תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 00:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 34 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מכירת רכב חדש וקניית אוטו יד שניה מחברות כמו avis, אלבר וכד'
הודעהפורסם: 02 מאי 2013, 11:44 
אני מעוניין למכור אוטו יחסית חדש (נקנה חדש לפני שנתיים) ולקנות במקומו רכב יד שניה זול יותר.

העניין הוא שמאוד חשוב לי לא להיות במוסכים כל הזמן ושאני לא אפול עם אוטו דפוק.

לכן עלתה בראשי המחשבה לקנות את הרכב יד שניה מחברות כמו avis - ברור לי שאני אשלם קצת יותר, אבל הם אחראים על כל עניין הבדיקה ועל כך שאקבל רכב שלא עבר תאונה, והם גם נותנים אחריות (בין שנה ל-3 שנים) על מנוע, גיר ושילדה.

אז מה אתם אומרים? האם כדאי? מישהו התנסה בזה או מבין בזה ויש לו המלצות?

בנוסף, בעניין המכירה - האם כדאי לי למכור את זה באינטרנט (יד2 וכד')? האם יש דרך יותר טובה?

תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מכירת רכב חדש וקניית אוטו יד שניה מחברות כמו avis, אלבר וכד'
הודעהפורסם: 02 מאי 2013, 12:50 
סמל אישי של המשתמש
עשיתי את זה.
אבל אתה לא מסתכל על זה נכון. זה בדיוק כמו לקנות מבן אדם פרטי.
המחיר כן יכול להיות זול, הם כן יכולים לדפוק אותך וכן צריך ללכת לבדיקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2013, 14:38 
KingAlpaca כתב:
עשיתי את זה.
אבל אתה לא מסתכל על זה נכון. זה בדיוק כמו לקנות מבן אדם פרטי.
המחיר כן יכול להיות זול, הם כן יכולים לדפוק אותך וכן צריך ללכת לבדיקה.

גם אחרי שהביאו לי טופס בדיקה והראו לי שהכל טופל במוסך הייתי צריך לבלות כמה ימי עבודה בהמתנה במוסך כי לא באמת תיקנו את הבעיות שהצהירו עליהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2013, 18:18 
אז אתם אומרים שזה בלוף? עדיף כבר ללכת לאדם פרטי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2013, 18:21 
סמל אישי של המשתמש
נראה לי שהם אומרים שאין הבדל.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2013, 18:34 
סמל אישי של המשתמש
מה שקרל מרקס אמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2013, 19:53 
אני קניתי את הרכב הנוכחי שלי מחברת אלבר.
קניתי אותו עם 0 ק"מ (או ליתר דיוק: 34 ק"מ) כך שהוא למעשה היה רכב חדש, אבל ברשיון הרכב אני רשום כיד 2 ובעלות קודמת ליסינג.
המחירון של הרכב אצל היבואן היה 108 אלף ש"ח (כן, בדקתי והיבואן לא הסכים לעשות הנחה), ואני שילמתי באלבר 79 אלף ש"ח.
האחריות שקיבלתי היא אחריות יצרן כמו מי שקונה אצל היבואן, פחות 3 חודשים שהאוטו ישב במגרש של אלבר.

מבסוט עד הגג, קיבלתי אוטו חדש בהנחה של 30%. יש 2 חסרונות:
א. גם כאשר אני אמכור אותו, אני אקבל פחות.
ב. אי אפשר לבחור צבע/תוספות, כי בד"כ חברת הליסינג מזמינה מספר גדול של רכבים זהים לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2013, 21:25 
סמל אישי של המשתמש
ובאבזור בסיסי.
אבל אני לא בטוח שזה חיסרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2013, 22:06 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
ובאבזור בסיסי.
אבל אני לא בטוח שזה חיסרון.

זה לא נכון אתה יכול היום לבחור באיזה רמת אבזור אתה מעונין
למרות שברמה הבסיסית ההנחה גדולה יותר

אנחנו קנינו עכשיו רכב יד שנייה מאדם פרטי אבל ניגשנו לקבלת מימון מהליסינג כי האשראי שנתנו טוב יותר מהבנק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2013, 22:14 
סמל אישי של המשתמש
איך תבחר?
אתה קונה אוטו שכבר במגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2013, 22:32 
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
אני קניתי את הרכב הנוכחי שלי מחברת אלבר.
קניתי אותו עם 0 ק"מ (או ליתר דיוק: 34 ק"מ) כך שהוא למעשה היה רכב חדש, אבל ברשיון הרכב אני רשום כיד 2 ובעלות קודמת ליסינג.
המחירון של הרכב אצל היבואן היה 108 אלף ש"ח (כן, בדקתי והיבואן לא הסכים לעשות הנחה), ואני שילמתי באלבר 79 אלף ש"ח.
האחריות שקיבלתי היא אחריות יצרן כמו מי שקונה אצל היבואן, פחות 3 חודשים שהאוטו ישב במגרש של אלבר.

מבסוט עד הגג, קיבלתי אוטו חדש בהנחה של 30%. יש 2 חסרונות:
א. גם כאשר אני אמכור אותו, אני אקבל פחות.
ב. אי אפשר לבחור צבע/תוספות, כי בד"כ חברת הליסינג מזמינה מספר גדול של רכבים זהים לחלוטין.

זה התרגיל של חברות הליסינג
הם קונים כמות גדולה של כ"ר עם 0 ק"מ,ומקבלים הנחה גדולה , ואז הם יכולים למכור את הרכב בהנחה מסויימת ואז 2 הצדדים מרוויחים -גם הלקוח שקנה יוצר זול מהיבואן ,וגם חב' הליסינג שהרוויחה מהמכירה.
ההנחה שציינת נראית קצת מופרזת,אם כי אני מתאר לעצמי שאתה מבסס זאת על מקרה ספציפי.

לפותח האשכול ,אין שום מניעה לרכוש מהשכרה/ליסינג גם כ"ר שנסעו שנה ,שנה וחצי
הכלל הוא
-לרכוש ישירות מחב' ההשכרה (או חב' שיש לה חב' למכירת מכוניות יד 2 כמו אוטו סנטר של הרץ)
-רצוי לרכוש מחב' השכרה גדולות ולא קטנות שהתחזוקה של כלי הרכב ברמה פחותה,משתמשים בחלקים חליפיים שלא הבהכרח איכותיים. בחב' ההשכרה הקטנות גם לא מתקנים כל תיקון ,מזניחים תיקונים וכדומה
-חובה לדרוש היסטוריה מפורטת של כל הטיפולים והתיקונים,רצוי מחברה שטיפלה במוסכים מורשים על"י היבואן
-כמובן לבצע בדיקה במכון בדיקה ותמיד מומלץ לקחת איתך אחד שמבין בתתחום(זה נכון גם לקנייה מיד פרטית)
-לכ"ר הללו יש עדיין בדר"כ אחריות יצרן/יבואן
-הפתרון טוב למי שכלכלית מוגבל כספית ומחפש רכב משנתון מתקדם.ז"א אדם במקום דגם 2008 יכול למשל לרכוש 2009 ,2010
-אם יש לך מישהו שאתה מכיר בחב' ההשכרה ,אז אתה יכול לקבל מידע שהוא חשוב על הרכב מעבר לדפי ההסטוריה במחשב שיש חברות ש"מייפות" את ההסטוריה

יש לקחת בחשבון שבאים למכור אז אוטומטית ברגע שאתה הופך ליד שנייה והרכישה לא מהשכרה ,מחיר הרכב יכול לרדת בבסיס משמעותית ,משהו כמו 22% מבלי לקחת בחשבון ק"מ,תאונות,מצב הרכב וכד'.

אם בכוונתך להחזיק רכב מס' שנים ,אני חושב שזה יכול להיות רעיון טוב .מבחינת חב' גדולות אלו הן-אוויס,אלדן,אויס,הרץ (אוטו סנטר) .אני לא מספיק מכיר מקרוב את כולן בנושא מכירת רכב.מבחינת תחזוקה הן דיי מטפלות היטב בכ"ר שלהם.אני קניתי לאשתי מחב' הרץ והיא וכמובן מכאן שגם אני מאד מרוצים

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2013, 23:23 
אדום עולה בבלומפילד - הפתעת אותי, לא חשבתי שאפשר להשיג בחברות האלו מחיר זול יותר מהמחירון.

tadmored - תודה על התשובה המפורטת, אבל מה שלא הבנתי :

- מה הכוונה לרכוש ישירות מחברת ההשכרה? אני פשוט קונה נגיד מאלבר או אוויס...
- "חובה לדרוש היסטוריה מפורטת של כל הטיפולים והתיקונים,רצוי מחברה שטיפלה במוסכים מורשים על"י היבואן" - איך אני יכול לדעת מראש אלו מהחברות מטפלות ברכב במוסכים מורשים ואילו לא?
- לבצע בדיקה במכון בדיקה - הכוונה היא לא לסמוך על הבדיקה שלהם גם אם מדובר בחברות גדולות? והם נותנים את הרכבים שלהם לבדיקה?
-לגבי הירידה של משהו כמו 22% - אתה בעצם אומר שאם אני קונה מהחברות האלו אז הירידה יותר משמעותית מאשר אם אני קונה מאדם פרטי?

תודה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2013, 23:30 
סמל אישי של המשתמש
פלסטר כתב:
אדום עולה בבלומפילד - הפתעת אותי, לא חשבתי שאפשר להשיג בחברות האלו מחיר זול יותר מהמחירון.
לא הבנת אותו, המחיר יורד כי זה עבר יד.

- מה הכוונה לרכוש ישירות מחברת ההשכרה? אני פשוט קונה נגיד מאלבר או אוויס...
- "חובה לדרוש היסטוריה מפורטת של כל הטיפולים והתיקונים,רצוי מחברה שטיפלה במוסכים מורשים על"י היבואן" - איך אני יכול לדעת מראש אלו מהחברות מטפלות ברכב במוסכים מורשים ואילו לא? אתה מברר על האוטו שלך, מן הסתם
- לבצע בדיקה במכון בדיקה - הכוונה היא לא לסמוך על הבדיקה שלהם גם אם מדובר בחברות גדולות? והם נותנים את הרכבים שלהם לבדיקה?
כבר אמרנו לך, אל תסמוך
-לגבי הירידה של משהו כמו 22% - אתה בעצם אומר שאם אני קונה מהחברות האלו אז הירידה יותר משמעותית מאשר אם אני קונה מאדם פרטי?
בוקר טוב, אליהו.

תודה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2013, 00:12 
עוד משהו שעליתי עליו זה , שבקניית רכב מליסינג , אם חס וחלילה עשית תאונה שמוגדרת על ידי הביטוח טוטאל לוס (לא חייבת להיות תאונה רצינית) אוטומטית מורידים לך 35% ממחירון הרכב בקבלת הפיצויים .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2013, 00:30 
סמל אישי של המשתמש
אני כמעט בטוח שאתה טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2013, 00:34 
KingAlpaca כתב:
אני כמעט בטוח שאתה טועה.

אולי , אבל באחד מהפורומים המוכרים שנוגעים בקניית רכב , העלו את הנושא הזה שם , את חברת הביטוח לא מעניין כמה אחוזים היה הליסינג פחות מהמחירון , היא נותנת מחירון פחות 35% אוטמטית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2013, 08:47 
סימרוטיץ כתב:
עוד משהו שעליתי עליו זה , שבקניית רכב מליסינג , אם חס וחלילה עשית תאונה שמוגדרת על ידי הביטוח טוטאל לוס (לא חייבת להיות תאונה רצינית) אוטומטית מורידים לך 35% ממחירון הרכב בקבלת הפיצויים .

הכל שאלה של מה כתוב בפוליסה. בפוליסות הביטוח שאני מכיר, כתוב שבמקרה של אובדן מוחלט החברה תשלם למבוטח לפי מחירון לוי יצחק.
לפי מחירון לוי יצחק, ליסינג מוריד משהו כמו 5%. אם חברת הביטוח מתעקשת לשלם לך פחות - אתה תובע אותה בבית משפט והשופט יזרוק אותה מכל המדרגות.

יכול להיות שאתה מתבלבל עם רכב השכרה. להבדיל מרכב ליסינג, ברכב שהיה בבעלות חברת השכרה יש ירידת ערך הרבה יותר גדולה.

תדמור - אתה צודק שבד"כ ההנחות יותר קטנות. אבל במקרה שלי, זה מה שהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2013, 10:38 
פלסטר כתב:

1. מה הכוונה לרכוש ישירות מחברת ההשכרה? אני פשוט קונה נגיד מאלבר או אוויס...
2. "חובה לדרוש היסטוריה מפורטת של כל הטיפולים והתיקונים,רצוי מחברה שטיפלה במוסכים מורשים על"י היבואן" - איך אני יכול לדעת מראש אלו מהחברות מטפלות ברכב במוסכים מורשים ואילו לא?
3. לבצע בדיקה במכון בדיקה - הכוונה היא לא לסמוך על הבדיקה שלהם גם אם מדובר בחברות גדולות? והם נותנים את הרכבים שלהם לבדיקה?
4.לגבי הירידה של משהו כמו 22% - אתה בעצם אומר שאם אני קונה מהחברות האלו אז הירידה יותר משמעותית מאשר אם אני קונה מאדם פרטי?

תודה!

1.זאת הכוונה לקונה מהם ישירות.חב' השכרה (גם הגדולות) לעיתים מוכרות כמות גדולה של כ"ר לסוחר מכוניות במחיר מממש מוזל ואותו סוחר מוכר לכאורה כאילו מחב' ההשכרה,אלא שבדר"כ אותו סוחר לא אמין בעליל.נתקלתי בכ"ר שהורד בהם מד האוץ,כדי להעמיד רכב במצב רעוע השקיע מעט,לקבל ממנו היסטוריה מפורטת על הרכב זה בלתי אפשרי ,ומה לעשות הם תחמנים גדולים.לא הייתי אומר שכולם ,אבל הייתי נזהר ולא ניגש אליהם.אלא אם אתה מכיר באופן אישי את הסוחר ואותך הוא לא יתחמן.לכן המלצתי שוב לרכוש ישירות מחב' ההשכרה.
2.הכוונה "מראש " שאתה עומד מול המוכר והוא מציג לך את הרכב אתה מבקש פירוט ההיסוריה של הרכב.בפירוט מצויין שם המוסך המטפל.אם זה סוזוקי למשל אז מצויין שם המוסך ולא בעייה לברר אם הוא מורשה על ידי היבואן.
3.אל תסמוך על הבדיקה שאותם חב' השכרה עושות.הן בודקות את כ"ר במכונים שיש להם קשרים עסקיים.תבדוק את הרכב במכון שאתה בוחר ,והן מאפשרות לך לבצע את הבדיקה .תמיד חשוב שיהיה איתך כמו שאמרתי אחד שמבין וגם הייתי מציע להתייעץ על תוצאות הבדיקה עם מוסך שאתה מכיר/סומך עליו.
4.תחום המסחר הוא לא הצד החזק שלי ,אבל זכור שאתה קונה מחב' ההשכרה ישירות רכב שהוא יד 2 שהיה כבר בשימוש אצלהם מורידים לך 10-15 אחוז ואולי יותר(זה משתנה בהתאם לביקוש,ק"מ ,שוק, יכולת המסחר והמקוח שלך וכד').שאתה כבר מוכר את הרכב שהיה בהשכרה אז הירידה המסחרית האוטומטית היא גדולה יותר .אני הערכתי זאת ב-22%.ברור שכשאתה קונה רכב מאדם פרטי שכאתה תמכור אותו אז ירידת המחיר תהיה פחותה יותר מרכב שהיה בחב' השכרה.הירידה במחיר מאדם פרטי היא מעצם מס' הבעלים ואלו מחב' השכרה הירידה היא מסבה שערכו של הרכב נמוך יותר מעצם היותו בחב' השכרה (אין לי מושג למה יש קפיצה גדולה בירידה במחיר נגיד מ-15% ל-22% שכשאתה מוכר רכב שקנית מחב' השכרה לעומת רכישה ישירות מהם-את זה צריך לשאול את מי שכתב את המחירון -יצחק לוי)
בכל מקרה עזרתי כאן לכמה לרכוש כ"ר וגם מנעתי מלא מעט תמימים שכמעט נפלו בכנות בפח מרכישה משרלטנים ,ובכלל בכל מידע וסיוע,אז אם תצטרך פנה אליי בפרטית.אעזור לך בכיף

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2013, 20:59 
תודה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2013, 21:45 
עוד דוגמא של שרלטנות של סוחרים שקונים רכב מחב' ביטוח
https://www.facebook.com/#!/photo.php?f ... =1&theater

ציטוט:

אוסי גונן

זהירות!!!!!! ראו הוזהרתם!!!!!!!
סוזוקי אלטו שנת 2011 ורודה מהממת נכון???
זה הסיפור!!!!!
בתחילת אפריל רכשתי את המכונית הזאת במחיר מחירון מבן אדם שהתחזה
ואמר שהרכב בבעלות פרטית שלו ושל אישתו יד ראשונה, ולאחר שרכשתי את הרכב גיליתי שהרכב לא היה שלו שהוא סוחר מכוניות , מספר הטיפולים גיליתי שהרכב היה בבעלות אחרת של גברת מכוכב יאיר, התקשרתי אליה לשאול שאלות
והיא אמרה שהרכב היה שלה ועבר תאונה וחברת הביטוח הכריזה עליו "אובדן להלכה" (מי שלא יודע מה זה אובדן להלכה זה חצי טוטלוס של הרכב כלומר ערך הרכב ירד ב50% מערכו , טופל וחזר לכביש) - סכנת נפשות!!!!
חברות הביטוח "מטפלות" ברכבים הנ"ל ומוכרות אותם לסוחרי מכוניות, סוכרי המכוניות לא עושים "גילוי נאות" ללקוח שקונה את הרכב והקונה משלם מחיר מלא
לאחר "מלחמות" עם הסוחר הוחזר לי הכסף והחזרתי לו את הרכב ועשינו שוב העברת בעלות...הסוחר אמר שהוא ימכור את הרכב בשנית במחיר מלא....
מספר הרכב מופיע על התמונה...לא לרכוש רכב זה
קיבלתי שיעור נוסף בחיים - זוהי אוניברסיטת החיים כל יום לומדים שיעור
בבקשה להפיץ - לא לרכוש רכב זה...והזהרו מסוחרי מכוניות הם נוכלים ובגדול

אנא היזהרו -השוק מלא בכאלה

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2013, 22:35 
סמל אישי של המשתמש
tadmored כתב:
עוד דוגמא של שרלטנות של סוחרים שקונים רכב מחב' ביטוח
https://www.facebook.com/#!/photo.php?f ... =1&theater

ציטוט:

אוסי גונן

זהירות!!!!!! ראו הוזהרתם!!!!!!!
סוזוקי אלטו שנת 2011 ורודה מהממת נכון???
זה הסיפור!!!!!
בתחילת אפריל רכשתי את המכונית הזאת במחיר מחירון מבן אדם שהתחזה
ואמר שהרכב בבעלות פרטית שלו ושל אישתו יד ראשונה, ולאחר שרכשתי את הרכב גיליתי שהרכב לא היה שלו שהוא סוחר מכוניות , מספר הטיפולים גיליתי שהרכב היה בבעלות אחרת של גברת מכוכב יאיר, התקשרתי אליה לשאול שאלות
והיא אמרה שהרכב היה שלה ועבר תאונה וחברת הביטוח הכריזה עליו "אובדן להלכה" (מי שלא יודע מה זה אובדן להלכה זה חצי טוטלוס של הרכב כלומר ערך הרכב ירד ב50% מערכו , טופל וחזר לכביש) - סכנת נפשות!!!!
חברות הביטוח "מטפלות" ברכבים הנ"ל ומוכרות אותם לסוחרי מכוניות, סוכרי המכוניות לא עושים "גילוי נאות" ללקוח שקונה את הרכב והקונה משלם מחיר מלא
לאחר "מלחמות" עם הסוחר הוחזר לי הכסף והחזרתי לו את הרכב ועשינו שוב העברת בעלות...הסוחר אמר שהוא ימכור את הרכב בשנית במחיר מלא....
מספר הרכב מופיע על התמונה...לא לרכוש רכב זה
קיבלתי שיעור נוסף בחיים - זוהי אוניברסיטת החיים כל יום לומדים שיעור
בבקשה להפיץ - לא לרכוש רכב זה...והזהרו מסוחרי מכוניות הם נוכלים ובגדול

אנא היזהרו -השוק מלא בכאלה

סיפור מוזר.
מי קונה אוטו בלי בדיקה ?
איך לא בדקה ברישיון הרכב שהרכב מסוחר ?
בעלת הרכב הראשונה מכוכב יאיר אבל הרכב טופל בקרית ביאליק ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2013, 23:20 
1.זו הבעייה -יש אנשים תמימים וגם לא מבינים
2.לא תמיד בבדיקה ניתן לעלות על כל דבר,יש סוחרים שיודעים ליפות ולהסתיר.לכן מבקשים היסטוריה(ניתן לבקש גם מידע מהבטוי) -רכב ללא היסטוריה אל תתקרב
3.ברישיון לא כתוב שהוא סוחר -היא תמימה והוא הציג לה את הרישיון המקורי
4.אין לי מושג לגבי קרית ביאליק(מאיפה הסקת שהרכב טופל בקרית ביאליק? ).אבל נראה שתרמית התגלתה בקרית ביאליק ,כמו שאומרים אחד שיודע ;) )

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 06:20 
סמל אישי של המשתמש
ככל הידוע לי אוויס הם חברת ההשכרה היחידה שמטפלת במוסך מורשה ולא מחזיקה מוסכים משלה(כמו אלבר הרץ וכד')
אוטו סנטר היא למעשה חברת בת של הרץ.
אני קניתי באוויס רכב(I30) ואני מאוד מרוצה,החליפו לי פנס שנשרף חודש אחרי ואפילו את המתקן משקפיים שנשבר.
קיבלתי דף עם כל הטיפולים שעבר הרכב(כולל שורה שציינה כי הוחלף וילון מאחורה).
בינתיים כמעט 8 חודשים אחרי אני מרוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 06:39 
דובראש כתב:
ככל הידוע לי אוויס הם חברת ההשכרה היחידה שמטפלת במוסך מורשה ולא מחזיקה מוסכים משלה(כמו אלבר הרץ וכד')
אוטו סנטר היא למעשה חברת בת של הרץ.
אני קניתי באוויס רכב(I30) ואני מאוד מרוצה,החליפו לי פנס שנשרף חודש אחרי ואפילו את המתקן משקפיים שנשבר.
קיבלתי דף עם כל הטיפולים שעבר הרכב(כולל שורה שציינה כי הוחלף וילון מאחורה).
בינתיים כמעט 8 חודשים אחרי אני מרוצה

הרץ בחלק מהמכוניות מטפלות אצלן ובחלק במוסכים מורשים -המוסך שלהם הוא מוסך יבואן של הונדה ולכן הוא ברמה גבוהה-אם כי תמיד נדרש לבדוק.הבעייה היא בכ"ר שאינם במרכז ובסניפים המרוחקים ואז יש מצב שכ"ר לא טופלו במוסך מורשה.הם תמיד נותנים היסטוריה.רק כמו שאמרתי -חובה לבדוק .כאחד שקנה מהם-הייתי מאד מרוצה .

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 07:16 
קניתי מאלבר והם היו ממש בסדר. עשיתי בדיקה ולא מצאתי שום דבר מעבר למה שנאמר לי.
הרכב אצלי שנתיים ומעבר לשוטף לא היה שום דבר רציני שעליתי עליו בדיעבד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 10:54 
סמל אישי של המשתמש
tadmored כתב:
2.לא תמיד בבדיקה ניתן לעלות על כל דבר,יש סוחרים שיודעים ליפות ולהסתיר.לכן מבקשים היסטוריה(ניתן לבקש גם מידע מהבטוי) -רכב ללא היסטוריה אל תתקרב
4.אין לי מושג לגבי קרית ביאליק(מאיפה הסקת שהרכב טופל בקרית ביאליק? ).אבל נראה שתרמית התגלתה בקרית ביאליק ,כמו שאומרים אחד שיודע ;) )

זה קריטי מאוד ההיסטוריית טיפולים? כאחד שהולך בקרוב לרכוש רכב בסכום של 30 אלף(להרגע בבית, זה הכל מהלוואות על גבי הלוואות)
זאת אומרת, במצב שבכל מקרה אני עושה לרכב בדיקה במכון.
לצורך העניין, ראיתי שני רכבים מאותה שנה. אחד עם 230 אלף ק"מ יד ראשונה, אבל היסטוריית טיפולים מלאה מיום היוולדו(במורשה בלבד) ואילו השני, יד 2, 100 אלף ק"מ ובלי שום היסטוריית טיפולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 11:12 
סמל אישי של המשתמש
tadmored כתב:

1. לקנות אוטו בלי בדיקה זה לא תמימות, זה טמטום.
2. אוטו שהיה טוטל לוס ייצא נקי בבדיקה ? אם אין שם קומבינה קשה לי להאמין.
3. הא-ב זה לבדוק רישיון רכב מול ת.ז של המוכר.
4. נראה לי שטופל בקרית ביאליק, אחרת למה התקינו פרסום מסביב ללוחית מספרים + התקינו וילון ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 15:35 
dino כתב:
tadmored כתב:

זה קריטי מאוד ההיסטוריית טיפולים? כאחד שהולך בקרוב לרכוש רכב בסכום של 30 אלף(להרגע בבית, זה הכל מהלוואות על גבי הלוואות)
זאת אומרת, במצב שבכל מקרה אני עושה לרכב בדיקה במכון.
לצורך העניין, ראיתי שני רכבים מאותה שנה. אחד עם 230 אלף ק"מ יד ראשונה, אבל היסטוריית טיפולים מלאה מיום היוולדו(במורשה בלבד) ואילו השני, יד 2, 100 אלף ק"מ ובלי שום היסטוריית טיפולים.

לא הייתי מוותר על זה .שיקול שלך בסופו של דבר

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2013, 01:30 
תדמור - הוצאת לי את אחד מהסיפורים מהפה.... הנה השני :

ציטוט:
האיש שרימה אותי- חשוב!!!
מצטערת על האורך אבל זה חשוב שתבינו את המרמה...
ביום שלישי האחרון (30-4-13) האיש הרמאי שבתמונה שקוראים לו אבי (אבינו) שלייכר רכש ממני רכב.
לאחר שבדק את הרכב בעצמו (והציג עצמו כאילו אינו מבין ברכבים...) סיכמנו מחיר וקבענו להיפגש בבנק הדואר לשם העברת בעלות.
יום למחרת נפגשנו בבנק הדואר כאשר אני עם התינוק שלי בן שלושה חודשים על הידיים(!!!) שכן חשבתי שאני באה רק להעברת בעלות ולמסירת הרכב.
אבי אמר לי שאחרי העברת הבעלות הוא צריך שאני אקפיץ אותו למכון רישוי כי ביטוח ישיר דורשים ״תעודה ביטוחית״ לפני שהם מנפיקים לו ביטוח חובה והוא אינו יכול לנסוע ברכב.
בנוסף הוא רצה לראות את הרכב עוד פעם (כי הוא לא קונה רכב כל יום והוא לחוץ...)
במעמד העברת הבעלות מסר לידי כמעט את כל הסכום במזומן, ואז יצאנו למכון רישוי לאחר שהשלמנו את תהליך המכירה. בדרך מהדואר למשרד הרישוי, לפתע האוטו החל לרעוד והחלו להידלק נורות והרכב ממש לא תפקד ולא סחב, אבי החל להתעצבן ואמר שהוא לא יוכל להגיע לחיפה ככה ושאשתו תהרוג אותן שהוא לא לקח את האוטו לבדיקה וכו...
הצעתי שניקח את האוטו למוסך שלי (חשוב לציין שיום קודם הוא שאל אותי היכן אני עושה טיפולים לרכב)
כאשר הגענו למוסך השעה היתה כבר אחרי שלוש והמוסך סיים את יום עבודתו. התריס היה חצי סגור כך שלא היה ניתן להיכנס עם הרכב אז הוא השאיר אותי ברכב עם התינוק שלי ואמר שהוא הולך לקרוא למישהו מבפנים.
לאחר כמה דקות יצא מישהו מהמוסך ובדק את הרכב ואמר לי שהלך הראש מנוע הראה לי שאין מים ואמר לי בצד שהתקלה נגרמה בגללי וזה משהו שלא קורה היום אלא בשבועיים שלושה.. ונזק של 5000 ש״ח
כל אותו הזמן אבי מתעצבן ואומר שהוא רוצה לבטל את העסקה אמרתי לו שאי אפשר לבטל עסקה כי העברנו בעלות
אז הוא ביקש ממני את עלות התיקון
אני לא רוצה להאריך אז אני אסיים את הסיפור בכך שלבסוף לאחר הפעלת לחצים כאשר אני עומדת עם תינוק קטן בחום של 35 מעלות נוראי, נתתי לו את הכסף לתיקון ונפרדו דרכינו...
לאחר כמה שעות הרגשתי לא טוב עם הסיפור ובדקתי אודות אבי באינטרנט וחשכו עיני
גילית שהוא סוחר רכבים נוכל שמרמה אנשים באופן שיטתי
כך, בעוד שמכר לי דברי נועם ״שהוא אינו מבין ברכבים ואשתו תהרוג אותו״ התברר שזה מה שהוא עושה למחייתו ויש לו שותפים ושותפות לעסקי המרמה ברכבים
למעשה מצאתי באינטרנט מספר פסקי דין בהם נקבע כי אבי אחראי לשורת מעשים דומים שהשאירו אזרחים תמימים וישרים בלי כספם, בשל הונאתו של אבי. אחד המקרים היה על בחור שאבי עשה לו בדיוק את מה שעשה לי כאשר
ניתק איזה כבל בזמן שכביכול בדק את הרכב על מנת לשבש את הנסיעה של הרכב.
התקשרתי למוסך שלי ותיארתי את המקרה והם מסרו שאין להם מוסכניק בתיאור הזה וה״מוסכניק״ שבדק את הרכב לא היה מהמוסך ...
בקיצור בבדיקה מעמיקה התברר לי שהכל היה תרמית, הרכב היה במצב מצויין ואבי הביא שותף שהתחזה למוסכניק על מנת להונות אותי.
חשבתי לעצמי ״זה רק 5000 שח, היה לו שווה כל הרמאות הזו? ולי שווה להתעצבן כל כך?״
מחיפושים ברשת ומשיחות שקיימתי התברר לי שיש עוד עשרות ואולי יותר נשים וגברים שנפלו בפח הזה, שהפסידו את מיטב כספם אבל אנחנו שותקים מבושה או חשש ואומרים ״זה רק כסף״.
אישית אני הגשתי תלונה במשטרה אבל אני מפרסמת את הסיפור על מנת שכולם ידעו איזה נוכל ורמאי הוא ושלא יפלו בפח כמו שאני נפלתי. זה לא רק כסף, זה גם צדק. וגם הבטחון העצמי והאישי שלנו. ובעיקר זה סוג החברה שבה אנו רוצים לחיות בה נוכלים כאלו צריכים לשלם מחיר אישי כבד על מעשיהם.
בבקשה תעבירו !!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2013, 02:51 
סמל אישי של המשתמש
פלסטר כתב:
אני מעוניין למכור אוטו יחסית חדש (נקנה חדש לפני שנתיים) ולקנות במקומו רכב יד שניה זול יותר.

העניין הוא שמאוד חשוב לי לא להיות במוסכים כל הזמן ושאני לא אפול עם אוטו דפוק.

לכן עלתה בראשי המחשבה לקנות את הרכב יד שניה מחברות כמו avis - ברור לי שאני אשלם קצת יותר, אבל הם אחראים על כל עניין הבדיקה ועל כך שאקבל רכב שלא עבר תאונה, והם גם נותנים אחריות (בין שנה ל-3 שנים) על מנוע, גיר ושילדה.

אז מה אתם אומרים? האם כדאי? מישהו התנסה בזה או מבין בזה ויש לו המלצות?

בנוסף, בעניין המכירה - האם כדאי לי למכור את זה באינטרנט (יד2 וכד')? האם יש דרך יותר טובה?

תודה

לא הבנתי מדוע אתה רוצה למכור רכב בן שנתיים ולקנות רכב יד שניה מחברת ליסינג\השכרה?
מה אתה מחפש להרוויח? מה האינטרס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 34 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: