תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 05:02

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 95 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ראשל"צ בבית: יום א', 27.10 בשעה 19:45
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 12:42 
איך אפשר להגן על שחקן כל כך גרוע שמחרבן לנו כל משחק מחדש ?
הוא לא טוב בהגנה וגם לא בהתקפה - בשביל כמה אסיסטים במשחק לא שווה שהוא יתפוס מקום של זר .
במקרה ולא נצליח להביא זר על המשבצת שלו עדיף לחלק את הדקות בין גוט/אריאלי/גפן .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 12:46 
itay_yacobi כתב:
נראה לי שקצת מפריזים פה עם קאונסיל.
להגיד שהוא לא יודע לכדרר זה פשוט לא נכון. אתמול הוא עבר את המגרש תחת לחץ והוביל כדור יפה. אגב לא זכורים לי איבודים שלו
הוא גם נתן כמה אסיסטים יפים ותגידו מה שאתם רוצים הבחור נותן את הנשמה בהגנה (היו לו איזה 2 חטיפות אם אני זוכר נכון).
אתם שופטים אותו הרבה יותר מדי. נכון הוא לא קלעי גדול אבל הוא גם לא עושה יותר מדי דברים שהוא לא יודע. לצערו יצא לו לשחק בדקות שבהן הקבוצה לא הייתה בהרכב המוביל שלה.
אני בספק אם בדקתם את כל הזרים שנחתו פה השנה שחלקם כבר נשלחו הביתה אחרי משחקי הכנה
אני בכל מקרה אוהב אותו ואת זה שלפחות הוא נותן מלחמה

אני חושב שמפריזים עם קאונסיל במובן אחד, שעדיף לחתוך אותו בלי מחליף או שאריאלי עדיף.
כרגע אריאלי לא עדיף, ואם נחתוך את קאונסיל בלי מחליף אז תהיה לנו בעיה בהובלת הכדור בחלק מהדקות.
לגבי שאר הדברים שנכתבת, ממש לא. לקאונסיל יש כדרור נוראי לרכז, רואים את זה לא רק כשהוא מעביר את החצי אלא גם כשהוא חודר. הוא לא מסוגל לעשות שינויי כיוון והטכניקה שלו עם הכדור נוראית מאלף ועד תו, הוא נגר כדורסל. אתמול אגב הוא גם עשה צעדים בדקה קריטית בסוף שלא נשרקו כי השופטים פחדו לשרוק אחרי שלא שרקו לראשון צעדים התקפה לפני.
מה שבאמת נורא זה שבנוסף להיותו נגר הוא גם בכלל לא אתלטי או זריז במיוחד, אין לו שום יתרון פיזי. הוא שומר רע מאוד שכל שחקן עובר אותו בצעד ראשון, כולל רכזים מחליפים מאשקלון וכאלה. הוא שומר צמוד מדי את השחקן שלו למרות שאין לו את הרגליים לזה, הוא פשוט שומר טיפש מאוד ובגלל זה הוא חור גדול בהגנה.

הדיבורים שלך שאתה "אוהב אותו" בגלל "המלחמה" וה-"נשמה" זה נטו לייחס לשחקן כל מיני תכונות לא קיימות בגלל שהוא גרוע, ולפתח אליו "חיבת אנדרדוג", תופעה מוכרת היטב בספורט (במיוחד בכדורגל אצלנו שם נהגו לסגוד לכל מיני נגרים וליצנים ולייחס להם קדושה). מבחינה מקצועית בכל אופן זה לא מחזיק מים.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 28 אוקטובר 2013, 12:50, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 12:47 
גמד לשעבר כתב:
איך אפשר להגן על שחקן כל כך גרוע שמחרבן לנו כל משחק מחדש ?
הוא לא טוב בהגנה וגם לא בהתקפה - בשביל כמה אסיסטים במשחק לא שווה שהוא יתפוס מקום של זר .
במקרה ולא נצליח להביא זר על המשבצת שלו עדיף לחלק את הדקות בין גוט/אריאלי/גפן .

הכל נכון, חוץ מהמשפט האחרון.
קאונסיל (שהוא לא הכי כוכב כמו שראינו) עולה על כל אחד מהם לפחות ב-2 דרגות, ואני עדין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 12:50 
סמל אישי של המשתמש
אגב, לפחות 3 פעמים ראיתי שארז סימן תרגיל מסויים וקאונסיל עשה תרגיל אחר. קיוויתי שזה ישגע את ארז ויוציא אותו יותר מהר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 13:18 
Fez כתב:
itay_yacobi כתב:
נראה לי שקצת מפריזים פה עם קאונסיל.
להגיד שהוא לא יודע לכדרר זה פשוט לא נכון. אתמול הוא עבר את המגרש תחת לחץ והוביל כדור יפה. אגב לא זכורים לי איבודים שלו
הוא גם נתן כמה אסיסטים יפים ותגידו מה שאתם רוצים הבחור נותן את הנשמה בהגנה (היו לו איזה 2 חטיפות אם אני זוכר נכון).
אתם שופטים אותו הרבה יותר מדי. נכון הוא לא קלעי גדול אבל הוא גם לא עושה יותר מדי דברים שהוא לא יודע. לצערו יצא לו לשחק בדקות שבהן הקבוצה לא הייתה בהרכב המוביל שלה.
אני בספק אם בדקתם את כל הזרים שנחתו פה השנה שחלקם כבר נשלחו הביתה אחרי משחקי הכנה
אני בכל מקרה אוהב אותו ואת זה שלפחות הוא נותן מלחמה

אני חושב שמפריזים עם קאונסיל במובן אחד, שעדיף לחתוך אותו בלי מחליף או שאריאלי עדיף.
כרגע אריאלי לא עדיף, ואם נחתוך את קאונסיל בלי מחליף אז תהיה לנו בעיה בהובלת הכדור בחלק מהדקות.
לגבי שאר הדברים שנכתבת, ממש לא. לקאונסיל יש כדרור נוראי לרכז, רואים את זה לא רק כשהוא מעביר את החצי אלא גם כשהוא חודר. הוא לא מסוגל לעשות שינויי כיוון והטכניקה שלו עם הכדור נוראית מאלף ועד תו, הוא נגר כדורסל. אתמול אגב הוא גם עשה צעדים בדקה קריטית בסוף שלא נשרקו כי השופטים פחדו לשרוק אחרי שלא שרקו לראשון צעדים התקפה לפני.
מה שבאמת נורא זה שבנוסף להיותו נגר הוא גם בכלל לא אתלטי או זריז במיוחד, אין לו שום יתרון פיזי. הוא שומר רע מאוד שכל שחקן עובר אותו בצעד ראשון, כולל רכזים מחליפים מאשקלון וכאלה. הוא שומר צמוד מדי את השחקן שלו למרות שאין לו את הרגליים לזה, הוא פשוט שומר טיפש מאוד ובגלל זה הוא חור גדול בהגנה.

הדיבורים שלך שאתה "אוהב אותו" בגלל "המלחמה" וה-"נשמה" זה נטו לייחס לשחקן כל מיני תכונות לא קיימות בגלל שהוא גרוע, ולפתח אליו "חיבת אנדרדוג", תופעה מוכרת היטב בספורט (במיוחד בכדורגל אצלנו שם נהגו לסגוד לכל מיני נגרים וליצנים ולייחס להם קדושה). מבחינה מקצועית בכל אופן זה לא מחזיק מים.

שלא יהיה ספק שעם כל הסימפתיה לקאונסיל אם יבוא מישהו שיתרום יותר אני אתייצב בראש רשימת התומכים, פשוט נראה לי ששופטים אותו הרבה יותר ממה שמגיע לו. בסך הכל לא בגללו ירד ההפרש היו עוד 4 אחרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 95 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: