Fez כתב:
ranjef, בוא לא נגזים באפקטיביות של קלי. גם שחקן מוגבל מאוד, וטוב שלא השאירו אותו (בטח בסכומים שרצה השנה).
זה ברור שקלי שחקן יוצר יותר טוב מאוונס, אבל אוונס הוא שחקן פיק אנד רול, וככזה הוא מצוין. ליד טפירו בנס ציונה הוא היה פורח. יש לו גם איזה מוב או שניים סבירים מתחת לסל עם ג'אמפ הוק חביב (לא משהו לכתוב עליו הביתה אבל בכל זאת) וכשהוא מקבל את הכדור בעמדה הוא בסה"כ יעיל בזכות האתלטיות שלו. אבל בכדורסל שהפועל משחקת ברור שמה שיש לו לעשות בהתקפה זה רק לקחת ריבאונד התקפה ולהטביע. כשלא משחקים איתו שום פיק אנד רול ברור שאין לו מה לתת חוץ ממיקום טוב וקצת איסוף שאריות.
אני מסכים איתך, אבל את זה היה אפשר גם לראות מצפיה בקלטות של משחקים שלו.
היה ברור שלא מתאים לשיטה של ארז, השאלה היחידה למה הביא אותו? וזה שהוא במחיר הנכון זו לא תשובה.
על פי סיפורי ארז, יושב כל לילה ורואה זרים, אבל בשתי העונות האחרונות פגע רק בשני זרים (גודס ובראון [את רנדל כולם הכירו] ).
כאשר: טורה מורי, רמון מור, גרמיין טיילור, ג'ף אלן, אוונס או שלא התאימו מנטלית או שלא התאימו לשיטת המשחק (קאונסיל לא מתאים לכלום).
זו לא רק שאלה של כסף. בסכומים נמוכים יותר אפשר אומנם להביא שחקנים פחות טובים, אבל לפחות שיתאימו מנטלית ויתאימו לשיטת המשחק, זו הרי מטרת הסקאוטינג. אי אפשר להמשיך לספר סיפורים על קאוקינס ועל הוקיץ מלפני למעלה מ-10 שנים.
בשורה התחתונה אתה מאוד צודק.