תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 22:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 76 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אושרה שיטת המשחקים לעונה הקרובה
הודעהפורסם: 30 יולי 2012, 15:51 
וואו..אוקי,כמה דברים שאולי יעניינו את 19 ולמנהם.
חלק מהסיבה לליגה המקומית היא לתת מקום לשחקן המקומי ולטיפוחו.
כשאתה לוקח בתור זר כוכב מכללות או שחקן אלוף מליגה אחרת באירופה ומביא אותו להתמודד עם שחקן בן 18 מליגת הנוער על דקות משחק ברור מאליו לאן זה ילך ועד שיש שחקן שלמרות כל התנאים האלו מצליח להתפתח לשחקן במעמד גבוה אתה מתלונן שהוא עולה הרבה כסף ועדיף זר אחר שמקבל הקלות מס.. מצב כזה הוא פשוט גרוע.
הגישה של ״עניין רמת הכדורסלן הישראלי ומעמדו הוא עניין של האיגוד והנבחרות ולא קשור אליי ואני צריך לדאוג רק לקבוצה החזקה ביותר שתיהיה שלי״ בעצם אומר שאם לא היה הגבלה על זרים לא היה איכפת לך לשים 12 זרים בסגל.
הרי מה זה משנה? 12 זרים אפשר להשיג משוק בלתי מוגבל ולרוב הם זולים יותר ובאים ממעמד אחר. וזה בול הגישה שגורם למחלה של הכדורסל שלנו ובסופו של דבר לתירוץ הקבוע של ״אין מספיק ישראלים טובים״.

איך זה יכול להיות שהליגה המקומית היא ליגה של זרים בחיזוק פיצפון של ישראלים. זרים שאני בחיים לא הכרתי ושלא נשארים הרבה זמן ובעצם יוצרים חוסר עניין.
בכדורגל יש הגבלה ל3 זרים והרמה חרא ויש פופולריות ביחס לכדורסל בשמיים למרות שהכדורסל באופן מפורש הרבה יותר מצליח אפילו ברמת הנבחרות. למה לא לרצות יותר זרים שם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אגב אותו דבר בנוגע לוויכוח הפוליטי המעניין שנוצר כאן.
אם המדינה הייתה מעסיקה על בסיס גלובלי רק את בעלי הערך ביותר, אלו שרק התחילו לחפש מקום עבודה והיו מחפשים מקום להתבסס ולקבל ״רזומה״ ונסיון לא היו מצליחים. וגם אם אתה היית עם מעמד דומה היית מקבל הרבה יותר מס מעובד זר. דבר כזה היה גורם לאנשים להגיד שפשוט אין עובדים ישראלים טובים...אתה דרך אגב לא היית מוצא מקום עבודה, והכלכלה הייתה חורבת. כישלון חרוץ של הממשלה. משום מה בכדורסל לא אומרים כלום.

נערך לאחרונה על ידי cscarlos בתאריך 30 יולי 2012, 16:33, נערך 6 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

.

נערך לאחרונה על ידי cscarlos בתאריך 30 יולי 2012, 16:07, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

.

נערך לאחרונה על ידי cscarlos בתאריך 30 יולי 2012, 16:06, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

.

נערך לאחרונה על ידי cscarlos בתאריך 30 יולי 2012, 16:06, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2012, 16:40 
20 כתב:

מתי היינו יותר צמודים למכבי? כשהיו הרבה ישראלים טובים או כשיש מעט ישראלים טובים?

מתי שהיו הרבה מתאזרחים טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2012, 17:45 
יכול להיות שאנשים פספסו את זה. אני אוהד הפועל תל אביב. הכדורסל הישראלי(כמו הכדורגל הישראלי) לא ממש מעניין אותי.
במסגרת החוקים של הליגה הישראלית מעניין אותי אך ורק שתהיה להפועל תל אביב את הקבוצה הכי חזקה.
זה מה שחשוב לי בתור אוהד הפועל תל אביב. הכדורסל הישראלי הוא כלום בשבילי והוא טיעון שלא מזיז לי בשיט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2012, 19:09 
סמל אישי של המשתמש
cscarlos כתב:
וואו..אוקי,כמה דברים שאולי יעניינו את 19 ולמנהם.
חלק מהסיבה לליגה המקומית היא לתת מקום לשחקן המקומי ולטיפוחו.
כשאתה לוקח בתור זר כוכב מכללות או שחקן אלוף מליגה אחרת באירופה ומביא אותו להתמודד עם שחקן בן 18 מליגת הנוער על דקות משחק ברור מאליו לאן זה ילך ועד שיש שחקן שלמרות כל התנאים האלו מצליח להתפתח לשחקן במעמד גבוה אתה מתלונן שהוא עולה הרבה כסף ועדיף זר אחר שמקבל הקלות מס.. מצב כזה הוא פשוט גרוע.
הגישה של ״עניין רמת הכדורסלן הישראלי ומעמדו הוא עניין של האיגוד והנבחרות ולא קשור אליי ואני צריך לדאוג רק לקבוצה החזקה ביותר שתיהיה שלי״ בעצם אומר שאם לא היה הגבלה על זרים לא היה איכפת לך לשים 12 זרים בסגל.
הרי מה זה משנה? 12 זרים אפשר להשיג משוק בלתי מוגבל ולרוב הם זולים יותר ובאים ממעמד אחר. וזה בול הגישה שגורם למחלה של הכדורסל שלנו ובסופו של דבר לתירוץ הקבוע של ״אין מספיק ישראלים טובים״.
איך זה יכול להיות שהליגה המקומית היא ליגה של זרים בחיזוק פיצפון של ישראלים. זרים שאני בחיים לא הכרתי ושלא נשארים הרבה זמן ובעצם יוצרים חוסר עניין.
בכדורגל יש הגבלה ל3 זרים והרמה חרא ויש פופולריות ביחס לכדורסל בשמיים למרות שהכדורסל באופן מפורש הרבה יותר מצליח אפילו ברמת הנבחרות. למה לא לרצות יותר זרים שם?

cscarlos כתב:
אגב אותו דבר בנוגע לוויכוח הפוליטי המעניין שנוצר כאן.
אם המדינה הייתה מעסיקה על בסיס גלובלי רק את בעלי הערך ביותר, אלו שרק התחילו לחפש מקום עבודה והיו מחפשים מקום להתבסס ולקבל ״רזומה״ ונסיון לא היו מצליחים. וגם אם אתה היית עם מעמד דומה היית מקבל הרבה יותר מס מעובד זר. דבר כזה היה גורם לאנשים להגיד שפשוט אין עובדים ישראלים טובים...אתה דרך אגב לא היית מוצא מקום עבודה, והכלכלה הייתה חורבת. כישלון חרוץ של הממשלה. משום מה בכדורסל לא אומרים כלום.

1. שחקן זר ושחקן נוער לא מתחרים בכלל אחד עם השני. בליגה מקצוענית ובכירה, לשחקן בן 18 לא אמור להיות מקום ברוטציה, אלא אם מדובר בעילוי. שחקן נוער שרוצה לשחק, שישחק בליגה לנוער או שילך לליגה נמוכה. בכלל, הטיעון שהזרים תופסים את המקום לישראלים פשוט לא תופס לוגית. מספר המקומות בשביל שחקנים ישראליים לא מוגבלת. מביאים 50 זרים במקום 30 לליגת העל? אז ש-20 שחקנים ישראלים ירדו לשחק בליגה הלאומית, מה כבר קרה? אגב, זה אמור גם לעזור קצת לשחקנים שכן נשארים ברמה של ליגת העל, כי עכשיו הם מתאמנים ומשחקים נגד עוד 20 זרים ברמה גבוהה.
2. אני חושב שהטיעון שהבאת בסוף ההודעה לא זכה למספיק תשומת לב. בלי להגזים בכלל, זה אחד הטיעונים הכי מגוחכים ששמעתי אי פעם. הכדורגל בארץ יותר פופולרי מהכדורסל כי יש פחות זרים? אתה אשכרה הוצאת דבר כזה מהמקלדת שלך? באמת, לא חשבת אולי שזה נובע מגורמים אחרים? למשל, זה שהכדורגל הוא הענף הכי פופולרי בעולם בהפרש עצום, וכדורסל הוא ענף די זניח בעולם, ודווקא בישראל הפופולריות שלו גבוהה יותר ביחס לשאר העולם?
ובכלל, הטיעון הזה שזרים מורידים את רמת העניין הוא כל כך מנותק מהמציאות. באירופה הספורט פתוח לזרים (מהאיחוד האירופי לגמרי, וגם לזרים לא אירופאים), והכדורגל האירופי, בעיקר ברמות הגבוהות, הוא עירוב של שחקנים זרים. בהרבה מקרים השחקנים המקומיים הם מיעוט קטן מאוד. זה מעולם לא השפיע על רמת העניין והפופולריות.

ו-19 צודק, האינטרס הראשי של הפועל ואוהדיה צריך להיות טובת הפועל, ולא טובת הכדורסל הישראלי. באופן אישי, הכדורסל הישראלי לא מעניין אותי בכלל ומצידי שנבחרת ישראל תפסיד כל משחק 40 הפרש. אין לי בעיה שההנהלה תפעל לקידום הכדורסל הישראלי ושאוהדים שאכפת להם יפעילו לחץ בכיוון הזה, אבל בדיוק עד לגבול שזה מתחיל לפגוע בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2012, 19:40 
יובל
בוא נתחיל עם 2 כי זה היה חוסר הבנה פשוט.
בסוף ההודעה לא אמרתי שהסיבה שהכדורגל יותר פופולרי היא מספר הזרים. הכוונה היחידה הייתה לשאול אותך בתור אוהד כדורגל (אני מנחש) האם בגלל שהרמה בכדורגל חרא גם שם היית שואף לכמות השפעה כזאת גדולה של הזרים כמו בכדורסל (שם הם מהווים 60-80 אחוז מהרוטציה). כשכמו שאתה רואה הרמה בכל מקרה חרא.
ובכל מקרה נכון שכדורגל ספורט הרבה יותר פופולרי אבל גם אל תזלזל כל כך בכדורסל ותשים את הכדורסל כעוד ענף זניח כלשהו (אני גם לא רוצה להיכנס לזה).

בוא נמשיך עם 1.

הגיל 18 היה יותר הקצנה בשביל לתת דוגמה לשחקן צעיר שצריך לקבל הזדמנות אך לא יקבל אותו בליגת העל.
למה? כי בוודאי שהוא מתחרה על דקות עם כוכב מכללות או כוכב אירופאי כלשהו.
כמו שאתה יודע, הגיל הצעיר זה הגיל שבו השחקן הכי זקוק לבמה . שם הוא מתפתח.
שחקן צריך במה. ובליגה שלנו יש את כל התנאים מהשחקנים הצעירים, עד השחקנים ברמה הגבוה להיות מדוכאים מהמערכת.

אז אתה אומר ״אני מעניין אותי רק הפועל״ ומכבי אומרים ״אני מעניין אותי רק מכבי״ וחיפה אומרים ״אני מעניין אותי רק חיפה״ וכך המחלה הזאת נמשכת.
אני יותר מאמין שזה אידיאולוגיה שאנחנו צריכים ללכת איתה לכלל הליגה.

בנוגע למה אנחנו צריכים לעשות באופן אישי מבחינה מקצועית...אני מאמין נטו שיש יתרון לקבוצה של 3 זרים על 4 ברגע שאתה פשוט משקיע את הכסף במקום זר רביעי בשחקן ישראלי צעיר (השקעה קטנה יחסית) ואת כל ההפרש להתווסף למשכורת של הזרים. כך נקבל 3 זרים יותר איכותיים וישראלים שמקבלים הזדמנויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2012, 20:52 
סמל אישי של המשתמש
1. מבחינתי שלא תהיה הגבלה של זרים, לא בכדורגל ולא בכדורסל.
2. לא הגבת בכלל למה שאמרתי, איך בדיוק הזרים תופסים את המקום לישראלים. אם יש 50 זרים בליגת העל, אז 50 ישראלים יורדים לליגה הלאומית. אני לא רואה מה הבעיה בזה, ואני לא חושב שזה פוגע בכדורסלן הישראלי.
3. מעניין שבמקרה העיקרון הכי חשוב עבורך גם משתלם מקצועית (למרות שכל המועדונים המטומטמים, כולל הפועל, חושבים אחרת). כשתהיה מאמן, תעשה מה שנראה לך נכון מבחינה מקצועית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2012, 21:37 
יובל כתב:
1. מבחינתי שלא תהיה הגבלה של זרים, לא בכדורגל ולא בכדורסל.
2. לא הגבת בכלל למה שאמרתי, איך בדיוק הזרים תופסים את המקום לישראלים. אם יש 50 זרים בליגת העל, אז 50 ישראלים יורדים לליגה הלאומית. אני לא רואה מה הבעיה בזה, ואני לא חושב שזה פוגע בכדורסלן הישראלי.
3. מעניין שבמקרה העיקרון הכי חשוב עבורך גם משתלם מקצועית (למרות שכל המועדונים המטומטמים, כולל הפועל, חושבים אחרת). כשתהיה מאמן, תעשה מה שנראה לך נכון מבחינה מקצועית.

1. אוקי זה דעתך. אם ברור לך מה יהיו ההשלכות של דבר כזה על הכדורסל הישראלי ואתה בסדר עם זה אז הדיון פה נסגר.

2.לא הבנתי. אתה חושב שאני באיזה צד בוויכוח בנוגע למקום הפיסי של מספר הזרים הכולל בליגה? אין לי שום דעה לגבי המקום הפיסי.
40 או 60 וואט אבר. לי איכפת מהתכלס. מהרוטציה.
וברטוציה הזרים לוקחים 60-80% . לא מעניין אותי כמה מקומות הישראלים והזרים לוקחים באופן הכולל אלה כמה הם משחקים.
נגיד במצב איפוטטי היה 6 זרים בקבוצה אבל הישראלים היו משחקים 60-80% מהזמן לא היינו מנהלים בכלל את הדיון הזה. אבל זה ביקום מקביל שבחיים לא יקרה. אבל בגלל שמספר הזרים בקבוצה כן בסוף קובע את ההזדמנויות שמקבלים הישראלים אז זה כן חשוב לי.
אני מקווה שהסברתי את עצמי כמו שצריך.

3.אני באמת מאמין שמספר הזרים לא בהכרח קובע את הצלחות וחוזק הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אושרה שיטת המשחקים לעונה הקרובה
הודעהפורסם: 31 יולי 2012, 00:19 
אני מהאייפון אז סלח לי קרלוס שאני לא מצטט. העובדה שאת הפועל מעניין רק הפועל וכך הלאה, היא חלק מהעניין כשאתה אוהד קבוצה, אמיתית, תחרותית, כזו שאשכרה יכולה להשיג משהו או חו"ח לרדת ליגה. כנראה לך טוב עם הקבוצה שלך, אקדמיית וינגייט, שלא יכולה לעלות מהארצית או לרדת ממנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2012, 01:00 
ברגר אתה נעשה חלוד. אפילו את עידן זלמנסון לא הזכרת? מימך לא הייתי מצפה

הייתי יכול לתת לך תגובה עניינית אבל זה פשוט חסר משמעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אושרה שיטת המשחקים לעונה הקרובה
הודעהפורסם: 31 יולי 2012, 01:22 
cscarlos כתב:

כשמדברים לעניין אני עונה לעניין. אתה פשוט מעדיף צביון על פני הצלחה, במקום לנסות וליצור שילוב של השניים. לא כל הצעירים הם בר טימור. הלוואי שכל השישייה המובילה של העתודה תשחק אצלנו, אז נצטרך מעט זרים. כרגע, צריך להביא, אם צריך גם ארבעה, בתקווה שיהיו שחקני חיזוק ומחוברים לשאר השחקנים והקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2012, 01:52 
ברגר כתב:
cscarlos כתב:

כשמדברים לעניין אני עונה לעניין. אתה פשוט מעדיף צביון על פני הצלחה, במקום לנסות וליצור שילוב של השניים. לא כל הצעירים הם בר טימור. הלוואי שכל השישייה המובילה של העתודה תשחק אצלנו, אז נצטרך מעט זרים. כרגע, צריך להביא, אם צריך גם ארבעה, בתקווה שיהיו שחקני חיזוק ומחוברים לשאר השחקנים והקהל.

בואנה אנשים אשכרה לא קולטים שאני באמת חושב ש3 זרים לא בהכרח אומר קבוצה פחות טובה מ4.
ומה , אני אמרתי שבלי זרים בכלל? אני מאמין שבכדורסל המודרני ובכלל בכדורסל הישראלי יש צורך בשחקן הלא מקומי.
אני מאמין גדול בכך שלליגה הישראלית אפשר עם 3 וביורוליג עם הקבוצה הנכונה אפשר גם רק עם 5.
ההנהלה רוצה 4 והמאמן רוצה 4 אז יאללה פאדלק..אני לא אבכה עכשיו. אבל אני עדיין מאמין שצריך להלחם ולשים תחת אידיאולוגית המועדון עקרונות כמו שיוויון במס ומספר הזרים מופחת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 76 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: