שלום לכולם,
יש לי קעקוע מינואר עם המשפט המוכר של צ'ה גווארה : "hasta la victoria siempre"
הקעקוע (מצרף תמונה) מקועקע לאורך כל הזרוע.
הסיפור למען האמת הוא די משעשע:
הייתי בבית של חברות של האקסית שם שהינו למשך שבוע,בעיר הנקראית Olympia בוונשינגטון שבארה"ב..
היה לי את הרעיון לקעקוע כבר הרבה מאוד זמן אך אף פעם לא מצאתי את הזמן הנכון.
כעבור יומיים ששהינו שם האקסית אמרה לי שהיא מתכוונת לעשות קעקוע ואני חשבתי לעצמי שזה זמן טוב לבצע את הקעקוע שחשבתי עליו כלכ ך הרבה זמן..
הלכתי למקום וביקשתי קעקוע עם המשפט הנ"ל על הזרוע, אחרי כמה שעות בא לי המקעקע עם השירטוט של הקעקוע והדביק לי על היד..
אמרתי לו שזה די גדול ,הוא השיב שאין בעיה ואני אצטרך לחכות עוד כמה שעות..לא יודע מה חשבתי לעצמי וברגע של טמטום אמרתי לו שפשוט יעשה את זה איך שזה..
בכל אופן אני עכשיו טיפה מתחרט על הגודל,בעיקר התחלתי לחשוב על זה בעקבות הערה של איזה ישראלי שרצה שאני אבוא לעבוד אצלו בחנות שלו ואיך שבאתי יצא לו "הא יש לך קעקוע ענק זה בעיה" (בסופו של דבר הוא רצה אותי ואני החלטתי שאיתו אני לא מעוניין לעבוד חח)
זה לא רק מה שהוא אמר אלא יותר החשש שוואלה זה קעקוע גדול והרבה אנשים כנראה יישפטו אותי לרעה בגלל זה גם אם לא במודע.
אני באופן אישי אוהב את הקעקוע אבל בתור אחד שעובד במכירות ובאופן כללי פוגש הרבה מאוד אנשים חדשים על בסיס קבוע אני רואה איך זה עלול להוות בעיה..
-תהיתי אם יש אנשים פה מודעים לדרכים להקטין הקעקוע,או לדרך מסויימת לגרום לו להיראות פחות כהה ובולט.
-לחלופין שמעתי שיש אפשרות להשתמש במייקאפ אבל לפי מה שהבנתי לא בגדלים של קעקוע כזה ונשמע לי די מתיש לשים מייק אפ כל יום על כל הזרוע
-האם הקעקוע עצמו יידהה הרבה במהלך השנים ויגיע למצב שיהיה הרבה פחות בולט?
-לקעקוע יש משמעות מאוד מאוד אדירה עבורי,הייתי מפרט אבל נראה לי מיותר..בעיקר הרבה מאוד קשיים ומכשולים שהצלחתי בסופו של דבר לעבור.
-אני בכל אופן כרגע החלטתי שאני לא מתכוןן לבצע ניתוח להסרת הקעקוע..
*קחו בחשבון שהתמונה נלקחה מספר ימים אחרי שהקעקוע נעשה והעור שם מאוד מבושל והקעקוע הרבה יותר כהה ממה שהוא עכשיו

Uploaded with
ImageShack.us