תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 21:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 7 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שאלה על חוזים
הודעהפורסם: 26 יולי 2011, 13:58 
אני כבר כמה שנים תוהה למה בכדורסל כל (או רוב) החוזים של השחקנים הם חוזים קצרים מאוד. גל איתן נניח, אני מאוד שמח שהוא חתם לשנתיים, אבל למה בעצם לא להחתים אותו ל5 שנים? או למה נתנו לאסברי ויוטר חוזים רק לעונה אחת? זה יוצר מצב שכל שנה קבוצה צריכה לבנות את הסגל כמעט לגמרי מחדש, וראיתי כמה פעמים בליגת העל שקבוצה פתחה עונה עם שחקן אחד מהעונה שעברה
לא רק שקשה הרבה יותר להתחבר לקבוצה כשהרבה שחקנים מתחלפים כל שנה ולפעמים אפילו רוב הסגל, זה גם נראה לי כאב ראש למאמנים לבנות כל פעם מחדש קבוצה
למה בעצם זה ככה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שאלה על חוזים
הודעהפורסם: 27 יולי 2011, 09:41 
סמל אישי של המשתמש
אף אחד לא יודע מה יהיה עוד 5 שנים בכדורסל הישראלי.
גם לא הקבוצה, וגם לא השחקן.
למה להתחייב לשכר שאולי לא תוכל לשלם עוד 5 שנים?
למה להתחייב לשכר שאולי תוכל לקבל בקבוצה אחרת הרבה יותר ממנו עוד 5 שנים? למה להתחייב לקבוצה שאולי עוד 3 שנים לא תהיה קיימת בכלל?

לאף אחד אין אינטרס בזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2011, 12:00 
אני רק הוסיף למה שהפועל אמר.
בניגוד לענפי ספורט אחרים (כמו הכדורגל,פוטבול...) הכדורסל בארץ חסר יציבות. אתה לא יודע מה יקרה שנה מהיום.
זה שקופל די סגר את הליגה אולי יתן יציבות אבל יקח עוד הרבה זמן עד שקבוצות יוכלו להרשות לעצמן להחתים לעיתים פחות נדירות שחקנים לחוזים ארוכי טווח של 4/5/6 שנים.
כרגע אני רואה רק את מכבי וירושלים בתור קבוצות שיכולות להחתים שחקנים שיש להם מעמד( ולא ילדים שיצאו מהנוער) לחוזים ארוכי טווח כאלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2011, 13:26 
סמל אישי של המשתמש
הדבר הכי מדהים אצלנו שהחתמנו מאמן ל3 עונות בעוד שלא זכור לי אי פעם מאמן שהחזיק 3 עונות בקבוצות כדורסל בכירה בארץ(למעט איש המוקה שלקח 2 גביעי אירופה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2011, 13:51 
סמל אישי של המשתמש
גם בכדורגל רוב החוזים לחמש שנים משתנים במהלך התקופה הזאת או שמסתיימים לאחר תקופה קצרה יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2011, 15:03 
למה אתם אומרים שקופל סגר את הליגה?

יש עולה ויורדת, ויש אפשרות לעוד קבוצות להנכס לליגה תמורת תשלום. הליגה ממש לא סגורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2011, 15:30 
רדנקו כתב:
למה אתם אומרים שקופל סגר את הליגה?

יש עולה ויורדת, ויש אפשרות לעוד קבוצות להנכס לליגה תמורת תשלום. הליגה ממש לא סגורה.

סגורה במובן שקבוצות יכולות להיות בטוחות שהם יהיו בליגת העל ומקסימום ישלמו קנס. כמובן שהליגה פתוחה לכל קבוצה עם יכולות ויש בסופו של דבר עולה ויורדת אבל זה נוגע בעיקר לנו.
זה פשוט יותר קל להגיד את זה ככה. יש לך דרך יותר טובה איך לקרוא למה שקופל עשה?(להגדרה,לא סתם ״השטויות של קופל״ או דברים בסגנון)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 7 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: