תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 02:22

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 208 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גלבוע/גליל - יום שני 11.11 ב20:45 (גן-נר)
הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 12:34 
סמל אישי של המשתמש
ranjef כתב:
הפועל כתב:
זה בהחלט יכול להיות שלא פוגעים בזרים, זה קורה כל הזמן לכולם. אבל כשלא פוגעים, מתקנים. ואנחנו לא מתקנים מספיק מהר

לא מתקנים כי לא רוצים?
או לא מתקנים כי כרגע בכסף שיש לנו אין מישהו שיודע לכדרר?
בראון הוא יוצא מן הכלל שאינו מעיד על הכלל. לדעתי רוב הזרים שנמצא בכסף הזה ייראו כמו קאונסיל ואוונס.
אוסברי וגודס לא יחכו לנו בכסף הזה, אפילו קלי מרוויח פי שניים או יותר.
זה לא אומר שלא צריך להחליף את קאונסיל, צריך, אני רק אומר שזאת בערך הרמה שנמצא. (בהנחה שלא נזכה בפיס וייפול לנו עוד אחד כמו בראון).

אם ככה נראים הזרים במחיר הזה, אז למה זה הכסף שהוקצב לזרים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 12:39 
הפועל כתב:
נועם שחם כתב:
its-sick כתב:
שני הפסדים היו בנקודה, ויכלו בסיכוי כמעט זהה להסתיים בנצחון. אני לא מבין מה ההיסטריה כאילו שחטפנו 5 תבוסות.

הבעיה היא לא התוצאות (הן רק סימפטום), הבעיה היא שאנחנו פשוט משחקים כדורסל רע, והתלות שלנו ביכולת אישית של שניים וחצי שחקנים, שהם היחידים שמסוגלים להיות ספקי נקודות משמעותיים (רביב, קרלון ושולדי כשנחה עליו הרוח אחת ל..).

זה לא מדויק. לא שיחקנו רע עד עכשיו. אתמול הייתה הפעם הראשונה העונה שנראינו נורא, זה היה המשחק הכי גרוע שלנו מאז שחזרנו לליגת העל.

גם בחצי השני נגד נס ציונה שיחקנו נורא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 12:39 
עד אתמול סיימנו כל מחצית בהובלה של איזה 10-15 הפרש. היתה לנו בעיה במחצית השניה מכמה סיבות (בעיקר סגל דליל) אבל הפועל שיחקה כדורסל.
הבעיות שלנו לא עד כדי כך גדולות. אם הן היו כאלה גדולות, זר אחד או שניים לא יכל לפתור אותן.

אני מאמין שעם חיזוק בגזרת הזרים אנחנו נהיה קבוצה טובה מאוד. השאלה היא רק כמה זמן זה יקח (אני מניח שלא עוד הרבה), ועם איזה מאזן ומומנטום נהיה עד אז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 12:42 
סמל אישי של המשתמש
אה, ועוד משהו - ג'וש אוונס.

רוצים לנחש מי מוביל את הליגה אחרי שישה מחזורים באחוזים מהשדה?

http://basket.co.il/StatsPage_Individua ... p2&local=0

אז איך זה יכול להיות ששחקן שהמאמן הביא בעצמו, באמת עושה את המקסימום ממה שנותנים לו, מקבל כל כך מעט קרדיט? למה הוא נשאר מאמצע הרביעי השלישי עד סוף המשחק על הספסל, כששתי הקבוצות לא פוגעות מבחוץ וכל מה שנשאר זה שגליל מגרדים נקודות בצבע ואנחנו לא? למה ארבע עבירות לג'וש אוונס על הלוח, זה חמש עבירות בראש של ארז? למה דרוקר יכול לשחק את טישמן ורובינסון עם ארבע עבירות עד שהם יוצאים ולא לשמור אותם לאלוהים יודע מתי? למה הוא מקבל כל כך מעט קרדיט כשהוא על המגרש וכשהוא לא על המגרש? לא עושים בשבילו כלום על המגרש, והוא רק חי מריבאונד התקפה (9 נקודות אתמול שלדעתי 6 או 7 מזה)? כל טעות או עבירה שולחת אותו לספסל.
שחקן שהמאמן הביא, רק בגלל שהוא לא מרוצה מהסגנון של השחקן, הוא רק מחפש להתעצבן ולהתאכזב ממנו במקום להוציא ממנו את המקסימום. הקיבעונות האלה משגעים אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 12:50 
יובל כתב:

אז איך זה יכול להיות ששחקן שהמאמן הביא בעצמו, באמת עושה את המקסימום ממה שנותנים לו, מקבל כל כך מעט קרדיט? למה הוא נשאר מאמצע הרביעי השלישי עד סוף המשחק על הספסל, כששתי הקבוצות לא פוגעות מבחוץ וכל מה שנשאר זה שגליל מגרדים נקודות בצבע ואנחנו לא? למה ארבע עבירות לג'וש אוונס על הלוח, זה חמש עבירות בראש של ארז? למה דרוקר יכול לשחק את טישמן ורובינסון עם ארבע עבירות עד שהם יוצאים ולא לשמור אותם לאלוהים יודע מתי? למה הוא מקבל כל כך מעט קרדיט כשהוא על המגרש וכשהוא לא על המגרש? לא עושים בשבילו כלום על המגרש, והוא רק חי מריבאונד התקפה (9 נקודות אתמול שלדעתי 6 או 7 מזה)? כל טעות או עבירה שולחת אותו לספסל.
שחקן שהמאמן הביא, רק בגלל שהוא לא מרוצה מהסגנון של השחקן, הוא רק מחפש להתעצבן ולהתאכזב ממנו במקום להוציא ממנו את המקסימום. הקיבעונות האלה משגעים אותי.

כל מילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 12:56 
יובל כתב:

אתה צודק, הוא פשוט מסכן והוא גמור אצלנו (בין אם ישאר ובין אם לא). באמת חבל לי עליו, אחלה שחקן למחיר שלו אבל אין לו סיכוי אצלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 13:00 
בטח שהוא מוביל באחוזים. הוא מסוגל לעשות סל רק בדאנק וגם הוא יודע את זה אז זה מה שהוא עושה.
אין לו נוכחות לא בהתקפה ולא בהגנה.
לדעתי הוא פחות טוב מקלי.
כזר רביעי הוא סבבה. לא כאחד משלושת הזרים המובילים.
הבעיה שאם יביאו רכז זר הוא נשאר הסנטר הדומיננטי שלנו ולהיות כזה הוא לא מסוגל
הפועל פשוט בנויה לא נכון מבחינת החוק הרוסי ובנוסף לזה יש לה שני זרים שהם מהחלשים בליגה ואחד שאנחנו עוד לא מכירים.
אז נכון שאם עוד שחקן או שניים שנפגע בהם אנחנו יכולים לכוון גבוה אבל בליגה הזו באותה מידה פספוס בשחקן הזה ואתה בצרות גדולות מאוד.
לא צריך להיכנס להיסטריה אבל צריך להבין שהליגה השנה קשה מאוד וצפופה מאוד וההפסד המיותר לגליל ולנס ציונה יכול לעלות לנו ביוקר.
ואכן חבל מאוד שכמו שנה שעברה עובר הרבה מאוד זמן מהרגע שמבינים שזר לא מספיק טוב עד שיש לו מחליף.
וזה עוד בלי לשאול איך לא ראו לפני שהתחילה הליגה מה הרמה של קונסיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 13:06 
הפועל כתב:
נועם שחם כתב:
its-sick כתב:
שני הפסדים היו בנקודה, ויכלו בסיכוי כמעט זהה להסתיים בנצחון. אני לא מבין מה ההיסטריה כאילו שחטפנו 5 תבוסות.

הבעיה היא לא התוצאות (הן רק סימפטום), הבעיה היא שאנחנו פשוט משחקים כדורסל רע, והתלות שלנו ביכולת אישית של שניים וחצי שחקנים, שהם היחידים שמסוגלים להיות ספקי נקודות משמעותיים (רביב, קרלון ושולדי כשנחה עליו הרוח אחת ל..).

זה לא מדויק. לא שיחקנו רע עד עכשיו. אתמול הייתה הפעם הראשונה העונה שנראינו נורא, זה היה המשחק הכי גרוע שלנו מאז שחזרנו לליגת העל.

אין ספק שזה היה המשחק הכי גרוע שלנו (לפחות מאלו שיצא לי לראות), אבל הבעיות שראית אתמול הן אותן בעיות שהיו לנו מתחילת העונה, רק בצורה חריפה יותר. הקושי בלייצר סל במשחק מסודר, העדר שחקן פנים, בעיית הרכז ואיבודי כדורים שהמילים טפשיים היא עדינה עבורם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 13:18 
מהפכה כתב:
בטח שהוא מוביל באחוזים. הוא מסוגל לעשות סל רק בדאנק וגם הוא יודע את זה אז זה מה שהוא עושה.
לדעתי הוא פחות טוב מקלי.
הפועל פשוט בנויה לא נכון מבחינת החוק הרוסי ובנוסף לזה יש לה שני זרים שהם מהחלשים בליגה ואחד שאנחנו עוד לא מכירים.
אז נכון שאם עוד שחקן או שניים שנפגע בהם אנחנו יכולים לכוון גבוה אבל בליגה הזו באותה מידה פספוס בשחקן הזה ואתה בצרות גדולות מאוד.
לא צריך להיכנס להיסטריה אבל צריך להבין שהליגה השנה קשה מאוד וצפופה מאוד וההפסד המיותר לגליל ולנס ציונה יכול לעלות לנו ביוקר.
ואכן חבל מאוד שכמו שנה שעברה עובר הרבה מאוד זמן מהרגע שמבינים שזר לא מספיק טוב עד שיש לו מחליף.

אוונס לא מהחלשים בליגה. אם תיקח אפילו גבוהים שמרוויחים פי 2 ממנו כמו גייטס ופשאליץ' וגם כאלה כמו וורן קארטר, טזמין מיצ'ל, ראיין פירסון, בנט דייויס, ג'ראי גרנט ששוחרר מחולון... לא יודע כמה מהם יותר טובים מאוונס (וזה רק בגבוהים, יש גם גארדים הרבה יותר ליצנים ממנו). סה"כ לכל קבוצה ב-"סדר גודל" שלנו (יעני לא כולל מכבי-מגדל-חיפה) יש גבוה שהוא ברמה של אוונס או מתחת אליה. אין ספק שהוא שחקן מוגבל מאוד וגם המחיר שלו בהתאם, אבל עם מאמן שמאמין בו הוא נותן 14 נק' ו-7 ריב' למשחק כמו כלום.

קאונסיל זה סיפור אחר והוא מתמודד רציני על הזר החלש ביותר בהיסטוריה של הליגה (די בטוח שהוא לוקח כי הוא גם נשאר פה הכי הרבה זמן להראות כמה הוא רע).

חוץ מזה אני בסה"כ מסכים איתך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 13:20 
לקלי היה מגוון של תנועות מתחת לסל, וכמעט
את כל הסלים שלו הוא ייצר באחד על אחד.
מרוב שהוא היה כזה אפקטיבי באיזורים האלה, הוא היה
מקבל דאבל-אפ כל פעם שקיבל שם את הכדור.
אוונס לא מסוגל לעשות סל שהוא לא פולו דאנק או ריבאונד
התקפה ואז קרש-סל. פשוט לא מסוגל ליצור לעצמו מצב.
אין מה להשוות ביניהם בכלל לצערי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 13:40 
את קלי היה צריך להשאיר (ואני תמכתי בהשארתו) לא בגלל שהוא שחקן גדול. אלא בגלל שהוא שחקן בסדר גמור לליגה, וכיוון שלאור ההתנהלות המקצועית של הקבוצה היה ברור שלא יביאו מישהו יותר טוב, ושזה ייראה כמו שזה נראה.
ברור שהיה אפשר להביא שחקנים טובים יותר מקלי. בטח בשכר שמקבל הרפר. אבל זה היה יכול לקרות בקבוצה עם התנהלות מקצועית סבירה. משהו שלא קורה בהפועל תל אביב כבר שנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 13:48 
אפרופו התנהלות מקצועית, על מה אחראי אורי שלף?
במה הוא מכריע? במה יש לו סיי?
האם קיים דבר כזה בכלל?
(זאת שאלה ששאלתי כבר בעונה הראשונה של ארז בלאומית)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 13:54 
ranjef, בוא לא נגזים באפקטיביות של קלי. גם שחקן מוגבל מאוד, וטוב שלא השאירו אותו (בטח בסכומים שרצה השנה).
זה ברור שקלי שחקן יוצר יותר טוב מאוונס, אבל אוונס הוא שחקן פיק אנד רול, וככזה הוא מצוין. ליד טפירו בנס ציונה הוא היה פורח. יש לו גם איזה מוב או שניים סבירים מתחת לסל עם ג'אמפ הוק חביב (לא משהו לכתוב עליו הביתה אבל בכל זאת) וכשהוא מקבל את הכדור בעמדה הוא בסה"כ יעיל בזכות האתלטיות שלו. אבל בכדורסל שהפועל משחקת ברור שמה שיש לו לעשות בהתקפה זה רק לקחת ריבאונד התקפה ולהטביע. כשלא משחקים איתו שום פיק אנד רול ברור שאין לו מה לתת חוץ ממיקום טוב וקצת איסוף שאריות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 14:34 
לא נראה לי שהיית אובייקטיבי פה.
קלי עולה על אוונס ב-2 דרגות, ואני עדין.
את קלי חתכו ושחטו פה גם במשחקים יותר טובים שלו ממה שראינו
אתמול מאוונס.
קצת אובייקטיביות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 14:54 
סמל אישי של המשתמש
tomered כתב:
נו באמת, נמאס כבר מכל המתלוננים הסדרתיים.
בואו נראה אתכם מרכיבים קבוצה עם תקציב של פחות מ-6 מ'.
נכון, התסכול הוא גדול כי זה באמת מרגיש שחסר לנו גרוש ללירה להיות קבוצה שמסיימת בכיף מקום 5-7.
אבל בסופו של יום, כשאתה מרכיב קבוצה בתקציב כזה נמוך צפוי שיהיו חורים בסגל. מתסכל?? ברור...אבל קשה לי לראות איך אפשר להרכיב סגל טוב בהרבה.
בכל מקרה בתקציב שלנו כמעט כל זר הוא היה הימור. לוותר על שניים מתוך יוני/יותם/טמיר ולהביא זר בעוד 50 אל"ד? זה השינוי הגדול?
ופרוויס - כבר נאמר פה לא פעם שהציעו לסימפסון את המקסימום בערך שניתן להציע (להבנתי קרוב ל90-100 אל"ד) והוא עדיין לא הסכים להגיע אז די עם הגניבת דעת הזאת.

אם יוני ניר ויותם שירן מקבלים ביחד פחות מ5 דקות ב5 מחזורים + משחק גביע נגד קבוצה לאומית אז בהחלט אפשר להשקיע את הכסף שמושקע בהם בלהעלות את רף המשכורת של שחקן זר גם אם במצב אידיאלי אחרי פיצויים החסכון הכולל הוא 10000 דולר בלבד לעונה. בשביל שחקני אימונים אפשר להעלות שחקנים מהנוער.
אם יודעים שלא רוצים שחקן זר (אפילו אתמול כשאף אחד לא פוגע וקאונסיל במשחק יחסית הרע במיעוטו הוא נכנס במחצית השנייה רק כשאריאלי עשה חמישית 7 שניות לסיום או משהו כזה) ואת השחקן הזה אפשר לחתוך עד תאריך מסוים בלי פיצוי אז לא ממשיכים לשלם לו משכורת בשביל כמה דקות של פלוס-מינוס שלילי מעבר לתאריך החיתוך הזה אלא שומרים את הכסף הזה למשכורת לזר שיבוא במקומו ויהיה ברמה יותר גבוהה בהתאם למשכורת היותר גבוהה.
אני מניח שמדובר בעניין של גרושים אבל לפחות למראית עין אם אין כסף להביא זר במשכורת נורמלית לא מביאים עוד עוזר מאמן שאני מניח שלא מקבל פחות מ10000 דולר לעונה אלא אם הוא במשרה חלקית מאוד מאוד מאוד (הערכה מתוך תקוה ואמונה שהפועל לא מעסיקה אף שכיר בהיקף משרה של 50% ומעלה בפחות מ3000 שקל לחודש).

יכול להיות שכל מה שכתבתי סתם קשקוש אבל במידה והערכות שלי מציאותיות פחות או יותר כבר מדובר על פינוי של 20 ומשהו אלף דולר לעונה לשדרוג משכורת לגארד זר, וכל זה בלי לפגוע בכלל במחלקת הנוער שאנשים כל כך ששים לפרק פה או ברוטציה. אז יכול להיות שזה עדיין לא יהיה הרבה אבל עדיין זה אמור להספיק למשהו הרבה יותר טוב מקאונסיל.

במקום זה חבל שאנחנו מגיעים לדרבי הביתי של העונה כשהפועל נמצאת בתקופה הלא תחרותית שלה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 15:01 
Fez כתב:
ranjef, בוא לא נגזים באפקטיביות של קלי. גם שחקן מוגבל מאוד, וטוב שלא השאירו אותו (בטח בסכומים שרצה השנה).
זה ברור שקלי שחקן יוצר יותר טוב מאוונס, אבל אוונס הוא שחקן פיק אנד רול, וככזה הוא מצוין. ליד טפירו בנס ציונה הוא היה פורח. יש לו גם איזה מוב או שניים סבירים מתחת לסל עם ג'אמפ הוק חביב (לא משהו לכתוב עליו הביתה אבל בכל זאת) וכשהוא מקבל את הכדור בעמדה הוא בסה"כ יעיל בזכות האתלטיות שלו. אבל בכדורסל שהפועל משחקת ברור שמה שיש לו לעשות בהתקפה זה רק לקחת ריבאונד התקפה ולהטביע. כשלא משחקים איתו שום פיק אנד רול ברור שאין לו מה לתת חוץ ממיקום טוב וקצת איסוף שאריות.

אני מסכים איתך, אבל את זה היה אפשר גם לראות מצפיה בקלטות של משחקים שלו.
היה ברור שלא מתאים לשיטה של ארז, השאלה היחידה למה הביא אותו? וזה שהוא במחיר הנכון זו לא תשובה.

על פי סיפורי ארז, יושב כל לילה ורואה זרים, אבל בשתי העונות האחרונות פגע רק בשני זרים (גודס ובראון [את רנדל כולם הכירו]).

כאשר: טורה מורי, רמון מור, גרמיין טיילור, ג'ף אלן, אוונס או שלא התאימו מנטלית או שלא התאימו לשיטת המשחק (קאונסיל לא מתאים לכלום).

זו לא רק שאלה של כסף. בסכומים נמוכים יותר אפשר אומנם להביא שחקנים פחות טובים, אבל לפחות שיתאימו מנטלית ויתאימו לשיטת המשחק, זו הרי מטרת הסקאוטינג. אי אפשר להמשיך לספר סיפורים על קאוקינס ועל הוקיץ מלפני למעלה מ-10 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 15:09 
beny כתב:
Fez כתב:

היה ברור שלא מתאים לשיטה של ארז, השאלה היחידה למה הביא אותו? וזה שהוא במחיר הנכון זו לא תשובה.

על פי סיפורי ארז, יושב כל לילה ורואה זרים, אבל בשתי העונות האחרונות פגע רק בשני זרים (גודס ובראון [את רנדל כולם הכירו] ).

כאשר: טורה מורי, רמון מור, גרמיין טיילור, ג'ף אלן, אוונס או שלא התאימו מנטלית או שלא התאימו לשיטת המשחק (קאונסיל לא מתאים לכלום).

זו לא רק שאלה של כסף. בסכומים נמוכים יותר אפשר אומנם להביא שחקנים פחות טובים, אבל לפחות שיתאימו מנטלית ויתאימו לשיטת המשחק, זו הרי מטרת הסקאוטינג. אי אפשר להמשיך לספר סיפורים על קאוקינס ועל הוקיץ מלפני למעלה מ-10 שנים.

בשורה התחתונה אתה מאוד צודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 15:18 
ranjef כתב:
לא נראה לי שהיית אובייקטיבי פה.
קלי עולה על אוונס ב-2 דרגות, ואני עדין.
את קלי חתכו ושחטו פה גם במשחקים יותר טובים שלו ממה שראינו
אתמול מאוונס.
קצת אובייקטיביות.

לא אמרתי שאוונס יותר טוב מקלי (למרות שלהזכירך קלי כשהגיע היה הרבה יותר חלש מאוונס וזה היה בליגה שניה), ברור שעבור הפועל תל אביב בנקודת הזמן הנוכחית קלי שחקן יותר טוב ובטח יותר מתאים. ויש לו גם יותר כישרון כדורסל מאוונס, זה כן. אבל אם היה לאוונס מאמן שיודע לשחק איתו ושמאמין בו, כמו שארז האמין בקלי ונתן לו קרדיט אינסופי במשך שנתיים ובנה לו תרגילים ועבד איתו ונתן לקבוצה לשחק בשבילו, אוונס יכול להיות יעיל לא פחות מקלי ולדעתי הרבה יותר (מודה שאני לא מחזיק מקלי). בכל מקרה הדיון תיאורטי לחלוטין כי בהפועל זה כבר לא יקרה.

קלי בינתיים די גרוע בקבוצה מקום אחרון באיטליה (למעט הברקה במשחק אחד), אני די בטוח ששם קוטלים אותו יותר ממה שפה קוטלים את אוונס. קלי שחקן מוגבל מאוד שהיתה לו סיטואציה אופטימלית מבחינתו בהפועל. בקיץ התפללתי שנס ציונה יקחו אותו ולא את מיטשל וואט שעולה עליו ב-3 דרגות (כשהם התלבטו ביניהם).

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 12 נובמבר 2013, 15:23, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 15:21 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
מהפכה כתב:
לדעתי הוא פחות טוב מקלי.

אוונס לא מהחלשים בליגה. אם תיקח אפילו גבוהים שמרוויחים פי 2 ממנו כמו גייטס ופשאליץ' וגם כאלה כמו וורן קארטר, טזמין מיצ'ל, ראיין פירסון, בנט דייויס, ג'ראי גרנט ששוחרר מחולון... לא יודע כמה מהם יותר טובים מאוונס (וזה רק בגבוהים, יש גם גארדים הרבה יותר ליצנים ממנו). סה"כ לכל קבוצה ב-"סדר גודל" שלנו (יעני לא כולל מכבי-מגדל-חיפה) יש גבוה שהוא ברמה של אוונס או מתחת אליה. אין ספק שהוא שחקן מוגבל מאוד וגם המחיר שלו בהתאם, אבל עם מאמן שמאמין בו הוא נותן 14 נק' ו-7 ריב' למשחק כמו כלום.

קאונסיל זה סיפור אחר והוא מתמודד רציני על הזר החלש ביותר בהיסטוריה של הליגה (די בטוח שהוא לוקח כי הוא גם נשאר פה הכי הרבה זמן להראות כמה הוא רע).

חוץ מזה אני בסה"כ מסכים איתך.

אני מסכים לגבי אוונס.
לגבי קאונסיל אני עדיין חושב שצריך לתת קרדיט לוינפרד קינג.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 15:22 
beny כתב:
Fez כתב:

על פי סיפורי ארז, יושב כל לילה ורואה זרים, אבל בשתי העונות האחרונות פגע רק בשני זרים (גודס ובראון [את רנדל כולם הכירו] ).

אתה צודק. והיה אפשר לעשות עוד משהו. לומר שיש 280 אלף דולר נניח - ולהביא בכסף הזה שלושה זרים יקרים ברמה של הזרים של בני השרון. ובמהלך העונה להביא זר רביעי.
היה אפשר לעשות הרבה דברים, ומבין האופציות ההתנהלות של הפועל היא הגרועה ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 15:26 
אני חולק על פז בנוגע להשוואה בין אואנס לקלי. אבל זה לא ממש משנה.
מה שמשנה זה: אם המאמן לא מחזיק מאואנס - למה הוחתם ולמה הוא עדיין בהפועל?
אם קאונסיל לא שחקן - למה הוא עדיין בהפועל?
אם הרפר לא בכושר משחק - איך זה שבכלל הוא נחת בארץ? מי החתים שחקן לא בכושר משחק?
אלה מחדלים שלא אמורים להתקיים בליגת העל. ניהול פשוט חובבני.
לפני שנתיים נחת פה טרייסי סמית'. האיש הגיע לא בכושר, במשקל עודף ומייד שוחרר. למה עם הרפר זה לא קורה? למה אואנס עדיין פה אם המאמן לא מחזיק ממנו? למה קאונסיל פה?

והדבר הכי עצוב: אני לא רואה כותב אחד בפורום שמוכן להמר עכשיו שבדרבי הפועל תשחק עם לפחות זר אחד חדש. (ולדעתי חובה להחתים שניים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 17:15 
מה שבולט לעיניי הוא הפער הגדול בין הטענות שמועלות כאן לבין מה שנשמע בשתי אספות החברים האחרונות. רמי עדכן על התקציב ועל מצב רכישת השחקנים ואיש לא הביע את הדעות הנחרצות שנשמעות כאן.

למה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 18:35 
ranjef כתב:
אפרופו התנהלות מקצועית, על מה אחראי אורי שלף?
במה הוא מכריע? במה יש לו סיי?
האם קיים דבר כזה בכלל?
(זאת שאלה ששאלתי כבר בעונה הראשונה של ארז בלאומית)

גם אני שאלתי את השאלה, והחצי תשובה שקיבלתי היא שהוא אחראי על עוד כמה דברים מנהלתיים חוץ מלהיות מנהל מקצועי.

כן גם לי זה נשמע תירוץ מפגר, עם כל הכבוד אליו ויש כבוד והערכה על מה שעשה ולאן שהוביל אותנו, כמנהל מקצועי בליגת העל הוא נכשל ובגדול עד כה.
קחו לדוגמא את עופר ברקוביץ' בנס ציונה ותבינו מה זה מנהל מקצועי אמיתי. או שהוא ישדרג אותנו ויצליח להביא לפה שחקנים נורמלים או שאפשר לחסוך
את המשכורת שלו. (ושוב אני באמת שמעריך ואוהב אותו אך במצבנו , אהבה היא לא ממש פקטור).
גם נראה לי שארז לא ממש סופר אותו....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 18:38 
סמל אישי של המשתמש
כבר אמרו לא מעט פעמים שמנהל מקצועי זה רק התואר שנשאר מהימים שהוא הפסיק לאמן בליגה הארצית (או א'?) ושבעצם מה שהוא עושה זה מה שאח שלו עשה אצלם עד שהם מצאו את האשם באובדן האליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: גלבוע/גליל - יום שני 11.11 ב20:45 (גן-נר)
הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 18:47 
בארצית שרון אימן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 21:03 
אורי שלף הוא בפועל מנהל קבוצה והשכר שלו, להערכתי, נמוך למדי.
מנהל מקצועי זה אחלה, רק שמר כדורסל לא יעבוד לעולם תחת מנהל מקצועי. אגב, מנהל מקצועי אפשר להחתים אם תחתיו יש מאמן זול ולא את אחד המאמנים היקרים בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 21:40 
היקרים והטובים בליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 22:50 
סמל אישי של המשתמש
bergkamp כתב:
אורי שלף הוא בפועל מנהל קבוצה והשכר שלו, להערכתי, נמוך למדי.
מנהל מקצועי זה אחלה, רק שמר כדורסל לא יעבוד לעולם תחת מנהל מקצועי. אגב, מנהל מקצועי אפשר להחתים אם תחתיו יש מאמן זול ולא את אחד המאמנים היקרים בליגה.

שמע, להעביר ביקורת זה לגיטימי,
אבל איך שאתה מתבטא זה לא מכובד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 208 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: