רדנקו כתב:
תמיד יש אנשים שיתלוננו על כל דבר.
למשחק הקודם הגעת? אני לא אופתע לגלות שלא.
פתאום יש משחק גדול אז אתה רוצה להגיע?
אני חושב שעדיף שלא יהיה לך כרטיס מאשר ישארו 300 כרטיסים שלא נמכרו כמו במשחק הקודם.
ההנהלה לא צריכה לשמש מגדת עתידות ולהמר על ההכנסות ועל כך שאנשים כמוך יחליטו פתאום שכן מתחשק להם להגיע למשחק גדול, רק כדי לגלות שלא ממש התחשק לך בסוף להגיע ונשארנו עם כרטיסים שלא נמכרו כמו במשחק הקודם וכמו ברוב העונה.
אתה חושב שצריך שיהיו עוד קווי טלפון ועוד אנשים שיענו להם? אתה מוזמן לתרום כסף מלבד ה-300 שנתת כחבר עמותה ולממן את העלויות של עוד קוי טלפון ועוד אנשים שישבו ויענו לטלפונים האלה.
ולגבי האולם - אתה פשוט חוצפן.
אני לא נכנס להתנגחויות ולכן הסכם בפשטות את הדברים, כן אני הייתי במשחק האחרון ובעוד כמה שלפניו במהלך העונה שאליהם יכלתי להגיע
מהמקום שבו אני גר (לא בת"א כמוך כנראה) בצפון. חוץ מזה שאני כסטודנט לא רק שעשיתי חברות בעמותה גם קונה כרטיסי מבוגר כל
פעם למרות שלדעתי מגיע לי הנחת סטודנטים, וזאת כתרומה לעמותה בסכום שאני יכול לתרום (כל אחד צריך לתרום כמה שיכול ולהגיד לי בו תתן עוד זה חוצפה).
לגבי האולם זאת דעתי, אתה יכול להסכים איתה או לא, אני מאוד מעריך את כל מה שעושה ההנהלה הזו בנושאים השונים ולאן שהיא הובילה אותנו,
אבל בנושא זה וכבעל מניות בקבוצה יש לי לדעתי את הזכות להגיד את דעתי בלי שמישהו יקפוץ.
נ.ב. אני כן יעודד היום מהבית ולו רק בגלל שלא הצלחתי לקנות כרטיס למשחק וחבל שמישהו שהוא לא חבר עמותה ואני בספק אם אחרי המשחק
גם יהיה ישב ביציע הקטן ממילא בהדר יוסף