תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 01:26

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 85 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ארז אדלשטיין
הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 15:14 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
את המשחק נגד נס ציונה היה אפשר לנצח גם בהרכב הזה. אבל לאורך זמן פשוט אי אפשר להמשיך עם מחסור כל כך חמור בכישרון ואי אפשר להמשיך עם סגל של שישה שחקנים ובלי גארד מחליף ברמה. וכן, אני משוכנע שעם שחקן כדורסל במקום קונסיל הפועל הייתה היום ב-0:4. וזה כל ההבדל בין התנהלות מקצועית טובה להתנהלות מקצועית גרועה. זה גם ההבדל בין להיות קבוצת צמרת לבין להיתקע בתחתית.
לגבי מה לעשות? להביא גארד זר. אתמול בבוקר. או מקסימום מחר בבוקר. (כשהתנהלות טובה הייתה מביאה גארד זר ברמה לפני חודש, בבוקר)
אם קונסיל ישחק או טמיר אריאלי? מצטער, זה לא משנה לדעתי. זה התעסקות בשולי ובתפל. יש פתרון אחד: להביא שחקן כדורסל טוב. בינתיים הפועל כבר חודשיים וחצי עם הקאונסיל הזה. זה לא ייאמן (בעצם, זה כן ייאמן).

עולה לי בבריאות לומר זאת אבל הוא צודק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 16:34 
סמל אישי של המשתמש
קאונסיל עולה גרושים. אבל אחרי ההחתמה של הארפר, להפועל אין רזרבות. אז גם המחליף של קאונסיל יעלה גרושים. אם קאונסיל עולה X, גם המחליף שלו אמור לעלות X. אם היו משחררים את קאונסיל לפני חודש, וחוסכים משכורת של חודש, אז התקציב שהיה נשאר בחודש נובמבר היה גדל בערך בשביעית. על פניו לא הבדל גדול, אבל אולי אם היה לנו 60 אלף דולר במקום 52 (המספרים הם ניחוש) אולי היינו מנצחים בעזרת ההפרש להנחית שחקן סביר. כמו שקרה בעונה שעברה - שחררנו זרים לא מתאימים, נשארנו בנחיתות (מוגזמת, אין ספק), אבל בזכות זאת באמצע העונה הכסף שנשאר הספיק לשני שחקנים ברמה גבוהה מאוד. אבל, אולי גם בגלל אוהדי הפועל קשקשנים וטרחנים שמזיינים את השכל שאסור להיות בנחיתות של זר ולא משנה מה הרמה שלהם, קאונסיל נשאר בקבוצה, בזבז כסף, לא תרם כלום (ואפילו עשה נזק), ועכשיו גם אולי אין מספיק כסף למחליף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 17:42 
כן... אני בטוח שלא חתכו את קאונסיל לפני כן רק מהפחד והטרור מאוהדי הפורום שרצו לא לשחרר לפני שיש מחליף... מעניין שהפחד והטרור האלה לא ממש משפיעים כרגע לגבי הבאת מחליף
ואני גם בטוח שמה שמפריד בינינו לבין מחליף לקאונסיל זה משכורת חודשית של קאונסיל שיכלנו לחסוך... ולא נניח אותן בעיות שהיו לנו בכל שאר הסחבות עם הזרים בשנים האחרונות

נו באמת, לא צריך לקדם אג'נדות בכוח

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 04 נובמבר 2013, 19:26, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 17:49 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
כן... אני בטוח שלא חתכו את קאונסיל לפני כן רק מהפחד והטרור מאוהדי הפורום שרצו לא לשחרר לפני שיש מחליף... מעניין שהפחד והטרור הזה לא ממש משפיע כרגע לגבי הבאת מחליף
ואני גם בטוח שמה שמפריד בינינו לבין מחליף לקאונסיל זה משכורת חודשית של קאונסיל שיכלנו לחסוך... ולא נניח אותן בעיות שהיו לנו בכל שאר הסחבות עם הזרים בשנים האחרונות

נו באמת, לא צריך לקדם אג'נדות בכוח

שנה שעברה שחררו שחקנים על הרבה פחות. מור, טיילור, מורי שאפילו לא פתח את העונה וזכה למשחק רשמי. כנראה שזאת הפקת הלקחים שדיברו עליה.
ומשכורת חודשית של קאונסיל זה משכורת חודשית של המחליף של קאונסיל, איך אפשר להתעלם מזה? אז מה זה משנה כמה הוא מרוויח? אם נשאר באוקטובר X כסף ויש שמונה חודשים עד סיום העונה, כל חודש שמשאירים את קאונסיל זה מוריד שמינית מהתקציב שיש למחליף. וזה לא משנה אם הוא מרוויח 50 אלף או 100 אלף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 18:15 
יובל כתב:
קאונסיל עולה גרושים. אבל אחרי ההחתמה של הארפר, להפועל אין רזרבות. אז גם המחליף של קאונסיל יעלה גרושים. אם קאונסיל עולה X, גם המחליף שלו אמור לעלות X. אם היו משחררים את קאונסיל לפני חודש, וחוסכים משכורת של חודש, אז התקציב שהיה נשאר בחודש נובמבר היה גדל בערך בשביעית. על פניו לא הבדל גדול, אבל אולי אם היה לנו 60 אלף דולר במקום 52 (המספרים הם ניחוש) אולי היינו מנצחים בעזרת ההפרש להנחית שחקן סביר. כמו שקרה בעונה שעברה - שחררנו זרים לא מתאימים, נשארנו בנחיתות (מוגזמת, אין ספק), אבל בזכות זאת באמצע העונה הכסף שנשאר הספיק לשני שחקנים ברמה גבוהה מאוד. אבל, אולי גם בגלל אוהדי הפועל קשקשנים וטרחנים שמזיינים את השכל שאסור להיות בנחיתות של זר ולא משנה מה הרמה שלהם, קאונסיל נשאר בקבוצה, בזבז כסף, לא תרם כלום (ואפילו עשה נזק), ועכשיו גם אולי אין מספיק כסף למחליף.

תסלח לי, אבל שטויות.
רק כדי להמחיש את זה נעשה תרגיל בחשבון. נניח שהארפר עולה מאה אלף דולר (נניח) וקונסיל עולה 50 (נניח). האם אתה לא עדיף להביא שני שחקנים שכ"א יעלה 75-80 אלף דולר?
ונניח שיש לך תקציב מצומצם, האם מוטב להשקיע במחלקת נוער או בקבוצה הבוגרת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 18:20 
ותמשיך להאמין שבעונה שעברה לא הביאו זרים כדי לחסוך לסוף העונה. זה תיאוריה נכונה בערך כמו זו שגרסה (בקיץ הזה) שכדאי לחכות ולחכות כי אז יש מציאות.
יא אללה, קונסיל הזה הוא באמת מציאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 18:20 
המשכורת של קאונסיל היא לא בהכרח המשכורת של המחליף שלו (אחרת אנחנו די בצרות). זה לא תמיד עובד ככה.
תקציב זה דבר קצת יותר דינמי.
ובטח שזה משנה כמה קאונסיל מרוויח. לחסוך 5-6 אלף דולר (בערך מה שקאונסיל מרוויח בחודש לדעתי) זה לא סכום משמעותי. איך שקאונסיל נראה כנראה עדיף לשחרר אותו מחר בלי קשר אבל לא צריך להפריז בחשיבות העניין ולבנות תילי תילים של תיאוריות. זה כל כך שולי וכל כך לא הפואנטה.

ברור שאם מדובר על להחזיק אותו חצי שנה סתם זה כבר נהיה משמעותי, אבל מן הסתם אף אחד מעולם לא התכוון לזה, אלא להפך. חשבו שהוא נשאר פה גג עד שמתחילים הניפויים ממחנות ה-NBA. אתה מדבר על "כל חודש שעובר" - לא צריך לעבור שום חודש. אף אחד מעולם לא כיוון לסנריו כזה בשאלה אם לשחרר אותו או לא. השאלה התיאורטית היתה אם להשאיר אותו למשך שבועיים עד שיהיה מחליף או לשחרר אותו לשחק משחק או שניים עם אריאלי. לשחרר זר ולשחק חודשים בלי מחליף זה לא "חיסכון" ולא נעליים, זה מחדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 18:36 
אין ספק שארז מאמן בחסד ואין מתאים ממנו להוביל את הפועל בשנים הקרובות!
מצד שני, מהיציע נדמה כאילו הוא מתעקש להוריד את הבטחון לחלק מהשחקנים.
לעיתים אני מרחם על שחקנים שהופכים לשק חבטות על כל טעות.
מהצד נראה ששולדברנד, אואנס ויותם נענשים על כל טעות לעומת שחקנים אחרים שזוכים לחסד.

לגבי קאונסיל, אי אפשר להתווכח עם עובדות. התרומה שלו עד עכשיו, בהתקפה ובהגנה, שלילית ולכן לא ברורה ההתעקשות!
אם כרגע לא ניתן למצוא מחליף במסגרת התקציב, עדיף לדעתי להישאר עם שלושה זרים ולתת דקות לטמיר אריאלי.
אישית איבדתי אמונה בהשתלבות של קאונסיל וכל דקה שלו בהפועל, לדעתי מיותרת (הלוואי ויתברר שאני טועה - הכובע מוכן)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 18:42 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
יובל כתב:

תסלח לי, אבל שטויות.
רק כדי להמחיש את זה נעשה תרגיל בחשבון. נניח שהארפר עולה מאה אלף דולר (נניח) וקונסיל עולה 50 (נניח). האם אתה לא עדיף להביא שני שחקנים שכ"א יעלה 75-80 אלף דולר?
ונניח שיש לך תקציב מצומצם, האם מוטב להשקיע במחלקת נוער או בקבוצה הבוגרת?

קודם כל אני אענה.

בקשר לשאלה הראשונה - כמובן שאי אפשר לענות תשובה גורפת. אתה מן הסתם מכוון לכך שהיו צריכים ללכת על האפשרות השנייה. אני ממש לא חושב כך. קודם כל השאלה אם היחס בין עלות לתועלת הוא לינארי - כלומר אם ההבדל בין שחקן ב-50 לשחקן ב-75 הוא כמו ההבדל בין שחקן ב-75 לשחקן ב-100. לשאלה הזאת אין תשובה מוחלטת. עכשיו, אם שחקן א' משחק 35 דקות ושחקן ב' משחק 20 דקות (ובחוק הרוסי זה חובה), אז עדיף שתשחק 35 דקות עם שחקן של 100 אלף ו-20 דקות עם שחקן ב-50 אלף, מאשר 35 דקות עם שחקן של 75 אלף ו-20 דקות עם עוד שחקן של 75 אלף. באפשרות הראשונה קיבלת בממוצע 55 דקות של שחקן ב-82 אלף, באפשרות השנייה קיבלת בממוצע 55 דקות של שחקן ב-75 אלף.
מעבר לכך, אם יש לך שחקן של 100 אלף ושחקן של 50 אלף, אתה יכול ששחקן של 100 אלף יעשה פעולה כל דקה (ב-35 דקות), והשחקן ב-50 אלף יעשה פעולה כל שתי דקות (ב-20 דקות). באפשרות הראשונה קיבלת בממוצע 45 פעולות של שחקן ב-89 אלף דולר , אם אתה ממשיך עם האפשרות של שני שחקנים ב-75 אלף, קיבלת בממוצע 45 פעולות של שחקן ב-75 אלף דולר. זה מאוד מופשט אבל אבל המרחק בין זה למציאות לא גדול בכלל. בכל קבוצת כדורסל, ויותר מזה, בכל קבוצת ספורט, יש היררכיה גם בתוך ההרכב ובכל שחקן מושקעים סכומים שונים, בדיוק בשביל זה, כדי שיהיה אפשר לשים יותר משקל על שחקן יותר טוב ופחות משקל על שחקן פחות טוב, מאשר לשים משקל שווה על שחקנים שווים ברמתם.
עכשיו, יש גם טיעונים טובים לצד השני, אבל רק הראיתי שאין תשובה גורפת לטובת האפשרות של שני שחקנים ב-75 אלף דולר.

לגבי השאלה של הנוער, אני חושב שהשקעה בנוער זה פופוליזם ובזבוז כסף. אין לזה שום הצדקה כלכלית ומקצועית באופן כללי ובמיוחד בסיטואציה של הכדורסל הישראלי.

עכשיו, כל זה לא רלוונטי. יש מצב נתון, של שלושה זרים ב-W+Y+Z כסף שאין סיבה להחליף אותם, ועוד זר שעולה נגיד X כסף לחודש, שחובה להחליף. אם היית משחרר אותו באוקטובר, היה לך עכשיו X כפול 8 להביא מחליף. לא שחררת אותו, שילמת לו באוקטובר X למרות שלא רק שהוא לא תרם אלא גם עשה נזק, ועכשיו אתה יכול להביא מחליף רק ב-X כפול 7.

לגבי ההודעה השנייה שלך, לא כתבתי בשום מקום שחסכו לסוף העונה. אל תכניס לי מילים למקלדת. אני לא יודע מה היה התכנון. אני יודע שזה מה שקרה בפועל - היה סכום כסף מסוים, לא מצאו שחקנים במשך הרבה זמן, עד שבינואר-פברואר הכסף הזה התחלק למספר משכורות מועט שאפשר להביא שחקנים מספיק טובים שלוקחים משכורת חודשית גבוהה.

פז - אני זוכר שנכתב שהתקציב הוגדל בשביל הארפר. תסכים איתי שתחת הנתון הזה, זאת הנחה יותר מסבירה, שהתקציב לא מצד אחד מוגדל במיוחד בשביל שחקן, בזמן שמשאירים בצד רזרבה למקרה שירצו להחליף זר אחר? הרי אם הייתה רזרבה כזאת אז השתמשו בה בשביל להביא את הארפר לפני שהגדילו את התקציב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 18:54 
אז אני אומר לך, מידיעה, שההבדל בין 50 אלף דולר ל80 אלף דולר הוא מאוד דרמטי. זה הבדל בין שחקן של ליגה שניה (וקאונסיל הוא אפילו לא זה) לבין שחקן של ליגה ראשונה. ואני אומר לך שהנוער זה לא "מצב נתון", אלא התנהלות שגויה מהיסוד, שגורמת למצב, לתחושתי, שהפועל תל אביב היא מועדון נוער עם קבוצת בוגרים ולא להפך.
קודם כל תעמיד קבוצת בוגרים טובה, עם זרים טובים, שתרוץ בצמרת (וזה היה בהחלט אפשרי). אחרי זה תשקיע באקדמיה (שזה פרויקט מקסים. זה לא הנקודה. ויורם חרוש למשל הוא איש המקצוע אולי הכי טוב בארץ לנועאר. זו לא הנקודה. הנקודה היא כיצד קבוצה כמו הפועל תל אביב מחלקת את המשאבים הלא רבים שיש לה).
ומצטער, אתה לא מביא זר במאה אלף דולר, כשיש לך קאונסיל כזה בקבוצה ונתקע איתו. זו לא התנהלות. ואתה לא משחק עם הקאונסיל הזה 4 מחזורים, כשברור שהוא לא מתקרב לרמה.
כמו שאתה לא משחק שלושת רבעי עונה עם שני זרים.
אבל הפועל תל אביב ממציאה את הגלגל. אז אצלה קאונסיל נמצא כבר חודשיים וחצי והיא שיחקה שלושת רבעי עונה עם שני זרים.
זה כל העניין. ה-ת-נ-ה-ל-ו-ת. ואחרי העונה שעברה, שאמרו שיפיקו לקחים - מגיעה פארסת קאונסיל, והארפר שמגיע רגע לפני פתיחת העונה לא בכושר. אכן, הפקת לקחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 19:00 
יובל כתב:

פז - אני זוכר שנכתב שהתקציב הוגדל בשביל הארפר. תסכים איתי שתחת הנתון הזה, זאת הנחה יותר מסבירה, שהתקציב לא מצד אחד מוגדל במיוחד בשביל שחקן, בזמן שמשאירים בצד רזרבה למקרה שירצו להחליף זר אחר? הרי אם הייתה רזרבה כזאת אז השתמשו בה בשביל להביא את הארפר לפני שהגדילו את התקציב.

דוקא ממש לא מסכים איתך, להפך. הוגדל בשביל שחקן אחד, יכול להיות מוגדל שוב בשביל שחקן אחר. למה שלא תהיה רזרבה בשביל מחליפים? דוקא הייתי משער שיש לפחות בשביל החלפה אחת (ואם הבאנו את הארפר בלי שיש רזרבה כזאת אז יכול מאוד להיות שעשינו טעות). לא מדובר בסכומי עתק אלא להביא שחקן של 60 אלף דולר, זה לא משהו בשמיים.
אגב, באופן כללי בד"כ כשמחליפים זרים "מגדילים את התקציב". במקרה של קאונסיל לא בהכרח כי יש לו קאט, אבל לרוב הזרים בליגה אין קאט וצריך לשלם להם פיצוי וכאלה.

לגבי הסיפור עם הנוער אני מסכים איתך ועם פרביס במאה אחוז אבל הנושא נטחן מכל הכיוונים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 19:16 
purvis short כתב:
אז אני אומר לך, מידיעה, שההבדל בין 50 אלף דולר ל80 אלף דולר הוא מאוד דרמטי. זה הבדל בין שחקן של ליגה שניה (וקאונסיל הוא אפילו לא זה) לבין שחקן של ליגה ראשונה. ואני אומר לך שהנוער זה לא "מצב נתון", אלא התנהלות שגויה מהיסוד, שגורמת למצב, לתחושתי, שהפועל תל אביב היא מועדון נוער עם קבוצת בוגרים ולא להפך.
קודם כל תעמיד קבוצת בוגרים טובה, עם זרים טובים, שתרוץ בצמרת (וזה היה בהחלט אפשרי). אחרי זה תשקיע באקדמיה (שזה פרויקט מקסים. זה לא הנקודה. ויורם חרוש למשל הוא איש המקצוע אולי הכי טוב בארץ לנועאר. זו לא הנקודה. הנקודה היא כיצד קבוצה כמו הפועל תל אביב מחלקת את המשאבים הלא רבים שיש לה).
ומצטער, אתה לא מביא זר במאה אלף דולר, כשיש לך קאונסיל כזה בקבוצה ונתקע איתו. זו לא התנהלות. ואתה לא משחק עם הקאונסיל הזה 4 מחזורים, כשברור שהוא לא מתקרב לרמה.
אבל הפועל תל אביב ממציאה את הגלגל. אז אצלה קאונסיל נמצא כבר חודשיים וחצי והיא שיחקה שלושת רבעי עונה עם שני זרים.
זה כל העניין. ה-ת-נ-ה-ל-ו-ת. ואחרי העונה שעברה, שאמרו שיפיקו לקחים - מגיעה פארסת קאונסיל, והארפר שמגיע רגע לפני פתיחת העונה לא בכושר. אכן, הפקת לקחים.

אם יש דבר אחד שהוכח בעונה שעברה (ולמעשה בכל עונה בליגה המצחיקה הזאת) זה שאתה יכול להביא זרים טובים גם באמצע העונה וללכת אפילו עד הגמר.
אז הארפר הובא רגע לפני העונה לא בכושר? ביג פאקינג דיל. אם הוא יוכיח את עצמו כשחקן ברמה גבוהה זה יהיה שווה פי אלף מלהביא שחקן פחות טוב ושיגיע "מוכן" יותר לעונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 19:20 
הוקיץ' כתב:
purvis short כתב:

אם יש דבר אחד שהוכח בעונה שעברה (ולמעשה בכל עונה בליגה המצחיקה הזאת) זה שאתה יכול להביא זרים טובים גם באמצע העונה וללכת אפילו עד הגמר.
אז הארפר הובא רגע לפני העונה לא בכושר? ביג פאקינג דיל. אם הוא יוכיח את עצמו כשחקן ברמה גבוהה זה יהיה שווה פי אלף מלהביא שחקן פחות טוב ושיגיע "מוכן" יותר לעונה.

לא מדויק, ובכלל מפריזים לגמרי בסיפור עם העונה שעברה. איזה גמר ואיזה נעליים?
בסופו של דבר סיימנו במקום שמיני שמחק לנו כל סיכוי להתקדם בפלייאוף. אם היו לנו זרים קצת יותר זמן יכלנו לסיים במקום גבוה יותר ולהמנע ממפגש עם מכבי.

לא נכנס לדיונים היפותטיים אבל באופן כללי מה שקרה אצלנו עונה שעברה זו ממש לא דרך, וזה בטח לא "הוכיח" כלום.
ברור שאפשר להביא זרים טובים בכל שלב, אבל אתה משלם על כל רגע שבו אין לך את הזרים האלה. מבחינת מאזן, כבר עכשיו יכלת לחסוך שני הפסדים שעשויים להשפיע משמעותית על המיקום שלך בסוף העונה, והיד עוד נטויה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 19:57 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:

די, על כל דבר אתה אומר הפקת לקחים. שנה שעברה אמרת שלא משחררים שחקן, לא משנה כמה הוא גרוע, עד שאין מחליף. אז הנה, זה בדיוק מה שעושים, מה זה אם לא הפקת לקחים? מה, אתה חושב שיש מישהו שקשור להפועל שלא רוצה שחקן במקום קאונסיל? המוצא היחיד לסתירה הוא שפשוט לא מוצאים. ואני אומר שאם היו חוסכים משכורת אחת, ומשחקים את אוקטובר עם שלושה זרים במקום שלושה זרים ועוד זר לענף, אז היה סיכוי יותר גדול, גם אם במעט, להביא בנובמבר מחליף.
גם אני בעד מחלקת נוער שהיא קודם כל לא גרעונית וסגל קצר ואיכותי של 7 וחצי שחקנים שמתאים הרבה יותר למשחק בשבוע. זה לא רלוונטי כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 20:00 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
יובל כתב:

דוקא ממש לא מסכים איתך, להפך. הוגדל בשביל שחקן אחד, יכול להיות מוגדל שוב בשביל שחקן אחר. למה שלא תהיה רזרבה בשביל מחליפים? דוקא הייתי משער שיש לפחות בשביל החלפה אחת (ואם הבאנו את הארפר בלי שיש רזרבה כזאת אז יכול מאוד להיות שעשינו טעות). לא מדובר בסכומי עתק אלא להביא שחקן של 60 אלף דולר, זה לא משהו בשמיים.
אגב, באופן כללי בד"כ כשמחליפים זרים "מגדילים את התקציב". במקרה של קאונסיל לא בהכרח כי יש לו קאט, אבל לרוב הזרים בליגה אין קאט וצריך לשלם להם פיצוי וכאלה.

לגבי הסיפור עם הנוער אני מסכים איתך ועם פרביס במאה אחוז אבל הנושא נטחן מכל הכיוונים...

עזוב, נו, גם אם יש רזרבה של Y (כמה זה כבר? 10 אלף?) וקאונסיל עולה X לחודש. היה עדיף לשחרר אותו לפני חודש ולחפש עכשיו שחקן ב-Y+8X שחקן סביר במקום ב-Y+7X. או לשחק חודשיים עם שלושה זרים ולחפש בדצמבר שחקן ברמה גבוהה ב-Y+8X לשש משכורות במקום Y+6X.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 20:11 
יובל כתב:
purvis short כתב:

די, על כל דבר אתה אומר הפקת לקחים. שנה שעברה אמרת שלא משחררים שחקן, לא משנה כמה הוא גרוע, עד שאין מחליף. אז הנה, זה בדיוק מה שעושים, מה זה אם לא הפקת לקחים? מה, אתה חושב שיש מישהו שקשור להפועל שלא רוצה שחקן במקום קאונסיל? המוצא היחיד לסתירה הוא שפשוט לא מוצאים. ואני אומר שאם היו חוסכים משכורת אחת, ומשחקים את אוקטובר עם שלושה זרים במקום שלושה זרים ועוד זר לענף, אז היה סיכוי יותר גדול, גם אם במעט, להביא בנובמבר מחליף.
גם אני בעד מחלקת נוער שהיא קודם כל לא גרעונית וסגל קצר ואיכותי של 7 וחצי שחקנים שמתאים הרבה יותר למשחק בשבוע. זה לא רלוונטי כרגע.

נכון. לא צריך לשחרר את קאונסיל עד שלא יביאו מישהו. לא מוצאים? פז ישמח לתת לך שמות של חמישה שחקנים שהשתחררו מהמחנות (כמה שמות עלו פה לאחרונה). מעניין שראשון לציון מצאה שחקן. בהפועל תל אביב לא מוצאים. בהפועל תל אביב משחקים שלושת רבעי עונה עם שני זרים. בהפועל תל אביב מייצרים תאוריות על שוק השחקנים שלפיהם שווה לחכות לרגע האחרון כי ווי ווי ווי איזה מציאות אפשר להביא (יא אללה, קאונסיל הזה מציאה שחבל על הזמן). עולם הכדורסל כולו עקום ורק הפועל תל אביב מתנהלת כמו שצריך. לא מוצאים כי לא מתנהלים כמו שצריך. מתחילים את העונה עם זר כמו קאונסיל ועם הארפר שהוא לא בכושר משחק בדיוק בגלל שלא מפיקים לקחים וחושבים שממציאים את הגלגל. שהנה, ברגע האחרון יביאו בגרושים איזה מציאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 20:17 
יובל כתב:
Fez כתב:
יובל כתב:

עזוב, נו, גם אם יש רזרבה של Y (כמה זה כבר? 10 אלף?) וקאונסיל עולה X לחודש. היה עדיף לשחרר אותו לפני חודש ולחפש עכשיו שחקן ב-Y+8X שחקן סביר במקום ב-Y+7X. או לשחק חודשיים עם שלושה זרים ולחפש בדצמבר שחקן ברמה גבוהה ב-Y+8X לשש משכורות במקום Y+6X.

תאמין לי שאני מבין את המתמטיקה אבל זה על הקטנה של הקטנה... כל קנס שמקבלים מהאיגוד או איזה החתמה של יונתן מור יותר משמעותיים מזה
עזוב אותך, ה-"חיסכון" הזה הוא לא אישו, זה התמקדות בזוטות
מה שחשוב זה להביא מחליף, ו-"לשחק חודשיים עם שלושה זרים" זו אופציה איומה
יש שחקנים טובים להביא עכשיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 21:53 
Fez כתב:
הוקיץ' כתב:
purvis short כתב:

לא מדויק, ובכלל מפריזים לגמרי בסיפור עם העונה שעברה. איזה גמר ואיזה נעליים?
בסופו של דבר סיימנו במקום שמיני שמחק לנו כל סיכוי להתקדם בפלייאוף. אם היו לנו זרים קצת יותר זמן יכלנו לסיים במקום גבוה יותר ולהמנע ממפגש עם מכבי.

לא נכנס לדיונים היפותטיים אבל באופן כללי מה שקרה אצלנו עונה שעברה זו ממש לא דרך, וזה בטח לא "הוכיח" כלום.
ברור שאפשר להביא זרים טובים בכל שלב, אבל אתה משלם על כל רגע שבו אין לך את הזרים האלה. מבחינת מאזן, כבר עכשיו יכלת לחסוך שני הפסדים שעשויים להשפיע משמעותית על המיקום שלך בסוף העונה, והיד עוד נטויה.

לא מדויק? על מה אתה מדבר? כל שנה הקבוצות בליגה הזאת עושות מהפך באמצע העונה וקבוצות שהיו מועמדות לירידה מוצאות את עצמן בפלייאוף ובפלייאוף המיקום שלך כבר לא משנה (כל עוד הוא לא שמיני כמובן).
קצת מצחיק להגיד עכשיו שהיינו נמנעים ממפגש עם מכבי כי עם זרים אחרים ספק רב אם הייינו מתקרבים בכלל למחוזות האלו (להזכירך היינו מועמדים לירידה רוב העונה).
לא אמרתי שמה שהיה עונה שעברה זאת הדרך לעשות דברים (ובהחלט הדברים נראים שונה העונה גם אם לא אידיאליים), אבל לבכות על זה שהביאו את הארפר רגע לפני תחילת העונה? נו בחייאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 22:38 
הוקיץ', כמובן שבנוגע לעונה שעברה אנחנו מתעסקים באילו. אז אני סבור שאילו היינו משחקים עם ארבעה זרים כל העונה לא היינו מגיעים למצב שהיינו חוששים מירידה. ובמחצית הדרבי, כשאשקלון הובילה על חולון והפועל הייתה בפיגור, בערך כל מי שישב סביבי היה משוכנע שהולכים לרדת ליגה.
בנוגע לעונה. אני חושב שארבעת משחקי פתיחת העונה ממחישים כמה ההכנות הגרועות וההתנהלות הלא טובה פגעה בהפועל. לא הייתה שום סיבה לא לפתוח את העונה עם 4:0. במקום זה אתה עם 2:2. ויש לך שלושה משחקים שסיכוי סביר שתפסיד את כולם.
מעבר לזה, קאונסיל כ"כ חלש, כל כך לא תורם, שכל שבוע שלא מביאים לא מחליף זה מחדל. וכבר אחרי משחק הגביע נגד אשקלון היה ברור שאין שום סיבה לא להביא לו מחליף. ועובר שבוע ועוד שבוע ועוד שבוע - והנה, מחר כבר יום שלישי - ואין מחליף. זו התנהלות גרועה. זו התנהלות שבעיני היא לא מקובלת. לא בליגת העל. לא בהפועל תל אביב. וזו התנהלות שפוגעת מקצועית בהפועל. וזו התנהלות שיכולה לגרום לך במקום להיות קבוצה של חלק עליון, להסתבך בתחתית.
אז מצטער, אני לא מקבל את זה. בטח לא אחרי ההתנהלות שהייתה פה בעונה שעברה שזעקה לשמיים והייתה פשוט פארסה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 23:28 
סמל אישי של המשתמש
פרוויס,
1. אני לא יודע ליד מי ישבת ביציע, אבל זה נראה לי תמוה שאנשים היו משוכנעים שאנחנו יורדים.
יש הבדל גדול בין להיות בסכנת ירידה לבין להיות משוכנעים שאנחנו יורדים.
2. אתה חייב לזכור שבשנה שעברה היה בלאגן עם הזרים שלא היה קשור רק בהתנהלות של ההנהלה.
אחד נכנס לדכאון, אחד נפצע אחרי דקה על הפרקט, אחד ברח לסין, אחד פחד מהטילים... לא בדיוק מצב נורמלי.

זה נכון שמבחינת הזרים שלנו עכשיו המצב רחוק מלהיות אידיאלי אבל בכל זאת זה לא דד אנד, אני בטוח שעובדים מאחורי הקלעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 23:31 
מה שטוב זה שהקהל יכול להחליף את ההנהלה אם הוא לא מרוצה מההתנהלות
בינתיים הוא לא עושה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: ארז אדלשטיין
הודעהפורסם: 05 נובמבר 2013, 00:37 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
הוקיץ', כמובן שבנוגע לעונה שעברה אנחנו מתעסקים באילו. אז אני סבור שאילו היינו משחקים עם ארבעה זרים כל העונה לא היינו מגיעים למצב שהיינו חוששים מירידה. ובמחצית הדרבי, כשאשקלון הובילה על חולון והפועל הייתה בפיגור, בערך כל מי שישב סביבי היה משוכנע שהולכים לרדת ליגה.
בנוגע לעונה. אני חושב שארבעת משחקי פתיחת העונה ממחישים כמה ההכנות הגרועות וההתנהלות הלא טובה פגעה בהפועל. לא הייתה שום סיבה לא לפתוח את העונה עם 4:0. במקום זה אתה עם 2:2. ויש לך שלושה משחקים שסיכוי סביר שתפסיד את כולם.
מעבר לזה, קאונסיל כ"כ חלש, כל כך לא תורם, שכל שבוע שלא מביאים לא מחליף זה מחדל. וכבר אחרי משחק הגביע נגד אשקלון היה ברור שאין שום סיבה לא להביא לו מחליף. ועובר שבוע ועוד שבוע ועוד שבוע - והנה, מחר כבר יום שלישי - ואין מחליף. זו התנהלות גרועה. זו התנהלות שבעיני היא לא מקובלת. לא בליגת העל. לא בהפועל תל אביב. וזו התנהלות שפוגעת מקצועית בהפועל. וזו התנהלות שיכולה לגרום לך במקום להיות קבוצה של חלק עליון, להסתבך בתחתית.
אז מצטער, אני לא מקבל את זה. בטח לא אחרי ההתנהלות שהייתה פה בעונה שעברה שזעקה לשמיים והייתה פשוט פארסה.

אתה מקשיב לעצמך? לקבוצה עם תקציב שחקנים מהנמוכים בליגה "לא היתה סיבה לא לפתוח את העוננ עם 4-0"? נו באמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2013, 07:04 
למה, כמו שנראו היריבות שלך בארבעת מחזורי הפתיחה, לא היית צריך לפתוח עם 0:4? נכון שלפני העונה גם 2:2 היה נראה לא רע בכלל. אבל הייתה סיבה לא לנצח את אילת? את נס ציונה?
עכשיו, תיכנס לסטטיסטיקה של המשחק, תסתכל על הפלוס מינוס של קאונסיל ותגיד לי, אם במקומו היה במשחקים האלה להפועל שחקן כדורסל, זו הנחה הזויה לומר שהפועל הייתה עכשיו עם 0:4?

אייזן, מה שקרה בעונה שעברה עם הזרים היה בגלל התנהלות גרועה. תפסיקו לשכנע את עצמכם שמדובר באיזה כוח עליון, חוסר מזל שתוקף רק את הפועל תל אביב, שאליה מתקבצים שחקנים שבורחים, לא רוצים, וכולי. הפועל שיחקה שלושת רבעי עונה עם שני זרים בגלל התנהלות לקויה. ומאכזב אותי שהעונה חוזרים שוב על התנהלות לקויה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 נובמבר 2013, 12:24 
סמל אישי של המשתמש
יש הבדל בין צריכים להיות ב 4:0 (נגיד בליגה הלאומית היינו צריכים לפתוח עונה ב 4:0) ליכולים להיות ב 4:0. אם היינו ב 4:0 זה היה מדהים, לא פחות. אז זה שאנחנו ב 2:2 זה סביר. לא בושה, לא ליגה ארצית ולא שום דבר. אתה חושב שההנהלה וארז לא רואים שקאונסיל לא מתאים? לדעתך כנראה צריך להתפשר על שחקן בשביל פתיחת עונה. כנראה בהנהלה מעדיפים לחכות עוד שבועיים שלושה כדי לא להביא קאונסיל 2. אני סומך על ההנהלה שיגיע מישהו במקומו בקרוב, לצערינו במצב הנוכחי של המועדון המרחב תמרון שלנו לא יותר מדי גדול. לגבי השמות שfez יכול להוציא- זה נחמד, אבל פז לא דיבר עם סוכנים או עם השחקן. חדשות שהגיעו זה עתה- הפועל תל אביב מודל 2013 לא יכולה להביא כל פוינט גארד שנופל מהמחנות של האן בי איי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2013, 12:37 
איזה 4-0 בראש שלכם?! עכשיו סדר המשחקים היה דיי קשה מלבד ראשון.
הרצליה נראית כקבוצה שתסיים העונה בין 6 הראשונות.
נס ציונה הפתעת העונה. אנחנו לא היחידים שהפסדנו ונפסיד לה.
אילת באילת?! 4 זרים של 100-150 אלף דולר בעונה. כמעט פי 2 תקציב ותקציב שחקנים של פי 2 וחצי.
2-2 זה בהחלט משקף את מה שאנחנו, קבוצת אמצע טבלה, יכולה להפסיד ויכולה לנצח את כולם.

כנסו לפרופורציות נבנתה לנו קבוצה לא רעה בכלל עם פוטנציאל עצום לשיפור ומאמן שהוכיח לא פעם כמה שהוא טוב בלשקם שחקנים ולהמציא כמה משלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 85 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: