תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 14:34

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 109 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ג'רמיין טיילור ביקש להשתחרר מהקבוצה
הודעהפורסם: 26 ינואר 2013, 20:50 
אתה יכול להאמין או לא להאמין
הברירה בידיך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2013, 20:59 
הוקיץ׳,

לא ביקשתי ממך להאמין. לא רוצה, לא צריך.

לאולסי היתה שפעת וטיילור ביקש להשתחרר.

שבת שלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2013, 20:59 
הוקיץ׳,

שבת שלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2013, 21:02 
אומר זאת כך, יונית. מי שחושב שמה שקורה בהפועל העונה עם הזרים זה חוסר מזל ולא התנהלות כושלת ושערורייתית מוזמן להתעורר.
אני מקווה בשבילו שכשהוא יתעורר זה לא יהיה בליגה השניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2013, 21:59 
לכולנו ברור שטיילר הלך מפני שהיה לו לא טוב כאן.
היה ברור שהוא לא נהנה מהמשחק ומהקבוצה. עקבתי אחריו ארוכות ולא ראיתי אותו פעם אחת מתייחס לאוהדים ו/או לשחקנים אחרים בקבוצה. לא ראיתי אותו מתלהב או נהנה. משחקו כמובן לא היה מחובר לקבוצה ומכאן הייתה קצרה הדרך לפיצוץ עם ארז - לא היה קשה לראות את זה במשחק באשקלון ואף ציינתי לסביבתי שלא יגמור את השבוע בהפועל.
אני משער שכנראה לא התלהב משהו מארצנו ובטח מייבוש עונש במשך רבע שלם ולכן חיפש משהו אחר ומצא קבוצה סינית.
עכשיו תחליטו אם ארז אשם בזה או טיילר עצמו או שניהם.
אם מישהו ממציא סיפור על כך שארז או ההנהלה אמרו לטיילר ללכת וגם שישלם לנו פיצוי על כך אז אתם חופשיים להאמין. אני לא.
היחס הוביל את טיילר לברוח מכאן אבל שוב זה לא ודאי שבמקרה כאן ארז הוא האשם היחיד בכך. יש כאלה שיטענו כך שהאופי של ארז הוביל לכך והצדק עימם אבל . כמובן שלכולנו ברור שיש עם ארז בעיות נוספות אבל האופן שבו חלק מעלים בו איזושהי קונספירציה שטיילר הועף סתם כך איני מאמין לה כי אני עדיין מאמין להנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2013, 22:10 
אתה צודק.

הוא לא אהב חומוס וגם הוא שנא את השיר ״הפועל תראי מה קרה לי״, אז הוא החליט לעזוב מיידית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2013, 22:17 
אינקוגניטו כתב:
אתה צודק.

הוא לא אהב חומוס וגם הוא שנא את השיר ״הפועל תראי מה קרה לי״, אז הוא החליט לעזוב מיידית

אתה צודק , אתה בהחלט חד אבחנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2013, 22:52 
אינקוגניטו כתב:
הוקיץ׳,

שבת שלום

גם לא ביקשתי ממך לשכנע אותי.
אני פשוט חושב שהסגנון הזה לא מוסיף לך יותר מדי כבוד.
אופירע זה כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2013, 23:14 
זה נראה כאילו אנשים מחכים בפינה, וכאילו אם נרד ליגה לא יכאב למי שלא מבקר את המחדל של ההנהלה והמאמן בנושא הזרים השנה.

שיהיה לנו המון בהצלחה בשני, תתעלו את האנרגיות שלכם לדברים חיוביים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2013, 23:19 
ברגר כתב:
זה נראה כאילו אנשים מחכים בפינה, וכאילו אם נרד ליגה לא יכאב למי שלא מבקר את המחדל של ההנהלה והמאמן בנושא הזרים השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2013, 23:29 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:

מחכים בפינה? ברצינות ברגר?
התנהלות בזיונית של יותר מ- 3 חודשים אתה מגדיר כמחכים בפינה?
אנשים אומרים את מה שמציק וכואב להם גם כדי לקבל תשובות וגם כדי שאולי, בטעות, איכשהו משהו ישתנה.
יש לך באמת ספק לגבי המניעים של כל אלה שמתלוננים על ארז/ההנהלה במקרה הזרים המחליפים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2013, 23:33 
סמל אישי של המשתמש
מעניין אם הקהל שהצליח להרוס את חוויית הפועל כדורגל השנה יצליח להרוס גם את חוויית הפועל כדורסל.
אני מאוד מקווה שלא.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2013, 23:35 
יהלום אדום כתב:
ברגר כתב:

אנשים אומרים את מה שמציק וכואב להם גם כדי לקבל תשובות וגם כדי שאולי, בטעות, איכשהו משהו ישתנה.
יש לך באמת ספק לגבי המניעים של כל אלה שמתלוננים על ארז/ההנהלה במקרה הזרים המחליפים?

חבר שלי,

גם לי מציק. גם לי כואב. מי שראה את הדמעות שלי ביום ראשון באשקלון יבין עד כמה. אני חי את הקבוצה הזו 20 שנה, וחי אותה בשבילי ובשביל אבא שלי שלא נמצא כאן איתנו. יש כאן התנהלות קלוקלת, אבל להגדיר אותה ביזיונית, כרגע, זה ממש מוגזם לדעתי. כולנו רוצים בטובת הקבוצה, הרי אחרת לא היינו כותבים כאן. אני מאוד מקווה שבשלושת השבועות שבין המשחק מול ראשון למשחק מול גלבוע יגיעו שני שחקנים זרים, טובים, שיצליחו להשאיר את הפועל ליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2013, 23:51 
סמל אישי של המשתמש
מהו המועד האחרון לרישום שחקנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2013, 23:54 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
יהלום אדום כתב:
ברגר כתב:

חבר שלי,

גם לי מציק. גם לי כואב. מי שראה את הדמעות שלי ביום ראשון באשקלון יבין עד כמה. אני חי את הקבוצה הזו 20 שנה, וחי אותה בשבילי ובשביל אבא שלי שלא נמצא כאן איתנו. יש כאן התנהלות קלוקלת, אבל להגדיר אותה ביזיונית, כרגע, זה ממש מוגזם לדעתי. כולנו רוצים בטובת הקבוצה, הרי אחרת לא היינו כותבים כאן. אני מאוד מקווה שבשלושת השבועות שבין המשחק מול ראשון למשחק מול גלבוע יגיעו שני שחקנים זרים, טובים, שיצליחו להשאיר את הפועל ליגה.

איש יקר,
בגלל שכולנו רוצים בטובת הקבוצה המילים כנראה יוצאות ככה.
הלוואי וינחתו כאן כבר שני זרים ובזכותם נישאר בליגה ונתחיל מחדש בשנה הבאה, הבעיה היא שנתנו פור גדול מדי לליגה (ועדיין נותנים) ופספסנו משחקים רבים מדי בגלל חוסר כזה או אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 05:51 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
חבר שלי,
גם לי מציק. גם לי כואב. מי שראה את הדמעות שלי ביום ראשון באשקלון יבין עד כמה. אני חי את הקבוצה הזו 20 שנה, וחי אותה בשבילי ובשביל אבא שלי שלא נמצא כאן איתנו. יש כאן התנהלות קלוקלת , אבל להגדיר אותה ביזיונית , כרגע, זה ממש מוגזם לדעתי. כולנו רוצים בטובת הקבוצה, הרי אחרת לא היינו כותבים כאן. אני מאוד מקווה שבשלושת השבועות שבין המשחק מול ראשון למשחק מול גלבוע יגיעו שני שחקנים זרים, טובים, שיצליחו להשאיר את הפועל ליגה.

חבר ואיש יקר,
ראשית אף אחד לא שווה את הדמעות שלך חוץ מאישתך לעתיד החמודה ואביך ז"ל ועוד כמה שאני לא מכיר.
שנית, ואני לא מנסה להעמיק את הדיון בנושא למה עזב טילור, ההבדל בין התנהלות ביזיונית לבין קלוקלת הוא דק עד דקיק שלא צריך לעשות מיזה סיפור. לא ניראה לי שמי שתקף כאן את ארז או את ההנהלה חיכה להם בפינה אבל אני מודה שאתה מעורה בנעשה בקבוצה ובקהל הרבה הרבה יותר טוב ממני.
גם אני מצטרף לתקוותך שיגיעו בשבועות הקרובים זרים טובים שישתלבו בקבוצה וישאירו אותה בליגה. לי אפילו יש אינטרס אישי בכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 07:10 
סמל אישי של המשתמש
שמי שמכיר אותי יודע שאני לא מחסידיו הגדולים של ארז,הוא מאמן עם כמות ידע בלתי נגמרת אבל עם בעיית ראש קשה לא פחות מטיילור,ששני סוגי אנשים כאלה נפגשים על אותו מגרש כדורסל אחד מהם חייב לעזוב.מכיוון שארז הוא הותיק יותר טיילור היה צריך ללכת.
ארז כנראה לא יודע לקבל החלטות ומי שרוצה להיות כמו במחלה שם הדון ופדרמון קובעים מי יהיו הזרים כנראה לא מכיר את רמי.
לתפיסת עולמי ההנהלה צריכה לתת למאמן תקציב שחקנים ועם זה הוא צריך להסתדר,לכן ההתנהלות החובבנית בנושא הזרים היא על אחריותו של ארז.
ואגב למי שלא יודע נשארו לנו עוד 2 הזדמנויות לבחור זרים כי אם גם בהם ניפול לא נוכל להחליף אותם!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 11:22 
דובראש כתב:
ואגב למי שלא יודע נשארו לנו עוד 2 הזדמנויות לבחור זרים כי אם גם בהם ניפול לא נוכל להחליף אותם!!!

לא שאני יודע אם זה בכלל אפשרי או רצוי, אבל אם במקרה אנחנו מחתימים עכשיו מחדש את בולדין, זה נחשב בספירת 8 הזרים או בגלל שהוא כבר היה כאן זה לא יחשב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2013, 13:09 
סמל אישי של המשתמש
מילפורד כתב:
דובראש כתב:

לא שאני יודע אם זה בכלל אפשרי או רצוי, אבל אם במקרה אנחנו מחתימים עכשיו מחדש את בולדין, זה נחשב בספירת 8 הזרים או בגלל שהוא כבר היה כאן זה לא יחשב?

לדעתי הוא נספר כי שחררנו אותו
מישהו יכול לשער כמה עולה להביא את האנטר בשלב כזה של העונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 109 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: