סטטוס מרגש שקראתי היום בפייסבוק:
Pause
אני לא יודע למה דווקא רגע כל כך משעמם ממך הוא מה שנשאר לי בזיכרון. הרי בילינו את כל הילדות ביחד. הצלת אותי מטביעה בנחל הבשור. עזרתי לך לבנות אוהל ביער שרשרת ב״מחנה אביב״ של פסח. עזרת לי לבקש מהגר חברות ולהזמין אותה לראות סרט בקולנוע ״אשל״ ז״ל בבאר שבע. היית לידי בכל צעד שהלכתי, בכל הברזה מבית ספר מצדה לכיוון הפלאפל של פיקוד דרום. היינו בורחים יחד עם הטרקטורון לכתף אברהם ליד נבטים. היינו ביחד כל הזמן, ועדיין הטייפ דאבל קאסט המיושן הזה צרוב לי בראש: אני זוכר את עצמי אומר לך ״ברגע שאלחץ פליי, תשחרר את הפאוז וההקלטה תתחיל״. אני זוכר כמה היית טכנופוב.
וכמה שאהבת לשמוע תקליטים. גדול ממני בשנתיים ועדיין צריך שאסביר לך איך לתפעל את טייפ הדאבל קאסט עם המדבקות של הלהקות מהאייטיז שהיינו אוספים מהמגזין הארור ההוא: ״משהו משהו״. כולנו כבר עברנו לדיסקים צרובים כשאתה ניגנת לעצמך תקליט או שמעת בווקמן קלטת אוסף שעשית לעצמך.
אני זוכר שכשהתגייסת צחקת עלי: איך עוד שנתיים אני אסיים תיכון ובגלל המחלה לא אתגייס ונוכל ללכת לאוניברסיטה יחד או בכלל לטוס לחו״ל. צחקת. אבל אני כעסתי עלייך. נעלבתי. לא יודע להסביר אפילו למה. בדיעבד אני מניח שמאד קינאתי בך. חתיך כזה, שמשיג הכל. ואני חלשלוש. מחוצ׳קן. ועוד עם מחלה מחורבנת שבזמן שכל החברים שלו מדברים על הכנה לקרבי יושב בשקט עם האוזניות, לוחץ פליי ושומע משהו בפול ווליום. אז כן, קינאתי. קינאתי בך בטירוף. וניתקתי קשר. לא הבנת למה בכלל ולא טרחתי להסביר.
אני זוכר את היום בו הטלפון צילצל. אמא. בוא הביתה. כולם חיוורים. דממה. תמיד מספרים שכשקורה משהו רע אתה מרגיש. זה שקר. עשיתי סקס כשחטפת את הכדור. שנתיים לא דיברנו. העולם יודע מי היית. אני יודע מי היית אמור להיות. העולם המזדיין הזה שומע קבצים. אני היום משחרר את הפאוז ולוחץ פליי. מניח מחט, ושומע בשבילך את אותו תקליט עצוב.