אוהד ותיק כתב:
הפועל כתב:
ItaiH6 כתב:
אתה לא לבד אבל גם.
השאלה שהועלתה כאן היא למה לא רואים באסיפה כלי להעלות טענות וגם נתתי את הדעה שלי בעניין הזה. מה דעתך בעניין?
דעתי בעניין היא שנראה שמי שחולק על מדיניות ההנהלה לא בא לאסיפות, ומעדיף להתבצר עם זעם קדוש בביתו. אני יכול להבין את זה, כי שום שינוי מיידי לא יקרה כתוצאה מויכוחים באסיפות. אבל התוצאה היא שהטענות מועלות אם בכלל רק בפורומים למיניהם וברמיזות עקיפות.
שזו דרך בטוחה להשיג בדיוק אפס שינוי .

אני דווקא לא מסכים עם זה.
אני חושב שפשוט הציבור שמגיע לאסיפות הוא ברובו ציבור שתומך בעמדת ההנהלה או כזה שרק רוצה להצביע, לסיים עם זה וללכת הביתה. לראיה האישור של התקציב ב100% בלי שאלות. שאלה מעניינת היא אם יכול להיות מצב שהאסיפה לא תאשר את התקציב ומה קורה במקרה כזה, ובמקרה כזה מה זה כבר ישנה אם ההנהלה כבר פועלת לפי התקציב הזה שלא אושר.
אני גם מאמין שאם מחלקת הנוער הייתה סעיף נפרד בסדר היום ולא רק סעיף בפירוט התקציב שגם ככה יאושר בסוף כי לדעת הרוב לא יכול לקרות אחרת ולא משנה בכלל מה כתוב בו אז הנושא היה מושך הרבה יותר עניין (ואש) גם באסיפה.
לעומת זאת בפורום ובפייסבוק אפשר להגיע ליותר אנשים שלא מגיעים לאסיפות מכל מיני סיבות (גרים רחוק, עובדים עד 19:00+, לא יכולים לעזוב את הילדים לבד בבית וכו'), לחשוף את הדעות להרבה יותר אנשים ואולי גם לראות הסכמה יותר רחבה.
פורום העמותה הוא כמובן לא רלוונטי כי הוא אנטי ידידותי למשתמש בכל מובן ועניין.