תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 22:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 17 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: צריכה עזרה בבחירת לפטופ
הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 00:00 
שנת הלימודים החדשה מתחילה והלפטופ שלי מזדקן לו לאט לאט. אני לא רוצה למצוא את עצמי באמצע השנה עם כל העבודות והשיעורים תקועה בלי מחשב אז אני רוצה לקנות אחד חדש.
הבעיה היא שההבנה שלי במחשב מסתכמת ביך להפעיל אותו ולשחק סוליטר, מעבר לכך אני לא ממש יודעת שום דבר במחשבים. ניסיתי לעשות recovery למחשב שלי ואפילו הצלחתי אבל הוא נראה לי הרוס מבפנים :-(

הדרישות שלי הן פשוטות. בסך הכל אני גולשת איתו באינטרנט, לפעמים צופה בסרטיםוסדרות אונליין. אני צריכה אופיס כי רב המרצים מעלים את ההרצאות בפאוור פוינט לאינטרנט ואז אני יכולה לרשוםהערות על השקופיות תו"כ ההרצאה ואחר כך ללמוד עם זה.

מעבר לכך הדרישות הפיזיות הן שיהיה קל כי אני צריכה לסחוב אותו איתי בקולג' הרבה שעות ביום, ושהמסך והמקשים יהיו גדולים מספיק על מנת שיהיה לי נוח להקליד עבודות. ניסיתי את המחשבים הקטנים האלה אבל הם ממש לא נוחים ולא מתאימים לצרכים שלי. מבחינת הזיכרוןזה לא משנה כי אני מגבה את כל העבודה שלי בין כה וכה.
אני מעדיפה מחשב שהסוללה בו מחזיקה מעמד יחסית הרבה זמן כדי שאני לא אצטרך להטעין אותו בהרצאה, לא תמיד יש לי מקום ליד שקע וזה בעייתי.

התקציב בלתי מוגבל אבל כמובן שאם יש שתי אופציות דומות יחסית אני אעדיף את האופציה הזולה יותר.

תודה לכל מי שיעזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: צריכה עזרה בבחירת לפטופ
הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 09:35 
אם יש לך כתובת מייל .edu את יכולה לקבל אחלה מבצעים. ממליץ לך למצוא אולטרבוק של חברה נורמאלית עם מסך 13-14" עם 7-8 שעות סוללה.
אם תתפשרי פה ושם תמצאי מחשב כזה באיזור ה400$, אם את רוצה משהו טוב ממש זה יהיה יותר לכיוון ה650$.
תנסי למצוא student deals בחנות של מיקרוסופט, כשיש שם מבצעים הם מעולים והמחשבים שנקנים בחנות של מיקרוסופט מגיעים בלי תוכנות הזבל שבדר"כ היצרנים דוחפים כדי להוריד לעצמם עלויות (כל מיני אנטיוירוסים בגרסת ניסיון)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 09:38 
אם לא אכפת לך לקחת הארדיסק שהוא SSD (=קטן יותר אבל מהיר בטירוף ונותן יותר סוללה) ואת לא מפחדת מRefurbished יש את
http://www.woot.com/offers/aspire-s7-13 ... ct+Catalog
שזה מחשב מדהים. אני הייתי קונה אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 19:46 
האמת היא שלא הבנתי יותר מידי ממה שכתבת. Apple נותנים אחלה מבצעים לסטודנטים כאן, ככה אחי קנה את ה mac book pro בהנחה משמעותית. מה גם שיש את amazon student. המחיר זה לא מה שמעניין אותי מכיוון שמחשב נייד הוא קריטי בשבילי לעבודה וללימודים, בלי זה אני די מושבתת ואני לא רוצה לקחת את הסיכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 20:05 
שני לא חשבתי שאת עדיין פעילה פה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 20:07 
הוד האדוםם כתב:

מידי פעם אני מתגנבת לי :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 20:07 
הוד האדוםם כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 20:17 
EROS IS RED כתב:
הוד האדוםם כתב:

שנים לא הגבתי פה !
ולשאלתך המחשבים הניידים של Dell מאוד טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 21:27 
יש להם מחשבים ניידים קלים?
המחשב שלי עכשיו שוקל 3.2 פאונד והמסך הוא 13 אינץ'. עלה לי סביבות ה$900.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 23:59 
EROS IS RED כתב:
האמת היא שלא הבנתי יותר מידי ממה שכתבת. Apple נותנים אחלה מבצעים לסטודנטים כאן, ככה אחי קנה את ה mac book pro בהנחה משמעותית. מה גם שיש את amazon student. המחיר זה לא מה שמעניין אותי מכיוון שמחשב נייד הוא קריטי בשבילי לעבודה וללימודים, בלי זה אני די מושבתת ואני לא רוצה לקחת את הסיכון.

אז למה לא Macbook Air?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 00:15 
אני קניתי לאחרונה סמסונג סדרה 7 שדי עונה על הדרישות שלך.

בגדול, ההחלטה הראשונה שלך לדעתי היא מק או PC. זאת בראש ובראשונה בחירה של מערכת הפעלה. אם את אוהבת מק אבל יש מגוון של מקבוק איר שיתאימו לך. אם לא אז בPC יש יותר מגוון.

עוד נקודה: אם את בארה"ב אז תשקלי לקנות מחשב באיביי. יש שם מחשבים חדשים או כמעט חדשים במחירים נמוכים ולא מחייבים אותך במס קנייה (גם באמזון לא אגב).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 16:03 
יש לי את זה https://www.samsung.com/il/consumer/pc- ... 0X3C-A03IL
מבסוט עד הגג
אפשר להשיג אותו ב 5-6 אלף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2013, 00:15 
אני אף פעם לא ניסיתי מק אבל זה מפחיד אותי. לוקח זמןלהתרגל למערכות הפעלה חדשות. אני חוזרת ללמוד עוד שבוע וחצי ולא ממש יהיה לי זמן להתרגל.

עד כמה זה באמת קשה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2013, 06:50 
EROS IS RED כתב:
אני אף פעם לא ניסיתי מק אבל זה מפחיד אותי. לוקח זמןלהתרגל למערכות הפעלה חדשות. אני חוזרת ללמוד עוד שבוע וחצי ולא ממש יהיה לי זמן להתרגל.

עד כמה זה באמת קשה?

אם את שואלת אותי- לכי על הלפטופים של DELL..
מכיר מישהו שיש לו משהו עדכני יחסית וזה מעבר לזה שפועל כמו סוס גם נראה מדהים. בארה"ב בטח יותר זול מפה..
אבל אם את לא צריכה משהו מטורף לגיימרים, אפשר למצוא גם ב400-500$ אחלה מחשב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2013, 10:10 
EROS IS RED כתב:

עד כמה זה באמת קשה?

כל חיי הייתי עם PC ולא הייתה לי כוונה לשנות. לפני כשנה קיבלתי מק מהעבודה, לקחו כמה ימים להתרגל לשינוי, אבל כשמתרגלים זה מאוד מאוד נוח, הרבה יותר מ PC. מאז בכל פעם שאני עובד על PC זה מרגיש לי קצת מוזר ואני חושב שהמחשב הבא שלי (שלא מהעבודה) גם יהיה מק.
מצד שני זה עניין אישי ואם את מפחדת מהשינוי לקראת הלימודים (ואני מבין את זה, עלי נכפה השינוי הזה), אולי עדיף שתישארי עם מה שאת מכירה. לדעתי אין מה לחשוש מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2013, 11:09 
סמל אישי של המשתמש
כמו שרשמו לך פה, אם אין בעיה של כסף. תלכי על כונן SSD . זה אחד השיפורים הכי גדולים, אם לא הכי גדול, בחומרה שקרו בשנים האחרון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 03:45 
טוב אז הלכתי היום עם אחי ודוד שלי שהם חסידי מק גדולים. הם שיכנעו אותי והראו לי שזה ממש לא סיפור אז קניתי את המק בוק אייר. אחלה מחשב, גם מאוד דק וקל.

תודה לכל מי שעזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 17 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: