יואב כתב:
בקשה לכל מי שמגיע ליד אליהו:
הרי ברור לכולנו מה תוכן השירים שהולך להישמע שם, אני מכבד,אולי לא מסכים, אבל מכבד את הדעות של שני הצדדים, אבל בבקשה מכם,
מי שלא רוצה לשיר שלא ישיר אבל ספציפית למשחק הזה תחדלו מהשריקות בוז, אנחנו מגיעים לשם אחרי מי יודע כמה שנים ואנחנו צריכים להפגין שם מפגן כוח ואחדות שעוד לא נראה, להראות להם:"הנה רציתם להיפטר מאיתנו,לא הצלחתם,זין עליכם". אני יודע שהבקשה הזאת חריגה אבל תחשבו עליה טוב.
תודה.
הרי ברור לכולנו מה תוכן השירים שמיעוט מהקהל מעוניין לשיר, אין מחלוקת כי מדובר בשירי נאצה מהמכנה הנמוך ביותר, אני מכבד,אולי לא מסכים, אבל מכבד את הדעות של שני הצדדים, אבל בבקשה מכם,
אבל ספציפית למשחק הזה תחדלו מהשירים האלה, אנחנו מגיעים לשם אחרי מי יודע כמה שנים ואנחנו צריכים להפגין שם מפגן כוח ואחדות שעוד לא נראה, להראות להם:"הנה רציתם להיפטר מאיתנו,לא הצלחתם,זין עליכם". אני יודע שהבקשה הזאת חריגה אבל תחשבו עליה טוב.
אני יליד שנות ה80', אכלתי מרורים בבית הספר לאור אהדתי את הפועל תל אביב, רואים בי כבוגד על כך שעודדתי רחמנא לצלן קבוצות אחרות בימי חמישי ולא את נבחרת ישראל בצהוב כחול, וליבי מלא על כל הגועל שמתרוצץ שם.
ועדיין במקום להסביר לאנשים, שמשתכנעים דרך אגב, כמה רוע ורצון לדרוס ולרמוס יש בקבוצה הזאת, אני מוצא את עצמי מתוגנן, בשם חופש הביטוי, על הזכות להשתמש בטרמנולגית השואה והזכות לצחוק על אדם שאביו התאבד.
אז לא, די עם זה, אין משחק שמצדיק את זה ואין קבוצה שמצדיקה את הקללות האלה.
איפה הקהל האינטלגנטי של הפועל שיודע לעקוץ ברמה הגבוהה ביותר.
להזיכרכם איך תמכו בנו במאבק אוסישקין שהכל היה טהור עם שליחת הפרחים לחולדאי וא' אני מאוהב ואיך הכל התהפך בגלל חילול הקבר.
מה שעצוב שהדיונים כאן לא יעזרו ובכל מקרה יהיו נאצות, אבל לפחות אולי זה יעודד את הגוש השקט, ודווקא בדרבי ודווקא אחרי כל כך הרבה זמן, קריאות בוז בזמן השירים האלה יכולו לעשות רק טוב לקבוצה.