תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 10:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 107 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ארז
הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 13:54 
zink כתב:
למה אתה חושב שזה לא יקרה יותר?

התכוונתי שלא יקרה יותר שאני מסכים עם המשתמש הנלוז "הפועל"

לגבי ענייני קאונסיל, לצערי זה קרה בעבר, קורה בהווה וחוששני שזה יקרה בעתיד.
אלא אם ההנהלה תפעל בנושא. וזה לטעמי אפשרי.
יש עכשיו מבחן. שיציבו לעצמם מטרה: זר חדש עד למשחק נגד ירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 13:55 
purvis short כתב:
zink כתב:
למה אתה חושב שזה לא יקרה יותר?

התכוונתי שלא יקרה יותר שאני מסכים עם המשתמש הנלוז "הפועל"

לגבי ענייני קאונסיל, לצערי זה קרה בעבר, קורה בהווה וחוששני שזה יקרה בעתיד.
אלא אם ההנהלה תפעל בנושא. וזה לטעמי אפשרי.

אוקיי, איך שאני רואה את זה בכל עונה יש את הנקודה שארז לוחץ על כפתור השמדה עצמית וזורק הכל לפח. לא רואה את זה משתנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 14:00 
שוב: הפועל כרגע במקום 3-4 בליגה, שזה מעבר לציפיות. הפועל הגיעה לחצי הגמר - שזה אחלה. כולנו היינו קונים את זה באושר לפני פתיחת העונה.
לא זו הנקודה.
העניין הוא ההתנהלות עם הזרים, דבר שקורה עונה שנייה ברציפות, ולא רק שלא משתפר, אלא מחמיר. בעונה כזאת, שהייתה תחושה שאפשר לעשות משהו, ואם כבר אז בגביע, זה מרתיח. ההתעקשות הזו, שאני מצטער, אין לה שום הצדקה מקצועית, היא מרתיחה. ההתעקשות לשחק עם יד אחת קשורה, להפוך לאנדרדוג בכוח, זה מרתיח.
ומרתיח שלהביא זר טוב מקאונסיל זה ממש לא מסובך. פשוט וקל (כי קאונסיל כל כך רע...) - ועדיין זה לא נעשה.
ואני לא חושב שהפועל תל אביב צריכה לקבל התנהלות כזאת. זה לא צריך לקרות. לא בקבוצה תחרותית, עם קהל, לא בקבוצה ש-6000 אוהדים שלה קנו כרטיסים לחצי הגמר.
אז הפועל עושה אחלה עונה, אבל כמו שאני רואה את זה, על הגביע היא כמעט ויתרה מראש. זה עצוב מאוד. ולארז יש פה אחריות גדולה.
אז זה בוודאי לא מוחק את ההישגים שלו. אבל הסיפור עם קאונסיל, מבחינתי, כרגע, הוא סוג של כתם על העונה הזאת. כי זה כל כך זועק וכל כך מביש שאי אפשר להתעלם מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 14:03 
כל הוויכח פה על ארז מיותר. מה שצריכים לדון בו זה העתיד של המועדון ואיפה אנחנו רואים את עצמנו.
עכשיו אחרי כמעט שנתיים בליגת העל, ולקרת העונה הבאה שתבוא עם אולם חדש, אנחנו צריכים להתחיל לחשוב יותר בגדול.
מועדון הפועל תל אביב עם כל הכבוד למסביב צריך להיות בצמרת הכדורסל הישראלי (1-4 כל עונה).
הגיע הזמן לקראת הבחירות הקרובות לשים במקום הראשון את היכולת הכספית. צריך למצוא או שותפים
לדרך כמו שהכניסו (לטעמי בצורה לא טובה אבל זה דיון אחר) עד היום או מנהלים שיכולים להביא
ספונסרים חזקים.

להמשיך להיות קבוצה עם תקציב קצת מעל המינימום (ואל תחשבו שהאולם החדש פתאום יעלה אותנו פי 2 כי זה לא יקרה) זה לא משהו
שאנחנו כמועדון הפועל תל אביב יכולים להרשות לעצמנו.

כשיהיו לארז הכלים בתחילת העונה להציב קבוצת צמרת עם זרים ברמת שכר נורמלים אז נוכל לבוא בטענות כרגע זה מה יש ועם מה שיש
ארז עושה נפלאות לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 14:04 
zink כתב:
ואני מת על שיבק.

כנראה שלא ראית כדורסל בשנים שאימן את הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 14:18 
gigs כתב:
כל הוויכח פה על ארז מיותר. מה שצריכים לדון בו זה העתיד של המועדון ואיפה אנחנו רואים את עצמנו.
עכשיו אחרי כמעט שנתיים בליגת העל, ולקרת העונה הבאה שתבוא עם אולם חדש, אנחנו צריכים להתחיל לחשוב יותר בגדול.
מועדון הפועל תל אביב עם כל הכבוד למסביב צריך להיות בצמרת הכדורסל הישראלי (1-4 כל עונה).
הגיע הזמן לקראת הבחירות הקרובות לשים במקום הראשון את היכולת הכספית. צריך למצוא או שותפים
לדרך כמו שהכניסו (לטעמי בצורה לא טובה אבל זה דיון אחר) עד היום או מנהלים שיכולים להביא
ספונסרים חזקים.

להמשיך להיות קבוצה עם תקציב קצת מעל המינימום (ואל תחשבו שהאולם החדש פתאום יעלה אותנו פי 2 כי זה לא יקרה) זה לא משהו

כשיהיו לארז הכלים בתחילת העונה להציב קבוצת צמרת עם זרים ברמת שכר נורמלים אז נוכל לבוא בטענות כרגע זה מה יש ועם מה שיש
ארז עושה נפלאות לדעתי.

אני חושב שההבדל השנה בין המצוי לזרים טובים יותר ( סימפסון, רנדל, גודס ורכז נורמלי אפילו מתפשר על סטיט) - זה 100-150 אלפי דולר, שזה כסף קטן יחסית במונחי התקציב. בשנה הבאה עם מגרש גדול יותר הסכומים הנוספים כנראה יהיו, אבל את בראון לא נוכל להשאיר.

אני חשבתי, שהיה כדאי לנצל את ההכנסות מהספונסר החדש (מניח שאם קיבל פרסום על גב החולצה הכניס לפחות 200 אלפי ש"ח) ואת הסכומים שייעדו להחלפת קאונסיל לצורך חיזוק אמיתי.

אבל עכשיו, אחרי שהגביע הלך, ובליגה מכבי חזרה לעצמה וירושלים התחזקה, אין ממש משמעות למיקום הסופי 3-6, ועדיף להשאיר את הכספים לשנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 15:33 
אם כבר עלה השם שיבק, מעבר לזה שהוא מאמן שבלוני ומיושן (כמו שרף,אולי קצת פחות לוזר, רק בגלל שהיו לו פחות הזדמנויות בארץ),
מבחינתי איבד את הלגיטמציה שלו כמאמן אחרי שהזמין את פניני לסגל הנבחרת בצעד פחדני ומגעיל.
ואם אראה אותו פנים מול פנים אגיד לו את זה בקצת פחות עדינות.
איזה שחקן הוא בנה או קידם בחייו?
גם אם ירצה לאמן את הפועל בחינם, לא הייתי לוקח אותו. ההשוואה של ארז אליו מעליבה את ארז.
מאמן בינוני מאוד, ולאחרונה הוכיח שגם בן אדם קטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 15:35 
לפחות שיבק ידע להביא זרים.
בילי קיז :HEART2: :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 15:37 
סמל אישי של המשתמש
מישהו יודע מה העלות של מאמנים כמו גודס פרנקו ודרוקר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 15:39 
היי היי אני לא אמרתי דרוקר אין צורך בדרוקר.
(למרות שהוא לקח גביע אירופי בניגוד לאדלשטיין)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 15:43 
zink כתב:

יחסית לקאונסיל קיז הוא אכן רג'ון רונדו. יחסית לרכז טוב קיז הוא סתם בינוני.
ואני מזכיר לך ששיבק גם הביא את כריס קינג, ויליוס גבסיס, מרק סנפורד וסדריק סבאלוס. אלוהים ישמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 15:45 
purvis short כתב:
zink כתב:

יחסית לקאונסיל קיז הוא אכן רג'ון רונדו. יחסית לרכז טוב קיז הוא סתם בינוני.
ואני מזכיר לך ששיבק גם הביא את כריס קינג, ויליוס גבסיס, מרק סנפורד וסדריק סבאלוס. אלוהים ישמור.

זו היתה הלצה. וכריס קינג גם היה יותר טוב מאוונס והארפר אבל שיהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 16:07 
beny כתב:
gigs כתב:
ספונסרים חזקים.

ארז עושה נפלאות לדעתי.

אני חושב שההבדל השנה בין המצוי לזרים טובים יותר ( סימפסון, רנדל, גודס ורכז נורמלי אפילו מתפשר על סטיט) - זה 100-150 אלפי דולר, שזה כסף קטן יחסית במונחי התקציב. בשנה הבאה עם מגרש גדול יותר הסכומים הנוספים כנראה יהיו, אבל את בראון לא נוכל להשאיר.

אני חשבתי, שהיה כדאי לנצל את ההכנסות מהספונסר החדש (מניח שאם קיבל פרסום על גב החולצה הכניס לפחות 200 אלפי ש"ח) ואת הסכומים שייעדו להחלפת קאונסיל לצורך חיזוק אמיתי.

אבל עכשיו, אחרי שהגביע הלך, ובליגה מכבי חזרה לעצמה וירושלים התחזקה, אין ממש משמעות למיקום הסופי 3-6, ועדיף להשאיר את הכספים לשנה הבאה.

הספונסר החדש הוא חלק מהתקציב שהוצג בתחילת העונה לפי מה שהבנתי ולא תוספת מפתיע פתאום בנוסף.
לכן לא באמת משנה את הדברים. לגבי המשמעות של מקום 3-4 או 5-6 ההבדל הוא גדול מאוד, בגלל הביתיות בפליאוף ועוד משחקים
מול מכבי וירושלים בפליאוף העליון.
לבוא ולוותר על העונה הזו בשביל העונה הבאה היא מחשבה לא נכונה.
מה שכן אמרתי שצריך לחשוב קדימה על העתיד, איפה אנחנו רואים את עצמנו כמועדון - קבוצת אמצע טבלה או צמרת מכל הבחינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 16:11 
סמל אישי של המשתמש
והוא ויתר בשביל בילי קיז על אד קוטה בשיא הכושר.
עוד אחד שניסה לצאת גאון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 16:12 
סמל אישי של המשתמש
אני דווקא חושב שלאולם החדש יש פואטנציאל אדיר. אולי לא יכפיל תקציב תוך שנה. אבל אפשר למכור הרבה יותר מנויים בזכותו, והוא גם יאפשר לנו לשחק ביורוקאפ (מה שימשוך זרים איכותיים יותר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 17:42 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
ItaiH6 כתב:
purvis short כתב:
אני לא נסחף. אני לא חושב שהיה זר בליגת העל, שדי ברור שגם אם היה משחק בלאומית היה נחשב לזר הכי גרוע שם.
היו זרים גרועים בליגת העל, זה שההולוגרמה קאונסיל מושך פה כבר ארבעה חודשים הופך אותו למועמד מוביל לתואר הזר הגרוע בתולדות ליגת העל.
מביך.

לדעתי וינפרד קינג עדיין במרחק גדול ממנו בצמרת.

אפילו לקינג היו סטטיסטיקות יותר טובות, וגם אחוזים טובים יותר מהשלוש :D
http://www.safsal.co.il/hPlayerStatPage.aspx?id=1322

http://www.safsal.co.il/hplayer.aspx?id=33332

הוא זרק שלשות? הוא לא היה סנטר כבד או משהו?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 17:44 
סמל אישי של המשתמש
יש עוד על מה לשחק העונה,חייבים להביא זר חדש.
בל נשכח שהקבוצה הולכת לקראת עונה חשובה מאוד בעונה הבאה שבה היא כבר רשמית לא תיהיה המרענן הרשמי של הליגה אלא קבוצה חזקה וחשובה בה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 107 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: