תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 22:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 119 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 23:14 
סמל אישי של המשתמש
beny כתב:
יובל כתב:
מה ההנהלה אשמה בהתנהלות עם הזרים? זה נטו מאמן. הוא בוחר את מי להביא, מתי, למה ובכמה. זה לא שאין כסף להחליף את קאונסיל, זה נשלל כבר.

זה לא מדויק, בתקציב שיש אתה יכול להביא שחקנים ברמה של קאונסיל, ולקוות שאולי תפגע. כדי להביא שחקנים ברמה שמצפים הכותבים בפורום, חסר לדעתי כ- 30 אלפי דולר.

אז הפתרון הוא לא לקטר, אלא לחשוב איך מגייסים את הסכום החסר.

רק היום בצהריים נכתב על ידי חבר הנהלה שהוקצה כסף לחיזוק נוסף, אז או שאפשר להביא שחקן יותר יקר מקאונסיל, וגם נשארו שש משכורות ושחקנים בדצמבר לוקחים לחודש הרבה פחות מאשר בספטמבר אז זה יוצא הרבה יותר יקר מקאונסיל, או שזה שקר ואין כסף למרות שנכתב שיש כסף. אם זה לא שקר אז האשם היחיד הוא המאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מחזור 8 הפועל י-ם בבית - אשכול רשמי
הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 23:17 
ארדיטי כתב:
Fez כתב:
ארדיטי כתב:
purvis short כתב:
כדאי שאנשים פה יתחילו להתעורר ולהפנים שבסגל הזרים (העלוב) הזה הפועל תל אביב היא מועמדת רצינית מאוד לירידה.
כדאי שאנשים יתחילו להתעורר ולהבין שההתנהלות של הקבוצה הזו היא מחפירה מבחינה מקצועית. ושגם ניצחון נפלא בדרבי לא מכסה על זה. זו התנהלות עלובה שלא מצליחה להחליף את קאונסיל (כן כן, תכף יהיו כאלה שיכתבו לי שהיום הוא היה בסדר. כן, הוא בסדר ביחד לשחקן שהציפיות שלו זהות לציפיות מגולן גוט) כבר שלושה חודשים.
אין שום קבוצה בליגת העל שמתנהלת בצורה חלטוריסטית כזאת. לבני הרצליה נפצע כריס וורן. מחר כבר ישחק שם זר חדש. כי בני הרצליה היא קבוצת כדורסל רצינית, והפועל תל אביב מתנהלת כמו חוג במתנ"ס.
אז יש לנו את ג'וש אואנס שעד עכשיו משחק נהדר. וקרלון בראון, שלמרות שהיום היה רע - הוא שחקן טוב. ויש את ג'סטין הארפר, להלן מיסטר תיאוריית "בספטמבר יש מציאות שחבל על הזמן", שהוא שחק מאוד מוכשר ועם רזומה. אבל נכון להיום לא ניפק משחק אחד של דו ספרתי בנקודות. ויש את וינסנט קאונסיל שגם בליגה הארצית לא היה שחקן דומיננטי. שחקן זר שאפילו אתלטיות אין לו.
וההתנהלות הגאונית, המבריקה, לא מצליחה להנחית פה במשך שלושה חודשים שחקן יותר טוב ממנו. סיפורי סבתא יש מפה ועד הודעה חדשה.
העיקר שיש אקדמיה.
אז גם אני התרגשתי מהניצחון בדרבי. אבל במקום להסתכל על הליגה המביכה הזו ולהבין שעם התנהלות נורמלית אפשר לעשות עונה יפה. מסתכלים על הליגה, מתנהלים כמו קבוצה בליגה ארצית והופכים להיות מועמדים לירידה.

אתה מביך, באמת שזה פשוט קשה לקריאה הנסיון שלך לדחוף אג'נדות לא קשורות למציאות. הפועל לא מועמדת לירידה, הסגל שלה מאוזן היטב ובנוי טוב יותר מרוב קבוצות הליגה (כן בחרנו להשקיע יותר בישראלים ופחות בזרים, זאת החלטה מקצועית והחלטה מעולה). יש 2 זרים שהם פשוט הצלחה מדהימה ביחס לתקציב שלנו (בראון ואוונס) זר אחד שהוא כשרון אדיר שאכן לא פוגע בינתיים אבל בטח שאין פה התנהלות פגומה בהחתמה שלו (הארפר) וזר אחד שמחפשים לו מחליף אבל תכלס היה השחקן הכי טוב שלנו היום על המגרש והיה גם לא רע בדרבי. בנוסף יש לנו סגל ישראלי שלא נופל מאף קבוצה בארץ, עם השחקן הכי טוב העונה בליגה ואת המאמן הכי טוב בארץ. אז זה שתכתוב שהסגל עלוב וההתנהלות בזיונית ואנחנו מועמדים לירידה רק מוציא אותך די עצוב.

לא מבין למה הכל פה כל כך קיצוני. הפועל לא מועמדת רצינית לירידה אבל גם ממש לא "סגל מאוזן היטב ובנוי טוב עם הצלחות מדהימות ביחס לתקציב וסגל ישראלי שלא נופל מאף קבוצה בארץ והשחקן והמאמן הכי טובים בארץ". גם הדברים שלך נראים כמו סוג של אג'נדה שלא קשורה למציאות, פשוט לכיוון השני (ולא רק באשכול הזה).
אנחנו קבוצה לא רעה עם כמה נקודות חזקות וכמה ליקויים שלצערי אנחנו לא משכילים לתקן.

ביחס לתקציב שוב, אנחנו עם תקציב שחקנים מינימלי, הכי נמוך בליגה. ביחס לזה הקבוצה בנויה מעולה, אם מישהו חשב שנהייה עם סגל שיתמודד על 1-4 כשכל קבוצות הצמרת עם תקציב של מינימום פי 3 מאיתנו לוקה בהזיות. תקציבית אנחנו מועמדים לירידה, בפועל יש לנו סגל של 5-8. מבחינתי זאת הצלחה מסחררת.

אתה חי בסרט.
איזה הכי נמוך בליגה ואיזה נעליים.
כמה אתה זורק פה "הכי טוב בארץ", "הכי נמוך בארץ" ועוד כל מיני סופרלטיבים בכזאת החלטיות בלי לסנן.

צר לי אבל אתה "אג'נדה" לא פחות מאף אחד אחר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 23:21 
Fez כתב:
ארדיטי כתב:
Fez כתב:
ארדיטי כתב:
purvis short כתב:
כדאי שאנשים פה יתחילו להתעורר ולהפנים שבסגל הזרים (העלוב) הזה הפועל תל אביב היא מועמדת רצינית מאוד לירידה.
כדאי שאנשים יתחילו להתעורר ולהבין שההתנהלות של הקבוצה הזו היא מחפירה מבחינה מקצועית. ושגם ניצחון נפלא בדרבי לא מכסה על זה. זו התנהלות עלובה שלא מצליחה להחליף את קאונסיל (כן כן, תכף יהיו כאלה שיכתבו לי שהיום הוא היה בסדר. כן, הוא בסדר ביחד לשחקן שהציפיות שלו זהות לציפיות מגולן גוט) כבר שלושה חודשים.
אין שום קבוצה בליגת העל שמתנהלת בצורה חלטוריסטית כזאת. לבני הרצליה נפצע כריס וורן. מחר כבר ישחק שם זר חדש. כי בני הרצליה היא קבוצת כדורסל רצינית, והפועל תל אביב מתנהלת כמו חוג במתנ"ס.
אז יש לנו את ג'וש אואנס שעד עכשיו משחק נהדר. וקרלון בראון, שלמרות שהיום היה רע - הוא שחקן טוב. ויש את ג'סטין הארפר, להלן מיסטר תיאוריית "בספטמבר יש מציאות שחבל על הזמן", שהוא שחק מאוד מוכשר ועם רזומה. אבל נכון להיום לא ניפק משחק אחד של דו ספרתי בנקודות. ויש את וינסנט קאונסיל שגם בליגה הארצית לא היה שחקן דומיננטי. שחקן זר שאפילו אתלטיות אין לו.
וההתנהלות הגאונית, המבריקה, לא מצליחה להנחית פה במשך שלושה חודשים שחקן יותר טוב ממנו. סיפורי סבתא יש מפה ועד הודעה חדשה.
העיקר שיש אקדמיה.
אז גם אני התרגשתי מהניצחון בדרבי. אבל במקום להסתכל על הליגה המביכה הזו ולהבין שעם התנהלות נורמלית אפשר לעשות עונה יפה. מסתכלים על הליגה, מתנהלים כמו קבוצה בליגה ארצית והופכים להיות מועמדים לירידה.

אתה מביך, באמת שזה פשוט קשה לקריאה הנסיון שלך לדחוף אג'נדות לא קשורות למציאות. הפועל לא מועמדת לירידה, הסגל שלה מאוזן היטב ובנוי טוב יותר מרוב קבוצות הליגה (כן בחרנו להשקיע יותר בישראלים ופחות בזרים, זאת החלטה מקצועית והחלטה מעולה). יש 2 זרים שהם פשוט הצלחה מדהימה ביחס לתקציב שלנו (בראון ואוונס) זר אחד שהוא כשרון אדיר שאכן לא פוגע בינתיים אבל בטח שאין פה התנהלות פגומה בהחתמה שלו (הארפר) וזר אחד שמחפשים לו מחליף אבל תכלס היה השחקן הכי טוב שלנו היום על המגרש והיה גם לא רע בדרבי. בנוסף יש לנו סגל ישראלי שלא נופל מאף קבוצה בארץ, עם השחקן הכי טוב העונה בליגה ואת המאמן הכי טוב בארץ. אז זה שתכתוב שהסגל עלוב וההתנהלות בזיונית ואנחנו מועמדים לירידה רק מוציא אותך די עצוב.

לא מבין למה הכל פה כל כך קיצוני. הפועל לא מועמדת רצינית לירידה אבל גם ממש לא "סגל מאוזן היטב ובנוי טוב עם הצלחות מדהימות ביחס לתקציב וסגל ישראלי שלא נופל מאף קבוצה בארץ והשחקן והמאמן הכי טובים בארץ". גם הדברים שלך נראים כמו סוג של אג'נדה שלא קשורה למציאות, פשוט לכיוון השני (ולא רק באשכול הזה).
אנחנו קבוצה לא רעה עם כמה נקודות חזקות וכמה ליקויים שלצערי אנחנו לא משכילים לתקן.

ביחס לתקציב שוב, אנחנו עם תקציב שחקנים מינימלי, הכי נמוך בליגה. ביחס לזה הקבוצה בנויה מעולה, אם מישהו חשב שנהייה עם סגל שיתמודד על 1-4 כשכל קבוצות הצמרת עם תקציב של מינימום פי 3 מאיתנו לוקה בהזיות. תקציבית אנחנו מועמדים לירידה, בפועל יש לנו סגל של 5-8. מבחינתי זאת הצלחה מסחררת.

אתה חי בסרט.
איזה הכי נמוך בליגה ואיזה נעליים.
כמה אתה זורק פה "הכי טוב בארץ", "הכי נמוך בארץ" ועוד כל מיני סופרלטיבים בכזאת החלטיות בלי לסנן.

צר לי אבל אתה "אג'נדה" לא פחות מאף אחד אחר...

אני אשמח ללמוד לאיזו קבוצה תקציב שחקנים נמוך משלנו, על הדרך אני אשמח גם לשמוע אם היא בנתה איתו סגל טוב משלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 23:26 
לנתניה ולאשדוד יש תקציב שחקנים נמוך משלך משמעותית. חוץ מזה "תקציב שחקנים" זה די גניבת דעת כי זה שאנחנו מבזבזים כסף על דברים אחרים שהם לא שחקנים זו בעיה שלנו - מבחינת תקציב כללי אנחנו במקום טוב באמצע הליגה.
אגב, לנס ציונה יש תקציב שחקנים בסדר גודל שלך (יכול להיות שעכשיו קצת שדרגו אותו עם ההבאה של סימפסון ובוסטיין אבל גם אנחנו היינו אמורים לשדרג, פשוט לא מסוגלים) והם בנו קבוצה הרבה יותר טובה, לבקשתך.

עזוב נו, אתה קיצוני לגמרי בכל אשכול ואשכול, כל דבר אצלך הוא "הכי בארץ" ואתה חי בלה-לה לנד. לא מבין למה הכל צריך ללכת לקיצוניות כזאת או אחרת ולהפוך לאיזה קרב אג'נדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 23:34 
Fez כתב:
לנתניה ולאשדוד יש תקציב שחקנים נמוך משלך משמעותית. חוץ מזה "תקציב שחקנים" זה די גניבת דעת כי זה שאנחנו מבזבזים כסף על דברים אחרים שהם לא שחקנים זו בעיה שלנו - מבחינת תקציב כללי אנחנו במקום טוב באמצע הליגה.
אגב, לנס ציונה יש תקציב שחקנים בסדר גודל שלך (יכול להיות שעכשיו קצת שדרגו אותו עם ההבאה של סימפסון ובוסטיין אבל גם אנחנו היינו אמורים לשדרג, פשוט לא מסוגלים) והם בנו קבוצה הרבה יותר טובה, לבקשתך.

עזוב נו, אתה קיצוני לגמרי בכל אשכול ואשכול, כל דבר אצלך הוא "הכי בארץ" ואתה חי בלה-לה לנד. לא מבין למה הכל צריך ללכת לקיצוניות כזאת או אחרת ולהפוך לאיזה קרב אג'נדות.

תקציב שחקנים הוא הנושא היחיד לדיון הזה, כן או לא נוער ואקדמיה זה דיון אחר אבל הוא לא רלוונטי. אז נניח ואתה צודק ונתניה ואשדוד יש תקציב נמוך מאיתנו, אתה בטח גם מסכים שיש להם קבוצה הרבה יותר גרועה מאיתנו. לנס ציונה יש תקציב גבוה משלנו אבל אני ממש לא מסכים שיש להם קבוצה יותר טובה, יש להם סגל מאוד צר שיתקשה לדעתי להחזיק מעמד לאורך עונה שלמה. בגדול זה נוראי להיות בהנהלה של הפועל, כל הפסד יש פה התנפלות מכוערת ומגעילה על ארז ועל ההנהלה, אז אולי אני נוקט עמדה קיצונית לצד השני אבל זה רק כדי לאזן את כל החרא שצף פה כל פעם שמעיזים להפסיד משחק. אנחנו אמורים להפסיד משחקים, אמצע טבלה זה הכי גבוה שאתה יכול לשאוף אליו ולהנהלה יש חזון ארוך טווח והם עומדים עד כה ביעדים שלהם יפה מאוד, כל מי שרוצה להוציא את העצבים שלו על הפסד נוראי לקבוצה הקטנה מירושליים שיספור עד 10 ויתלונן לחברה שלו בבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 23:34 
ציטוט:

מסכים
איך לחלק את התקציב זו החלטה משותפת של הנהלה ומאמן. זו לא גזירה משמיים.
אפשר להתווכח אם נעשית עבודה טובה או לא (דעתי האישית היא שכן), אבל גובה תקציב השחקנים הוא חלק מתכנון התקציב הכללי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 23:41 
19 כתב:
ציטוט:

מסכים
אפשר להתווכח אם נעשית עבודה טובה או לא (דעתי האישית היא שכן), אבל גובה תקציב השחקנים הוא חלק מתכנון התקציב הכללי.

יש להפועל הוצאות שאין לקבוצות אחרות כמו האולם שהוא לא שלנו, הסרת מדבקות כי יש באולם משחקי כדוריד ועף של מכבי, קנסות מיותרים מהמנהלת, אקדמיה ואני חושב שגם לבחירות יש הוצאות (?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 23:42 
ארדיטי כתב:
purvis short כתב:
העיקר שיש אקדמיה.

מי שמביך פה זה אתה.
סגל מאוזן היטב ובנוי טוב יותר מרוב קבוצות הליגה?
כבר מזמן לא קראתי שטויות כאלה.
הייתי אומר שאין לך מושג בכדורסל אבל זה כנראה לא נכון. אז אולי אתה אופטימיסט נצחי, אם אתה לא מבין שאתה מועמד רציני מאד לירידה.
אני אפילו לא טורח להתייחס להערות שלך על התנהלות שאין לך שמץ של מושג איך היא עובדת אצלנו. כי אם היית יודע השערות שלך היו סומרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 23:46 
Adom Bdam כתב:
19 כתב:
ציטוט:

מסכים

יש להפועל הוצאות שאין לקבוצות אחרות כמו האולם שהוא לא שלנו, הסרת מדבקות כי יש באולם משחקי כדוריד ועף של מכבי, קנסות מיותרים מהמנהלת, אקדמיה ואני חושב שגם לבחירות יש הוצאות (?)

אוקיי, אבל אחוז התקציב שהולך לשחקנים (ונגזרת זה גם האחוז מתוך זה שיושקע בזרים) זו החלטה אקטיבית. זה לא משהו שנכפה על אף אחד. יש הוצאות שאין לאחרות, מצד שני אנחנו מכניסים ממנויים וכרטיסים יותר מרוב קבוצות הליגה. זה לא משנה.
יש אחרי כל ההוצאות איקס כסף, אותו מחליטים איך לחלק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 23:47 
ארדיטי כתב:
Fez כתב:

תקציב שחקנים הוא הנושא היחיד לדיון הזה, כן או לא נוער ואקדמיה זה דיון אחר אבל הוא לא רלוונטי. אז נניח ואתה צודק ונתניה ואשדוד יש תקציב נמוך מאיתנו, אתה בטח גם מסכים שיש להם קבוצה הרבה יותר גרועה מאיתנו. לנס ציונה יש תקציב גבוה משלנו אבל אני ממש לא מסכים שיש להם קבוצה יותר טובה, יש להם סגל מאוד צר שיתקשה לדעתי להחזיק מעמד לאורך עונה שלמה. בגדול זה נוראי להיות בהנהלה של הפועל, כל הפסד יש פה התנפלות מכוערת ומגעילה על ארז ועל ההנהלה, אז אולי אני נוקט עמדה קיצונית לצד השני אבל זה רק כדי לאזן את כל החרא שצף פה כל פעם שמעיזים להפסיד משחק. אנחנו אמורים להפסיד משחקים, אמצע טבלה זה הכי גבוה שאתה יכול לשאוף אליו ולהנהלה יש חזון ארוך טווח והם עומדים עד כה ביעדים שלהם יפה מאוד, כל מי שרוצה להוציא את העצבים שלו על הפסד נוראי לקבוצה הקטנה מירושליים שיספור עד 10 ויתלונן לחברה שלו בבית.

ההתמסכנות פה לא רצינית וכבר מזמן הפכה אותנו לבדיחה, יש לך תקציב ישראלי מהיקרים ביותר בליגה (משמעותית יותר יקר משאר הקבוצות בסדר גודל שלך) ותקציב זרים אמנם לא גבוה אבל אחרי הצירוף של הארפר גם לא כזה נמוך. אם היינו מסוגלים להחתים שחקן במקום קאונסיל הוא גם היה עולה עוד יותר (וטוב שכך), כלומר יש להפועל מספיק כסף כדי להתמודד בליגה (שוב, וטוב שכך) וכל השאר זה התקרבנות בשקל.

אני מבין מה אתה אומר על האיזון, אבל בעיני לא מאזנים קיצוניות אחת בקיצוניות שניה. אפשר להתייחס למצב שלנו בצורה מפוכחת ולא לרוץ לשפוך סופרלטיבים בצורה עיוורת ולהפוך כל דבר ל-"הכי בארץ".

אגב, לגבי נס ציונה אחרי הצירוף של סימפסון ובוסטיין הסגל שלהם כבר ממש לא צר, למעשה הרבה יותר רחב משלנו באופן פרקטי ואני אופתע מאוד אם הם לא יסיימו מעלינו (אלא אם יקרה איזה נס ונביא חיזוק, מה שאני כאמור כבר הפסקתי להאמין). יש להם ארבעה זרים מהטובים בליגה, שני ישראלים מהטובים בליגה ועוד אחד לא רע בכלל (טפירו, דן, בוסטיין), והשחקנים שמשלימים שם את הסגל הם גם כן לא פראיירים (אמיתי, קאר, זהביאן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 23:48 
אני אוהב כל אחד בהנהלה של היום, אבל בבחירות הקרובות, מה שצריך לבוא בחשבון זה האיזון בין התנהלות של העמותה והדברים היפים שעושים מסביב
למישהו שיכול להביא כסף! אני מכיר את כל האמירות שבעונה הבאה עם אולם וזה יהיה תקציב קצת יותר גבוה. אבל זאת בדיוק הבעיה,
הקצת הזה... שנה הבאה (בתקווה) אנחנו נתחיל את עונתנו השלישית בליגה הגיע הזמן להתחיל לחשוב בגדול.

אם בכדורגל הצליחו להביא את שכטר (אני כבר יום שלם מסתובב בעצבים מה היה אפשר לעשות עם ה100*8000 מנויים האלו בכדורסל), אז
גם בכדורסל צריך וחיבים להתחיל להביא כסף. מבין שלאנשים יותר נח לשים כסף בכדורגל כי שם יש סיכוי למשהו. אבל לדעתי גם בעונה הזו
היה סיכוי למשהו בכדורסל אפילו יותר מהכדורגל. מכבי לא גדולה על הליגה השנה, מי יודע מה יהיה עוד שנה או מתי שהם יתעוררו מהתרדמת של הכמה שנים
האחרונות בבניית סגלים עם זרים יותר גרועים מקאונסיל.

נ.ב.- בקשר למשחק היום, רק ניתן לסכם שביום חלש של לימונד + שופטים שהרגו אותנו הפסדנו רק 5 לקבוצה עם הסגל שלדעתי הכי טוב בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 23:50 
ארדיטי כתב:
Fez כתב:

הדובר של הקבוצה אמר פה וגם בפורומים אחרים שיש לפחות שלוש קבוצות עם תקציב נמוך משלנו.

כולן (מלבד ראשון) נראות כרגע טוב מאתנו. וגם ראשון תהיה טובה יותר בקרוב, כי שם פועלים ומחליפים שחקנים ולא מחכים למשיח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 23:55 
סמל אישי של המשתמש
אם לא נביא קלעי באופן בהול הקבוצה תמשיך לדשדש ולהראות סימני פאניקה בכל פעם שהיא תתקל באיזורית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 23:59 
סמל אישי של המשתמש
דרך אגב נזכרתי בעוד משהו- היו רגעים במשחק שפרחוסקי ואליהו היו יחד על המגרש אבל דווקא יונתן שמר את פרחוסקי ואוונס את אליהו- זה גרם לכך שפרחוסקי פשוט התעלל בנו בריבאונד התקפה... ובלי קשר חייבים להנמיך את המוזיקה בהפסקות של המשחק זה ממש פסיכי מה שהולך באולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 06:57 
ארדיטי, מה שאתה מפספס זה שאיך מחלקים את התקציב זה הדבר היחיד שחשוב. אולי אני במיעוט, אבל אני חבר עמותה שהפועל תל אביב מהיום הראשון כי אני רוצה קבוצת כדורסל טובה, לא פנטזיות על אקדמיה (עם הנימוק המשכנע ״זה נכון למועדון שתהיה אקדמיה״. איזה חזון. למה בדיוק זה נכון? איך הפועל ירושלים מסתדרת בלי אקדמיה? ובני השרון? והפועל אילת?).
אותי פחות מעניין יונתן מור משוהם, כל עוד זה בא על חשבון הקבוצה הבוגרת. ולא מעניין אותי הכפר הירוק, כשבמקביל הפועל מתבזה שבעה משחקים עם וינסנט קאונסיל. אני רוצה שהפועל תנהל את התקציב שלה בדיוק כמו כל קבוצה אחרת בליגה. ולא תנסה להראות שהיא יותר חכמה ומבינה מכולם.
ובליגה החלושה הזו, בכל עונה, השאיפה צריכה להיות צמרת. מקום רביעי. זה לא אומר שאם נסיים במקום השמיני זה כישלון. כישלון זה להתמסכן לספר מעשיות על תקציב נמוך ועל כך שמקום תשיעי הוא הישג מופלא, ושהעונה שעברה הייתה מוצלחת.
הפועל ירושלים שניצחה אתמול, נכון להיום, היא סתם קבוצה. בינונית. לא מרשימה. אם היא הייתה קבוצה טובה היא הייתה מנצחת אתמול 20. ואני מהמר שאם היא הייתה מגיעה אתמול לנס ציונה היא גם הייתה חוטפת בראש. אבל היא נתקלה בקבוצה שלא תופסת את עצמה כמועדון רציני, אז היא מתייצבת נגדה עם וינסנט קאונסיל ולא מסוגלת לעשות סל. אז ירושלים ניצחה. ודי בקלות.
זהו, תמשיך לשכנע את עצמך שהכול נפלא, האקדמיה תצמיח לנו את מייקל ג׳ורדן, שאין ברירה אלא לשחק עם קאונסיל, שהתקציב של הפועל הכי נמוך בליגה, ושההתנהלות המקצועית טובה. כיף לחיות במציאות מדומה. רק שהמציאות הלא מדומה מראה שעונה שניה ברציפות ההתנהלות של הפועל היא הכי מחפירה בליגה. אבל כשהקהל קונה את זה, ומאמין שהמצב הוא גזירת גורל, למה שמשהו ישתנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 08:07 
סמל אישי של המשתמש
קבוצה שמדורגת 2 ניצחונות מעל המקום האחרון וניצחון מעל הקבוצה שבמקום הלפני אחרון,היא בפירוש מועמדת לירידה.
בטח אם יש לקבוצות שמדורגות מתחתיה את האמצעים להחליף זרים מתי שבא להן.
אחרי הדרבי היו דיבורים על כך שאנחנו לא בליגה של ראשל״צ.
באמת שאני לא בטוח בזה בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 08:30 
אז ההתרשמות שלי מהמשחק כנראה קצת שונה מרבים כאן. אפשר לחשוב איזו תבוסה ספגנו. רבע ראשון רע ואחריו שלשה רבעים סבירים בהחלט, בהם נשארנו במשחק ובאחרון התקרבנו לכדי מרחק נגיעה, וכל זאת נגד יריבה רצינית ואיכותית. אפשר להסתכל על שני המשחקים האחרונים כמקשה אחת ולהתרשם מהשיפור שחל בשילוב ובתפוקה של הזרים (כולל, מה לעשות, את שק-החבטות קאונסיל, שצמצם מאד את כמות השטויות ונתן רבע אחרון טוב מאד אמש) ובריבאונד בשני צידי המגרש. מסכים עם מה שנאמר כאן שהבעיה העיקרית אמש היתה דווקא בתרומה המאכזבת של הישראלים (אם כי חייבים לציין לטובה את משחק ההגנה המשופר מאד של שולדבראנד). אז הקושי להתמודד עם אזורית ימשיך לרדוף אותנו, ועם זה יהיה צורך להתמודד (מישהו אמר גודס?), אבל אם כך נראה משחק נגד ירושלים ביום די טוב שלה, אז אני מרשה לעצמי קורטוב אופטימיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 08:35 
סמל אישי של המשתמש
שיגיע כבר המשחק נגד נתניה ובעיקר שאזכה בהגרלה.
משחק שחובה לנצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 08:42 
עזרא אנחנו שני נצחונות ממקום אחרון אבל באותה מידה אנחנו נצחון אחד ממקום ראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: מחזור 8 הפועל י-ם בבית - אשכול רשמי
הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 08:49 
סמל אישי של המשתמש
פנאטי בלב כתב:
אז ההתרשמות שלי מהמשחק כנראה קצת שונה מרבים כאן. אפשר לחשוב איזו תבוסה ספגנו. רבע ראשון רע ואחריו שלשה רבעים סבירים בהחלט, בהם נשארנו במשחק ובאחרון התקרבנו לכדי מרחק נגיעה, וכל זאת נגד יריבה רצינית ואיכותית. אפשר להסתכל על שני המשחקים האחרונים כמקשה אחת ולהתרשם מהשיפור שחל בשילוב ובתפוקה של הזרים (כולל, מה לעשות, את שק-החבטות קאונסיל, שצמצם מאד את כמות השטויות ונתן רבע אחרון טוב מאד אמש) ובריבאונד בשני צידי המגרש. מסכים עם מה שנאמר כאן שהבעיה העיקרית אמש היתה דווקא בתרומה המאכזבת של הישראלים (אם כי חייבים לציין לטובה את משחק ההגנה המשופר מאד של שולדבראנד). אז הקושי להתמודד עם אזורית ימשיך לרדוף אותנו, ועם זה יהיה צורך להתמודד (מישהו אמר גודס?), אבל אם כך נראה משחק נגד ירושלים ביום די טוב שלה, אז אני מרשה לעצמי קורטוב אופטימיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 09:09 
סמל אישי של המשתמש
מהפכה כתב:
עזרא אנחנו שני נצחונות ממקום אחרון אבל באותה מידה אנחנו נצחון אחד ממקום ראשון.

אם חיפה תנצח במשחק השלמה אז 2 נצחונות מהמקום הראשון.
אתה צודק אבל בכל זאת לא נראה לי שאנחנו רמה מעל אף קבוצה.
אנחנו קבוצה מוגבלת ורזה.
והניצחון היחיד של ראשל״צ הוא על נס ציונה שהורידו 29 הפרש על הראש של מגדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 09:41 
פנאטי בלב כתב:

ירושלים כזאת יריבה רצינית ואיכותית, שהיא חטפה העונה תבוסות מהרצליה ונס ציונה, הפסידה בבית לאשדוד ובשבוע שעבר הפסידה בקלות לקבוצה מצחיקה מבולגריה.
אבל תמשיך עם הקלישאות. שכחת לציין שבסך הכול הפועל השיגה אתמול תוצאה מכובדת, הקבוצה מתחברת אט אט, וכל מה שצריך זה סבלנות.
קאונסיל הוא שק חבטות רק בקבוצה שמתנהלת כמו הפועל תל אביב. בקבוצה שמתנהלת בצורה סבירה הוא כבר מזמן היה הופך לזיכרון מריר מהעבר. וקאונסיל לא נתן שום רבע אחרון טוב. הוא נתן רבע אחרון טוב ביחס לשחקן שהציפיות ממנו זהות לציפיות מגולן גוט. ביחס לשחקן זר סביר בליגה גם אתמול הוא היה חלש והראה שהזריקה שלו מבחוץ היא בדיחה לא מוצלחת, שהוא לא אתלט, לא מסוגל לעצור שום דבר בהגנה ולא מייצר איום על הסל.
ושוב - ירושלים אולי עוד תהיה קבוצה טובה. נכון להשבוע היא סתם קבוצה בינונית שאין שום סיבה להפסיד לה. בעצם יש סיבה - התנהלות מקצועית מחפירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 10:15 
פרוויס בהרבה דברים שאתה אומר אתה צודק. בעיקר בכל מה שקשור לקונסיל ואיי ההחלפה שלו
אבל להגיד שאין שום סיבה לא לנצח את ירושלים זה לא רציני
הפועל אנדרדוג מובהק נגדם.
ירושלים באמת קבוצה לא יציבה. מאוד לא יציבה. רק שאנחנו תפסנו אותם ביום שדופרי נותן את משחק חייו
זאת קבוצה שהסגל שלהם לדעתי לא נופל מזה של מכבי
ראבק שחקן כמו כדיר נשאר שם אתמול מחוץ לרוטציה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מחזור 8 הפועל י-ם בבית - אשכול רשמי
הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 10:27 
מעניין אותי אם מכל הדיבורים האלה על התנהלות לא נכונה יקום מועמד אחד בבחירות הקרובות עם אג׳נדה של שינוי סדרי העדיפויות ואם הוא גם ייבחר עם האג׳דנה הזאת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 11:04 
מהפכה כתב:
פרוויס בהרבה דברים שאתה אומר אתה צודק. בעיקר בכל מה שקשור לקונסיל ואיי ההחלפה שלו
אבל להגיד שאין שום סיבה לא לנצח את ירושלים זה לא רציני
הפועל אנדרדוג מובהק נגדם.
ירושלים באמת קבוצה לא יציבה. מאוד לא יציבה. רק שאנחנו תפסנו אותם ביום שדופרי נותן את משחק חייו
זאת קבוצה שהסגל שלהם לדעתי לא נופל מזה של מכבי
ראבק שחקן כמו כדיר נשאר שם אתמול מחוץ לרוטציה

במידה רבה זה נכון, למרות שאולי קצת הפרזת בחוזק של ירושלים (עדיין חסר להם גארד איכותי ואם הם יביאו כזה הם יהיו מאוד חזקים).
אני ראיתי כמעט את כל המשחקים של ירושלים העונה, גם בליגה וגם באירופה, ואתמול היה אחד המשחקים הטובים שלהם. זה לא היה עניין של "יום" (בכלל אני לא כל כך אוהב את הדיבורים האלה על "יום"), ראבק היו להם אחוזים יותר נמוכים מהשלוש מאיתנו והם קלעו 3 שלשות כל המשחק, אבל הם פשוט באו מוכנים וחדים ושיחקו חכם ונכון על היתרונות שלהם והחסרונות שלנו. במצב כזה אין לנו הרבה מה למכור מולם, בטח עם החיזוק של אליהו שלצערנו המשחק הראשון שלו נפל מולנו.

בנושא אחר - הדיבורים האלה של "תראו איזה יופי המשחק היה צמוד" הם לדעתי ניחום עצמי ותו לא, כי לא באמת היינו קרובים לקחת את המשחק הזה בשום שלב. המשחק היה בשליטה מוחלטת והובלה של ירושלים לכל אורכו, הצלחנו להתקרב קצת (אבל באמת קצת) בעיקר מול הרכבים משניים שלהם אבל לא מעבר לזה. בדקות שהם באמת היו צריכים נקודות הם פשוט נתנו את הכדור לדאנקן (שסחט 8 פאולים ב-30 דקות) או דופרי (שעשה ממתן צחוק בכל הזדמנות) וזה לא היה כוחות. מעבר לזה, זה מסוג המשחקים האלה ש6-8 הפרש מרגיש כמו 15 כי בשני הצדדים אין קליעה מבחוץ או נקודות קלות במשחק מעבר.
מי שרוצה לשאוב אופטימיות כמובן ישאב, אני פחות מסתכל אם התוצאה נגמרה 5 הפרש או 15 הפרש ויותר מסתכל על איך שאנחנו נראים מול אזורית במשחקים האחרונים, ועל התלות המוגזמת ברביב, ומזה אני די מודאג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 11:06 
מילפורד כתב:
מעניין אותי אם מכל הדיבורים האלה על התנהלות לא נכונה יקום מועמד אחד בבחירות הקרובות עם אג׳נדה של שינוי סדרי העדיפויות ואם הוא גם ייבחר עם האג׳דנה הזאת...

כולם עברייני מקלדת, את האג'נדות האלה תשמע רק פה ובדיוני פייסבוק סוערים. בכינוסים של העמותה אף אחד מהאנשים פה לא מעלה את הטיעונים האלה ואפילו לא מצביע נגד (חלוקת התקציב למשל, עברה פה אחד בהצבעה, כולל נוער ובית ספר לכדורסל ואקדמיה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מחזור 8 הפועל י-ם בבית - אשכול רשמי
הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 11:53 
כי כמובן שאין קשר לאקדמיה. אבל הכי קל להתאים אג׳נדות למה שרוצים להגיד גם אם אין לה קשר למציאות (״הארפר הגיע לא בכושר״ רק שהעובדה היא שהארפר הגיע מאמצע מחנה של ה-nba... לפי מה שכותבים פה נראה היה שהוא ישב בבית, עישן ג׳וינטים וטחן המבורגרים במקדונלדס, וזה אחרי ״אוונס שחקן הכדורעף״ ו- ״קרלון בראון שחקן לא אתלטי״). אפשר להעביר ביקורת כמובן ואני בהחלט מבין אותה, אבל שווה להתרכז בעובדות כמו שעושה פז ולא לנהל קמפיין דמגוגי שמייתר את כל הרצון לנהל דיון אמיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 12:04 
אני כותב על סמך מה שאני רואה.
לא טענתי שבראון לא אתלט. טענתי שמסרטון שהעלו בפורום זה נראה ככה.אתה תיקנת אותי וקיבלתי את זה. אני לא שופט שחקנים לפני שאני רואה אותם משחקים במו עיני.

לגבי אואנס - ללא ספק הוא הפתעה מאוד גדולה לטובה. זה לא משנה את העובדה שרצו להחליף אותו (מה שאומר שגם בקבוצה חשבו שהוא לא מתאים). עד לא מזמן אפילו. (רמז: דיימון סימפסון) - אגב - אני שמח להודות שאואנס עד כה משחק נהדר וגם אתמול לדעתי הוא היה הכי טוב בקבוצה.

לגבי הארפר - אני כותב מה שאני רואה. האיש לא היה בכושר משחק, ולא משנה מאיפה הוא הגיע. במשחקים האשונים הוא זז לאט מאוד עם הרגליים. באילת זה בלט במיוחד. והוא לא היה מסוגל לשמור על אף אחד. במקביל טענתי שהוא שחקן מאוד מוכשר ועם רזומה. ואין לי טענה להחתמה שלו. אפשר להביא שחקנים מצויינים והם לא יתחברו/לא יצליחו - זה קורה.

אבל להמשיך עם קאונסיל שבעה מחזורים מבלי היכולת להביא שחקן מחליף במומו - זה מחדל.

ולגבי האג'נדה? זכותך לקרוא לזה אג'נדה. אני קורא לזה: דעה מקצועית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 21:40 
19 כתב:
purvis short כתב:
19 כתב:
ציטוט:
כי בני הרצליה היא קבוצת כדורסל רצינית, והפועל תל אביב מתנהלת כמו חוג במתנ"ס.

ומי אשם בהתנהלות?

ההנהלה והמאמן.

זכותך לחשוב ככה
לדעתי אתה במיעוט גדול מאד
אני מכיר לא מעט אוהדי הפועל וחברי עמותה, רובם הגדול יצביע שוב לכל מועמד שיעמיד את עצמו לבחירה מחדש
אלה שלא בטוח יצביעו זה כאלה שלא מעורים ולא כל כך חשוב להם, ואותם אני כבר אשכנע להצביע לכל חבר הנהלה שיהיה מועמד לבחירה מחדש.

אין ממש סתירה בין זה שאנשים מאד מעריכים את ההנהלה הנוכחית על כל פעולותיה הרבות אך עדיין יכולים לבקר אותה בתחום ספציפי
שבו היא כושלת כבר שנה שניה ברציפות (ולמרות הנאמר לא נראה שהופקו בו הלקחים משנה שעברה), אם באחריותה או באחריותו של ארז
(ולזכותם ייאמר שאף אחד לא מוציא את חילוקי הדיעות החוצה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 119 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: