תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 10:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 11 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: עומד לעשות ניתוח לייזר בעוד שבועיים, חייב עזרה!
הודעהפורסם: 14 פברואר 2013, 17:21 
סמל אישי של המשתמש
שלום,
הלכתי לייעוץ גם במרפאת "עיניים" אצל ד''ר מאייר [משהו כזה] בתל אביב עזריאלי, והלכתי גם לאמריקן לייזר בבניין UMI שבראשון לציון השם של הרופאה זה אולגה רדאי. בשני הבדיקות יצאתי מתאים ל2 סוגי הניתוחים אבל שניהם המליצו לי על שיטת השיוף בגלל שאני בצבא בקרבי לכן אם נכנס לי אבק לעיניים או אני מקבל מכות זה לא ממש ישפיע על הניתוח כמו שיטת החיתוך שהיא הרבה יותר פגיעה.
אני עדיין לא סגור על איפה לבצע את הניתוח, שניהם עשו לי רושם טוב. גם עיניים וגם אמריקן לייזר.
ההבדל היחיד הוא בסכום - אמריקן לייזר דורשים ממני 7,500 מהסיבה שאני לוחם בקרבי, ועיניים דורשים בסביבות ה-13 אלף.
ההיגיון אומר - "עיניים יותר טובים, הם דורשים יותר כסף סימן שהם יותר מקצועיים"
אבל בתכלס, אני לי שמץ של מושג איפה לעשות את הניתוח...
מישהו כאן עשה באמריקן לייזר פעם? איך שם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: עומד לעשות ניתוח לייזר בעוד שבועיים, חייב עזרה!
הודעהפורסם: 14 פברואר 2013, 17:22 
סמל אישי של המשתמש
חזוקה כתב:
שלום,
הלכתי לייעוץ גם במרפאת "עיניים" אצל ד''ר מאייר [משהו כזה] בתל אביב עזריאלי, והלכתי גם לאמריקן לייזר בבניין UMI שבראשון לציון השם של הרופאה זה אולגה רדאי. בשני הבדיקות יצאתי מתאים ל2 סוגי הניתוחים אבל שניהם המליצו לי על שיטת השיוף בגלל שאני בצבא בקרבי לכן אם נכנס לי אבק לעיניים או אני מקבל מכות זה לא ממש ישפיע על הניתוח כמו שיטת החיתוך שהיא הרבה יותר פגיעה.
אני עדיין לא סגור על איפה לבצע את הניתוח, שניהם עשו לי רושם טוב. גם עיניים וגם אמריקן לייזר.
ההבדל היחיד הוא בסכום - אמריקן לייזר דורשים ממני 7,500 מהסיבה שאני לוחם בקרבי, ועיניים דורשים בסביבות ה-13 אלף.
ההיגיון אומר - "עיניים יותר טובים, הם דורשים יותר כסף סימן שהם יותר מקצועיים"
אבל בתכלס, אני לי שמץ של מושג איפה לעשות את הניתוח...
מישהו כאן עשה באמריקן לייזר פעם? איך שם?

למה לא לחכות לאחרי השיחרור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2013, 17:28 
סמל אישי של המשתמש
כי יש לי מספר קטן ואני לא רגיל להיות כל הזמן עם עדשות או משקפי ראייה, וכל פעם כשאני נוהג או משהו כזה אני צריך לשים משקפי ראייה ואחר כך זה עושה לי כאבי ראש מעצבנים. ובלי קשר אני מעדיף לסיים עם זה כמה שיותר מהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2013, 17:30 
סמל אישי של המשתמש
חזוקה כתב:
כי יש לי מספר קטן ואני לא רגיל להיות כל הזמן עם עדשות או משקפי ראייה, וכל פעם כשאני נוהג או משהו כזה אני צריך לשים משקפי ראייה ואחר כך זה עושה לי כאבי ראש מעצבנים. ובלי קשר אני מעדיף לסיים עם זה כמה שיותר מהר.

לא שקלתי לעשות אף פעם האמת אבל מניסיון של חברים ההחלמה חשובה תברר טוב טוב שאתה יכול מבחינת הצבא לחלמה מלאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2013, 17:32 
אל תעשה!
אתה מסען את עצמך ולשוא כי המספר חוזר בתוך כמה שנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2013, 17:33 
ההיגיון שמה שיקר יותר שווה יותר לא חושב שתופס
תשווה מחיר רגיל של כל ניתוח ולא בגלל שאתה חייל קרבי.
לא יכול להיות שיש הפרש כל כך גדול בין 2 חברות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2013, 17:36 
סמל אישי של המשתמש
r200 כתב:
חזוקה כתב:

לא שקלתי לעשות אף פעם האמת אבל מניסיון של חברים ההחלמה חשובה תברר טוב טוב שאתה יכול מבחינת הצבא לחלמה מלאה

הצבא נותן לי החלמה מלאה. בעיקרון צריך שבוע בודד בבית ואתה חוזר לכשירות מלאה חוץ מסינוור מהשמש שזה לא בעיה קריטית. [מבחינת אם אני מקבל חול בעיניים ומכות או משהו כזה, אין שום בעיה במקרה הזה אחרי שבוע] והצבא נותן לי יותר משבועיים בבית [ רגילה ואחר כך עוד 7 גימלים].
אגב מה ההבדלים בין PRK [שהציעו לי במרפאת עיניים] לבין הASA [שהציעו לי באמריקן לייזר]?
ולגבי המחיר - עיניים זה מותג אין מה לעשות, הם דורשים ככה כי זה פשוט הם. בלי שום קשר אמריקן לייזר זה חברה מוכרת בארץ ובעולם.
המחיר הרגיל - באמריקן לייזר 9 אלף הניתוח עולה ובעיניים בסביבות ה11 וחצי לא זוכר בדיוק כמה הציעו לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2013, 17:52 
כל מי שכתב לך לא מבין כלום. עכשיו תקשיב טוב.

1. הדבר הכי חשוב,זה אם המספר שלך עוד עולה. אם הוא עוד ממשיך לעלות - שלא תעז לעשות את זה עכשיו. תחכה שמספר יסיים לעלות. מתי בפעם האחרונה עלה לך המספר?
2. אני עשיתי במכון עיניים לפני 7 שנים, ואני מאוד-מאוד מרוצה. זה הדבר הכי טוב שעשיתי בחיים שלי. מכון עיניים נחשב להכי טוב בארץ, לפי דעתי תעשה שם גם אם זה עולה יותר. זה העיניים שלך, אל תקח סיכונים בשביל כמה אלפי שקלים.
3. ממה שאני מבין ממך, ההתלבטות היא בין 2 שיטות:
א. LASEC (מה שאתה קורא לו "שיוף")
ב. LASIC או INTRALASIC (מה שאתה קורא לו "חיתוך")
PRK כבר לא עושים. היום עושים LASEC, שזה בעצם PRK מתקדם. אני לא יודע מה זה ASA, אני עשיתי LASEC ואני מבסוט טילים.
קח בחשבון ששיטה א' באמת יותר בטוחה, אבל ההחלמה ממנה היא קשה ולוקחת כמה שבועות. לא יודע אם תוך 3 שבועות אתה תוכל לפעילות מלאה בצבא. השיטה השניה פחות בטוחה, אבל ההחלמה ממנה היא מיידית. האנשים שאני מכיר שעשו אותה, הלכו למחרת לעבודה בלי משקפיים כאילו כלום. בכל מקרה, ב-2 השיטות אתה תצטרך במשך לפחות חודש לשים טיפות עיניים איזה 5 פעמים ביום - קח את זה בחשבון, אני לא יודע אם הפעילות שלך בצבא תאפשר לך את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2013, 18:03 
אם יש להם מצבע של ניתוח לייזר +הלבנת שיניים זה יכול להיות פצצה. באשכול אחד נרכז שני נושאים. ענק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2013, 18:04 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
כל מי שכתב לך לא מבין כלום. עכשיו תקשיב טוב.

:ROSE: :HEART2: :BOW:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2013, 18:25 
סמל אישי של המשתמש
איך אתה טוען שלא עושים היום אם גם ב"עיניים" וגם ב"אמריקן לייזר" הציעו לי לעשות את הניתוח הזה? בעיניים PRK ובאמריקן לייזר ASA שזה בערך אותו הדבר.

ההתלבטות היא לא באיזה סוג ניתוח, את החיתוך אני לא עושה נקודה כי זה יכול לפגוע בעין, והשיוף לא משנה מה קורה גם אם אני מקבל מכות בערך חודש אחרי הניתוח - לא קורה כלום, גם בלי קשר ב-2 המקומות הציעו לי לעשות את זה ולא את החיתוך ושני המקומות האלה הם המקומות שהכי טובים ומובילים בארץ בתחום הזה.
ההתלבטות היא איפה לעשות אם באמריקן לייזר או בעיניים - זו ההתלבטות בלבד.
שמצד אחד ל"עיניים" יש את השם שלה , שהיא נחשבת הכי טובה, אבל מצד שני לאמריקן לייזר יש גם שם מצוין והם מוכרים מאוד והם דורשים פחות כסף לניתוח.
זה כמו נייק ואדידס שניהם חברות מצליחות ומוכרות מאוד בתחום הספורט יכול להיות שתמצא נעל כדורגל של נייק שתעלה לך 500 שקל כי זה דגם של רונאלדו ונעל אחת של אדידס שתעלה לך 300 שקל כי זה סתם נעל אבל בתכלס הם יכולות להיות אותו דבר. נו זה בערך ככה לא מצאתי תיאור אחר חח
הענין הוא שגם באמריקן לייזר היחס חם יותר מהסיבה שאולי הם מנסים להיות בתודעה ברמה של "עיניים" וככה הם לא יעשו פאשלות בניתוח כי הם רק רוצים להעלות את השם שלהם, ואילו "עיניים" יש להם כבר שם חזק ומרוב שיש להם לקוחות לא בטוח שהם מתייחסים לכל אחד ברמה גבוהה אבל זה סתם השערה אין לי מושג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 11 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: