ארדיטי כתב:
Fez כתב:
לנתניה ולאשדוד יש תקציב שחקנים נמוך משלך משמעותית. חוץ מזה "תקציב שחקנים" זה די גניבת דעת כי זה שאנחנו מבזבזים כסף על דברים אחרים שהם לא שחקנים זו בעיה שלנו - מבחינת תקציב כללי אנחנו במקום טוב באמצע הליגה.
אגב, לנס ציונה יש תקציב שחקנים בסדר גודל שלך (יכול להיות שעכשיו קצת שדרגו אותו עם ההבאה של סימפסון ובוסטיין אבל גם אנחנו היינו אמורים לשדרג, פשוט לא מסוגלים) והם בנו קבוצה הרבה יותר טובה, לבקשתך.
עזוב נו, אתה קיצוני לגמרי בכל אשכול ואשכול, כל דבר אצלך הוא "הכי בארץ" ואתה חי בלה-לה לנד. לא מבין למה הכל צריך ללכת לקיצוניות כזאת או אחרת ולהפוך לאיזה קרב אג'נדות.
תקציב שחקנים הוא הנושא היחיד לדיון הזה, כן או לא נוער ואקדמיה זה דיון אחר אבל הוא לא רלוונטי. אז נניח ואתה צודק ונתניה ואשדוד יש תקציב נמוך מאיתנו, אתה בטח גם מסכים שיש להם קבוצה הרבה יותר גרועה מאיתנו. לנס ציונה יש תקציב גבוה משלנו אבל אני ממש לא מסכים שיש להם קבוצה יותר טובה, יש להם סגל מאוד צר שיתקשה לדעתי להחזיק מעמד לאורך עונה שלמה. בגדול זה נוראי להיות בהנהלה של הפועל, כל הפסד יש פה התנפלות מכוערת ומגעילה על ארז ועל ההנהלה, אז אולי אני נוקט עמדה קיצונית לצד השני אבל זה רק כדי לאזן את כל החרא שצף פה כל פעם שמעיזים להפסיד משחק. אנחנו אמורים להפסיד משחקים, אמצע טבלה זה הכי גבוה שאתה יכול לשאוף אליו ולהנהלה יש חזון ארוך טווח והם עומדים עד כה ביעדים שלהם יפה מאוד, כל מי שרוצה להוציא את העצבים שלו על הפסד נוראי לקבוצה הקטנה מירושליים שיספור עד 10 ויתלונן לחברה שלו בבית.
ההתמסכנות פה לא רצינית וכבר מזמן הפכה אותנו לבדיחה, יש לך תקציב ישראלי מהיקרים ביותר בליגה (משמעותית יותר יקר משאר הקבוצות בסדר גודל שלך) ותקציב זרים אמנם לא גבוה אבל אחרי הצירוף של הארפר גם לא כזה נמוך. אם היינו מסוגלים להחתים שחקן במקום קאונסיל הוא גם היה עולה עוד יותר (וטוב שכך), כלומר יש להפועל מספיק כסף כדי להתמודד בליגה (שוב, וטוב שכך) וכל השאר זה התקרבנות בשקל.
אני מבין מה אתה אומר על האיזון, אבל בעיני לא מאזנים קיצוניות אחת בקיצוניות שניה. אפשר להתייחס למצב שלנו בצורה מפוכחת ולא לרוץ לשפוך סופרלטיבים בצורה עיוורת ולהפוך כל דבר ל-"הכי בארץ".
אגב, לגבי נס ציונה אחרי הצירוף של סימפסון ובוסטיין הסגל שלהם כבר ממש לא צר, למעשה הרבה יותר רחב משלנו באופן פרקטי ואני אופתע מאוד אם הם לא יסיימו מעלינו (אלא אם יקרה איזה נס ונביא חיזוק, מה שאני כאמור כבר הפסקתי להאמין). יש להם ארבעה זרים מהטובים בליגה, שני ישראלים מהטובים בליגה ועוד אחד לא רע בכלל (טפירו, דן, בוסטיין), והשחקנים שמשלימים שם את הסגל הם גם כן לא פראיירים (אמיתי, קאר, זהביאן).