תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 21:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 12 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: למי שלא האמין ברועי חגאי
הודעהפורסם: 25 יולי 2011, 17:20 
סמל אישי של המשתמש
האיש הולך לאמן את בני השרון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: למי שלא האמין ברועי חגאי
הודעהפורסם: 25 יולי 2011, 20:01 
בני השרון מסתמנת בתור קבוצה שאני אחבב השנה.
בגלל התקציב המוגבל הקבוצה תקדם צעירים (לביא וחבקין ורייס).
בן יוכל לקבל סוף סוף תפקיד משמעותי בקבוצה ולהפוך לפקטור.
חוץ מיזה גם ג׳ארד מינץ הזה נשמע מעניין.(הוא אמור לשחק בעמדת הסנטר) לפחות מבחינתי בתור אחד שדוגל בזה שהליגה הישראלית פתוחה בפני כל יהודי כדורסלן ברחבי העולם אני מת על המתכונת של ה4 זרים.
שחקנים ישראלים יקבלו הזדמנות אמיתית (לא כמו החוק הרוסי שמזייף הכל) וגם הזרים הרבה יותר איכותיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2011, 21:36 
תקדם צעירים? לא נראה לי. תשחק עם כל הזרים כמה שיותר, ותיתן לישראלים פירורים. השנה יהיו קצת יותר פירורים בגלל המגבלה על מספר הזרים, אבל זה לא יהיה שונה מהשנים הקודמות מבחינת מתן העדיפות לזרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2011, 08:18 
בוא נחשב את כל העניין ברצינות שנייה כדי להבין מה הם ''הפירורים'' האלה.
בוא נגיד הם מחתימים 4 זרים שזה המקסימום (מה שיכול להיות לא נכון ויכול להיות שיחתימו רק 3 בגלל מגבלות תקציב).
ה4 האלה לא ישחקו 40 דקות כל ערב ואני בטוח שבמקסימום ארבעתם בממוצע ישחקו 30 דקות מה שיתן 40 דקות נוספות לשחקן הישראלי(כל הספסל הוא ישראלי) +המקום הפנוי שנשאר בחמישייה נותן 40 דקות לישראלי= 80 דקות לפחות לישראלים.
אל תשכח שצריך גם לחשב עניין של פציעות/בעיית עבירות/עייפות/שחקן זר לא משחק טוב/החלפה של זר בישראלי לצורך התאמה למשחק.
בסופו של דבר גם במינימום הישראלים ישחקו 100 דקות (שזה יותר מימה שהיה השנה וההבדל הוא שבניגוד לחוק הרוסי,הם ישחקו כי מגיע להם).

אז תאמין לי,פירורים זה לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2011, 08:25 
אבל אתה מדבר על זה שהם יקדמו צעירים השנה כאילו זו איזושהיא מטרה.

הם "יקדמו" צעירים בדיוק כמו שרוב הקבוצות בליגה יעשו את זה. בגלל שיש דקות פנויות ואין להם גרוש על התחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2011, 08:30 
רדנקו כתב:
אבל אתה מדבר על זה שהם יקדמו צעירים השנה כאילו זו איזושהיא מטרה.

הם "יקדמו" צעירים בדיוק כמו שרוב הקבוצות בליגה יעשו את זה. בגלל שיש דקות פנויות ואין להם גרוש על התחת.

אז מה? בן רייס לא היה קידום שלהם? השחקן כבר שנים בקבוצה ובגיל צעיר כבר תפס מעמד. הבן אדם העונה שיחק 18 דקות ונתן תפוקה של 6 וחצי נקודות והמגמה צפויה לעלות השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2011, 09:16 
סמל אישי של המשתמש
cscarlos כתב:
בוא נגיד הם מחתימים 4 זרים שזה המקסימום (מה שיכול להיות לא נכון ויכול להיות שיחתימו רק 3 בגלל מגבלות תקציב).
ה4 האלה לא ישחקו 40 דקות כל ערב ואני בטוח שבמקסימום ארבעתם בממוצע ישחקו 30 דקות מה שיתן 40 דקות נוספות לשחקן הישראלי(כל הספסל הוא ישראלי) +המקום הפנוי שנשאר בחמישייה נותן 40 דקות לישראלי= 80 דקות לפחות לישראלים.
אל תשכח שצריך גם לחשב עניין של פציעות/בעיית עבירות/עייפות/שחקן זר לא משחק טוב/החלפה של זר בישראלי לצורך התאמה למשחק.
בסופו של דבר גם במינימום הישראלים ישחקו 100 דקות (שזה יותר מימה שהיה השנה וההבדל הוא שבניגוד לחוק הרוסי,הם ישחקו כי מגיע להם).

קרלוס אם נתייחס לרגע לחוק הרוסי:
אנחנו מדברים על 2 ישראלים כל הזמן על המגרש, כלומר כבר מובטחות לך 80 דקות ו"אל תשכח שצריך גם לחשב עניין של פציעות/בעיית עבירות/עייפות/שחקן זר לא משחק טוב" ככה שאתה מקבל לפחות עוד 20 דקות והנה ה100 שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2011, 09:48 
בני השרון תביא 4 זרים שישחקו מן הסתם 30 פלוס דקות למשחק, כי הקבוצה תשחק פעם בשבוע.
מה שמותיר 80 דקות פנויות.
יש את ארז כץ, בן רייס וג'ארד מינץ שאמורים להתחלק ברוב 80 הדקות האלה.
איכשהו אני לא רואה את חבקין וגיא לביא (שאגב, אני מאוד מאוד מחזיק ממנו וחושב שהוא יכול להתפתח ליופי של שחקן) מקבלים יותר מדיי דקות. התסריט היורת סביר שהם יהפכו לדורי אסף, וחבל.
הלוואי ואני טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2011, 09:53 
el dudernio כתב:
cscarlos כתב:

קרלוס אם נתייחס לרגע לחוק הרוסי:
אנחנו מדברים על 2 ישראלים כל הזמן על המגרש, כלומר כבר מובטחות לך 80 דקות ו"אל תשכח שצריך גם לחשב עניין של פציעות/בעיית עבירות/עייפות/שחקן זר לא משחק טוב" ככה שאתה מקבל לפחות עוד 20 דקות והנה ה100 שלך.

זה לא אותו דבר. במקרה של פציעה של שחקן זר במקרה החוק הרוסי יש עוד 3 זרים על הספסל שיוכלו להחליף אותו.
אפשר הרבה יותר להשתמש בזרים (רוטציית הזרים הרבה יותר רחבה) מה שאומר שבדרך כלל ה100 דקות האלה בחוק הרוסי הם בדרך כלל גם המקסימום.
החוק הרוסי רק מזייף את הכל. הוא כופה רוטציה על המאמן שלא קשורה לרצונות האישיים שלו. שחקנים שמשחקים לא אמורים לשחק אבל הם כן רק בגלל שהמאמן היה צריך לעשות חילוף כדי להכניס שחקן אחר.
ההגבלה ל4 הפכה את כל העסק ליותר בריא ובהחלט יותר טוב לצד הישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2011, 10:02 
סמל אישי של המשתמש
אני לא יודע לכמה קבוצות היו יותר מ 4 זרים, לדעתי לא להרבה.
ולגבי הרוטציה וכו', שהמאמנים יבנו קבוצה שמתאימה לחוקי המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2011, 10:03 
purvis short כתב:
בני השרון תביא 4 זרים שישחקו מן הסתם 30 פלוס דקות למשחק , כי הקבוצה תשחק פעם בשבוע.
מה שמותיר 80 דקות פנויות.
יש את ארז כץ, בן רייס וג'ארד מינץ שאמורים להתחלק ברוב 80 הדקות האלה.
איכשהו אני לא רואה את חבקין וגיא לביא (שאגב, אני מאוד מאוד מחזיק ממנו וחושב שהוא יכול להתפתח ליופי של שחקן) מקבלים יותר מדיי דקות. התסריט היורת סביר שהם יהפכו לדורי אסף, וחבל.
הלוואי ואני טועה.

זה ממש לא מין הסתם ואתה גם לא צריך להגיד את זה כאילו זה עובדה.
יכול להיות שחקנים שיהיו פלופים או שחקנים ישראלים שיסתבר שהם כן חשובים ברוטציה. גם לא הכללת את כל הסיבות האחרות למה הישראלים יקבלו דקות.
מה שאתה אמרת זה לא העובדה אלה המקסימום של המקסימום שיקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2011, 10:06 
el dudernio כתב:
אני לא יודע לכמה קבוצות היו יותר מ 4 זרים, לדעתי לא להרבה.
ולגבי הרוטציה וכו', שהמאמנים יבנו קבוצה שמתאימה לחוקי המשחק.

.....לשלוש רבעים מהליגה היה 5 או 6.... אני יכול רק לחשוב על אולי חולון....אשדוד...אשקלון...גם בזה אני לא בטוח.

ובנוגע למאמנים שצריכים לבנות קבוצה שתתאים לחוקי המשחק...זה ממש תמימות מצדך לחשוב שזה גם מצליח להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 12 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: