רדנקו, הרבה מהביקורת שאתה מעביר היא לגיטימית והוגנת. תאוריית הקונספירציה שטוענת כאילו מישהו בכוונה מנסה להשתיק את הבחירות כדי להשפיע על התוצאות ו/או להיבחר מחדש היא קצת הזוייה. קודם כל, אתה בכלל יודע מי מחברי הועד המנהל הנוכחי מתכוון לרוץ גם הפעם? דבר שני, אני מאמין שנעשים המאמצים לפרסם את דבר הבחירות, תמיד אפשר יותר, אבל אנחנו מצפים מהאנשים שמנהלים את העמותה (ובפועל גם את הקבוצה) לכל כך הרבה שבטח יש להם זמן גם להתעסק עכשיו במידת הפירסום של הבחירות. אם כבר בכך, מסתובבים ממש כאן בפורום הזה אנשי תקשורת או כאלו שמכירים אנשי תקשורת ועזרה שלהם לפרסם את דבר הבחירות יהיה מאוד מועיל בנושא. לגבי נושא המיילים/טלפונים של הבוחרים, מותר לך לחשוב מה שאתה רוצה, אני בכלל לא בטוח שזה מה שרוב החברים חושבים וזה נושא מאוד רגיש. אני יכול להעיד שבבחירות למועצה האיזורית שלי בשבוע שעבר, המיילים והסמסים שקיבלתי מאחד המועמדים רק גרם לי לא להצביע לו. המדיניות בנושא הזה די ברורה והמועמדים צריכים פשוט לקחת את זה בחשבון.
דבר אחרון, לאו דוקא מופנה לרדנקו, להעביר ביקורת נון סטופ מבחוץ זה מאוד קל. לקחת אחריות ולהוות אלטרנטיבה כאופציית בחירה זה כבר הרבה יותר קשה ואני רוצה לראות מכל אותם אנשי "אופוזיציה" מצליחים להעמיד לבחירות האלה לפחות מועמד אחד בלי להתחבא מאחורי טיעונים שהבחירות לא הוגנות.
|