תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 10:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שאלות על כרטיסים לכדורגל איטלקי
הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 06:28 
בחודש הבא אני באיטליה ורוצה ללכת למשחק של פיורנטינה נגד פאלרמו, מישהו מכיר והיה במגרש בפירנצה?
אני מתלבט אם לקנות כרטיס בארץ מראש או שאני יכול להשיג שם?
כרטיס בארץ יעלה לי 50-70 יורו מישהו יודע כמה עולים בד"כ באיטליה כרטיסים לסריה A?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שאלות על כרטיסים לכדורגל איטלקי
הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 06:48 
אני הייתי במשחק שם, האמת שכשהגענו לא ידענו שיש בכלל משחק וקנינו כרטיסים באותו יום, המגרש לא ענקי אבל היו הרבה מקומות פנויים ולא הייתה בעיה.
מחירי כרטיסים באיטליה מאוד תלויים במיקום כי כמובן שהוא עולה ככל שהמקום יותר טוב, אני תפסתי ב 10 ימים באיטליה 3 משחקים ושילמנו כל פעם על כרטיסים לא הכי זולים אלא במוקמות קצת יותר טובים וזה לא עבר את ה 40 יורו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 06:55 
סמיילית כתב:
אני הייתי במשחק שם, האמת שכשהגענו לא ידענו שיש בכלל משחק וקנינו כרטיסים באותו יום, המגרש לא ענקי אבל היו הרבה מקומות פנויים ולא הייתה בעיה.
מחירי כרטיסים באיטליה מאוד תלויים במיקום כי כמובן שהוא עולה ככל שהמקום יותר טוב, אני תפסתי ב 10 ימים באיטליה 3 משחקים ושילמנו כל פעם על כרטיסים לא הכי זולים אלא במוקמות קצת יותר טובים וזה לא עבר את ה 40 יורו

בקיצור נראה לי שאפשר פשוט לקנות שם זה בטוח יהיה יותר זול.
בארץ רוצים 50 יורו לכרטיס מאחורי השער, 70 למרכז...
איך האווירה שם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 18:28 
טיש כתב:
סמיילית כתב:

בקיצור נראה לי שאפשר פשוט לקנות שם זה בטוח יהיה יותר זול.
בארץ רוצים 50 יורו לכרטיס מאחורי השער, 70 למרכז...
איך האווירה שם?

האמת? חצי כוח לגמרי...אין הרבה עידוד ואווירה (הייתי גם במשחק של רומא ושל לאציו- שניהם לא ראו ממטר את המשחק של פיורנטינה) ולאציו בכלל היה להיט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: