יעמוד ליד יואב שכזה וישמע קללות ויחשוב שזה הנורמה כי זה ספורט. הרי אלו אותם אנשים שתלו בדרבי רגל את השלט המבחיל ואותם אנשים שעשו גרפיטי על הקבר של ההורים של חולדאי.
תפסיקו להעמיד פנים כבר, אנחנו מועדון שחרט על הדגל שלו ערכים של ספורטיביות ומנהל תקין וכדי באמת להיות כאלה לא יכול להיות שתהייה אווירה של מלחמה וקללות בכל משחק, גם אם זו הנורמה במקומות אחרים.

גם אם אתה צודק בכל פרט ופסיק במה שכתבת, לחשק את זה לעליה של שחקן ליציע הווה אומר הפסדת.
ענישה? על מה ולמה? את כמויות הסדרנים והמאבטחים קובעת המשטרה שבודקת את ההיתרים ומאשרת
את חברת האבטחה ואת התדרוך שלה. היו מאבטחים במקום. מאבטחים במקום דאגו שקהל לא ירד למגרש.

למה להכניס לי מילים לפה? אין בדברי ולו במאומה בכדי להצדיק לא את הבריונות של סופו ולא את השקרים של מכבי.
אלו שני נושאים נפרדים לחלוטין, שום מעשה של הקהל לא יכול להצדיק אלימות של שחקן, בטח לא אלימות פיזית.
המעשים של יואב גם לא חורגים מההתנגות של אנשים קיצוניים בקהלים של רוב הקבוצות בליגה.
אוסיף ואומר שאנחנו לא צריכים להענש ולו בקנס על המשחק.

אבל אנחנו עדיין צריכים לפעול בנחישות יתר כלפי אותם גורמים שמשחירים את פנינו ברבים, הן מכבי תל אביב והן האוהדים שלנו שעושים מעשים שלא יעשו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2014, 15:40 
ארדיטי כתב:
indiferent כתב:
ארדיטי כתב:
לא הכל בסדר אצלנו.

למה להכניס לי מילים לפה? אין בדברי ולו במאומה בכדי להצדיק לא את הבריונות של סופו ולא את השקרים של מכבי.
אלו שני נושאים נפרדים לחלוטין, שום מעשה של הקהל לא יכול להצדיק אלימות של שחקן, בטח לא אלימות פיזית.
המעשים של יואב גם לא חורגים מההתנגות של אנשים קיצוניים בקהלים של רוב הקבוצות בליגה.
אוסיף ואומר שאנחנו לא צריכים להענש ולו בקנס על המשחק.

אבל אנחנו עדיין צריכים לפעול בנחישות יתר כלפי אותם גורמים שמשחירים את פנינו ברבים, הן מכבי תל אביב והן האוהדים שלנו שעושים מעשים שלא יעשו.

דיברתי על חישוק שני הדברים ביחד. לא הצדקת את המעשים.
את הטיפול ב"גורמים העברינים" אני משאיר לרמי ולהנהלה, הם עשו ועושים עבודה מדהימה...
את הדיון הפנימי צריך להמשיך לערוך ולשאוף להוצאת פרובוקציות כאלו ואחרות מתוכנו.
העמדתנו לדין(?) תטופל ע"י עו"ד ובתי משפט.
לעשות את הנ"ל באותו רב שיח על עלית שחקן ליציע - לא ולא.
הרי מעצם היותנו אוהדי ספורט אנחנו - משוגעים/מופרעים/פורעי חוק (אל תמחק את המיותר)
הרי מעצם היותנו אוהדי הפועל אנחנו - אויבי האנושות/פרובוקטורים מקצועיים/בכיינים/חוליגנים/מורשעים בדין (אל תנסה אפילו)
אז כל נסיון לאמירות מבינות/מסכימות/משתתפות בכל דיון בו שתי הפנים למקרה, לפני עלית סופו ליציע ואחריו,
מבחינתי הינן מכבסת מילים, צביעות וחיפוש כותרות. בדיון שכזה אני פושע מורשע שפסול לעדות.
ועכשיו בוא תוכיח.....
(האם אין בעליה ליציע שבירת חוקים. מה יקרה אם מחר יציע שלם ירד לעשות שפטים בשחקן כזה או אחר.
להפרדה יש משמעות. לשני הצדדים.)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 245 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: