רדנקו כתב:
עצרנו אותם על 80 כשהם שיחקו בלי ג'רמיין הול שהוא אחד משלושת הנשקים העיקריים שלהם, וכשווטסון עדין לא שיחק. ועדין - הם קלעו מולנו בחמישים אחוז מהשתיים, שזה אחוז מטורף ומצביע על זה שההגנה שלנו היתה רעה מאד.
ואל תשכח עוד דבר - כל הקבוצות יורדות מולנו בתפוקה ההתקפית כי אנחנו משחקים התקפות ארוכות ולכן יש להן פחות פוזשנים בכל משחק.
לקורי אין שום בעיה לשמור את מילר והוא לא איטי מדי בשבילו. הוא בערך השחקן היחיד בליגה הזו שמסוגל לשמור את מילר באחד על אחד כי הוא מספיק מהיר, אתלטי ופיזי.
בית יוסף וסימין היו גדולים נגדנו, אבל מילר הוא זה שקלע את כל הנקודות שלהם במאני טיים. כל הכדורים הלכו אליו , אי אפשר היה לעצור אותו, וקורי,בטח אחרי 35 דקות, לא יכול לשמור אותו לדעתי. הלוואי ואני טועה.
זה שהתפוקה של כל הקבוצות יורדת מולנו זה ברור,וגם אותם הצלחנו להוריד, הבעיה שמול 40 דקות איזורית , בטח במגרש חוץ נגדם,אני בספק אם אנחנו יכולים לקלוע 85 נקודות. במיוחד שקלי על כל כדור מקבל 2 שומרים ואנחנו לא פוגעים מבחוץ. אני לא בונה על 14 מ-28 שלנו לשלוש כמו שעשו הוד השרון אתמול.
לכן צריך לרוץ הרבה יותר כמו שראינו בכמה משחקים לאחרונה. יש לנו עם מי לעשות את זה.